mamici on line

Oauuuu, ce greu e sa fi mamica!! Ma gandeam ca o sa imi fie greu, dar nici chiar asa!
Nasterea a fost ok. Pe la 4.30 dim, marti, 23.03 mi s-a rupt apa, si ne-am suit in masina si am plecat spre spital. Pe drum am faut o ora, avem contractii din 5 in 5 min cate 30 sec, nu foarte tare. Vreau sa va spun ca mi s-a rupt apa si credeam ca nu se mai opreste curgea intruna de nu puteam nici sa ma imbrac. Nu stiu cat lichid am avut, dar mi-a curs siroaie si acasa si la spital. la 6 eram internata si in sala de travaiu, cu aceleasi contractii la 5 min, dar durau 1 min. Pe la 8 a venit doctora si m-ia zis sa dea fuga sotul sa imi ia peridurala ca nu se poate sa nasc fara injectie ca imi ies ochii de durere. Si bine am facut! Dupa ce mi-a facut injectia nu am mai simtiti nimic, mai ca ma lua somnul acolo la travaliu. Cand a venit momentul sa iasa atunci am simtit dureri mai mari si m-au dus in sala de nasteri. Acolo am simtit ca imi ies ochi de durere, dar totul a durat 5 min, nu am urlat, am impuns cum a trebuit si imediat am scapat. Mai mult a durut cusutul, ca m-am rupt mult, ca a iesit cu mana la cap. Am nascut marti la 12:25 un baietel de 3,620 kg si 52 cm, care se numeste Razvan Georgian.
In concluzie nasterea mi s-a parut floare la ureche!
Mi se pare foarte greu acum, cresterea. De cateva zile sunt mai bine, dar la incepit am avut o stare tare naspa, plangeam mai mereu.....
Acum, la 17 zile, deja ne-am obijnuit unul cu altul si sper sa ne fie din ce in ce mai usor. Colici au aparut dupa 3-4 zile de cand am venit acasa.
printesa31i
Postat pe 9 Aprilie 2010 16:06
sa va traiasca, sa creasca mare si sanatos... sa stii ca si eu am plans acasa, ma gandeam daca o sa se ingrase ca era tare slabut,mic, a avut 2,500, plus ca eram stresata, obosita, mi-a fost si frica si toate astea mi s-au adunat si plangeam de parca m-ar fi batut cineva... sa va bucurati de el ca e cel mai frumos si de pret lucru care i se poate intampla unei femei
Laura_M
Postat pe 9 Aprilie 2010 16:34
buna nicol_s ma bucur ca ai avut o nastere cat de cat usoara si ca ai scapat cu bine .sa iti traiasca baiatu si sa va bucurati de el .

despre colici pfff e tare greu ca ii are si noi ne-am chinuit cu ei si a fost tare greu din cauza lor am cazut in depresia postnatala sper sa nu patesti si tu la fel.te mai asteptam sa ne mai spui cate ceva despre el si ce faceti.
anaROBERT
Postat pe 9 Aprilie 2010 16:42
da greta eu sunt aliata ta impotriva paianjenilor si a gandacilor ca mie nu imi este doar o banala frica eu mor de frica lor adesea ii visez si noaptea asa obsedata sunt de ei.

sotu nu face glume dinastea proaste daca vede vre-unu ca stie ca imi este fff frica de ei.
anaROBERT
Postat pe 9 Aprilie 2010 16:44
buna nicol , bine ai revenit, sa iti traiasca bebe si sa te bucuri de toate clipele fericite alaturi de cei dragi. ma bucur ca nu ai avut prb la nastere si ca totul a decurs normal . nu iti face griji ptr starea mai agitata din zilele de dupa nastere este normala si daca te ajuta cu ceva sa stii ca toate am trecut prin ea
cory_emy
Postat pe 9 Aprilie 2010 16:47
buna cory ce faci ce face gfetita?
anaROBERT
Postat pe 9 Aprilie 2010 16:50
o sa treaca repede o sa vezi ! spun eu acum cand bebica are 10 luni dar atunci cand eram ca tine doamne doamne ce mai plingeam non stop fara motiv dar trece asta e important. si cel mai bun lucru daca are cine te ajuta accepta tot ajutorul nu incerca sa le faci pe toate singurica ca ajungi repede la epuizare. succes in noul si frumosul rol de mamica
cory_emy
Postat pe 9 Aprilie 2010 16:50
buna, nicol_s, sa iti traiasca micutul! si eu am avut o prioada grea dupa nastere citeva zile cind am plins in continuu, pt ca stateam numai cu el in brate, nu aveam tp nici sa ma duc la toaleta, ce sa mai spun de mincat, imi aducea sotul in camera si mincam cu el in brate, mi-era teama ca nu am laptele bun, eh, o gramada de ginduri negre.
eu nici nu am avut pe nimeni sa ma ajute ( mama sau soacra), dat fiind ca sunt plecata din tara. dar uite ca a trecut, baiatul are acum 3 luni jumate si am uitat.
nu pot sa iti dau decit un singur sfat: incearca sa nu fii agitata, stresata pt ca micutul simte imediat, asta am trait-o pe propria piele, de cind am invatat sa ma calmez nu mai am probleme cu el. oricit ti-ar plinge, nu tipa la el ca o sa fie si mai rau. mult succes si rabdare! sa fiti sanatosi
mioara82
Postat pe 9 Aprilie 2010 16:54
si eu la fel am simtit pe propria piele cum copilul mi-a simtit toate starile.eram fff suparata,nervoasa stresata pana mi-am pierdut si laptele
anaROBERT
Postat pe 9 Aprilie 2010 16:58
acum vreo 2 sapt am avut probl cu el , nu mai vroia sa manince, urla, si eu tipam la el ca nu stiam ce are, ma seca la inima tipatul lui, am crezut ca nu ii mai place sinul, am incercat lapte praf, pe care din fericire nu l-a acceptat, adormea pina la urma de epuizat ce era si minca cind se trezea. el micutul, nu avea nimic, era doar obosit si si-a schimbat singur programul de mincat si dormit si eu incercam sa-i dau mincare oarecum cu forta si normal ca nu accepta. de cind m-am prins care era probl, nu am mai avut treaba cu el, mai plinge ca de, e copil, dar nu e ceva la care nu pot face fata si la care sa nu am solutie. tot de-atunci am zis ca nu mai tip la el si nu ma mai enervez ca saracu nu plinge degeaba
pupici la toate
mioara82
Postat pe 9 Aprilie 2010 17:05
copii isi schimba des programul fra ca noi sa ne dam seama la inceput si plansul lui sa ne scoata din sarite este ceva normal nu de speriat,am patit-o si eu si poi muream de ciuda ca am tipat ca o isterica la el mititelul
anaROBERT
Postat pe 9 Aprilie 2010 17:06
Va multumesc tuturoro pentru felicitari!!!
Din pacate nici eu nu am pe nimeni sa ma ajute (soacra sau mama), suntem doar noi 3 in casa> Ma ajuta foarte mult sotul, nici nu ma asteptam, inainte de nastere, sa fie asa. Si eu am momente cand plang intruna de zici ca cine stie ce am patit, dar....incerc sa imi revin.
printesa31i
Postat pe 9 Aprilie 2010 17:11
trebuie sa fi tare nicol_s copilul iti simte toate starile si nevoit i le transmiti si lui si atunci nu vei avea liniste,este greu dar si frumos sa fi mama insa cu trecerea timpului te vei obisnuii si bebe va creste.
anaROBERT
Postat pe 9 Aprilie 2010 17:14
Si mie imi pare rau de unele lucruri pe care la fac sau le spun. Cand ma streseaza la maxim zic ca nu il mai iubesc, ca nu il mai vreau, si dupa ce se linisteste imi vine sa plang ca am zis asa.
Eu ii dau si san silapte praf. E un mare mancacios si somnoros. dac nu l-ar trezi foame si colicii ar dormi intruna. cum ilpunla san cum il ia somnul. De aceea noaptea ii dau lapte praf, ca il mananca mai repede, la san il ia somnu in 2 min.
Si nu pot sa iidaula san din cauza durerilor de spate, sunt terminata cu spatele, ma doare de mor. Si vreau sa va zic, ca rasfatatul meu deja s-a invatat in brate. cand are colici, ca sa il linistim il leganam in brate, si acum, chiar daca il doare, chiar daca nu , el vrea sa adoarma leganat in brate
Loi mai dezvata eu de leganat in brate?
printesa31i
Postat pe 9 Aprilie 2010 17:17
.da il vei dezvata asa am spus si eu si uite ca am reusit,vei reusi si tu vei vedea.
este important pentru el acum sa il ti in brate sa ii alini durerile caci crede-ma sunt dureri urate de burtica si nu e placut deloc.
anaROBERT
Postat pe 9 Aprilie 2010 17:20
Buna nicol felicitari si va dorim multa sanatate sa cresteti mari!nu ai incercat nimic pt colici? si noi am avut probleme iar pediatra ne-a recomandat Bonisan niste picaturi care pur si simplu au scapat-o pe fetita mea de colici
din cate am citit am inteles ca-i dai lapte praf noaptea ca mananca mai repede ai grija ca poate se invata cu biberonul si nu o sa mai suga!!ar fi pacat!iti doresc multa rabdare si sanatate ca sa poti fi alaturi de el si chiar daca te enerveaza plansul lui te rog nu ii mai spune ca nu il iubesti ca el e nevinovat!te pup
Szilvia_kidz
Postat pe 9 Aprilie 2010 17:45
Hristos a Inviat Nicol sa-ti creasca flacaul mare, frumos si sanatos, sa va bucurati de el si sa fiti fericiciti impreuna toti trei .
Va pup tusi_Oli
tusi_Oli
Postat pe 9 Aprilie 2010 18:28
Felicitari Nicol_s asa asa invata-l in brate sa te vad eu cum legeni la el cand are 11-12 kile sa vezi atuncic e placut e. Eu am zis ca numai sa se vindece bine ca il dezvat eu de leganat, ca ma doare spatele de inebunesc.
Bravo sotului ca te ajuta si pe mine m-a ajutat cu baitza.
viobregar
Postat pe 9 Aprilie 2010 18:59
Laura si al meu la anstere a avut 2,550kile
Nicol uitam este un ceai de stimulare a lactatiei pe care daca il bei ajute bb la colici, cel putin eu asa l-am scapat si vreau sa spun ca eu nu am stiut ce sunt alea colici pana la 5sapt.
viobregar
Postat pe 9 Aprilie 2010 19:00
nicol felicitari pentru bebic, sa va traiasca. cum ai facut cu spaga?

Noi azi am fost la plaja, era plaja plina/.... a fost o zi superba, mai rar...si cred ca am facut bine deoarece bebe meu nu mai este asa infundat, aerul acela de mare face bine. voi ce faceti mamici? cum va descurcati? cu rutina cum stati?
aly_fab
Postat pe 9 Aprilie 2010 19:03
ceau vio. ce face puiu?
aly_fab
Postat pe 9 Aprilie 2010 19:04
noi nu am reusit sa scapam de colici si nici de dureri... am incercat bonisan, ceai, carpa incalzita cu calcatorul si tot degeaba, ii trecea doar cand il puneam la mine pe burta, parca ii lua toata durerea, era bibe cand te simtea
Laura_M
Postat pe 9 Aprilie 2010 19:10
sal aly e bine merci acu, mai is un pic amigdalele umkflate mai avem tratament o zi si gata. E foarte prapadit chiar le ziceam fetelor azi ca nu se ridica singur in funduletz si l las in pat pe spate si ma duc la baie si cand ies de la baie al meu statea singur in funduletz...
Ai tai ce fac?
viobregar
Postat pe 9 Aprilie 2010 19:11
nicole, depresiile de dupa nastere pot fi oribile, stiu asta...insa sunt trecatoare. se intampla din cauza hormonilor, cum probabil stii...si pe mine ma durea spatele, si mi se puneau niste junghiuri ingrozitoare... este important sa ai un sutien bun, si sa stai confortabil cand ii dai sa pape. eu am cumparat ub scaun special de alaptat, a fost f scump dar merita.
aly_fab
Postat pe 9 Aprilie 2010 19:13
off... amigdalele alea ... mai bine, multumim...

fetelor stie cineva cum cauti pe forum anumite subiecte?
aly_fab
Postat pe 9 Aprilie 2010 19:15
da, bonnisanul e f bun. si noi am folosit, il recomand si eu. fetelor, imi tot macin neuronul obosit, ce sa-i dau dupa sucul de mere si morcovi? supica sau cereale? bebe are 4 luni si o saptamana.
aly_fab
Postat pe 9 Aprilie 2010 19:16
Si al meu e leu si la 6luni jum mergea de-a busilea,la 7 luni se ridica singur in picioare si la 8 luni merge tinandu-se de pat,de mobila,de noi.
Eu consider ca face mai repede lucrurile daca nu folosim premergatorul,dar oricum fiecare copil se dezvolta diferit.

Nicol felicitari draga mamicuta !
Stai linistita si eu am trecut prin diferite stari si ma consumam,dar trece si perioada asta. Cu cat il pui sa suga mai mult la san cu atat iti vei stimula lactatia si vei avea mai mult laptic,altfel il vei pierde in timp.

Si baietelul meu la nastere a avut 2600 dar cand l-am scos din spital a avut 2500g.
bau
Postat pe 9 Aprilie 2010 19:21
aly_fab
in stanga dedesupt de profilul tau ai un chenar unde scrie cauta in comunitate:
si mai jos ce rei sa cauti,utilizatori,forum,poze,filme si apoi dai butonul de cautare.
bau
Postat pe 9 Aprilie 2010 19:24
Am avut mult de citit dar subiectul asta am reusit sa-l citesc pana la urma.
bau
Postat pe 9 Aprilie 2010 19:24
eu d la 4 luni am inceput sa-i dau cate un pic din fiecare, banana, mar cu biscuite, pireu cu morcov,supica,iaurt si altele, iar de la 5 luni o masa avea portie de ceva papica, am vrut sa-l invat din timp cu mancarea, ma gandeam sa nu fie prea gras dar dupa ce a inceput sa mearga, sa faca miscare nu mai era asa dolofanel, invatati-l cu de toate
Laura_M
Postat pe 9 Aprilie 2010 19:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vand scaun masa CAM 1 De la: kidz008494 9 Iunie 2010 11:51
BUNA, MAMICILOR! 8 De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 14:38
Lichidare stoc (reduceri mari de preturi) haine din SUA pentru pitici mici 1 De la: Cladewel 8 August 2008 13:39
Calendare personalizate pentru cei dragi 1 De la: alexandra 15 Decembrie 2009 00:52
Vand incaltaminte pentru mari si mici 2 De la: ioyo_kidz 11 Ianuarie 2013 19:00
Setari Cookie-uri