ceau ana banana! | ||
aly_fab Postat pe 12 Aprilie 2010 00:06 |
||
---|---|---|
Cu spatele?!??!!? parca am 2 cutite infipte, unu in stanga unu in dreapta, sub coaste. daca nu ar fi durerea asta, as fi mai bine, si psihic | ||
printesa31i Postat pe 12 Aprilie 2010 00:07 |
||
da , na ,asta e , pana la urma asta este sacrificiu mamei nu numai sarcina si nasterea ci in mod special cresterea | ||
|
||
cory_emy Postat pe 12 Aprilie 2010 00:07 |
||
ceau cory! | ||
aly_fab Postat pe 12 Aprilie 2010 00:08 |
||
ceau aly mai fetelor va spun ceva dar sa nu radeti de mine da? stateam astazi si ma gandeam oarece gust are laptele de mama de la sanul nostru,l-ati gustat vreuna? |
||
anaROBERT Postat pe 12 Aprilie 2010 00:08 |
||
e asa frumos sa ai bebici dar ce bine ar fi sa avem si ajutoare !!! | ||
cory_emy Postat pe 12 Aprilie 2010 00:09 |
||
asa am patit si eu nicole cu spatele, aveam junghiuri de parca-mi infingea cineva cutitu-n spate cand ma aplecam..... incearca sa porti tot timpul sutien... cred ca ajuta. | ||
aly_fab Postat pe 12 Aprilie 2010 00:09 |
||
Nuiiajunge laptele meu de la san. e super mancacios. El ar trebui s amanance praf, la varsta lio 90 ml, si el mananc 120 ml si toto mai cauta apoi, adca nue satul pe deplin. Sani mei nu fac fata la cerintele lui, ii dau cam o masa san, o masa praf. Uneori vrea sa manace si la o ora dupa ce i-am dat eu san. cred ca nu ii tine de foame, sau nu stiu ce e. | ||
printesa31i Postat pe 12 Aprilie 2010 00:10 |
||
ana, eu l-am gustat!! are un gust salciu!! sa stii ca cu primul bebe nu l-am gustat... dar acum am zis sa vad si eu dupa ce se omoara asta micu! | ||
aly_fab Postat pe 12 Aprilie 2010 00:10 |
||
buna aly! ce fac baietii ? ana ce tare esti , nu nu am gustat sincer imi e ffff sila si nu stiu de ce , dar iti povestesc o intamplare hazlie la prima fetita eu ma mulgeam efectiv cu mana ca nu aveam pompita atunci si puneam in pahar si doar ce m-am dus la fata in camera ca sotul a si baut din pahar cam jumate si a zis ca e super dar cand i-am zis ca e de la mine s-a cam schimbat la fata |
||
cory_emy Postat pe 12 Aprilie 2010 00:13 |
||
e greu, mai ales ca nu esti obisnuita, dar ai sa vezi ca dupa ce trece o luna, doua totul este mai ushor.... iti intri in mana cum se spune! oare unde umbla bau?! Ana, mai are bubite pe picior nazdravanul robert? |
||
aly_fab Postat pe 12 Aprilie 2010 00:13 |
||
Si eu l-am gustat, fara sa imi dau seama, m-am muls si i-am pus in biberon si am vrut sa vad cat de cald e. nu mi s-a parut aiurea la gust, e ca laptele, aproape ca ala praf | ||
printesa31i Postat pe 12 Aprilie 2010 00:13 |
||
dulce ca mierea Ana... Aly in schimb mananca acru, a gustat ciorba luitatsu cu otet si i-a placut de numa. Cory la fel am patit cu bb a fost inger pana la 6 luni si acu... |
||
viobregar Postat pe 12 Aprilie 2010 00:14 |
||
stateam eu astazi si ma gandeam ,da ce ganduri am eu cateodata | ||
anaROBERT Postat pe 12 Aprilie 2010 00:14 |
||
Cory a fost tare sotul tau | ||
viobregar Postat pe 12 Aprilie 2010 00:15 |
||
ai mei dorm in front! cel mare a alergat cu tacsu toata ziua si era frant! am cumparat un ului care descongestioneaza nasul. Doamen ce cuvant...sper ca l-am scris corect de la firm Olbas, si se pare ca nu mai e chiar asa fornait. e pe baza de ulei de eucalipt.. miroase interesant... | ||
aly_fab Postat pe 12 Aprilie 2010 00:15 |
||
Eu va las, ma bag la somn, langa baietii mei! Mai vorbim! O noapte linistita sa aveti! |
||
printesa31i Postat pe 12 Aprilie 2010 00:16 |
||
ana, daca vrei iti trimit eu prin posta, special delivery :)) cateva picaturi de la tzatza daca chiar ti-e pofta! | ||
aly_fab Postat pe 12 Aprilie 2010 00:17 |
||
ce fel de ulei ptr nasuc ? | ||
cory_emy Postat pe 12 Aprilie 2010 00:17 |
||
n buna nicole! vise placute! si somn linistit! | ||
aly_fab Postat pe 12 Aprilie 2010 00:18 |
||
sarumana ca m-ati lamurit fetele ,eram curioasa tare aly pe bau o alearga sotul prin pat cu biciu si catuse cory beton intamplarea ta cred ca al meu sot isi vomita si matele aly nu mai are bubite l-am dat cu crema de galbenele si iau trecut nu mai are nici una macar. |
||
anaROBERT Postat pe 12 Aprilie 2010 00:18 |
||
fetelor si eu va las, nb.... | ||
viobregar Postat pe 12 Aprilie 2010 00:19 |
||
da cory, ulei pentru nasuc, care se pune pe servetel. am tot cautat si in sfarsit am gasit, si ghititi unde!? nu la farmacie! ci la supermarket! | ||
aly_fab Postat pe 12 Aprilie 2010 00:20 |
||
nb vio! nici eu nu mai stau mult! | ||
aly_fab Postat pe 12 Aprilie 2010 00:20 |
||
noapte buna nicole! da saracu nu a vomat dar nici mult numai avea ca se inverzise si asta dupa ce l-am intrebat daca e bun si imi spusese hotarat da, dar el credea ca l-am intrebat daca e bun in idea sa nu fie acru nicidecum nu s-a gandit ca bea lapte de la sursa |
||
cory_emy Postat pe 12 Aprilie 2010 00:21 |
||
bau, am gasit niste retete interesante pe site-ul dat de tine! una din ele o pun in practica maine! | ||
aly_fab Postat pe 12 Aprilie 2010 00:22 |
||
nb buna fetelor vise placute da aly sarumana nu mai imi este pofta m-ati lamurit voi |
||
anaROBERT Postat pe 12 Aprilie 2010 00:22 |
||
si eu o sa ma retrag curand ca deja nu mai vad bine tastele | ||
cory_emy Postat pe 12 Aprilie 2010 00:23 |
||
cory, asta da! interesant totusi ca i-a placut!! | ||
aly_fab Postat pe 12 Aprilie 2010 00:24 |
||
eu astazi i-am facut lui fimiu pilaf cu spanac si mi-a mancat o gramada fetelor asa tare m-am bucurat ca manca verdeata dinaia | ||
anaROBERT Postat pe 12 Aprilie 2010 00:26 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
CUMPAR INALTATOR SCAUN PT SERVITUL MESEI | 3 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:07 |
bijuterii argint | 1 | De la: MikyLove 27 Ianuarie 2011 23:50 |
Vand lapte praf Vitalact | 5 | De la: adrica 30 Decembrie 2009 21:15 |
|
||
Camera copilului, a lume magica | 2 | De la: no1liz 11 Ianuarie 2013 18:55 |
Premergatoare ieftine si de calitate excelenta | 1 | De la: alexandra 23 Octombrie 2009 21:54 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural