Eu te las ca dimineata iar trezirea la 7 somnik ushor |
||
bau Postat pe 10 Aprilie 2010 01:40 |
||
---|---|---|
probabil nu am facut asa ana acum si cred ca nici n uam sa il gust | ||
anaROBERT Postat pe 10 Aprilie 2010 01:40 |
||
ok mony si eu ma bag la somn pa pa somnik usor | ||
|
||
anaROBERT Postat pe 10 Aprilie 2010 01:49 |
||
Kidz.. se da pikovit CRED la 2 ani... Noi nu luam... ca AVEM TITI si inca suntem la 8 lunisoare... mai crestem... Oricum.. Intreaba si la farmacie, sigur iti pot recomanda fetele ceva... Mai erau MINIMARTIENI, dar nush de la ce varsta.. | ||
hamham Postat pe 10 Aprilie 2010 02:48 |
||
Ma scuzati de intarziere, fetele, dar fimu a dormit pana la 22.30 si pana acum ne-am jucat intr-una... IS RUPTA! | ||
hamham Postat pe 10 Aprilie 2010 02:49 |
||
Ana.. tu esti mamica fumatoare, nu? | ||
hamham Postat pe 10 Aprilie 2010 02:49 |
||
ATI FUGIT???? | ||
hamham Postat pe 10 Aprilie 2010 02:50 |
||
va gasesc eu, maine si va sacai p'aici | ||
hamham Postat pe 10 Aprilie 2010 02:51 |
||
nicol_s nu face prostia sa renunti la sin daca ai, asa e in primele zile e mai greu tot ai impresia ca nu se satura, era sa fac si eu prostia sa il trec pe biberon ca la fel spuneam ca nu am laptele bun, dureaza ceva tp pina se regleaza si organismul lor, pina se adapteaza la viata extrauterina. si ti-am mai spus, daca tu plingi te stresezi si te consumi, normal ca si laptele va disparea si copilul va fi si mai agitat. si eu l-am trimis pe sot intr-o seara sa imi ia lapte praf, ca aveam impresia ca nu se mai satura, in ziua aia statuse toata ziua la sin, dar asta din cauza ca nici eu nu mincasem mai nimic si fusesem suparata si normal ca a afectat laptele.laptele mamei e cel mai bun pt copil, ii ofera toti anticorpii necesari si inca ceva cu colicii: ai mare grija ce maninci! al meu nu a vut colici, dar plingea cind il puneam la sin, eu spuneam ca sunt colici, ca se stringea si urla vreo 10-15 min in continuu, dar era din cauza la ce mincasem eu, la mine nu a tolerat de nici un fel carnea tocata si din pacate pt mine, am observat asta de-abia la 2 luni. nu spun, poate sunt si colici, dar poate fi si din cauza la ce maninci tu. si incearca sa il pui cu burtica goala pe burta ta goala, poate ii mai trece, pe al meu il calma mereu asta. multi pupici si bafta! |
||
mioara82 Postat pe 10 Aprilie 2010 10:09 |
||
buna fetelor,ce faceti.eu si bebita mea doar ce am venit de afara.am fost prin doraly,am luat niste cadouiri ca maine mergem la ziua de nastere a baietelului nasei noastre. | ||
ionela_miruna Postat pe 10 Aprilie 2010 12:52 |
||
buna mamicutzelor dragutze , ca mai faceti azi ? pe afara? ca e tare frumos , noi acum plecam la doctor sa vedem daca avem unda verde la iesitul afara ca ne-am plictisit in casa | ||
cory_emy Postat pe 10 Aprilie 2010 14:04 |
||
Buna fetele Eu m-am apucat de curatenie si fiumiu isi face de lucru prin camera,am ascuns tot ce ii este interzis si acum pot sa fac si eu ceva,dar normal in camera cu el sa stau cu ochii pe el. Sper doar sa nu mai deschida dulapuri Cory ce mai faceti? Cum va mai simtiti? E f frumos afara de iesit. |
||
bau Postat pe 10 Aprilie 2010 14:14 |
||
buna bau si spor la treaba noi tocmai am terminat si acum piti doarme si pot vb si eu un picut pe forum. suntem bine in general dar tot mai sforcaim nasucul si mai tusim un pic , bubitele au disparut si febra nu am mai facut de miercuri seara, azi mergem la control si mai vedem | ||
cory_emy Postat pe 10 Aprilie 2010 14:18 |
||
sal fetelor ce frumos e pe afara!!!! Dar noi nu iesim sa treaca bine amigdalita, ca ieri a zis medicul ca mai sunt un pic umflata, sa ca mi-am facut de lucru si am facut un tort.... | ||
viobregar Postat pe 10 Aprilie 2010 14:22 |
||
buna vio ce face bebe mai este bolnavior ? pe la voi cum e vremea ca la noi la bucuresti e tare frumos desi s-a anuntat ploaie | ||
cory_emy Postat pe 10 Aprilie 2010 14:25 |
||
si aici e cald si bine, azi terminam tratamentul mai am sa ii dau o data antibiotice. Ieri a zis medicul ca e aproape vindecat, dar am zis sa nu il scot azi afara il mai las sa nu ne intoarca sa ne imbolnavim acu cand trebe sa facem chef... | ||
viobregar Postat pe 10 Aprilie 2010 14:28 |
||
asa e trebuie sa stati cumintei , sa nu sarbatoriti cu panadol si nurofen | ||
cory_emy Postat pe 10 Aprilie 2010 14:33 |
||
si noi abia asteptam sa iesim afara! | ||
cory_emy Postat pe 10 Aprilie 2010 14:35 |
||
sapt ce vine mergem sa cumparam hainute, dar trebe sa il duc cu mine, ca difera numerele si numai ma enervez... | ||
viobregar Postat pe 10 Aprilie 2010 14:46 |
||
buna fetelor!ma bucur ca la voi ii vreme buna la noi ploua si e f frig nu cred ca putem iesi azi |
||
Szilvia_kidz Postat pe 10 Aprilie 2010 14:59 |
||
dati-mi si mie o solutie, va rog! bebele meu nu vrea plimbat, cind il pun in carut urla ca din gura de sarpe! am avut 2 tentative azi sa il scot ambele esuate. l-am pus si intins si in fundulet si in scaunul de masina, nicicum nu vrea! a doua oara l-am lasat sa plinga dar mi se invinetise de plins, am zis ca nu mai ajung acasa cu el. nu stiu ce sa mai fac, toti copiii adora plimbatul, numai el nu. si e asa frumos afaraaa...a avut careva problema asta? | ||
mioara82 Postat pe 10 Aprilie 2010 15:14 |
||
Salutare fetelor.Nicol_S si eu am folosit metoda cu dormitul pe burtica.Inca din ziua cand l-am nascut Darius a avut probleme cu colicii si mai ales cu somnul noaptea .Am citit in "mama si copilul" cea veche ca e recomandat sa-l pui pe burta doar ca trebuie sa il inveti treptat(cum ti-a spus si doctorul).Darius nu a inchis un ochi seara pana la botez si atunci cand nu mai rezistam il puneam la mine pe piept si .Uneori adormeam si eu si visam ca-l scap asa ca am hotarat sa incerc sa-l invat sa doarma singurel pe burta.Si a functionat .Mi-au trebuit si mie cateva zile sa ma linistesc(vreo luna) dar apoi m-am bucurat ca macar nu il plimbam toata noaptea si reuseam si eu sa dorm 3-4 ore fara intrerupere(pt ca il alaptam si el era un prompt si jumate) | ||
adelafistis Postat pe 10 Aprilie 2010 15:19 |
||
Si cu laptele......insista sa-ti mentii lactatia.Iti spun asta pt ca si Darius a fost foarte lenes si nu a invatat decat dupa 2 luni sa pape din ambii sani .Si in tot acest timp el astepta sa-i picure in gurita laptele , deci luase foarte putin in greutate.Abia apoi s-a redresat si el .Deci muuulta rabdare , dusuri caldute si multe lichide.Va | ||
adelafistis Postat pe 10 Aprilie 2010 15:23 |
||
Mioara te gandesti ca esti singura..... .Eu pe Darius l-am dus in carucior abia 3 luni ca apoi .......circ mama nu alta.Si muream de ciuda .Am apelat la ham si l-am plimbat asa pana la 8 luni cand deja era un efort muuult prea mare pt mine.Abia atunci s-a invatat in carucior si la 11 luni am trecut la tricicleta | ||
adelafistis Postat pe 10 Aprilie 2010 15:27 |
||
Al meu bb se arunca pe san ca lupu Cand l-am nascut a zis o asistenta ca o sa-mi fie greu ca nu am sfarcuri formate si mi l-a pus la san era printre primele dat cand sugea si cand l-a vazut cum se arunca si cum suge de unde poate a zis eu in 8 ani de cand sunt asistenta nu am vazut asa ceva Copil sa se arunce in halul asta pe san.... | ||
viobregar Postat pe 10 Aprilie 2010 15:28 |
||
Silviutz adora plimbarea, dar vreau si eu sa ii iau tricicleta | ||
viobregar Postat pe 10 Aprilie 2010 15:30 |
||
pina la urma asta e, ce sa ii fac? doar nu oi obliga copilul sa imi stea in carut daca nu vrea. in curte mi-a dormit o ora in carut, a plins un pic dar era f obosit. bine ca imi doarme noaptea! ce a fost bun din toata chestia asta cu carutul ca atunci cind am venit acasa dupa toata repriza aia de plins, mi-a dormit singurel in patut o juma de ora, el care nu doarme ziua decit in brate. asta e. sunt copii si copii, l-oi invata eu si in carut. | ||
mioara82 Postat pe 10 Aprilie 2010 15:49 |
||
Buna fetelor! Felicitari Nicole! Sa-ti traiasca puiul! Tare frumos este! Bravo! | ||
Lowiny Postat pe 10 Aprilie 2010 19:45 |
||
mioara82 incearca si mai lasa cateva zile carutul deoparte si mai incerci din nou dar nicidecum nu il forta ptr ca bebici sunt f receptivi la ce le place si ce nu iar daca il obligi nu obtii decat refuzul si mai categoric din partea lui, gaseste o metoda in joaca sa il faci sa ii placa , ce varsta are ?? | ||
cory_emy Postat pe 10 Aprilie 2010 19:59 |
||
azi am fost la control si uraaaaaaaa totul este in regula numai luam nici zyrtecul si nici altceva . am ramas o ora pe afara dupa ce ne-am intors de la spital si a fost f fericita piti. sa dea Domnul sa nu ne mai imbolnavim niciodata!!! | ||
cory_emy Postat pe 10 Aprilie 2010 20:17 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand papusi Cleopatra Stratan | 1 | De la: PiticulVesel 7 Septembrie 2008 22:19 |
BUNA, MAMICILOR! | 8 | De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 14:38 |
IMPLANT MAMAR | 101 | De la: garbo_406542 22 Octombrie 2014 13:50 |
|
||
Vand hanorac ESPRIT 18-24 stare exceptionala! | 1 | De la: esthersclothes 26 Ianuarie 2010 11:56 |
Vand bicicleta DHS | 8 | De la: ahsoka 24 Mai 2010 16:38 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural