mamici on line

da bau ala e iti place si tie

eu daca nu am dero dinala nu spal am patit-o odata nu am mai avut decat manual si nu bg la masina manual si nu am spalat pana nu am gasit automat ,sotu imi spune ca sunt dilie
anaROBERT
Postat pe 7 Aprilie 2010 00:35
Ana, fara iasomie...iar s-a trezit bebe din cauza mucozitatilor....
aly_fab
Postat pe 7 Aprilie 2010 00:40
ai pus ceapa?
tu i-l aspiri inainte de culcare?
bau
Postat pe 7 Aprilie 2010 00:42
noapte buna fetelor
aly_fab
Postat pe 7 Aprilie 2010 00:42
nb aly_fab
bau
Postat pe 7 Aprilie 2010 00:43
ana , da, ucenici, ai dreptate scuze, scriu tampeni... nu am taiat-o merg cum. va pup
aly_fab
Postat pe 7 Aprilie 2010 00:43
ok pa pa aly nb somnik usor ia si aspiral in nasuc bagai ser sau spray si scoate-i cu pompita si pui si ceapa si o sa doarma toata noapte

somn usor pa pa
anaROBERT
Postat pe 7 Aprilie 2010 00:45
hristos a inviat! ce mai faceti fetelor,cum ati petrecut de paste?
ionela_miruna
Postat pe 7 Aprilie 2010 08:18
Neata Aly_Fab si Hristos a Inviat pentru constipatie dai suc de prune sau prune din compot este un remediu foarte bun o zi faina
tusi_Oli
Postat pe 7 Aprilie 2010 09:14
Buna dimineata fetelor!ce mai faceti?cum ati petrecut de Pasti?
eu sunt fericita ca e vreme buna la noi a iesit iar soarele
Szilvia_kidz
Postat pe 7 Aprilie 2010 10:45
Buna Silvia ,ce mai faceti?

tusi_oli bebele lu aly_fab are 4 lunite.

bau
Postat pe 7 Aprilie 2010 11:27
buna fetelor,szilvia tu esti o norocoasa la noi bate vantul foarte urat dar am iesit afara o ora nu avem ce face.

adevarat a inviat!ionela_miruna acasa cu familia,am avut musafiri si am plecat ca musafiri
anaROBERT
Postat pe 7 Aprilie 2010 13:01
pe unde umblati fetelor? cand sunt eu nu sunteti voi,cand sunteti voi nu sunt eu ,vreau si eu sa va intreb ceva vineri i-am dat printesei mele cateva `fire` de pufuleti (nesarati) iar noaptea a vomitat pana dimineata ar putea fi de vina pufuletii?poate i-am dat prea devreme?are 8 luni jumate!voi cand ati inceput sa dati `chestii `din acestea bebeilor?
Szilvia_kidz
Postat pe 7 Aprilie 2010 14:57
Sall Szilvia, eu i-am dat pufuleti pe la 5 luni jumate si nu a avut nimic. Dar fetitza ta sigur a vomitat de la ei si eu am patit la fel odata, al meu bb ii manaca de numa
viobregar
Postat pe 7 Aprilie 2010 15:02
si la fetita mea i-au placut f f mult,inca eram afara la plimbare si era mandra ca papa singura pufuleti,dar nu stiu oare de la aceea a vomitat? acum imi este frica sa ii mai dau

vio voi cum mai sunteti?cum va simtiti?
Szilvia_kidz
Postat pe 7 Aprilie 2010 15:08
Merci Szilvia, bine acum mai luam antibiotice, dar ce a fost mai rau s-a dus. Acum is suparata pe tata ca de la el a luat bb raceala si i-am spus sa nu il mai tot pupe atat, dar asa sunt bunicii, acu ii pare rau si lui.
viobregar
Postat pe 7 Aprilie 2010 15:38
si noi am patit asa cand avea fetita vreo doua luni tata era racit rau de tot,isi punea el masca chirurgicala cand se apropia de ea,dar degeaba tot am luat raceala,dar la noi nu a fost nimik grav
Szilvia_kidz
Postat pe 7 Aprilie 2010 15:48
pt aly_fab: stiu ca esti din anglia, si eu stau in londra. tu ai folosit ceva creme pt vergeturi dupa nastere, cumparate de aici? au dat rezultate?
mioara82
Postat pe 7 Aprilie 2010 15:57
Silviutz e a treia oara cand face amigdalita anu asta, duminica seara a facut febra 38,2 si i-am dat nurofen si s-a trezit dimineata pe la 5 sa isi bea lapticul si s-a apucat de plans s-a trezit si sotu si l-am ridicat in funduletz si nu putea sa stea, ne-am dus repede la urgente, febra 40 si amigdalele umflate rau de tot. Cred ca pana la urma o sa ajungem sa i le scoatem...
viobregar
Postat pe 7 Aprilie 2010 16:02
szilvia si eu ii dau pufuleti l;ui fimiu de la 7 luni si ceva si nu am avut probleme,ii dau numai de la gusto punga aceea mova cu surprize nu sunt nici sarati dar nici nesarati sunt pefecti pentru copii.

se poate sa ii fi mancat prea cu pofta si de aia a vomitat sau i-au ramas lipiti pe cerul gurii si de asta
anaROBERT
Postat pe 7 Aprilie 2010 16:31
si eu tot deaia i-am dat din punga aia mov cu surprize
viobregar
Postat pe 7 Aprilie 2010 16:35
da da si eu la fel numai dinaia ii dau restu mi se par mai uscati cum sunt veverita pofticioasa si altii care se lipesc de cerul gurii.
anaROBERT
Postat pe 7 Aprilie 2010 16:38
din aceia i-am dat si eu gusto la pachet mare cu surpriza!@
Szilvia_kidz
Postat pe 7 Aprilie 2010 19:42
buna fetelor! tusi, multumesc pentru raspuns, insa bebe meu are doar 4 luni, nu i-as da inca prune .... am dat putin suc de portocale si a mers!
aly_fab
Postat pe 7 Aprilie 2010 19:58
buna aly_fab.Dar morcov i-ai mai dat?

Silvia eu nu i-am dat pufuleti pana acum.
bau
Postat pe 7 Aprilie 2010 20:02
mioara, eu tot ce am folosit a fost in timpul sarcinii, bio oil si cocoa butter lotion, de la palmer's. pot spune ca au fost bune si am fost multumita cu ele.
aly_fab
Postat pe 7 Aprilie 2010 20:04
bau, da, ia-m dat morcovi, o sa-si revina. azi i-am dat doar mar cu morcov...si n-am mai avut probleme...chiar a facut de 2 ori... deci e ok. maine avem vaccinul... offf... tare nu-mi plac momentele astea. al tau cum s-a simtit dupa vaccin bau??
aly_fab
Postat pe 7 Aprilie 2010 20:05
ma bucur sa aud ca e bine.
a avut putina febra dupa vaccinuri dar a fost ok.
bau
Postat pe 7 Aprilie 2010 20:18
Poti sa-i dai suc de prune linistita daca mai ai probleme cu el si eu i-am dat si fetei mele si lui barbara chiar daca are doar 4 luni.
Am uitat sa precizez ca trebuie sa-i dai doar o lingurita nu mai mult de suc de pruna din compot sau sa-i dai sa suga pruna asa am facut si cu barbara si a functionat.
Asta este pentru viitor. Acest sfat l-am dat si unei mamici care avea un bebe de 1 luna si a mers de aia ti-am dat si tie sfatul asta pupici
tusi_Oli
Postat pe 7 Aprilie 2010 20:58
mamici?
hamham
Postat pe 7 Aprilie 2010 21:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sterilizator biberoane pentru microunde 2 De la: kidz001589 7 Iulie 2009 13:10
Vand patut din lemn, carut, scaun de masa si premergator 1 De la: kidz003509 26 August 2009 16:50
vand Lg Shine 1 De la: elushk 8 August 2009 12:24
Doriti hainute bebe super ieftine? 1 De la: Bianca291 30 Mai 2009 01:17
joburi la domiciliu-chiar se poate lucra de acasa 1 De la: crys_1976 17 Decembrie 2009 17:17
Setari Cookie-uri