D a cory asa am zis sie u ..ca altele nu isi mai fac griji ...asta e numai Dumnezeu stie ... o sa nasc la FILANTROPIA...u la ce maternitate ai nascut??? |
||
iuliana_raluca Postat pe 11 Aprilie 2010 22:16 |
||
---|---|---|
Sa iti traiasca fetita e o scumpa..... | ||
iuliana_raluca Postat pe 11 Aprilie 2010 22:18 |
||
eu am nascut anul trecut in mai la bucur dar ani de zile am fost si eu la filantropia la d-a dragnea geanina ...super medic dar a plecat din bucuresti si tie sa iti vina santos bebele pe lume si sa te bucuri de el sau ea ce o fi ! sa fiti sanatosi amandoi |
||
|
||
cory_emy Postat pe 11 Aprilie 2010 22:21 |
||
Ms mult cory ..eu o sa nasc cu doactorul ILIESCU daca ai auzit de el???? | ||
iuliana_raluca Postat pe 11 Aprilie 2010 22:25 |
||
Cory sa sti ca ies ...pop Noapte buna | ||
iuliana_raluca Postat pe 11 Aprilie 2010 22:32 |
||
nu nu am auzit de el dar iti doresc o nastere usoara si sa fie bine bebe, oricum nu prea stiu exact ce e cu virusul asta dar ma mir totusi ca s-a depistat asa tz din momkent ce tu ti-ai facut toate analizale la timp, nici macar nu stiam ca tre sa repeti analizale ptr acest virus | ||
cory_emy Postat pe 11 Aprilie 2010 22:34 |
||
noapte buna si te asteptam cu vesti bune !!! | ||
cory_emy Postat pe 11 Aprilie 2010 22:35 |
||
Nb iuliana Cory inca nu am laut nimic dar sper sa ajung maine...Inca nu stiu ce sa ii iau mai deosebit ca bunicusu i-a luat deja tricicleta si cumantu i-a luat ceva piuitor. I-as lua laptop dar numai le arunca, nu tine nimic si daca il pun in scaunul ala de bb si ii dau jucarii toate le arunca cta poate el sa auda cum suna. Sa vad maine, ma duc prin toate magazinele numai sa am cu cine il lasa |
||
viobregar Postat pe 11 Aprilie 2010 22:42 |
||
ai dreptate si a mea la fel arunca tot si cu cat e zgomotul produs mai mare ea se bucura mai tare .....si mami saraca... | ||
cory_emy Postat pe 11 Aprilie 2010 22:44 |
||
vai ca ma sperie cateodata, ii plac sticlele de plastic de numa ca alea ascot zgomot... | ||
viobregar Postat pe 11 Aprilie 2010 22:45 |
||
eu nici nu o sa-i iau cine stie ce jucarie la aniversarea de un an ptr ca oricum nu o va pastra si nici nu stiu acum la varsta asta sa se joace ! eventual ii iau tricicleta daca nuu ii i-a altcineva | ||
cory_emy Postat pe 11 Aprilie 2010 22:47 |
||
si eu la fel ma speri de imi sar toate cele si pisi rade cu pofta de parca stie sunt asa dragalasi | ||
cory_emy Postat pe 11 Aprilie 2010 22:50 |
||
asa face si al meu. Eu sincer as lua ceva interesant, dar nasu ii cam tampit si chiar a sunat ieri sa intrebe cand e ziua lui silviutz si sigur iar cumpara prostii, ca de obicei. I-a luat un tigru dela sa se legene pe el pe cand avea vreo 4 luni, nici acum nu sta pe el si ii ramane mic si a costat vreo 300lei...Asa ca nici nu vreau sa ma gandesc ce ii ia acum, ca daca ii aduce prosti fara motiv, acum...cred ca o sa ii iau ceva sa cante si sa faca luminite... | ||
viobregar Postat pe 11 Aprilie 2010 22:59 |
||
Iuliana, iti doresc nastere cat mai usoara! Sa nu iti faci probleme, ca nu e greu sa nasti. greul il vezi abia apoi, cand ajungi cu el acasa. Eu ziceam ca o sa fac 3-4 copii, dar acum nu mai am de gand niciunul, cand am vazut eu cate de greu se creste. |
||
printesa31i Postat pe 11 Aprilie 2010 23:33 |
||
nicol o sa nasca cu cezariana ca bb nu s-a intors. CE ITI face bb? | ||
viobregar Postat pe 11 Aprilie 2010 23:46 |
||
Acum doarme, ca noapte aasa face, doarme. Ziua ne tine tepeni prin casa. Vrea numai in brate siplange intruna, ne-a diperat! | ||
printesa31i Postat pe 11 Aprilie 2010 23:51 |
||
Buna seara fetelor! nicole ai citit raspunsul meu vis-a-vis cu ceaiul de tei indulcit? Esti mamica fericita ca doarme noaptea, sunt bebei care nu dorm si este un calvar pentru parinti... |
||
aly_fab Postat pe 11 Aprilie 2010 23:55 |
||
Al meu dormea si ziua si noaptea, pana la 6 luni a fost inger pe lume...acu ii prapadit ca stie tot ce se intampla in jurul lui si nu sta singur nici o clipa... | ||
viobregar Postat pe 11 Aprilie 2010 23:57 |
||
sal aly_fab | ||
viobregar Postat pe 11 Aprilie 2010 23:57 |
||
Am citi mesaju tau si nu ii mai dau. Azi nu i-am dat si parca nu a mai fost asa disperat ca ieri. Da, multumesc lui Dumnezeu se trezeste decatodata pana dimineta la 6-7 |
||
printesa31i Postat pe 11 Aprilie 2010 23:58 |
||
vio, nici eu nu sunt de acord cu grisul, dar cu cerealele sunt de acord...sunt facute special pentru bebei. | ||
aly_fab Postat pe 11 Aprilie 2010 23:59 |
||
nicol, bonnisan ii dai? sa nu-i mai dai nimic indulcit...n-are nevoie de zahar, e prea fraged dragutul... | ||
aly_fab Postat pe 12 Aprilie 2010 00:00 |
||
acum ii dau decat colic beibi, am zis sa nu el mai amestec, ii pun in lapte | ||
printesa31i Postat pe 12 Aprilie 2010 00:01 |
||
cum te mai simti cu spatele nicole? si pe mine ma omora durerea de spate la prima sarcina, si eu am zis la fel, doar un copil imi ajung, si uite ca mai am un ingeras! dar de data asta, chiar GATA! finish ! the end ! no more kids!! si asa viata mea boema de care aveam parte inainte s-a dus ...... | ||
aly_fab Postat pe 12 Aprilie 2010 00:02 |
||
eu nu i-am dat nici cereale. E figura al meu bb am facut ieri tort de ciocolata si azi l-a vazut pe tatsu mancand si am zis sa ii puna si lui pe buza si asa -a strambat si a scuipat, nu ii place dulce deloc... | ||
viobregar Postat pe 12 Aprilie 2010 00:03 |
||
aly si noi mai vrem sa facem un bebic, sa nu fie singur. Eu nu am avut dureri de spate, decat in ultimele 2-3zile ma simteam incomoda sau altfel de dureri | ||
viobregar Postat pe 12 Aprilie 2010 00:04 |
||
buna fetele ce faceti? iuliana_raluca te-am dat disparuta pe unde ai umblat? |
||
anaROBERT Postat pe 12 Aprilie 2010 00:04 |
||
sa stii ca si faptul ca alternezi laptele praf cu cel de la san il face sa aiba colici... de fapt eu cred ca este principala cauza la bebele tau ca are colici asa puternice, fara suparare! eu zic sa ramai pe lapticul de la san, este mai bine pentru tine, pentru bebe! | ||
aly_fab Postat pe 12 Aprilie 2010 00:05 |
||
saut din nou fetele, am reusit sa o adorm pe emy nicol sa dea dumnezeu sa fie bebele tau cat mai cumintel si sa fie asta prin care treci tu acum cea mai grea perioada eu pana la 5-6 luni credeam ca am un inger de copil era supe puteam sa fac treaba prin casa noaptea dormea cu o pauza doua de supt si era super .....acum imi plang singura de mila, numai sta deloc singura, plange mai des, se trezeste noaptea si din juma in juma de ora ce sa mai zic sunt terminata ...tot sper sa treaca...si cand ma gandesc atunci cand eram ca tine la inceput abia asteptam sa mai creasca un pic........of e greu |
||
cory_emy Postat pe 12 Aprilie 2010 00:05 |
||
nu-i place cioco vio?? ehh... are el timp sa-si regleze gusturile, nu-i rau ! | ||
aly_fab Postat pe 12 Aprilie 2010 00:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce facem cu vaccinul BCG si incurand si urmatoarele... | 4 | De la: ses 4 Mai 2010 00:05 |
Balansoar graco elecric | 5 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:19 |
Produse copii Anglia | 1 | De la: micaalsa 11 Martie 2011 07:00 |
|
||
Buna mamici | 2 | De la: Alina80 13 August 2009 11:06 |
Marsupiu | 1 | De la: Mira 2 Mai 2009 14:27 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural