asa face si al meu cand e bolnavior, dar la un moment dat nu mai poti si trebe sa iei o pauza...Nici cu surorile nu vrea sa stea? | ||
viobregar Postat pe 8 Aprilie 2010 22:29 |
||
---|---|---|
ba da mai sta cate putin dar cat sa mai fac ceva de mancare sau ceva treaba de somnic nu poate fi vb | ||
cory_emy Postat pe 8 Aprilie 2010 22:32 |
||
dar le-am zis ca atunci cand ii va trece agitatia si isi revine la normal fug de acasa doua zile si dorm non stop hihihhi....vise ..nu? | ||
|
||
cory_emy Postat pe 8 Aprilie 2010 22:36 |
||
asa ziceam si eu cand s-a imbolnavit prima data... | ||
viobregar Postat pe 8 Aprilie 2010 22:58 |
||
buna seara fetelor iar aveti probleme cu bebeii sau inca nu s-au facut bine? | ||
anaROBERT Postat pe 8 Aprilie 2010 23:10 |
||
al meu e bine si doarme dus de la 8.30 and mi-a adormit in brate. Tot am zis ca il tin pana la 9.30 si ne-am pus la un film in fata calculatorului si si-a lasat capu pe mana mea si cand m-am uitat dormea dus... | ||
viobregar Postat pe 8 Aprilie 2010 23:13 |
||
ma bucur vio ca v-ati facut bine era si cazul | ||
anaROBERT Postat pe 8 Aprilie 2010 23:16 |
||
merci s-a trezit acu ca i-am dat antibioticul. L-am trecut pe lapte de capra si vad ca ii ppace mai mult decat ala de vaca. Candam fost la urgente a intrebat sotu pediatra daca putem sa ii dam lapte de capra si a zis ca e chiar recomandat pt gat si pamani. | ||
viobregar Postat pe 8 Aprilie 2010 23:34 |
||
e bine daca la primit si nu ti-a facut probleme.unde gasiti voi pediatrii astia care va recomanda laptele de vaca si de capra ca eu am intrebat doar daca ii pot da cate putin si ma luat la suturi. | ||
anaROBERT Postat pe 8 Aprilie 2010 23:36 |
||
eu am vb cu pediatri batrini, ca astia tineri zic ca nu e bun... | ||
viobregar Postat pe 8 Aprilie 2010 23:41 |
||
pediatra lui fimiu are 57 de ani deci nu pot spune ca este tanara si mi-a recomandat sa nu ii dau inca lapte de vaca si ca daca totusi vreau sa ii schimb laptele sa nu o fac vara si ca sfatul ei este sa astept pana in toamna cand el oricum face 2 ani . medicul de familie are 53 de ani si la fel mi-a spus sa nu il trec pe lapte de vaca inca sa mai astept macar pana la 1 an jumate care ii face luna asta (dar oricum nu ma iau eu dupa niciuna tot ca mine fac) |
||
anaROBERT Postat pe 8 Aprilie 2010 23:44 |
||
eu il smantanesc bine laptele si e lapte de la ferma noastra nu din comert... | ||
viobregar Postat pe 8 Aprilie 2010 23:47 |
||
te cred e bine ca e de la voi si nu din comert cine stie cu cata apa il completeaza astia | ||
anaROBERT Postat pe 8 Aprilie 2010 23:55 |
||
Stii se zice 2 juristi 3 pareri, dar vad ca si la medici se aplica fiecare cu recomndarile lui... | ||
viobregar Postat pe 9 Aprilie 2010 00:01 |
||
daaaa iti dai seama e ceva normal,eu cand am avut probl cu fimiu atunci cu bronsita cred ca am fost la 5 doctori sa imi depisteze una ce are si la cabinete particulare si tot degeaba...fiecare cu a lui | ||
anaROBERT Postat pe 9 Aprilie 2010 00:03 |
||
asta e... Mno ma duc la nani nb |
||
viobregar Postat pe 9 Aprilie 2010 00:18 |
||
nb vio somn usor | ||
anaROBERT Postat pe 9 Aprilie 2010 00:21 |
||
buna seara. eu sunt cu bebe in brate care fornaie ca o locomotiva....dar doarma. sunttreaza de dimineata de la ora 5, din cauza fornaitului.. voi ce faceti? bau, bebe tau mai e fornait? daca nu, cand i-a trecut? |
||
aly_fab Postat pe 9 Aprilie 2010 00:47 |
||
noi facem bine. i-ai bagat spray in nas sau ser l-ai curatat ai facut si varianta cu ceapa di tot degeaba? | ||
anaROBERT Postat pe 9 Aprilie 2010 00:48 |
||
eu nu stiu ce sa-i mi fac.suny in pana totala de idei...cu spray am dat, cu pompita am aspirat...ceapa am pus, miroase toata casa, dar nu conteaza..nu stiu ce naiba sa mai fac. ca sa ajung la orlist e mai complicat... | ||
aly_fab Postat pe 9 Aprilie 2010 00:50 |
||
sunt, nu suny....sorry. ana bebe tau ce face? | ||
aly_fab Postat pe 9 Aprilie 2010 00:51 |
||
Buna seara sunt o mamica noua am un baiat e 7 ani si unul de 4 luni trebuie sa ancep diversificare si nu stiu cu ce sa ancep si in ce cantitate. Cel mare a mancat san 3 ani si 3 luni si a fost altceva acum bebe mananca nan1. Va rog frumos sa ma andrumati |
||
Venera_kidz Postat pe 9 Aprilie 2010 00:51 |
||
Buna aly_fab,bebele meu mai are momente de fornaiala. Am mai aflat o metoda buna pt mucusori si tuse. Mergem in baie si pregatim vana pt baita si dam drumu la apa ,pana se umple cada stam cu bebele acolo sa faca ihalatii de aburi,apoi daca avem si umidificator in camera,dam drumu la umidificator peste noapte,astfel mucusori devin curgatori si ii elimina sau ii aspiram. Mi-a spus o fata din strainatate la care a mers f bine metoda. |
||
bau Postat pe 9 Aprilie 2010 00:52 |
||
kidz12 bine ai venit printre noi. si eu am un baietel de 4 ani si unul de 4 luni. eu am inceput sa-i dau suc de mar, si dup 5 zile l-am amestecat cu suc de morcovi. ii place la nebunie... | ||
aly_fab Postat pe 9 Aprilie 2010 00:54 |
||
kidz007612 bine ai venit printre noi,cu pediatrul ai vorbit? | ||
bau Postat pe 9 Aprilie 2010 00:55 |
||
aly_fab ai reusit sa-i faci suc? | ||
bau Postat pe 9 Aprilie 2010 00:56 |
||
am mai auzit de metoda asta bau dar nu am pus-o in aplicatie niciodata,am sa o incerc si eu data viitoare desi sper sa nu mai fie o data viitoare aly noi suntem mai bine,am terminat cu raceala iar de tusit mai tuseste o data de doua ori pe zi deci ceva nesenificativ. kidz pentru inceput incepe cu suculet de mar cu morcov in cantitati mici de o lingurita doua apoi supite de legume apoi pireuri de legume treptat le iei la rand dar [pt inceput cu sucletul,cereale pentru 4 luni. |
||
anaROBERT Postat pe 9 Aprilie 2010 00:56 |
||
bau iubita, cum e cu umidificatorul asta?? ai asa ceva? ce face bebicul tau scump? doarme? | ||
aly_fab Postat pe 9 Aprilie 2010 00:56 |
||
bau, da ii fac suc am alt storcator, mult mai fain, l-am luat la jumate de pret | ||
aly_fab Postat pe 9 Aprilie 2010 00:57 |
||
fetelor ma duc sa trag o pipa ca simt ca nu am aer | ||
anaROBERT Postat pe 9 Aprilie 2010 00:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce facem cu vaccinul BCG si incurand si urmatoarele... | 4 | De la: ses 4 Mai 2010 00:05 |
Mchiaj profi pentru nunta | 1 | De la: garbo_404810 15 Decembrie 2015 13:42 |
mamici nascute in decembrie | 45 | De la: office_salinasusesi_ro 20 Martie 2010 15:22 |
|
||
dermatita atopica | 1 | De la: manuela_ela24 23 Iunie 2010 22:11 |
alocatia copilului dupa 2 ani | 49 | De la: SAL 18 Februarie 2012 14:41 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural