n buna vio!! | ||
aly_fab Postat pe 7 Aprilie 2010 00:08 |
||
---|---|---|
da vio am auzit sa ii amestec o ceapa cu cateva nusi sa ii fac cei si sa i da sa bea asa ca este foarte bun,am sa incerc si varianta asta numai sa scapam de tuse. noapte buna vio aly mananca fimiu dar nu asa bine e cam figurant.eu si acum ii bag in nas PIVALONE este foarte bun si iti raceste nasul respiri foarte bine si usor. |
||
anaROBERT Postat pe 7 Aprilie 2010 00:09 |
||
E capatos taree n-am vazut. aly iau trecut bubitele as putea spune,ii apar din cand in cand cate una doua si apoi ii trec. |
||
|
||
bau Postat pe 7 Aprilie 2010 00:09 |
||
bau, bine ca i-au trecut sper sa nu-i mai apara. ce penibile sunt iepuroaicele alea cu morcovii lor :))) nu inteleg pe ce criterii le dau note :)) | ||
aly_fab Postat pe 7 Aprilie 2010 00:11 |
||
ana, ai ramas cu gura cascata la dansul iepuroaicelor?? unde ai fugit?? poate-i faci si tu un dans asa sotiorului | ||
aly_fab Postat pe 7 Aprilie 2010 00:13 |
||
La noi ceapa aia a fost cel mai bun medicament. Cand bebele meu era plin de mucusori si tusea f tare si urat ,eu eream cobza ,am pus seara o ceapa mare taiata in opt la capul nostru si dim eu nu mai aveam nimic,bebele nu mai tusea si mucusori nu prea mai avea. O mai avut apoi el in celelalte zile, dimineata,era cu nasucul plin de mucusori si il curatam rapid si apoi era fresh. Deci ceapa e buna,dar e bine sa fie din gradina ,nu din comert,ca aia din gradina e mai puternica,la mine in camera mirosea numai a ceapa. | ||
bau Postat pe 7 Aprilie 2010 00:14 |
||
hmm...ca bine zici bau...uite ca am uitat de ceapa... ma duc sa tai o ceputza | ||
aly_fab Postat pe 7 Aprilie 2010 00:16 |
||
asa aly taie o ceapa ,chiar am ramas impresionata cat poate fi de buna. Sa sti ca leacurile babesti de multe ori sunt mai bune ca orice medicament. | ||
bau Postat pe 7 Aprilie 2010 00:19 |
||
cu ceapa la capu lui am facut si eu si a dat rezultate si la fel mirosea in camera numai a ceapa ,dar ceapa era din comert ca nu imi cresc in caisul din fta geamului nu aly ca sotu doarme nu am cui sa ii dansez ,am fost sa |
||
anaROBERT Postat pe 7 Aprilie 2010 00:20 |
||
ce ai mai facut aly? Ana cred ca a fugit la o pipa |
||
bau Postat pe 7 Aprilie 2010 00:20 |
||
mai mony ce m-ai citit sunt ca o carte deschisa nu ? | ||
anaROBERT Postat pe 7 Aprilie 2010 00:21 |
||
vai ce ma stiu ana Nu creste ceapa in cais Las ca mai creste in piata |
||
bau Postat pe 7 Aprilie 2010 00:21 |
||
fetelor, eu am o dilema, poate radeti de mine, dar voi ce detergent folositi sa nu se pateze hainele? sau ma rog, ce faceti sa nu ramana patate...Eu folosesc fairy, si mai spal si de mana, de ce sa mint...dar tot nu ies... | ||
aly_fab Postat pe 7 Aprilie 2010 00:22 |
||
eu in fata geamului am un cais abea astept sa se faca doar intind mana si jp am luat-o ,nici nu apuca sa se coaca | ||
anaROBERT Postat pe 7 Aprilie 2010 00:23 |
||
se mai intampla cand face treaba mare sa se pateze uneori...si asa de greu scot petele alea... | ||
aly_fab Postat pe 7 Aprilie 2010 00:24 |
||
