mamici on line

SAL iuliana
Cory ai dreptate, vreau sa iti spun ca acum cand am fost la urgente ne-a dat augumentin si i-am spus ca am acasa o sticlutza de ospen si ca la ala nu a avut reacctii si stii ce mi-a spus ca e bun ospenul dar ea recomanda augumentin, dar eu i-am dat ospen
viobregar
Postat pe 11 Aprilie 2010 21:44
mai stau poate intara si fetele ...ca ele asteapta vesi de la mine
iuliana_raluca
Postat pe 11 Aprilie 2010 21:45
ce mai zici iuliana?
ai fost la control
cory ii mai dai fier lui emy? Trebe invatat copilul sa pape tot ca altfel cand e mai mare ce face si al meu in general papa ce papam noi, cu mici exceptii...Acu de cateva zile i-am facut special carnati din pui cu porc...
viobregar
Postat pe 11 Aprilie 2010 21:46
vio f bine ai facut ....eu i-am dat augumentin si se pare ca de acolo a plecat toate prb noastra oricum de acum incolo ma voi gandi de doua ori inainte sa ii dau ceva
cory_emy
Postat pe 11 Aprilie 2010 21:47
Da viobregar am fost ....si bebe 90 % nu e afectata de virus dar sti despre ce e vorba ????

bebele tau ce face???? e bine
iuliana_raluca
Postat pe 11 Aprilie 2010 21:48
noi nu prea cumparam mezeluri ne facem noi canati, virsli, eu de cand am fost insarcinata si nu puteam manca mezeluri acu imi e scarba de ele. D ex. a luat sotu un salam de ceva vreme si s-a stricat in frigider.
viobregar
Postat pe 11 Aprilie 2010 21:48
Am vazut ca nicol a nascut sie bine ce ingeras de baietel are...offf
iuliana_raluca
Postat pe 11 Aprilie 2010 21:49
vio inca ia-m dat si azi fe dar nu stiu daca sa ii mai dau sau nu ptr ca s-a constipat rau si da eu incerc sa o obisnuiesc deja cu mancarica noastra , tu faci f bine ca ii prepari in casa carnaciori macar esti sigut=ra de continut
cory_emy
Postat pe 11 Aprilie 2010 21:51
Vroia sa scoata bebele mai devreme dar ,....a zis ca mai bine mai sta acolo ..ca nu crede ca a luat virusul
iuliana_raluca
cory medici ii Romania is macelari foarte putini is buni cu adevarat, imi pare rau ca am parerea asta...
Iuliana stiu ca ziceai la un moment dat ca ai ceva prob dar nu mai retin exact. ,Merci de intrebare bb e bine acu, tot mai smecher, azi l-am invatat sa arate nasucu..Ma bucur ca bb e bine. S-a intors?
viobregar
iuliana eu una nu stiu despre prb ta dar daca doresti poti sa ne povestesti..te ascult cu mare placere

da nicol a nascut un ingeras si inteleg ca vei fi si tu in curand mamica...
cory_emy
Postat pe 11 Aprilie 2010 21:53
Iuliana dupa 36 de sapt se poate considera ca ai nascut la termen, parca ziceai ca ai implinit 36? Cat cantareste sau nu ti-a zis?
Cory eu nu gateam inainte sa am bb si acu gatesc de numa, invat sa fac papa sanatoasa...Eu am renuntat la fe ca s-a constipat, plangea ca nu putea s afaca, dar incearca cu biotics baby ca regleaza stomaccelul e bun si pt diaree si pt constipatie...
viobregar
Postat pe 11 Aprilie 2010 21:54
despre ce virus este vb ?
cory_emy
Postat pe 11 Aprilie 2010 21:54
Viobregar nu sa intors ..cred ca ramane tot cezariana!!!

E vorba de virusul ala ..cred ca ai auzit de el ..CITOMEGALOVIRUS.....daca sti de el ,...sti si ce riscuri sunt
iuliana_raluca
Postat pe 11 Aprilie 2010 21:55
am 36 de saptamani si 3 zile si bb are 2600 ..dar a zis ca nu e cazul sa il scoata...m-au vazut 4 doctori ....ultima oara cand am fost...
iuliana_raluca
Postat pe 11 Aprilie 2010 21:57
Acum voi speram ca bb sa nu fi contactat virusul....si cu ajutorul lui Dumnezeu ....o sa fie bine..offf
iuliana_raluca
Postat pe 11 Aprilie 2010 21:58
al meu la nastere a avut 2,550kg. D-zeu ajuta iulaina dar nu trebuie sa te stresezi ca stresezi bb. Ai sa vezi ca totul o sa fie bine...
viobregar
Postat pe 11 Aprilie 2010 22:00
iuliana imi pare rau sa aud despre prb ta dar analiza ptr cito ....nu ai facut-o mai devreme ? sau abia acum s-a descoperit ?
cory_emy
Postat pe 11 Aprilie 2010 22:00
Oricum pe la 39 de sapt te cheama la cezariana, deci nu mai ai mult, eu asa am facut-o la 39sapt ca sa nu se rupa apa.
viobregar
Postat pe 11 Aprilie 2010 22:01
iuliana incearca sa nu te mai stresezi ca se transmite la bebe tot si ii faci rau , doamne stiu cat este de greu dar ai incredere in dumnezeu , si totul va fi bine
cory_emy
Postat pe 11 Aprilie 2010 22:01
si sa sti ca nu conteaza neaparat greutatea lui bebe important e sa fie sanatos
cory_emy
Postat pe 11 Aprilie 2010 22:03
iuliana din ce oras esti ?
cory_emy
Postat pe 11 Aprilie 2010 22:05
asa e cory importantat e sanatatea. Iuliana tie nu ti-a facut analize la inceputul sarcinii? Sau din urina?
viobregar
Postat pe 11 Aprilie 2010 22:06
vio pana la urma ati fost la cumparaturi ? ati cumparat cadoul?
cory_emy
Postat pe 11 Aprilie 2010 22:07
Fetelor va multumesc ,mult pt incurajare
Doctorul mia zis ca nu conteaza ..ce eu virusul nu l-am avut de la inceput ..l-am luat pe parcursul sarcini mai .....exact cam acum 3 luni.. am facut testul de anvietate si sa descoperit vechimea virusului....doctori spun ca bb nu e afectata dar ..acum numai Dumnezeu stie cel mai bine
iuliana_raluca
Postat pe 11 Aprilie 2010 22:07
exact asta ma gandeam si eu ca am facut tesstul la inceputul sarcinii dar nu sunt experta
cory_emy
Postat pe 11 Aprilie 2010 22:10
sunt din Bucuresti...u?
iuliana_raluca
Postat pe 11 Aprilie 2010 22:10
testu asta nu la-m facut la inceput ...dar am vb cu doctorul ...si a zis ca asta nu l-am avut de la inceput..ca el ar fi vazut la dezvolatare si la ecografia de morfologie fetala...ne zis ca acet virus il are 80 % din populatie ...
iuliana_raluca
Postat pe 11 Aprilie 2010 22:12
si eu sunt din bucuresti si la ce maternitate o sa nasti ? offff cate prb se mai intampla si cand te gandesti ca altele nici nu trec pe la medic toata sarcina si n-au nici o prb
cory_emy
Postat pe 11 Aprilie 2010 22:13
Teste de urina am fuat mai multe [pe parcursul sarcini dar mi-au iesit bine ..nu am avut probleme ..mai prost e ca acet virus nu iti da sintome
iuliana_raluca
Postat pe 11 Aprilie 2010 22:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
mamici nascute in iunie 14 De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:50
Carucioare Pierre Cardin la pret de importator 1 De la: piticulvesel 21 Februarie 2010 10:48
AFTER SCHOOL CLUBUL ISTETILOR DIN CONSTANTA (SCOALA DUPA SCOALA) 1 De la: kidz001127 18 Iunie 2009 17:33
Vand scaun masina (scoica) Bertoni Bodyguard 1 De la: ahsoka 16 Ianuarie 2010 15:00
bb-ei nascuti in noembrie..la mai mult.... 45 De la: office_salinasusesi_ro 5 Iunie 2010 19:31
Setari Cookie-uri