Mioara.. nici noi nu mergem in carutz la plimbare.. decat in curte am fost cu carutzul la ZOO, unde avea ce sa-i distraga atentia... pana a ajuns in brate, toata lumea se uita la noi ca la niste parinti .... nu am cuvinte... URLA cat il tineau plamanii... din pacate, inca avem problema asta... macar cu hamul daca ar fi mers ar fi fost mai bine, dar nici hamul nu l-a vrut! numai in brate! fa proba, vezi daca asta e probl, si daca am dreptate.. iti plang de mila.. | ||
hamham Postat pe 10 Aprilie 2010 20:19 |
||
---|---|---|
aropo.. buna tuturor! | ||
hamham Postat pe 10 Aprilie 2010 20:20 |
||
Felicitari, cory! | ||
|
||
hamham Postat pe 10 Aprilie 2010 20:22 |
||
buna greta | ||
cory_emy Postat pe 10 Aprilie 2010 20:22 |
||
mersi greta , mai avem de repetat hemoleucograma ca ne-a iesit un pic lipsa de fier si adevarul ca eu nu i-am dat deloc fe pana acum ptr ca am intrebat pediatra daca este cazul sa ii dau si a spus categoric nu ptr ca inca o alaptez dar iata ca nu e chiar asa | ||
cory_emy Postat pe 10 Aprilie 2010 20:27 |
||
am inceput sa luam acum fe cate 5 pic pe zi si sa vedem daca recupereaza | ||
cory_emy Postat pe 10 Aprilie 2010 20:29 |
||
mi-a mai recomandat doctorita de la spital sa ii mai fac inca 10 zile aerosol si cand i-am spus ca nu am aparat acasa s-a mirat f tare si mi-a zis sa imi cumpar neaparat ca pana pe la 3-4 ani voi avea nevoie de el ,si asa m-am hotarat sa ii cumpar dar am intrebat la farmacie si costa 300 ron iar acum chiar nu imi permit. stie cineva unde as putea gasi un aparat mai ieftin ca sincer pe criza asta e cam greu. | ||
cory_emy Postat pe 10 Aprilie 2010 20:43 |
||
hello salutare tuturor! am revenit , nu e nimeni? | ||
cory_emy Postat pe 10 Aprilie 2010 21:18 |
||
cory... cand a avut fimiu bronsiolita, ni s-a recomandat aerosol. Am facut 1 sg data! (trebuia sa facem 3/zi) Am dat google si am aflat ceva: aerosoli scad sistemul imunitar, iar bebelu devine mai sensibil. Am VRUT sa cumpar si eu, dar... mai bine lasa. la mn nu-i probl de bani, dar nu vreau sa raceasca la primul 'fir" de aer rece... bafta! | ||
hamham Postat pe 10 Aprilie 2010 21:51 |
||
multumesc greta de raspuns ....apoi cu medicii astia nici nu mai stii ce sa crezi.......oricum acum nu imi permit sa dau 3 mil pe un aerosol asa ca o sa mergem la mare sa facem aerosol natural | ||
cory_emy Postat pe 10 Aprilie 2010 21:56 |
||
Bravo! acum, imi place cum gandesti! Tot ce e de la mama natura e mai bun | ||
hamham Postat pe 10 Aprilie 2010 22:02 |
||
salina e buna cory Sall fetelor |
||
viobregar Postat pe 10 Aprilie 2010 22:03 |
||
o saincercam si la salina vio dar oricum ne-am propus sa mergem pe 1 mai la mare si profitam de asta..ptr aerosoli | ||
cory_emy Postat pe 10 Aprilie 2010 22:08 |
||
sotul avea astm si a coborat in salina cand era mic nu a mai avut probleme! e o idee buna!! | ||
hamham Postat pe 10 Aprilie 2010 22:12 |
||
sal, Vio! la taclale? | ||
hamham Postat pe 10 Aprilie 2010 22:17 |
||
da, ma uitam pe net sa vad de jucarii sa imi fac o idee de cadou. Am zis ca ii iau ceva masinute, zdranganitoare ca alea ii plac dar caut si ceva mai special... | ||
viobregar Postat pe 10 Aprilie 2010 22:21 |
||
inca nu te-ai hotarat ce sa ii iei cadou micutului? de tortulet te-ai gandit ? ce bunatati pregatesti ? | ||
cory_emy Postat pe 10 Aprilie 2010 22:45 |
||
Buna seara fetelor!! ce faceti? ce va fac copilasii? |
||
aly_fab Postat pe 10 Aprilie 2010 22:51 |
||
vio, pentru cine vrei sa iei jucarie? cati ani are? | ||
aly_fab Postat pe 10 Aprilie 2010 22:56 |
||
cory, suntem acolo, hai sa vb aici. si eu sunt de aceeasi parere cu tine. si bebele meu la fel, tot putin infundat si mai tuseste... dar mai rau. | ||
aly_fab Postat pe 10 Aprilie 2010 22:59 |
||
buna aly ...imi permit sa iti spun eu vio cauta cadou ptr piticutul ei care implineste un anisor sapt viitoare | ||
cory_emy Postat pe 10 Aprilie 2010 23:00 |
||
cory, tu cum te imparti cu trei copilasi? eu am doi si imi vine destul de greu uneori... chiar ma gandeam azi, sa ai trei copilasi cred ca e si mai greu... | ||
aly_fab Postat pe 10 Aprilie 2010 23:00 |
||
ce ii dai ptr tuse ? | ||
cory_emy Postat pe 10 Aprilie 2010 23:01 |
||
cory, am citit cu aerosolul, e benefic asa ceva pentru cei mici? nu-i dau nimic, are doar 4 luni... nu cred ca am ce sa-i dau prea multe... |
||
aly_fab Postat pe 10 Aprilie 2010 23:03 |
||
este adevarat ca este greu chiar si cu unul . eu ma descurc destul de bine ptr ca fetele mele sunt mari acum si cel mai mult timp il dedic celei mici dar cu toate astea nu le pot neglija nici pe ele.......ca stii tu copii mici prb mici ....copii mari prb mari dar cu ajutorul domnului tot inainte | ||
cory_emy Postat pe 10 Aprilie 2010 23:05 |
||
la multi ani, sa-ti traiasca vio. ia-i un cort sau ceva vio, sau o tricicleta... | ||
aly_fab Postat pe 10 Aprilie 2010 23:06 |
||
cory, asa-i copii mici grii mici, copii mari griji mari... si uitasem zicala asta , dar e absolut adevarata... ma bucur sa vad ca nu prea mai sunt copii raciti, a fost o perioada cand toate mamicile se plangeau pe aici ca au copilasii raciti, cu tuse... | ||
aly_fab Postat pe 10 Aprilie 2010 23:08 |
||
aly noi am facut aerosol acum la spital 5 sedinte si ni l-a recomandat si medicul de salon si orl-istul dar inca ma mai documentez nu stiu prea multe dar am auzit ca acum se practica asta ...pe de alta parte am mai auz ca nu e chiar bine sa faci ...mai vad si eu | ||
cory_emy Postat pe 10 Aprilie 2010 23:10 |
||
pt ce am scris eu mai sus: corectez: tuseste mai rar, nu mai rau. scriu pe intuneric si nu prea nimeresc tastele | ||
aly_fab Postat pe 10 Aprilie 2010 23:10 |
||
eu o sa ies un picut sa adorm piticul ca vad ca nu reuseste tati ......va pup poate mai pot intra mai tz ...pupici | ||
cory_emy Postat pe 10 Aprilie 2010 23:17 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
imbracaminte si incaltaminte la preturi modice http://galmariatunde.blogspot.com | 1 | De la: pinky 26 Februarie 2010 19:22 |
Vand hainute pt copii si bebelusi second-hand la preturi mici | 1 | De la: kidz005378 13 Noiembrie 2009 17:23 |
Concurs FasTracKids | 7 | De la: Andra 12 Noiembrie 2009 11:47 |
|
||
Ocazie | 5 | De la: mihaellaella 6 Martie 2009 15:27 |
cabinet specializat copii 0-6 ani | 1 | De la: irinae 2 Octombrie 2009 12:13 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural