mamici on line

are 1 an si doua luni, dar vreau sa-l vad si eu cand se da singur jos de pe pat, bineinteles ca trebuie sa fiu cu ochii in patru cu pepsi asta mic al meu, n-are rabdare sa ia lucrurile mai usor, numai repede vrea sa faca totul, de mic
Laura_M
Postat pe 9 Aprilie 2010 13:37
Gaby, sotul nu vine cu insectele pe langa mine ca asta inseamna ssa tip din capatul strazii sa-l arunce dar... el zice ca sunt suflete si ca nu e bine sa le strivesc el "le salveaza" de mine ca daca vad un paianjen, pun mana pe matura cu coada lunga si dau pana rup matura
hamham
Postat pe 9 Aprilie 2010 13:38
Exact asa a facut si al meu pana la mersul de-a busilea, ca nu merge ca e puturos. Face un an sapt ce vine si abia acum da sa se ridice singur in funduletz, nici in picioare nu se ridica...
viobregar
Postat pe 9 Aprilie 2010 13:38
vio... marfa chestia cu uitatul in jos... Al meu nu a facut asta... dar pot sa-mi imaginez cat de marfa e...
hamham
Postat pe 9 Aprilie 2010 13:40
fiecare copil are ritmul lui. Al meu a cazut din la 4 luni jumate. L-am pus in mijlocul patului si s-a intors pe burta apoi pe sapte apoi pe burta jos....
viobregar
Postat pe 9 Aprilie 2010 13:41
oooo sunteti cavaleri. a mea la 1 an si 2 luni mergea singurica in picioare.si gogosica mea e foarte repezita si nu are rabdare este in zodia scorpion si umbla vb prin targ ca asa sunt scorpionii vor totul repede si bine.are la energie in ea ca eu obosesc doar uitandu-ma dupa ea. nu stiu cum rezista mama sa se tina dupa ea. este a 2-a saptamana a ei de cand sta la mama.pe la 16 ma duc sa vad ce face maimutica si poate o conving azi sa vina cu mine acasa.
gaby8101
Postat pe 9 Aprilie 2010 13:42
buna fetelor ! ce faceti ? nu sunteti pe afara pe vremea asta frumoasa? noi tare am iesi un pic dar mai avem de asteptam pana ne insanatosim complet
cory_emy
Postat pe 9 Aprilie 2010 13:43
M-am speriat si am zis ce bine ca nu s-a dus in cap, dar daca cumva ajunge cu fata in marginea patului se intoarce cu funduletzul si se trage jos. Mai glumesc cu sotu si ii zic vezi ca nu degeaba il cheama Rac ca se comporta exact ca unul autentic...
viobregar
Postat pe 9 Aprilie 2010 13:43
fetelor, din cate vad eu, faptul ca fimiu are o placere sa mearga in picioare de manuta desi nu se tine bine pe picioare si faptul ca avem deja 2 luni de cand ne dam jos din pat (adica de la 6) si ca sta in fundulet de la 4 etc... e PREMATUR? Adica fimiu trebuia acum sa stea cuminte incarutz fara sa se ridice in picioare? Adica faptul ca am strans deja premergatorul e prea devreme? WOOOOO... ..... .... ....
hamham
Postat pe 9 Aprilie 2010 13:44
Noiinca mai avem un pic amigdalele umflate, mai avem tratament pana maine...asa ca interzis afara...Dar ma documentez ce sa ii iau cadouri pt ziua lui bb ca face sapt ce vine un an.
viobregar
Postat pe 9 Aprilie 2010 13:45
merge si andrei singur, vorbeste chineza lui... andrei e varsator, are si el o energie, am zis ca macar de as slabi cat ma "chinuie" nu putem tine pasul cu el, mai ales cand suntem afara si vede masinile, trebuie sa ne oprim sa le vedem pe toate si sa si alergam dupa ele
Laura_M
Postat pe 9 Aprilie 2010 13:46
legat de discutia voastra intervin si eu , emy a mea abia acum la 10 luni se intoarce bine de pe spate pe burta sau invers iar de ridicat in picioare singura nici macar nu incearca striga pana vine cineva sa o ajute
cory_emy
Postat pe 9 Aprilie 2010 13:46
nu Greta ..inseamna ca sunteti precoce copil care stie ce vrea. in curand o luati in picioruse si sa te ti atunci alergatura
gaby8101
Postat pe 9 Aprilie 2010 13:47
La multi ani ! anticipat vio ptr cel mic , cand implineste un anisor in ce zi ? noi facem pe 11 aprilie 11 lunite
cory_emy
Postat pe 9 Aprilie 2010 13:49
Greta nu e premator e precoce, al meu in schimb e de o putoare iesita din comun ca tatsu de altfel...
Si al meu merge daca il tin si are o viteza mama mama dar cred ca ii e frica sa plece singur...
viobregar
Postat pe 9 Aprilie 2010 13:49
Merci cory_emy la fel si multa sanatate pe 17 aprilie implineste un an. Si al meu striga pana vine cineva sa il ridice, se intoarce pe burta-spate de pe la 4 luni. Mie mi-a spus medicul ca din cauza ca e cam grasutz deaia nu se ridica. Are 11,4 kile.
