mamici on line

aly_fab cum se mai simt puisorii?
bau
Postat pe 11 Aprilie 2010 14:07
Oare ce mai face iuliana_raluca? Mai stie cineva ceva de ea?
bau
Postat pe 11 Aprilie 2010 14:14
ceau bau!! bebe ..tot la fel, nasuc infundat, si tuseste din cauza mucozitatilor probabil. nu ma lasa sa-l aspir mai nou deloc...numai cand vede pompita aia se enerveaza. in rest suntem bine...voi? ce face baietelul tau bau?
aly_fab
Postat pe 11 Aprilie 2010 14:20
Noi suntem bine. Ma supara ca iar i-au aparut bubite. Marti sper sa-i fac vaccinul si nu mai vreau sa-l aman pt nimic . Si apoi sa-i fac toate analizele,de sange si daca se poate sa merg la alergolog sa vedem daca putem face analizele pt alergii.

Nici al meu nu suporta sa-l aspiri in nasuc,nici sa-i pun picaturi,nici macar cand are mucusori in exterior sa-i iau cu betisorul . Cred ca asa sunt maj copiilor,ca pe cine am intrebat toata lumea spune ca face urat cand le umbla la nasucul lor.
A-ti incercat varianta cu baia. Sau daca e frumos iesiti mai mult pe afara.
bau
Postat pe 11 Aprilie 2010 14:28
si noi tot marti avem vaccin, dupa ce ultima data l-au amanat cei de la policlinica.. deja l-am amanat cam mult.....

Afara este soare, dar azi bate vantul cam tare...si prefer sa stau un casa, cu geamul deschis, aer curat decat sa stea in curent. orasul unde locuim este plin de dealuri, si noi stam sus, daca te uiti la fereastra casei noastre ai impresia ca esti te uiti de la fereastra unui bloc de la etajul 5, si intotdeauna daca este vant se simte si mai tare aici...
aly_fab
Postat pe 11 Aprilie 2010 14:34
o sa mai incerc varianta cu baia si azi.ieri am facut cu aburi dar era mai agitat, n-am stat mult.
aly_fab
Postat pe 11 Aprilie 2010 14:42
eu tin minte la cel mare ca tot la fel ii ieseau bubite maricele (doar pe fata) cand ieseam afara, si mai ales cand era frig.... foarte ciudat, nici acum nu am depistat cauza ... dar i-au trecut! poate sa fie cumva ceva in aer ce-l supara? stati cumva intr-o zona cu circulatie rutiera mai intensa bau? sau poate cumva folosesti vreun detergent sau solutie de curatat la care sa fie alergic? incearca sa schimbi daca poti
aly_fab
Postat pe 11 Aprilie 2010 14:46
eu am noroc ca la al meu chiar ii place in baie,n-ar mai iesii daca ar fi dupa el. Numai cand vede apa ,incepe sa tipe si sa se zbata sa-l bag in apa si dupaia da fericit din manute in apa si se stropeste tot
Sper sa rezolvati pana la urma. Si noi mai avem mucusori din cand in cand ,dar se vad si ii pot scoate cu betisorul.
bau
Postat pe 11 Aprilie 2010 14:47
O sa incerc sa schimb din nou detergentul.Bubitele vad ca au inceput sa-i apara de cand a venit primavara. Poate o fi ceva din aer. Dar daca pot sa-i fac analizele ,mai bine sa i le fac sa vad la ce face alergii ca sa pot dupaia sa stau linistita.
bau
Postat pe 11 Aprilie 2010 14:50
buna fetelor ce faceti?

fetelor lui fimiu i-au aparut pe un picior niste bubite par mai mult a fi pete rosiatice cu un cap rosu expresiv dar numai pe un piciorus atat,stie cineva despre ce ar putea fi vorba?
anaROBERT
Postat pe 11 Aprilie 2010 16:18
poate sa fie alergie la ceva,asa face al meu,numai ca n-am descoperit de la ce.

Dupa ce ca am grija la fiecare aliment in parte care i-l dau tot avem probleme cu alergia.
bau
Postat pe 11 Aprilie 2010 16:59
mony unde anume,in ce parte a corpului ii ies lui bubite.lui fimiu i-au iesit numai pe un piciorus atat in rest nu are niciuna nicaieri.
anaROBERT
Postat pe 11 Aprilie 2010 17:02
ce face robert nazdravanul de el?? mai tuseste?
aly_fab
Postat pe 11 Aprilie 2010 17:04
nu mai tuseste am scapat si de tuse dar i-au iesit niste bubite si nush de la ce si de ce,are numai pe un piciorus atat.
anaROBERT
Postat pe 11 Aprilie 2010 17:05
pai de ex la mine prima oara i-au aparut 2 bubite pe fata,cand iau trecut ,iau aparut pe maini,cand iau trecut iau aparut pe picioare,cand iau trecut iau aparut pe gat si apoi i-au trecut de tot.
Si acum i-au aparut pe fata doua, i-au trecut,i-au aparut pe picor 3 .
bau
Postat pe 11 Aprilie 2010 17:13
ma bucur sa aud ca nu mai tuseste.
aly_fab ce faceti azi?
bau
Postat pe 11 Aprilie 2010 17:13
fetelor si al meu facea urat cand incercam sa ii bag pompitza in nasuc
viobregar
Postat pe 11 Aprilie 2010 18:45
sal vio. bau acum am vazut ce-ai scris. eu am stat pe acasa cu bebele, iar sotul s-a dus la plimbare cu baietelul mai mare... deci nimic deosebit...

bau, vreau sa zic ca bebe a meu a mancat azi din ora in or in ultimele ore...

ma gandesc sa-i dau cereale. am cereale nestle cu roscove, aduse din ro. scrie pe ambalaj sa se adauge apa..ce-ar fi daca as pune lapte de la san?
aly_fab
Postat pe 11 Aprilie 2010 18:50
cerealele pentru 4 luni tre sa fie fara gluten,cele care se fac cu apa de obicei au lapte praf in compozitie. Poti sa le faci cu laptic de-al tau,dar sa nu contina lapte praf.
E f posibil sa manance atat de des din cauza unui puseu de crestere,si al meu mai avea perioade dinastea si tineau o saptamana.

Buna Vio
bau
Postat pe 11 Aprilie 2010 19:14
ana, poate l-a piscat ceva...de piciorus?
aly_fab
Postat pe 11 Aprilie 2010 19:41
bau, merci. tu ce-i mai dai sa manance puiului tau? cum sta cu apetitul ??
aly_fab
Postat pe 11 Aprilie 2010 19:42
Buna fetelor
Aly_fab de ce nu ii dai supita de zarzavat, morcov, pastarnac, patrujel daca vrei si apa la inceput mai lichida, apoi din ce in ce mai solida...
viobregar
Postat pe 11 Aprilie 2010 19:51
vio, tocmai asta vorbeam cu fetele..mai devreme, pe alt topic parca, ca poate maine ii dau supica de zarzavat...
aly_fab
Postat pe 11 Aprilie 2010 19:54
eu i-am dat la inceput suc de morcovi cam 3sapt, apoi am inceput cu supic de zarzavat
apoi mar ras gol fara biscuiti
apoi carnita de pui fiarta
banane.
Eu nu i-am dat cereale deloc nici acu nu ii dau, nici gris ca multa lume zice ca ii bun grisul, dar de fapt umfla si mananca calciul...
viobregar
Postat pe 11 Aprilie 2010 19:57
buna fetelor ! ce fac bebeii dragutzi? mai sunt bolnaviori?

noi azi ne-am simtit bine dar tot n-am iesit la plimbare ptr ca a fost urat afara si nu riscam

bau tu ai dreptate ca poate face alergie si de la o linguritza nu te contrazic deloc dar oricum incet incet vreau sa o obisnuiesc si cu mancarica noastra mai avem un pic si facem un anisor si apoi mami nu gateste nici ptr cei mari prostii incercam sa mancam sanatos

fetele mari le-am crescut fara prea multe griji ptr ca nu stiam prea multe si la vremea respectiva gandeam altfel, acum citind destul de mult si avand mai multa informatie la dispozitie incerc sa fac totul cat mai corect dar nici nu voi exagera cu siguranta
cory_emy
Postat pe 11 Aprilie 2010 21:33
de exemplu acum am suderit atat din cauza alergiei facute datorita medicamentelor incat nu pot sa imi permit sa risc cu alimente care ii pot face rau, dar vezi oricat ne ferim nu putem sta sub un glob de sticla , noi ca parinti asa am face sa ne protejam copilasi

va dati seama ce expusi sunt bebicii nostri la aceste alergii datorita medicatiei ptr ca la noi se da tratament dupa ureche se face experienta pe bebeii nostrii
cory_emy
Postat pe 11 Aprilie 2010 21:38
buna fetelor!!!
e cineva prin zona?????

am vesti ..nu am intrat pana acum ca nu am avut cum am si supi......
iuliana_raluca
Postat pe 11 Aprilie 2010 21:39
logic ar fi sa se faca mai intai niste teste si analiza si mai apoi sa se administreze antibiotice dar nu , la noi se da medicamentul si apoi se asteapta reactia....asta e nu avem ce face doar traim in romania
cory_emy
Postat pe 11 Aprilie 2010 21:40
buna iuliana! se pare ca nu prea este nimeni acum !
cory_emy
Postat pe 11 Aprilie 2010 21:42
chiar azi a intrebat bau de tine!
cory_emy
Postat pe 11 Aprilie 2010 21:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Culmi 33 De la: vasilicasavoiu 24 Mai 2009 13:19
ce facem cu vaccinul BCG si incurand si urmatoarele... 4 De la: ses 4 Mai 2010 00:05
copiii cu dizabilitati, uitati de societate 6 De la: Eugenia_ 22 Septembrie 2012 09:29
You want a long life? 1 De la: sorinheisu 20 Iulie 2009 15:55
Cele mai frumoase urari de Craciun! 2 De la: kidz003337 21 Decembrie 2009 21:37
Setari Cookie-uri