mamici on line

fetelor, voi ce parere aveti de borcanasele pt bb de la hipp? eu la primul baiat n-am dat deloc asa ceva... dar acum am auzit fel si fel de pareri..
aly_fab
Postat pe 9 Aprilie 2010 01:00
multumesc
Venera_kidz
Postat pe 9 Aprilie 2010 01:00
Nu am vorbit cu pediatrul.Multumesc de sfat.Chiar nu mam gandit.
Venera_kidz
Postat pe 9 Aprilie 2010 01:01
ana, n-ai aer?poate ai nasul infundat sa nu stai mult si sa-ti pui papuci de casa
aly_fab
Postat pe 9 Aprilie 2010 01:01
kidz12, vrei carticele electronie cu retete>? da-mi adr e-mail si-ti trimit daca doresti.
aly_fab
Postat pe 9 Aprilie 2010 01:03
dute ana sa te afumi putin sa nu te strici

Umidificatorul ala e ceva de genul http ://www.hopa-sus.ro/magazin-produse-copii-bebelusi/umidificator-cu-ultrasunete-154-p-48-c.aspx (pauza dupa http) sunt si variante mai ieftine. Eu n-am ca nu mi-am permis deocamdata ca am luat prea multe lucruri,dar o venii intr-o zi si randu umidificatorului. Am vrut sa-mi iau inainte higrometru sa vad umiditatea din camera sa nu i-au umidificator si sa-mi trebuiasca dezumidificator.
bau
Postat pe 9 Aprilie 2010 01:04
kidz007612 sunt pediatrii atat de diferiti ,iti dai seama cum suntem noi,ai afla atatea pareri si ar trebuii dupaia sa alegi
Eu sunt pt diversificarea la 6 luni
bau
Postat pe 9 Aprilie 2010 01:07
gata fetelor m-am afumat putin

aly eu nu sunt pentru mancarea la borcanase iti spun si de ce:citeste pe ambalaj si vezi ca scrie cu sau fara conservanti ceva de genu pe acolo iar conservanti la copil de 4 luni clar NU iar fara conservanti fructele facute pasta in compozitie cu iaurt sau ce mai contin acolo nu rezista prea mult.

mony daca e hranit cu nan cum sa nu inceapa diversificarea la 4 luni dar vorba ta sa consulte un pediatru mai bine el stie ce sa ii recomande si cum si cat
anaROBERT
Postat pe 9 Aprilie 2010 01:11
fetelor eu am un hifrometru in camera copilului este un aparat de marime mijlocie rotund care indica temperatura si umiditatea din camera dar nu stiu daca e bine sau nu dar imi arata mereu ca umiditatea este 61% oare e bine cat ar trebui sa fie?
anaROBERT
Postat pe 9 Aprilie 2010 01:13
bebelusul meu da afara foarte mult lapte dupa ce mananca si m-am gandit ca daca ancep cu diversificarea sa mai rezolva si cealalta problema
Venera_kidz
Postat pe 9 Aprilie 2010 01:14
Eu i-am spus parerea mea ,sa consulte un pediatru, ca daca ma intreaba parerea mea personala,nu tin cont ca e alaptat sau alimentat artificial,eu sunt cu diversificarea la 6 luni.
bau
Postat pe 9 Aprilie 2010 01:14
bau multumesc de sfat
Venera_kidz
Postat pe 9 Aprilie 2010 01:15
kidz007612 nu i-ai facut analize sa poti depista cauza,poate avea intoleranta la lactoza,poate dupa mancare sa regurciteze putin sau sa dea laptele papat in plus sau poate sa aibe vreo problema la stomacel.
bau
Postat pe 9 Aprilie 2010 01:17
tu da mony esti cu parerea ta cum sunt si eu cu a mea dar pediatri marea majoritate te intreaba la consult e hranit artificial sau ii dai piept si el stie ce nevoi are,adik nu stie banuieste

kidz cand iti vomita lapticul dupa ce bea nu este o probleme inseamna ca isi ia din lapte doar ce e bun,il alege in termeni populari dar oricum mai bine mergi la un pediatru sa iti spuna el mai bine ce e de facut.nu te lua dupa gura nimanui sa ai dupaia probleme si sa iti para rau.
anaROBERT
Postat pe 9 Aprilie 2010 01:17
kidz007612 nu ai pt ce ,cu mare placere oricand

aly_fab unde ai disparut,a-ti plecat in baie,la dush?

ana normal ar fi intre 40 si 60 umiditatea.Am intreabat pediatrii dar de la f multi raspunsul a fost 6 luni,deci am inceput sa cred ca 6 luni e bine ,orice lapte ar papa bebelu. Asta cred eu,dar nu vreau sa fac pe nimeni sa creada ce cred eu
bau
Postat pe 9 Aprilie 2010 01:21
eu am fugit ca ma cauta fiumiu prin pat.
Va pup ,somnik ushor. Ne vedem maine la cafeluta,sa va prind cumva ca lipsiti ca va pun absente nemotivate
bau
Postat pe 9 Aprilie 2010 01:22

Pediatrul mi-a spus ca mananca lacom si ca anghite prea mult aer.Ce analiza a-si putea sa fac sa-i depistez daca are vre-o cauza
Venera_kidz
Postat pe 9 Aprilie 2010 01:24
e uite eu am inceput de la 4 luni na si pediatra imi spunea de la 3 luni jumate da nu am ascultat-o mi sa parut ciudat ,si nu a patit nimic copilul ca am inceput de la 4 luni.
offf nu o scot la capat cu tine .

fetelor sa va spun ce am patit azi....toata ziua am avut treaba dimineata ne-am trezit i-am dat lui fimiu sa pape si am iesit afara vre-o 2 ore,am intrat in casa i-am dat laptic l-am culcat si eu am mancat un ou fiert si m-am apucat sa imi fac prajituri(nuci umplute)pana aici toate bune am terminat treaba mi-am facut baie la cap si cand sa trezit fimiu am iesit iarasi afara si am mancat o punga cu seminte si vreau sa spun ca am o mancarime de piele de nu mai pot si nu am mancat decat un ou fiert,nucile si seminte atat si acum iar mi-am facut baie si tot ma mananca mai naspa.oare de ce,de la ce?
anaROBERT
Postat pe 9 Aprilie 2010 01:26
da ana, de acord, dar zacusca facuta in casa si gemurile cum tin asa mult timp??
aly_fab
Postat pe 9 Aprilie 2010 01:26
pai ori li se pune conservant ori sunt fierte la baimaren dar sunt legume si eventual compoturi ca gemurile daca obs la un moment dat fermenteaza.astea sunt fructe cu iaurturi si de aia cred ca nu au cum sa tina fara onservanti.oricum vecina mea ii da lui fisa de la 4 luni mancarica la borcanase ca e mai comod si nu are fetita nimic,a facut o enterocolita dar nu se stie daca de la astea
anaROBERT
Postat pe 9 Aprilie 2010 01:29
asta pentru ca sunt inchide ermetic. ei nu au voie sa scrie tampenii pe ambalaj. peste tot exista controale stricte, mai ales in privinta mancarurilor de bebei... Azi am cumparat de curiozitate un borcanel, l-am mancat eu cu darian cel mare, si sa stii ca tare ne-au placut spre surprinderea mea, care nu mai luasem asa ceva. Era ceva mar amestecat cu orez si coacaze... f bun, sa stii. Totusi as da la bebe asa ceva doar daca suntem in deplasare...
aly_fab
Postat pe 9 Aprilie 2010 01:29
nu cred sa existe vre- o problema daca spui ca ete bun si va placut nu ar avea ce sa fie de ce nu incerci mai bine macar un varf de lingurita?

mony nb pa pa somn usor

kidz te duci la medicul de familie si ceri analize si specifici pentru ce anume vrei si iti va spune ea care este indicata pentru lactoza.
anaROBERT
Postat pe 9 Aprilie 2010 01:31
eu totusi sunt de acord cu borcanasele pt copii.
si zacusca,gemuri,dulceata,compoturile toate tin mult timp si nu au conservanti.

ana ti-am mai spus eu o vorba cu bunica,cred ca o sti "cu fasolea la 2 saptamani si nu au nimic" si totusi

Nu am putut sa plec inca
bau
Postat pe 9 Aprilie 2010 01:32
da pai pe timpuri fasolea era buna ,mony nu poti sa ma parasesti e chiar impotriva firii tale TE IUBESC
anaROBERT
Postat pe 9 Aprilie 2010 01:33
scuze, eu ma chinui sa trimit carticelele la fetele astea, dar ma cam impiedic prin e-mailul meu, care e plin de reclame mai nou...
aly_fab
Postat pe 9 Aprilie 2010 01:33
Venera din pacate nu mai stiu cum se numea analiza pt depistarea anumitor probleme la stomacel. Dar e f posibil sa fie si din cauza ca inghite aer cand papa si cand regurciteaza sa dea afara. Asa facea al meu. S-o intamplat sa dea de vreo cateva ori f mult de m-am speriat. Acum depinde si cum vomita,cu get si mult sau putin ii curge din gurita cand il iei la ragait. Ca al meu dadea destul de des ca era si f agitat dupa ce manca.
bau
Postat pe 9 Aprilie 2010 01:36
ana, cum e vremea pe la voi?
aly_fab
Postat pe 9 Aprilie 2010 01:37
cred ca o am eu pe undeva ,ti-o trimit daca vrei aly_fab

Ana ,deci primesc aceste declaratii din partea ta,mai des decat din partea sotului
bau
Postat pe 9 Aprilie 2010 01:38
e cald si frumos am iesit afara de 2 ori astazi cate 2 ore parida ,in sfarsit sper sa o tina tot asa,a mai batut si vantul dar a fost bine

fetelor sa va spun ce am patit azi....toata ziua am avut treaba dimineata ne-am trezit i-am dat lui fimiu sa pape si am iesit afara vre-o 2 ore,am intrat in casa i-am dat laptic l-am culcat si eu am mancat un ou fiert si m-am apucat sa imi fac prajituri(nuci umplute)pana aici toate bune am terminat treaba mi-am facut baie la cap si cand sa trezit fimiu am iesit iarasi afara si am mancat o punga cu seminte si vreau sa spun ca am o mancarime de piele de nu mai pot si nu am mancat decat un ou fiert,nucile si seminte atat si acum iar mi-am facut baie si tot ma mananca mai naspa.oare de ce,de la ce?
anaROBERT
Postat pe 9 Aprilie 2010 01:39
Venera de unde esti?

Aly_fab la noi o fost soare frumos,doar o batut ceva vant si o plouat doua reprize (ti-am rasp in locul lu ana)
bau
Postat pe 9 Aprilie 2010 01:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vand scoica auto Primii pasi ieftin 1 De la: kidz008410 10 Iunie 2010 12:26
este cineva din targoviste??? 1 De la: didi_micutza 1 Mai 2009 22:38
PERLE 76 De la: SEBY1YEAR 25 Iunie 2009 14:29
Cumpar patut tip tarc cu vibratii 2 De la: kidz1010 15 Decembrie 2009 09:26
Concurs Castiga un Costum de Serbare 1 De la: alexandra 25 Mai 2009 22:42
Setari Cookie-uri