Cory si la silviutz i-a recomandat aerosol cand m-am internat dar nu a facut decat o zi si adevarul e ca si mie pediatru la cj mi-a spus ca slabeste imunitatea. Aly_fab i-a cumparat deja bunicu tricicleta a zis sa aiba cand mergem la tara, am vrut sa ii iau un calut din ala sa se balanseze dar are tigru care se balanseaza, fetele mi-au dat ideea unui laptop. Mergem luni-marti cu sotu sa vedem. o sa coamnd un tort diplomat si probabil fac ceva gustari platori reci, salata boeuf, oua umplute deastea. Azi am facut un tort de ciocolata si m-am saturat de facut prajituri, ca am facut de mi-a sarit capacele acu de pasti |
||
viobregar Postat pe 10 Aprilie 2010 23:17 |
||
---|---|---|
pa cory, noapte buna | ||
aly_fab Postat pe 10 Aprilie 2010 23:18 |
||
somnik pufos cory... | ||
|
||
viobregar Postat pe 10 Aprilie 2010 23:19 |
||
da, calut, buna idee. al meu avea doi cai, unul din ala care se balangenea in el si unul din acela cu un bat, fara corp, doar capul... ce mai alerga prin casa cu calutul ala.. si lego mai de marime mai mare poti sa-i iei. | ||
aly_fab Postat pe 10 Aprilie 2010 23:21 |
||
fetelor va pup, ies si eu ...sunt cam obosita. | ||
aly_fab Postat pe 10 Aprilie 2010 23:23 |
||
nb aly | ||
viobregar Postat pe 10 Aprilie 2010 23:25 |
||
nb aly | ||
viobregar Postat pe 10 Aprilie 2010 23:25 |
||
Buna mamici! Am intrat putin sa va salut si sa vad ce s-a mai discutat. nu stau prea mult ca sunt rupta de oboseala. Azi m-a obosit rau bebelusul meu, a plans de pe la 14 pana sear la 8 mai toto timpul. Crize de burtica. e prima data cand imi face as acrize mari. Azi i-am dat ceai de tei cu o ligurita de zahar si mi-e sa nu fi facut crizele alea de la ceaiul de tei.Voi ce parere aveti? Asa mi-a recomadat doctora, ca sa se mai calmeze si ceaiul de tei cica il face sa iasa afara mai usor. deja avem probleme cu iesitul afara, el se screme saracul, dar nu reuseste, si nu face tare, face chiar apos. Doctora mi-a zis ca ceaiul de colici il constipa |
||
printesa31i Postat pe 10 Aprilie 2010 23:26 |
||
nu e adevarat, ceaiul de colici nu constipa... | ||
viobregar Postat pe 10 Aprilie 2010 23:31 |
||
nu e adevarat, ceaiul de colici nu constipa... | ||
viobregar Postat pe 10 Aprilie 2010 23:31 |
||
de ce imi apsr mesajele de 2 ori? | ||
viobregar Postat pe 10 Aprilie 2010 23:34 |
||
Nicol doctorita ta nu gandeste ce spune.In primul rand copilasul tau din cate imi spui are diaree si in al doilea rand ceaiul de bebe nu constipa. Iar zahar nu se pune in ceiut pana la un an dar fiecare face cum crede. E bine sa ai grija ce papi si tu sa nu papi ceva care poate sa-i provoace crampe la bebe. Apropo am vazut pozele,am un baietel minunat |
||
bau Postat pe 11 Aprilie 2010 00:05 |
||
buna fetelor ce faceti? da sunt o mamica fumatoare,de ce? |
||
anaROBERT Postat pe 11 Aprilie 2010 00:14 |
||
Buna Ana. Cine te-o intrebat? |
||
bau Postat pe 11 Aprilie 2010 00:19 |
||
Nicol fiecare mamica face cum crede, al meu nu a vrut sa bea ceai cat am alaptat si eu am auzit ca ceaiul de tei nu e recomandat bb... Ce faceti fetelor? Vroiam sa va intreb ceva voi le dati bb sa manance albusul de ou? |
||
viobregar Postat pe 11 Aprilie 2010 00:21 |
||
buna bau bretapopescu ma intrebat daca sunt o mamica fumatoare si eram curioasa sa stiu de ce? vio eu nu am dat albusul de la ou la decat dupa ce a facut 1 an acum nu stiu |
||
anaROBERT Postat pe 11 Aprilie 2010 00:22 |
||
Nici eu nu i l-am dat si azi am incercat si l-a scuipat | ||
viobregar Postat pe 11 Aprilie 2010 00:25 |
||
probabil ca este un aliment nou pentru el si de aia nu ca nu i-ar place daca vrei mai incearca inca odata sa vezi daca il tolereaza | ||
anaROBERT Postat pe 11 Aprilie 2010 00:26 |
||
Vio eu nu ii dau pana la un an. | ||
bau Postat pe 11 Aprilie 2010 00:27 |
||
Al meu face un an sapt ce vine...Nu cred ca e aia cerd ca nu ii place, nici mie nu-mi place. El de obicei sta cu mancarea noua in gurita si o analizeaza, dar pe asta l-a scuipat direct am incercat de doua ori. Eu una nu suport albusul...Asa ca... | ||
viobregar Postat pe 11 Aprilie 2010 00:31 |
||
atunci poate ca iti samana tie si nu ii place nici lui insa nu ese nici o problema bine ca ii place galbenusul e mult mai bun si mai sanatos | ||
anaROBERT Postat pe 11 Aprilie 2010 00:32 |
||
galbenusuriar manca cred o gramada, dar nu ii dau numai 2 pe sapt. | ||
viobregar Postat pe 11 Aprilie 2010 00:35 |
||
bau nici sa nu ii dai pana la 1 an albus iale treptat e mai bn pt stomacelul lui si am inteles ca asa l-ai obosnuit. vio este perfect sunt chiar suficiente |
||
anaROBERT Postat pe 11 Aprilie 2010 00:38 |
||
Ana da eu sunt cu mancarea treptat,nu ma grabesc niciunde Vio incearca sa-l faci cu ceva.la tine mananca acum si maruntit? Ca ai putea sa-i faci un fel de salata orientala,dar totul maruntit. Si daca nu vrea nici asa ,inseamna ca nu-i place si asta e. Daca nici tie nu-ti place are pe cine semana |
||
bau Postat pe 11 Aprilie 2010 00:45 |
||
asta cred si eu ca daca nu ii place ei sa nu ii placa nici la bebel cine stie | ||
anaROBERT Postat pe 11 Aprilie 2010 00:49 |
||
Mananca maruntit, dar oua i-am dat moi nu prea tari. Trebe sa incerc. Nu ai de ce te grabi, eu ii cam dau de toate sa manance cu mici exceptii. DE EX. nu i-am dat rosii, capsuni, mezeluri, chestii cu care se poate ineca, etc. Dar prob e ca adora carnea de porc si i-am mai dat carnat cu paine sau din ciorbita... | ||
viobregar Postat pe 11 Aprilie 2010 00:52 |
||
Nici miere nu i-am dat si mai sunt... Va las ca Nb |
||
viobregar Postat pe 11 Aprilie 2010 00:54 |
||
nu ii dai mezeluri dar ii dai carnat ce tare esti pai nu e tot mezel si eu ii dau crenbwsti de pui de la carniprod este un produs special pentru copii asa scrie pe ambalaj... eu am incercat sa ii dau rosie ca am inteles ca este foarte buna dar nu ii place asa cum nici mie nu imi place fac si eu ca voi cu albusul |
||
anaROBERT Postat pe 11 Aprilie 2010 00:56 |
||
nb vio somn usor pa pa | ||
anaROBERT Postat pe 11 Aprilie 2010 01:04 |
||
Nb Vio. Eu nu-i dau f multe,mi-ar lua prea mult sa le insir. In primul rand carnea de porc si produsele fabricate din ea nu o sa guste curand. Ana fug si eu la somnik . Ne mai auzim maine. |
||
bau Postat pe 11 Aprilie 2010 01:24 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
gama mustela 60euro | 1 | De la: ubita 17 Martie 2010 09:41 |
lapte praf | 5 | De la: mariutza_mea 15 Decembrie 2008 00:58 |
bb-ei nascuti in noembrie..la mai mult.... | 45 | De la: office_salinasusesi_ro 5 Iunie 2010 19:31 |
|
||
VAND SCAUN DE MASA | 4 | De la: lara 14 Februarie 2009 17:21 |
Vitamina D3 Injectabil | 4 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:21 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural