E un chin pt mine, Vio... si cred ca e greu pt orice mama care nu a ascultat cand i se zicea "nu-l mai tine in brate atat, ca se invata asa!".. Dar ma gandeam ca pe la 4 - 5 luni il dezvat... Acum ma urla daca nu il iau | ||
hamham Postat pe 9 Aprilie 2010 14:04 |
||
---|---|---|
vio deci pe 17 papam o feliuta de tort si inchinam o sampanie ptr bebicul tau ......la ce cadou te-ai gandit sa ii cumperi? | ||
cory_emy Postat pe 9 Aprilie 2010 14:05 |
||
o sa vedeti ce sentimente va incearca. eu cred ca am sunat tot neamul dupa ce mi-am revenit tati inainte sa vina acasa a trecut pe la magazin si i-a luat un maimutoi, am sarbatorit in seara aia evenimentul ea cu un bibi de lapte eu si sotul cu o bere | ||
|
||
gaby8101 Postat pe 9 Aprilie 2010 14:08 |
||
deci nu sunt singura care sta toata ziua cu maimutica in brate ? a mea ar sta toata ziua agatata de mine in brate ....mai ales acum cand e bolnavioara si sincer chiar cred ca am facut lombago de la atata carat in brate.hihihi | ||
cory_emy Postat pe 9 Aprilie 2010 14:08 |
||
Cu placere Vio... Sa-i iei ceva frumos... sa se bucure. Uite zilele trecute sotul meu a venit cu un "laptop" pt fimiu. Scrie pe cutie 3+ani, dar... lui fimiu ii place la nebunie ca are cantece multe si piuie fiecare tasta. L-a luat din Carrefour cu 70 RON dar cred ca il gasesti si mai ieftin (asa ca idee)... | ||
hamham Postat pe 9 Aprilie 2010 14:08 |
||
greta, bebicul tau ce varsta are ? | ||
cory_emy Postat pe 9 Aprilie 2010 14:09 |
||
Cory... din cate am inteles pana acum... chestia cu Bratele se intempla intotdeauna la primul bb... Ca la al 2 lea deja stii lectia... Asa ca... nu esti sungura... Majoritatea mamicilor fac asta... De drag, isi iau copiii in brate cand au 3-4 kg si cand ajung la 11-12 kg... Eu una stiu ca am gresit cu Printzul meu, dar SUNT SIGURA ca si la al 2 lea voi face la fel ... Ii iubesc atat incat NU MA POT DEZLIPI de ei... | ||
hamham Postat pe 9 Aprilie 2010 14:12 |
||
Fimiu are 8 luni implinite pe 28 luna trecuta | ||
hamham Postat pe 9 Aprilie 2010 14:13 |
||
nu rezisti sa nu il iei in brate cand intinde manutele spre tine. a mea si acum ca e maricica cere in brate.ce sa mai spunem de cei mici pana intr-un an? | ||
gaby8101 Postat pe 9 Aprilie 2010 14:13 |
||
si eu m-am gandit la un pian sa cante. Initial am zis ca ii iau calut sa se legene, dar i-a luat nasusu tigru. Nu e prob de bani la noica eu am indemnizatia bunicica ca si salariu l-am avut mare si sotu are firma. Am zis ca ii ceva hainute si jucarii. Aici in magazinul asta fiind ieftine cu 50 lei ii iei o gramada dar un laptop e o i9dee buna cu luminite si muzicutze... | ||
viobregar Postat pe 9 Aprilie 2010 14:13 |
||
Fimiu oricum are un stil aparte de a cere in brate... intinde manutele si misca degetele de parca imi face semnul ala cu "esti nebuna" | ||
hamham Postat pe 9 Aprilie 2010 14:15 |
||
Stiti ce vroiam sa va intreb mi-a zis doctorita de fam ca este un vaccin pt otita si pneumonie cu 240 lei. Eu i l-as da dar nu stiu daca e bun...Voi ce parere aveti? | ||
viobregar Postat pe 9 Aprilie 2010 14:16 |
||
sa iti traiasca printisorul sa te bucuri de el ...si tin sa te contrazic ......tinutul in brate nu e doar la primul bebe ...eu sunt la al trei lea si de drag tot in brate am tinut-o cu toate ca stiam riscurile dar mi le asum | ||
cory_emy Postat pe 9 Aprilie 2010 14:16 |
||
Al meu striga cat il tin plamanii de la 5 luni IEI daca vrea in brate si intinde manutele... | ||
viobregar Postat pe 9 Aprilie 2010 14:17 |
||
se pare ca din dragoste nu ne putem invata lectia ..hihiih | ||
cory_emy Postat pe 9 Aprilie 2010 14:18 |
||
noi mai avem si o gasculitza de patutz, care canta vorbeste, invarte puii si lumineaza... dar e primita si nush unde sa te indrum sa cauti, dar e o idee.. poate gasestii ceva asemanator. Ma scutescte de multe gasca asta... ca il las in patutz sa se tina de bare si ii da bataie la gasca cat gatesc sau fac treaba | ||
hamham Postat pe 9 Aprilie 2010 14:18 |
||
dar sa fie si de calitate acele jucarii.nu toate chinezismele.o orga este idee buna preturi incepand de la 13o ron pana la 25o ron am vazut eu.noi am avut o orga cu scaunel, cu microfon, cu 10 melodii, 130 ron am dat pe ea dar a facut-o fimea praf.laptop cu hanna montana i-am luat si eu,e chiar misto cu mouse cu luminite. | ||
gaby8101 Postat pe 9 Aprilie 2010 14:19 |
||
Gaby dar noi cu coloanele ce facem ca le terminam? Al meu acu a fost suparat pe tatsu ca l-a pus in apa rece sa scape de febra si nu a mai vrut in brate la el decat la mine...Luni nu cred ca a stat 5min jos. Acum sta in premergator si se invarte pe langa birou... | ||
viobregar Postat pe 9 Aprilie 2010 14:19 |
||
Pianul ala care la-m vazut eu e 150 lei tot cu scaunel si cu multe melodii. Magazinul asta de aici e dela care are produse un pic defecte, dar merg jucariile ca vreau sa le duc la tara la tata si oricum le arunca pe ciment. | ||
viobregar Postat pe 9 Aprilie 2010 14:21 |
||
chestia cu vaccinul... merita incercat... pana la urma si noi facem Act-Hib care ne e recomandat de dr, dar nu e obligatoriu asa ca il cumparam. poate scapi de unele griji... Iar chestia cu "IEI" e marfa! A invatat repede ce trebuie Zis! COOOOOLLL!!! | ||
hamham Postat pe 9 Aprilie 2010 14:22 |
||
vio nu stiu ce sa iti zic de vaccin eu un nu sunt adepta vaccinurilor astea noi dar mai documenteazate si daca crezi ca e ok il dai daca nu ,nu ......eu sunt mai reticenta asa ca nu pot sa te sfatuiesc in nici un fel | ||
cory_emy Postat pe 9 Aprilie 2010 14:22 |
||
pai asta e riscul meseriei daca pot sa spun asa... si eu intre craciun si rev am stat cu kosmodiskul pe mine nu puteam sa ma aplec deloc.eram praf.stii cum e vb aia: ne lasam pe noi sa l-e fie lor bine.. | ||
gaby8101 Postat pe 9 Aprilie 2010 14:22 |
||
cred ca ptr cadouas cel mai potrivit este ceva care sa il atraga din prima gen orga cu sunete sau de ce nu laptop ca asa jucarioare tot le luam si isi pierd repede interesul ptr ele | ||
cory_emy Postat pe 9 Aprilie 2010 14:24 |
||
Si eu is cam reticienta, dar sotu a tot facut otita si zice ca mno sa nu faca si silviutz Eu l-as tine tot timpul in brate numai sa nu fie bolnavior |
||
viobregar Postat pe 9 Aprilie 2010 14:25 |
||
Pai asta ca isi pierd prea repede interesul pt ele...I-a luat nasu de vreo 2 sapt un tel cu vreo 40-50 lei si l-a aruncat odata din scaunul de bebe si tot s-a spart... | ||
viobregar Postat pe 9 Aprilie 2010 14:27 |
||
e bun de ceva kosmodiskul ala? ca tare ma atrage si pe mine reclama..mai ales ca eu am o varsta....implinesc 36 luna viitoare | ||
cory_emy Postat pe 9 Aprilie 2010 14:28 |
||
vio,sa-ti traiasca bebele si sa fie sanatos.si noi i-am luat motul mirunei de paste,desi a facut un an pe 21 martie | ||
ionela_miruna Postat pe 9 Aprilie 2010 14:28 |
||
corymulti inainte Ionela multumesc |
||
viobregar Postat pe 9 Aprilie 2010 14:29 |
||
de fapt sa va traiasca la toate bebelusii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei | ||
ionela_miruna Postat pe 9 Aprilie 2010 14:29 |
||
ok,pa vio | ||
ionela_miruna Postat pe 9 Aprilie 2010 14:31 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand incaltaminte pentru mari si mici | 2 | De la: ioyo_kidz 11 Ianuarie 2013 19:00 |
Calendare personalizate pentru 2010 | 1 | De la: alexandra 1 Noiembrie 2009 13:47 |
bb-ei nascuti in ifebruarie..la mai mult.... | 38 | De la: office_salinasusesi_ro 5 Iunie 2010 19:31 |
|
||
Cadouri de Sf. Andrei | 1 | De la: dacris 26 Noiembrie 2009 13:59 |
Masuta si scaunel din lemn pentru copii | 2 | De la: ezone 27 Mai 2010 16:39 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural