bau stiu ca fiecare ritmul sau de crestere emy are 11 kg la 11 luni si 73 cm......stiu ca are mai putini cm decat maj copiilor de varsta ei dar nici nu pot avea pretentii sa fie inalta caci eu am doar 1,60, vroiam sa imi fac eu o parere de cantitatea meselor ca sa nu o indop prea mult si sa plang mai tZ | ||
cory_emy Postat pe 9 Aprilie 2010 21:08 |
||
---|---|---|
injur de 8 diminea ta banana/mar/nectarina cu biscuiti sau simple, in jur de 11 un ou fiert moale cu paine/piure de cartot/carnita in jur de 13-14 iar ceva fruct/iaurt 16-17 ceva ciorbita/morcov/legume pisate in jur de 19 iaurt/mar ras sau compot si pe la 20 laptic cam 180ml si la 22 inca 130ml laptic. Dimineata la 7.30 cand se trezeste mai bea cam 150ml laptic si pe la 9.30iar cam 80ml laptic. Sigur am uitat unele, dar in mare cam asta e... | ||
viobregar Postat pe 9 Aprilie 2010 21:20 |
||
al meu papa cateodata la 7-8dim 170ml lapte , la 10-12 papa o jumate de castronas pireu de fructe + laptic 130ml,13- 14 pireu de legume , 16-17 cereale + laptic 170ml ,19-20 lapte 170ml, 22-23 lapte 200ml si la 8 luni avea 8kg jum ....mananca destul de mult si e f activ. | ||
|
||
bau Postat pe 9 Aprilie 2010 21:21 |
||
Pai si al meu are in jur de 11kile daca nu a mai slabit acu, ca sotu zice ca sigur are sub 11kile si 81-82cm... | ||
viobregar Postat pe 9 Aprilie 2010 21:21 |
||
vio ma interesa cantitativ...puiu tau papa o banana si un mar si o nectarina cu biscuiti la o masa ? sau ori un a ori alta? | ||
cory_emy Postat pe 9 Aprilie 2010 21:23 |
||
exact ce spuneam piti a mea e cam piticuta si poate din cauza asta e mai grasuna dar sincer mie nu mi se pare dar na fiecare cioara cu puiu ei poate nu o vad eu grasa | ||
cory_emy Postat pe 9 Aprilie 2010 21:25 |
||
Ii mau dau suc de portocala cam 150ml/zi ori una ori alta. De exemplu ii fac un mar maricel cu 4 biscuiti...Are un castronas si ala plin il mananca...Dar castronasul nu e mare... |
||
viobregar Postat pe 9 Aprilie 2010 21:25 |
||
vamultumesc mult pentru felicitari!!! si pentru incurajari!!!! Am pentru colici mai multe, sab simplex, colic baby, apa de colici si espumisan ii dau cand deaia cand deaia, numai sa il calmeze. de vreo 2 zile ii dau numai colic baby ca e de plante si vad ca e binisor, dar tot il mai apuca. Ceai de colici nu vrea sa bea. Azi ne-a vizitat doctora si mi-a zis sa ii da ceai de tei cu o lingurita de zahar. de ateva zile avem probleme cu iesitul afara, iese cam greu, nu e constipat, face moale, el se screme, dar nu reuseste si i se umfla burtica. il mai ajut eu cu supozitor su termometrul, dar.... maine o sa incerc si cu ceai de tei. acum il astept sa se trezeasca sa ii fac baita |
||
printesa31i Postat pe 9 Aprilie 2010 21:30 |
||
am inteles si eu cam la fel ii dau uuite cam ce ii dau eu intr-o zi : dimineata la 8 suge la tzitzi mai face nani pana la 9 si papa cam pe la 10.30 un castronel cu o fructa si 4 bisc pe la 14 papa pireut cu carne un castronel plin pe la 18 mai papa iar un fruct altul decat dimineata cu 4 bisc seara la 20 un iaurtel si la 22.30-23 tzitzi pe urma mai papa de doua trei ori noaptea dar cred ca mai mult se face ca papa doar sa o tin la tzitzi de baut bea uneori 100 ml suc de port dar nu in fiece zi ceai mai putin si in rest bem apica dar putin sa zic 100 ml toata ziua. cam asta e meniu cu unele schimbari ca doar nu papa mereu acelasi lucru |
||
cory_emy Postat pe 9 Aprilie 2010 21:31 |
||