viobregar
Postat pe 9 Aprilie 2010 13:51
eu l-am tinut in premergator pe la 6, 7 luni si doar ca sa-mi pot face treaba dar dupa aceea nu l-am mai tinut, mai mult il tineam eu de manutze si mergeam, nu e bine sa-l tii mult in premergator, e vorba de coloana, nu se invata sa mearga bine, cand nu mergea cu premergatorul si-l tineam mai mult, cand mergeam noi de manutze mergea pe varfuri si am renuntat la el
Laura_M
Postat pe 9 Aprilie 2010 13:51
greta cum sa spui ca e prematur copilul e f bine , trebuie sa te bucuri ca e precoce, nu e nimic rau in asta , nici daca e prea devreme nici daca e mai tz ca puturoasa mea care nici nu vrea sa mearga decat tinuta bine de ambele maini, dar nu imi fac prb fiecare copil cu ritmul lui, tu bucura-te de performanta bibicului tau ...e super
cory_emy
Postat pe 9 Aprilie 2010 13:52
al meu in premergator s-a invatat sa stea in picioare si calca perfect pe toata talpa. Premergatorul e singurul loc unde sta cat de cat singur. Al meu nu a calcat nicodata pe varfuri. Noi avem ham si e mult mai usor decat sa il tii de manuta...
viobregar
Postat pe 9 Aprilie 2010 13:54
greta sa nu-ti faci probleme, si sa nu te iei dupa una si alta, fiecare copil o sa mearga si o sa vb la timpul lui... sunt copii care au vb greu, care au mers greu si acum sunt ingineri, oameni cu facultati, atata bai sa fie
Laura_M
Postat pe 9 Aprilie 2010 13:56
ai dreptate vio si noua ni s-a spus ca e mai puturoasa deoarece e grasuta dar nu cred ca asta este un motiv de ingrijorare , a mea se ridica in picioare si in fund doar daca are sustinere , sta bine in fund de pe 7 luni dar nu o pot lasa nesupravegheata ptr ca are obiceiul de a se arunca pe spate cand numai vrea sa stea
cory_emy
Multumesc... dar... E LEU cu ascendent in LEU... Norocul meu, ca daca o sa fie sa ma oboseasca am "intariri" Locuim in aceeasi curte (case diferite) cu soacra si cumnatii asa ca... NU PIC SIMGURA... Mai trag inca 4 persoane dupa mine In plus ... avem nasa dincolo de gard care are si ea un baiat de 18 ani... deci... mai am persone pe care sa le las sa alerge cu fimiu Deja ma rupe in 14... ca are tot felul de idei... trage de sertarele de la sifonier... plimba scaunele prin casa, imi asaze fata de masa ... si... l-am obisnuit cu bratele, iar cand se plictiseste intinde manutele nu m-ar deraja... dar are, totusi 11.800 kg
hamham
in ham am tinut-o si eu pe gogosica dar in premergator nu cred sa fi stat cumulat10 zile.urla si facea ca toate cele cand o puneam in el. asa ca l-am dat unei prietene nou nout.in schimb hamul l-am folosit intens si in casa si afara pana a luat-o singurica in picioare.imi aduc aminte era in ajunul craciunului eu eram la bucatarie pe ea o lasasem in dormitor jos pe paturica se juca cu cuburile...si m-am trezit cu ea in usa bucatariei ...mi-au dat lacrimile cand am vazut-o...
gaby8101
Postat pe 9 Aprilie 2010 13:58
acum mai are tendinta un pic sa mearga pe varfuri dar cu ,ersul in general nu avem probleme, sa vorbim si sa ne dam jos singur de pe pat si atunci le-am facut pe toate
Laura_M
Postat pe 9 Aprilie 2010 13:59
LA MUTLI ANI, VIO... YEEEEE AVEM UN MOTZ DE TAIAT IN 8 ZILE!!!!
hamham
Postat pe 9 Aprilie 2010 13:59
Cory eu nu ma ingrijorez deloc, pleaca el cand vrea.
Greta pe mine ma doare coloana de la tinut in brate si dupa cum cred ca stii nu e tocmai usor sa tii un bb de 11kile in brate...
viobregar
Postat pe 9 Aprilie 2010 14:00
emy avea pana sa se imbolnaveasca 11 kg , acum cred ca mai slabit un pic de doaua sapt de boala ca nu prea a mai mancat asa bine , dar eu nu o vad grasuta mie mi se pare ok mai ales ca vad si aud ca mai multi bebici au aceasta greutate la varsta asta
cory_emy
Postat pe 9 Aprilie 2010 14:01
merci Greta, am gasit un magazin aici aproape cu jucarii ieftine. La magazinul special de copii o masinuta e cam 30-40 lei aici aceleasi modele e 5-7lei. Am zis ca ma duc sa ii iau de aici din vecini ceva jucarii, dar nu foarte multe ca iar vine nasu ala cu multe prostii ca de obicei ca a si sunat sa intrebe cand e ziua lui...
viobregar
Postat pe 9 Aprilie 2010 14:02
si andrei are 12kg , ma rupe, mananca de toate si daca nu-i dau ma trage de mana si tipa la mine, ma cearta... LA MULTI ANI! pentru bebitza
Laura_M
Postat pe 9 Aprilie 2010 14:02
eu abia astept clipa cand va pleca singurica in picioruse ......gaby8101 te inteleg perfect ca ti-au dat lacrimile ...este un moment f emotionanat sa iti vezi mogaldeata pasind singurica
cory_emy
Postat pe 9 Aprilie 2010 14:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Preluare de celule stem 2 De la: artimizzia 20 Iulie 2009 12:32
vand haine gravida 38-42 si haine bebe 0-6 luni - preturi modice 1 De la: kidz006845 17 Februarie 2010 20:59
ceva frumos 7 De la: felideni 11 Ianuarie 2013 19:00
dermatita atopica 1 De la: manuela_ela24 23 Iunie 2010 22:11
copiii cu dizabilitati, uitati de societate 6 De la: Eugenia_ 22 Septembrie 2012 09:29
Setari Cookie-uri