eu am 1 an si ceva de cand folosesc numai detergent dero cu iasomie si levantica este fff bun si imi place enorm cum miroase si eu mai spal si la mana nu numai la masina ce am haine mai colorate sau albe daca nu sunt multe si numai cu acest detergent nu l-am mai schimbat de mult. | ||
anaROBERT Postat pe 7 Aprilie 2010 00:25 |
||
mony, nimic deosebit sa zic asa, astept cu nerabdare sa inceapa gradinita cel mare, sa pot fi si eu mai linistita... | ||
aly_fab Postat pe 7 Aprilie 2010 00:26 |
||
pai depinde venish sau ace,depinde cat e de greu de scos pata. | ||
bau Postat pe 7 Aprilie 2010 00:26 |
||
pai la ce varsta incepe gradinita? sau e la gradi si e in vacanta? | ||
bau Postat pe 7 Aprilie 2010 00:27 |
||
vanish mai folosesc si eu dar ace niciodata,oricat ar spune ei ca este nemaipomenit mai bg sostele la in ace cu apa si se vede vizibil cum s-au subtiat | ||
anaROBERT Postat pe 7 Aprilie 2010 00:28 |
||
si eu tot unul cu miros de levantica folosesc sa spal de mana... insa tare greu mai ies petele alea... . bau, ace stii cat este de acid??? mi-a scapat o data pe mana, si crede-ma m-am ars pur si simpu, mi s-a ars pielea...am zis ca nu mai folosesc asa ceva in viata mea...acid sulfuric ...ce mai!! | ||
aly_fab Postat pe 7 Aprilie 2010 00:29 |
||
de multe ori vanishul nu scoate petele si atunci le scoate ace,chiar daca vanishul este mai scump tot ace e mai bun la pete. | ||
bau Postat pe 7 Aprilie 2010 00:29 |
||
aici se numeste pre-school, grupa pregatitoare, este in vacanta deocamdata. aici incep scoala la 5 ani...... | ||
aly_fab Postat pe 7 Aprilie 2010 00:30 |
||
Nush mie deocamdata nu mi s-a intamplat nimic rau cu ace desi il folosesc f rar,doar atunci cand vanishul nu-mi scoate petele. | ||
bau Postat pe 7 Aprilie 2010 00:31 |
||
iar la 16 ani incep sa lucreze ca mucenici, in ce domeniu isi aleg de studiu... | ||
aly_fab Postat pe 7 Aprilie 2010 00:31 |
||
daca pui vanish pe haina patata exact in momentul ala si mai bagi si la spalat sigur vei obtne rezultate dar ace ,este prea tare vorba lui aly. si al tau e in punga mova cu iasomie si levantica aly?eu si manual si automat folosesc il ador de 1 an si ceva nu l-am schimbat. |
||
anaROBERT Postat pe 7 Aprilie 2010 00:32 |
||
Vai ce devreme incep scoala acolo. Pai e bine ca la 16 ani lucreaza ca mucenici,ca se pregatesc pt viata. |
||
bau Postat pe 7 Aprilie 2010 00:33 |
||
asa am si eu ana dero cu levatica si iasomie mov cu flori | ||
bau Postat pe 7 Aprilie 2010 00:34 |
||
fetelor mucenici? ce sunt aia sau ucenici | ||
anaROBERT Postat pe 7 Aprilie 2010 00:34 |
||
Iti dai seama ana ca nu pot baga bavetica dupa fiecare masa la masina de spalat sau sa dau drumu la masina de spalat pt o bluzita si o pereche de pantaloni. | ||
bau Postat pe 7 Aprilie 2010 00:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
carucior wampol cu landou si scaunel sport | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:19 |
Vand haine noi pentru bebelusi si copii | 6 | De la: kidz004030 13 Octombrie 2009 09:29 |
vand carucior chicco enjoy fun sport+scaun masina si pompa san electrica Avent | 3 | De la: nic_ol2000 23 Octombrie 2010 09:46 |
|
||
Sfaturi | 10 | De la: garbo_418726 13 Decembrie 2015 19:45 |
Portret in creion | 1 | De la: spirala 22 Ianuarie 2010 14:15 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural