mamici on line

buna fetelor!Nicol,felicitari!Sa va traiasca! Noi am ajuns acasa cu 2230 de gr,am avut colici vreo 2 zile,am sunat la Dr si ne-a dat SabSimplex.E AUR!!la fiecare sticluta(eu i-am dat lapte praf)cate 20 de picaturi.Nu a mai avut deloc dureri.Recomand din suflet,e f bun.Cat despre starile depri,nu-ti fa griji,vor trece:-).Eu am ramas cu o sensibilitate aparte dupa nastere,plang mult mai usor ;pana si la reclamele tv Nu e f grav,s-au obisnuit cei din jur cu mine.pupici
chanty
Postat pe 9 Aprilie 2010 19:30
asa sunt si eu chanty dar eu nu ma arat ca mi-e rusine :D mai mult tin in mine sau daca sunt singura cand nu ma vede nimeni at ma descarc, si la reclame,s tiri ,filme, sunt dezastru... chanty, eu nu prea am mai intrat asa, esti bine cu piciorul?
Laura_M
Postat pe 9 Aprilie 2010 19:32
bau ce faci?
aly_fab
Postat pe 9 Aprilie 2010 19:36
laura, multumesc. ce scumpa este fetita ta in poza.
aly_fab
Postat pe 9 Aprilie 2010 19:38
Laura27,sunt mai bine,multumesc.Dar nu pe deplin.Gamba piciorului este parca mai subtire,sunt muschii atrofiati...parca nu-i piciorul meu:-)Fac putina gimnastica medicala,imi cam pierd echilibru.Cam slabita,dar cu cateva kg in plus .Sper sa-mi revin pana la vara. Sa sti ca si mie mi-era rusine sa tot plang ,,ca aia nebuna"mereu.Dar m-am educat in timp si mi-am dat seama ca nu e nici o rusine sa te exteriorizezi...atata timp cat ramane in familie .te pup
chanty
Postat pe 9 Aprilie 2010 19:40
mersi aly dar sa stii ca e baietel asa a vrut mami asa a iesit
Laura_M
Postat pe 9 Aprilie 2010 19:40
uneori parca sunt prea prea, o plangacioasa si jumate, nici andrei cand se loveste nu plange atat
Laura_M
Postat pe 9 Aprilie 2010 19:42
chanty, tu si catelusul schiop! o sa-ti treaca, doar ca este tare greu sanu poti face miscare cum vrei.
aly_fab
Postat pe 9 Aprilie 2010 19:45
va pup fetele ca a venit cineva la mine, sa aveti grija de voi
Laura_M
Postat pe 9 Aprilie 2010 19:45
scuze, am crezut ca este fetitza!
aly_fab
Postat pe 9 Aprilie 2010 19:47
bau zici de premergator, eu l-am pus abia pe la 8 luni jumate si am avut mare noroc cu el ca in el s-a invatat sa paseasca si sa stea bine in picioruse. E precoce bb tau bravo lui
viobregar
Postat pe 9 Aprilie 2010 19:49
aly_fab sa sti ca asa ma simt .Neputincioasa si pisaloaga!Nu pot face eu si atunci nu-mi convine nimic!offf,dar las ca trece,tot asta imi spun mereu,si-oi face eu de toate din nou,,,sa-mi spal "pacatele,ca tare nesuferita sunt in moment Te
chanty
Postat pe 9 Aprilie 2010 19:51
chanty ma bucur sa aud ca esti mai bine.

aly_fab uite acum ne pregatim sa papam,am avut si musafiri.Voi ce mai faceti cum va mai simtiti? Cereale sunt f bune pt digestie.

Vio multumim.Eu chiar am avut un baiat neastamparat de mic,el tot timpul a vrut sa faca lucrurile mai repede,cum o fost si venirea pe lume ,la 36 de sapt, cum o fost cu ridicarea capului la 3 sapt,la 2 luni isi tinea capul bine si multe altele,chiar m-a uimit si pe mine si pe doctor. Singurul lucru care vad ca e mai greoi e la vorbit ,vorbeste in limba lui toata ziulica dar nici un cuvant pana acum.
bau
Postat pe 9 Aprilie 2010 19:56
chanty, draguta de tine... eu am momente din astea chiar daca nu mi-am rupt nici un membru...imi pare rau dupa, si-mi doresc din suflet sa am mai multa rabdare cu cei din jur.

bau, nu-ti fa griji cu vorbitul, si al meu a inceput sa vorbeasca mai tarziu...si atunci cand vorbeste, nu se mai opreste...o sa auzi intrebarea:mami, da` de ce?! de sute de ori
aly_fab
Postat pe 9 Aprilie 2010 20:03
Bau merci .Fetelor stiti cum se face laptele de pasare,reteta simpla si buna?Ca pe net iti da 1001 retete,nu stiu care o fi mai buna
chanty
Postat pe 9 Aprilie 2010 20:04
iei o gaina si-o bati bine! pana face lapte
aly_fab
Postat pe 9 Aprilie 2010 20:08
nu stiu chanty, scuze, nu am facut niciodata ...
aly_fab
Postat pe 9 Aprilie 2010 20:09
tare reteta aly ...super......o sa incerc hihihi cand ma duc pe la tara!
cory_emy
Postat pe 9 Aprilie 2010 20:13
chanty
Postat pe 9 Aprilie 2010 20:15
chanty
Postat pe 9 Aprilie 2010 20:16
LAPTE FIERT, GALBENUSE DE OU CU ZAHAR FRECATE PANA SE TOPESTE zaharul si deasupra albusele batute spuma...eu asa fac laptele de pasera.
Mony a sa vb el,
viobregar
Postat pe 9 Aprilie 2010 20:18
scuzati greselile scriu cu bb in brate
viobregar
Postat pe 9 Aprilie 2010 20:18
vio si tu tot cu el in brate? si eu la fel ....sunt obligata sa scriu cu stanga ca dreapta e ocupata de bibi
suna bine reteta ta .....nu am facut niciodata dar chiar voi incerca si asa maine aveam chef de ceva dulce
cory_emy
Postat pe 9 Aprilie 2010 20:32
merci,o sa incerc...sa vedem ce va iesi
chanty
Postat pe 9 Aprilie 2010 20:36
Laptele se pune la fiert. Intre timp, albu�urile se bat spum�, p�n� c�nd se �in singure de tel �i se adaug� 5 g zah�r, pres�rat ��n ploaie", b�t�nd �ncet cu telul, p�n� se �nglobeaz�.Se freac� bine g�lbenu�urile cu zah�rul apoi se pune in lapte si se amesteca.Se ia c�te o linguri�� din albu� �i se pune �n laptele clocotit. Se fierbe, �ntorc�nd pe o parte �i pe cealalt�.
Apoi se da la rece.
Parca asa o faceam.
bau
Postat pe 9 Aprilie 2010 20:36
exact ce a zis Vio ,dar varianta mai pe larg
bau
Postat pe 9 Aprilie 2010 20:37
Aly_Fab superb , imi imaginez ce ma asteapta.
bau
Postat pe 9 Aprilie 2010 20:39
Bau multumim .
chanty
Postat pe 9 Aprilie 2010 20:47
fetelor cele care aveti bebici in jurul varstei de un anisor as avea si eu o rugaminte la voi ......spuneti-mi si mie cat papa bebicii vostri cantiatativ la o masa si cate mese aveti pe zi ca m-au speriat medicii acum in spital ca e prea grasa cea micuta iar eu nu o vad deloc asa ....de aceea va cer acest lucru sa imi pot da seama daca cumva ii dau prea mult sa pape
cory_emy
Postat pe 9 Aprilie 2010 20:50
cory_emy dar cate kg are fetita ta?
Fiecare bebe creste diferit si mananca diferit.

chanty sper sa-ti fie de ajutor
bau
Postat pe 9 Aprilie 2010 21:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Zi de nastere 1 an- petrecere-tort-jucarii 6 De la: dianadimofte32 3 August 2009 17:18
Cumpar scaun masa bebe 7 De la: flotud 8 Septembrie 2010 08:54
Marsupiu bebe 1 De la: adelinaa 24 August 2008 17:06
Un cadou inteligent � direct de la Mos Craciun ! 1 De la: Lorenamistic 25 Octombrie 2009 14:23
branzica din lapte praf 13 De la: office_salinasusesi_ro 19 Aprilie 2010 08:07
Setari Cookie-uri