nicol mai incearca si cu masaj la burtica mie asa mi-a spus pediatra cand era bibi mica sa ii fac din cand in cand masaj la burtica .si la emy a functionat | ||
cory_emy Postat pe 9 Aprilie 2010 21:33 |
||
Nu stiu ce sa zic de lactatie. sincer as vrea sa renunt la san, sa il trec pe praf, dar...nu sunt hotarata. cand am venit de la spital, am baut ceai de lactatie de la hipp si vreau sa va zic ca mi s-au facut sanii bomba, credeam ca imi pleznesc. de atunci nu am mai baut. ieri am fost mai toata ziua plangacioasa (eu) si stiti ca nu s-a mai strans asa mult laptic in sani, abia dupa 3 mese numai de biberon au inceput sa imi curga sanii. Lapte am in ei, chiar daca nu se fac tari, ca il pun si face mustati de lapte, ca un pisoi, dar uneori nu se satura, ii dau din amandoi si tot mai cere. vreau sa va zic ca el oricum e un mancacios. nu se satura nici cu 90 ml lapte praf, cat ar trebui sa manance la varsta lui, uneori ii mai dau supliment de san dupa biberon, ca ma bazaie ca nu s-a saturat. are cu cine semana, si tati si mami sunt niste mancaciosi. |
||
printesa31i Postat pe 9 Aprilie 2010 21:35 |
||
Nicol pt colici e bun ,de exemplu sa incalzesti cu calcatorul sau pe calorifer un scutec finet,sa-l pui in patut si pe bebe cu burtica pe el. Eu la bebelu meu i-am dat sabsimplex pt colici si ne-a ajutat f mult,dar cel mai mult cred ca l-a ajutat dormitul pe burta,cd dormea pe burta era f linistit si dormea f bine. Cu supozitoarele ai grija.... poate sa devina dependent apoi de ele. |
||
bau Postat pe 9 Aprilie 2010 21:35 |
||
nu e foarte diferit, mie imi e ca slabeste cu bolile astea...Maine cred ca ma duc sa il cantaresc, imi pare rau ca nu i-am luat cantar... Nicol lasa-l sa manance al meu in prima luna a pus 1,600kile |
||
viobregar Postat pe 9 Aprilie 2010 21:38 |
||
mie mi-e frica sa il las sa doarm ape burtica. adica nu l-am pus niciodata pe burtia. azi l-a pus doctora, mi-a aratat cum sa il pun si mi-a zis sa il las cam 15 min pe zi, nu mi-a zis sa il pun asa sa doarma. Poae ca e prea mic. | ||
printesa31i Postat pe 9 Aprilie 2010 21:38 |
||
Nicol parerea mea ar fi sa nu renunti la lapticul tau,din contra , sa bei ceaiuri pt lactatie si tot ce trebe ca sa o mentii.Mai tarziu o sa-ti para rau daca renunti. Asta e parerea mea,tu faci cum crezi. |
||
bau Postat pe 9 Aprilie 2010 21:39 |
||
Eu nu am prea avut prob cu colici dar cand avea il puneam pe mana mea pe burtica... | ||
viobregar Postat pe 9 Aprilie 2010 21:39 |
||
nicol incearca sa nu renunti asa repede la san ai sa vezi ca dupa un timp se regleaza lactatia de la sine , daca vrei poti sa bei in fiece zi un litru de ceai de anason+chimen este f bun ptr lactatie si il ajuta si pe bebe cu colicii , si eu aveam de gand sa renunt la san si acum imi pare bine ca m-am razgandit , sincer | ||
cory_emy Postat pe 9 Aprilie 2010 21:40 |
||
Il las sa manace, dar cand doarme prea mult,uneori doarme si 5 ore, asta noaptea, si cand se trezeste ar baga toto biberonul pe gat , si nu imi place, ca uneori vomita de la atat lacomie | ||
printesa31i Postat pe 9 Aprilie 2010 21:40 |
||
Nicol eu am alaptat pana la 7luni jumate si imi pare rau ca nu am putut mai mult, dar nu am mai avut, dar vb lui Mony fiecare face cum crede... | ||
viobregar Postat pe 9 Aprilie 2010 21:40 |
||
Pai eu pe la 3 saptamani l-am pus sa doarma pe burtica,dar ziua. Pe la o luna jumate il lasam si noaptea si de la 2luni jum numai pe burtica mi-o dormit si de la 3 luni chiar toata noaptea,daca il puneam pe spate se trezea noaptea. | ||
bau Postat pe 9 Aprilie 2010 21:41 |
||
scoate-i biberonul din gurita si lasa-l sa respire un pic daca zici ca e prea lacom si nu uita sa il faci sa ragaie. Al meu nu stiu daca a vomat de 6-7 ori de cand l-am nascut. | ||
viobregar Postat pe 9 Aprilie 2010 21:42 |
||
Vio si noi faceam asa,cand la mine pe burtica,cand la sot. Si chiar a functionat f bine,atat de linistit dormea la noi pe burtica. | ||
bau Postat pe 9 Aprilie 2010 21:44 |
||
Le place pe buritca si mie la inceput imi era frica dar pe la 3 luni jumate a inceput sa se intoarca singur pe buritca si acum de multe ori mai bine doarme pe buritca se intoarce singur si baga somn de numa... | ||
viobregar Postat pe 9 Aprilie 2010 21:44 |
||
deocamdata o sa ii dau toto asa combinat, cand san cand lapte praf. oricum nu am cum sa renunt acum, ca vine laptele si ma dor sanii. dar nici nu fac fata sanii sa ii dea cat vrea el sa manance. sa incerc maine sa mai beau un ceai deala, poate vine mai mult is il satura mai bine titi. oricum,suntem bine momentan, am facut falcute. la oluna o sa ne si cantarim, vine doctora acasa. daca tot mai doarme puu, incarc cateva poze cu el sa il vedeti |
||
printesa31i Postat pe 9 Aprilie 2010 21:44 |
||
e bine sa il pui sa doarma pe burtica de acum , il supraveghezi si nu are ce sa se intample, si a mea cand avea crize de colici se simtea cel mai bine cand o tineam pe antebratul meu cu burtica in jos si o bateam usor pe spate iar cu sanul faci cum vrei dar e mai bine sa nu renunti o sa vezi mai tz | ||
cory_emy Postat pe 9 Aprilie 2010 21:44 |
||
Si eu cam de pe la o luna l-am pus sa doarma pe burtica cate putin... Si pe mine m-au dudut sanii cand am intarcat dar laptele meu nu mai avea consistenta, deaia am renuntat era ca apa... |
||
viobregar Postat pe 9 Aprilie 2010 21:46 |
||
Eu am avut ceai de stimulare a lactatiei de la fares, dar sa stii ca au dreptate fetele se regleaza si eu am avut prob la inceput ba aveam ba nu aveam dar i-am dat cat am avut laptic bun... | ||
viobregar Postat pe 9 Aprilie 2010 21:48 |
||
pai daca vrei sa vezi cat laptic ai ,poti sa te pompezi sa vezi si sa poti sta linistita apoi. Acum cat e mic mananca des,mai tarziu se vor rarii mesele. |
||
bau Postat pe 9 Aprilie 2010 21:48 |
||
eu tot de la plins asa mereu era sa raman fara laptic si mi-a facut mama ceai de anason cu chimen si de atunci nu am mai avut prb cu lapticul iar acum la 11 luni incerc sa am o alimentatie echilibrata si sa beau cel putin doi litri de lichid pe zi si are fulga lapte | ||
cory_emy Postat pe 9 Aprilie 2010 21:50 |
||
incearca si strange cu pompita laptic inainte de masa sa vezi ce cantitate de lapte iese si pe urma ii dai lapticul cu biberonul, incearca si asa | ||
cory_emy Postat pe 9 Aprilie 2010 21:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
set sterilizator IQ24 Avent @ pompa san ISIS manuala Avent | 1 | De la: danielas999 20 August 2009 22:44 |
Vitalact | 1 | De la: kidz006457 21 Ianuarie 2010 09:11 |
Vand carucior sh HABERKORN Easy TUV | 3 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:08 |
|
||
buna seara...mesajul este pentru mamicile de tripleti...daca aveti un carucior care nu va mai trebuie si vreti sa il vindeti, va rog sa ma contactati...am o prietena, mamica a trei baietei superbi, dar care nu au miloc de transport | 4 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:18 |
Clubul baietilor nascuti in Septembrie | 2 | De la: new_mary_2007 7 Iulie 2009 17:09 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural