mamici on line

pa pa greta somnik usor

mony si tu faci dinastea ,credeam ca sunt singura .

ce program ai windows movie maker?cu el faci sau ai altul?
anaROBERT
Postat pe 8 Aprilie 2010 01:34
proshow gold

greta somnik ushor
bau
Postat pe 8 Aprilie 2010 01:38
aaa nu am auzit de asta
anaROBERT
Postat pe 8 Aprilie 2010 01:40
fetelor, am primit azi un mail si poate nu sunt singura care are microunde si doareste sa-si usureze munca cu el ... fiti atente la asta:
APA LA MICROUNDE

Acum 5 zile fiul meu de 26 de ani s-a decis sa ia o ceasca de ceai. A pus la incalzit la microunde (ceea ce a mai facut si inainte in diferite
ocazii) o ceasca cu apa. Nu stiu exact pentru cat timp l-a programat insa mi-a zis ca dorea sa fiarba apa.
La expirarea timpului, cuptorul s-a stins si el a scos ceasca cu apa Pe cand privea ceasca a realizat ca apa nu fierbea; totusi, apa i-a sarit direct in fata.
El a lasat sa cada ceasca din maini dupa ce apa i-a sarit in fata datorita energiei acumulate. Pe toata fata are rani de 1s si 2s grade si e foarte probabil ca fata sa-i ramana marcata pe langa faptul ca nu mai vede cu ochiul stang.
Pe cand eram la spital, medicul care l-a ingrijit a spus ca sunt foarte frecvente aceste tipuri de accidente si ca nu ar trebui sa se puna apa singura la incalzit la microunde.
Daca se incalzeste apa in acest mod intotdeauna trebuie sa se puna ceva in ea, un betisor de lemn sau o plic de ceai, dar daca se intentioneaza sa se incalzeasca doar apa e mai bine sa se foloseasca aragazul.
Iata ce a spus un profesor de fizica despre acest subiect: "Multumesc ca m-ai avertizat in privinta folosirii apei in microunde. Cunosc cateva cazuri. Acesta se datoreaza unui fenomen cunoscut ca supraincalzire." ( ca la CERNOBIL?!!? n.a.) Se poate intampla in orice moment cand apa se incalzeste mai ales daca recipientul folosit e nou.
Ceea ce se intampla e ca apa se incalzeste mult mai rapid inainte ca bulele sa se formeze. Daca cana e noua, nu are nici o zgarietura sau un loc unde ar putea sa se duca bulele si sa se formeze bule in apa care fierbe, apa se incalzeste trecand de timpul care ii i-a pentru a se incalzi (cum se spune fierbe...... fierbe....... si fierbe.!!!! )..
Atunci apa se inabusa, sta pe loc si in contact cu aerul tasneste cu putere din cauza energiei pe care o are.
Rog a se trimite acest mesaj tuturor prietenilor tai, ati putea evita o mare durere si suferinta.
La revedere!! Noroc bun!! .......................................... si ai grija de ochii tai, pentru ca dupa viata, cadoul cel mai de pret pe care ni l-a dat Dumnezeu e vederea!!!
ROG SA TRIMITETI TUTUROR CUNOSCUTILOR E FOARTE IMPORTANT. CRED CA MULTI NU STIU ACEST LUCRU:
A NU SE INCALZI APA IN MICROUNDE!!!!
SI AVETI GRIJA ca se pare ca nu e de joaca cu aparatele astea! Multumesc de urari, sper sa am un somn usor.. SI VOI LA FEL! Sa visati frumos!
hamham
Postat pe 8 Aprilie 2010 01:45
si eu am microunde si il folosesc zilnic de 2 sau 3 ori dar niciodata sa incalzesc apa sau sa bag staniol sau obiecte argintii in el ca exista alte riscuri
anaROBERT
Postat pe 8 Aprilie 2010 01:49
de apa nu am stiut,mersi ca mi-ai spus
bau
Postat pe 8 Aprilie 2010 01:53
dar oare nu putea pune pe aragaz o cana de apa era necesar sa o bage la microunde .

pacat ca nu sa gandit si mai ales ca sa intamplat asta si-a marcat tineretea
anaROBERT
Postat pe 8 Aprilie 2010 01:53
Ana ce sa faci catodata graba strica treaba ...se face mult mai rapid la microunde.
bau
Postat pe 8 Aprilie 2010 02:05
Ceaiul din frunze de dude este o alta solutie pentru persoanele care vor sa scape de kilogramele in plus. Se folosesc doar frunzele de dud uscate. Ceaiul se prepara dintr-o lingurita de frunze de dud la 250 de ml de apa clocotita. Se consuma dupa fiecare masa, iar pentru un gust si mai placut poate fi indulcit cu miere.

Ceaiul de soc este unul dintre cele mai recomandate ceaiuri pentru slabit, intrucat elimina toxinele din organism, fiind diuretic si intr-o mica masura laxativ. Pe langa proprietatile diuretice, acesta este si foarte aromat si placut la gust chiar neindulcit.

ce caut eu la ora asta
anaROBERT
Postat pe 8 Aprilie 2010 02:08
Eu am fugit la somnik Ana, ca oricum mai am mult de lucru la slide.

Bravo ana,vezi cate poti descoperii
bau
Postat pe 8 Aprilie 2010 02:10
nb
bau
Postat pe 8 Aprilie 2010 02:10
pa somni usor
anaROBERT
Postat pe 8 Aprilie 2010 02:12
buna dimineata fetelor!! ana?! nu am mai facut vaccinul azi.... m-au sunat de la policlinica si m-au programat alta data... mai bine.
bebe nu stiu cum dar tot nasul infundat, cu toate ca am pus ceapa...si mititelul sforaie si se trezeste din cauza asta, si a mucozitatilor.... asa m-am saturat sa-l vad asa... ii dau cu spray sa se mai inmoaie mucutzii, si il aspir, saracutzul cand vede pompita aia tare se enerveaza.
aly_fab
Postat pe 8 Aprilie 2010 11:54
Buna Aly_Fab ,imi pare rau ca nu o mers varianta ceapa. Apropo la tine nu poti merge la orl sa-l desfunde pe pitic? Presupun ca nu,ca de obicei dincolo lasa sa lupte organismul singur ,dar ma gandesc daca i-ar desfunda sinusurile dupaia i-ar trece mai repede mucusorii.
Ca noi prima oara cand am avut probleme asa am facut ,am mers la orl-ist de vreo trei ori de l-a desfundat. A doua oara ne-am chinuit acasa,il desfundam de mai multe ori pe zi,pana am ajuns ,sa-l desfund odata si acum deloc.
bau
Postat pe 8 Aprilie 2010 13:24
da bau, prima data a mers cu ceapa, se pare ca n-a tinut de data asta... uite ca la orl-ist nu m-am gandit..si buna idee! multumesc, o sa incerc sa vad daca se poate cumva ajunge la unul. se zice ca si aerul curat desfunda caile respiratorii...asa ca iesim afara!!

Aici este o zi superba, aproape de vara, oamenii sunt in tricouri...iesim si noi imediat... va pup!!
aly_fab
Postat pe 8 Aprilie 2010 16:00
fetelor, eu tot DERO folosesc (lichid) dar daca is patate rau. le las 1/2 h la inmuiat in apa CALDA cu dero si apoi le bag la maasina... ies imaculate!
hamham
Postat pe 8 Aprilie 2010 17:52
sall fetelor. In legatura cu dero mi mi-a adus sotu din Germania mr. proper (dero) e foarte bun. Eu tot cam din Germania am folosit, acu a adus sotu 2 cutii de 7kile una, cand il termin imi mai aduce un priten, dar o cutie deasta ma ajung cam 4-5 luni k nu trebe pus decat jumate de masura.
viobregar
Postat pe 8 Aprilie 2010 18:34
cory_emy ce iti face fetitza? Cum au iesit analizele?
viobregar
Postat pe 8 Aprilie 2010 21:18
suntem un pic mai bine vio , am cerut externarea ca mai trebuia sa stau pana vineri in spital dar numai rezistam nici eu si nici bebita, plingea de cate ori se deschidea usa , a prins asa o frica de la injectii ca nu stiu cat timp imi va lua sa o aduc la normal
cory_emy
Postat pe 8 Aprilie 2010 21:23
analizele i-au iesit bine doar o usoara lipsa de fier in rest testul de rubeola a iesit negativ iar cel de rujeola ma duc sambata sa il iau ca nu era gata, exudatele si din gatut si din nasuc au iesit negative , sa zicem ca e bine
cory_emy
Postat pe 8 Aprilie 2010 21:26
saracutza. Si pe noi era sa ne inerneze luni dimineata, ca ne-am dus la urgente cu febra 40 dar nu am vrut ca am mai fost odata tot asa internata cu laringita si amigdalita si veneau numai sa faca injectiile la 8 ore, in rest puteai muri acolo...
viobregar
Postat pe 8 Aprilie 2010 21:27
bine ai facut ! asa este cica te interneaza sa fii sub supraveghere, a cui ? ca ele nu vin decat la tratament tot mamica e de baza langa bebe . si acum sunteti bine ? de la ce febra ?
cory_emy
Postat pe 8 Aprilie 2010 21:30
da am scapat, a facut iar amigdalita, e a treia oara anu asta cand face si tot asa cu febra mare. Si soacra era la fel si cumnatu, pana le-au scos, ne-a dat ceva tratament de imunizare. Face febra mare 39-40 il tine o zi maxim 2 apoi scade. Luni i-am facut impachetari, i-au facut in spital si i-a facut si sostu acasa ca mie mi mila ca sa plange...Apoi nu am mai avut treaba, dar luni toata ziua numai in brate la mine a astat ca s-a suparat pe tatsu cu impachetarile si cand il vede aplangea. Si de la tinut in brate a inceput sa ma doara coloana, dar asa e cu bb...ei sa fie sanatosi.
viobregar
Postat pe 8 Aprilie 2010 21:35
Bb alimentati la san de obicei au un pic de lipsa de fier, dar daca vrei poti sa ii dai fier haussman dar cam constipa...
viobregar
Postat pe 8 Aprilie 2010 21:36
da am inceput sa ii dau de ieri cate 5 pic pe zi ? voi ati luat asa ceva ?
cory_emy
Postat pe 8 Aprilie 2010 21:38
e f greu cu bebici cand sunt bolnaviori! noi am venit acasa marti si ieri seara am facut iar febra 38cu2 i-am pus un sup paracetamol si nimic si la 4 ore am pus si un nurofen si scazut la 37cu8 si asa a ramas pana acum.......nu stiu ce sa mai zic , de ce mai face febra dupa atata tratament ca in spital a luat azitromicina 5 zile
cory_emy
Postat pe 8 Aprilie 2010 21:42
i-amdat fier haussman 4 picaturi dimineata 4 seara, timp de o sapt si apoi s-a constipat si am renuntat. Mai incerc..
Eu nu i-am putut pune supozitoare, ca a facut si diaree, dar i-am dat nurofen alternativ cu eferalgan si cu panadol. Nurofen din 8 in 8 ore si panadol si eferalgan la nevoie, dar de marti nu a mai avut febra deloc.
I-am pus comprese cu otet si degeaba, i-am pus comprese cu spirt pe gat. INCEARCA SA II pui la incheieturi albus de ou si la maini si la picioare.
viobregar
Postat pe 8 Aprilie 2010 21:56
la noi se fac azi 2 saptamani de cand a facut prima data febra si de cand au inceput prb sunt terminata psihic cu totul , nu am mai fost asa obosita de cand am nascut , tot sper sa se termine odata
cory_emy
Postat pe 8 Aprilie 2010 22:08
de ce nu lasi pe cineva cu Emy cateva ore sa te odihnesti. Al meu bb luni noaptea s-a trezit al 2 si am stat cu el pana la 5 si la 5 l-am trezit pe tatsu si a stat cu el pana la 8jumate....
viobregar
Postat pe 8 Aprilie 2010 22:11
de cand e bolnavioara nu vrea sa stea cu nimeni , plange si este maraita pana o iau eu nici la toaleta nu pot merge , am incercat sa o las dar se pare ca deocamdata nu se poate. si noi pana sa apara prb asta faceam cu schimbul la nevoie dar acum chiar nu vrea decat cu mine
cory_emy
Postat pe 8 Aprilie 2010 22:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dela Lulu hainute pentru cei mici si mamele lor! 1 De la: kidz003629 6 Septembrie 2009 17:37
Vand premergator Chicco Dj Baby 4 De la: kidz001370 6 Iulie 2009 22:49
CUMPAR INALTATOR SCAUN PT SERVITUL MESEI 3 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:07
MARA BIANCA VA ROG UN VOT 3 De la: florena_florentina 12 Mai 2009 09:37
Multe hainute pentru primavara- vara! La comenzi mai mari de 30 lei aveti reducere 20% din pretul afisat! 1 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:26
Setari Cookie-uri