mamici on line

fetele ma puteti lamuri si pe mine ce e cu virusul asta "citomegalovirus" ca am vb mai devreme cu iuliana_raluca si am ramas un pic asa nelamurita
cory_emy
Postat pe 12 Aprilie 2010 00:26
ana, ma bucur ca i-a trecut, uneori crema de galbenele face minuni!! va pup fetelor! aveti grija de voi!! noapte buna si sa fiti iubiteee!!!!
aly_fab
Postat pe 12 Aprilie 2010 00:26
Infectia cu citomegalovirus este o infectie virala ce determina rar simptome evidente. Virusul care determina infectia, apartine familiei virusurilor herpetice, si asemanator acestora, poate deveni latent pentru o perioada de timp, pentru ca apoi sa se reactiveze. Infectia cu citomegalovirus afecteaza in general copiii, dar se estimeaza ca pana la varsta de 30 de ani, jumatate dintre adulti au sau au facut boala. Virusul poate fi transmis de la mama la fat prin cordonul ombilical.

anaROBERT
Postat pe 12 Aprilie 2010 00:27
incearca sa-i faci si urzici, sigur o sa-i placa.... in romania stiu ca au aparut urzicile... si leurda! ati auzit de leurda?? creste doar in anumite zone ale tarii!
aly_fab
Postat pe 12 Aprilie 2010 00:28
Citomegalovirusul (CMV) este un virus ce poate fi transmis fatului in plina dezvoltare inainte de nastere. Infectia citomegalovirusului este de obicei nevatamatoare si rareori cauzeaza boli. Pentru majoritatea persoanelor sanatoase ce iau acest virus dupa nastere, exista cateva simptome si nu exista consecinte medicale pe termen lung. Odata ce o persoana este infectata, virusul ramane activ, dar de obicei latent de-a lungul vietii respectivei persoane.

anaROBERT
Postat pe 12 Aprilie 2010 00:29
ce mai este aia leurda?
anaROBERT
Postat pe 12 Aprilie 2010 00:29
gata! chiar ies acum! noapte buna!
aly_fab
Postat pe 12 Aprilie 2010 00:30
noapte buna aly
anaROBERT
Postat pe 12 Aprilie 2010 00:31
nu stii de leurda?? creste doar prin zona transilvaniei.. leurda este o planta cu miros de usturoi, mie imi place la nebunie, poti face niste salate super yami cu leurda!
aly_fab
Postat pe 12 Aprilie 2010 00:32
asta stiu an dar nelamurirea mea este cum naiba la inceput a fost toul ok si a aparut asa deodata, mie in timpul sarcinii nici nu mi-a zis sa repet acel test sa inteleg ca puteam sa il iau ?
cory_emy
Postat pe 12 Aprilie 2010 00:32
hai, ca acum tot ies! noapte buna ana!
aly_fab
Postat pe 12 Aprilie 2010 00:33
somn usor aly!

leurda din cate stiu se aseaman cu usturoiul verde numai ca e mai putin aromat decat acesta .....sper ca nu zic prostii dar parca asa am citit

cory_emy
Postat pe 12 Aprilie 2010 00:33
iuliana_raluca stai linistita ca totul v-a fi bine. E primul doctor care-l aud sa spuna ca se vedea la morfologie. Aceasta analiza se vede doar la analiza speciala pentru testul torch ,care se face odata la 8 saptamani(sau inaintea sarcinii) si odata in partea a- 3-a a sarcinii. Asa ca stai linistita ca v-a fi totul bine cu bebe.
Si totusi daca doctorul ti-a spus ca ai luato in timpul sarcinii,ti-a spus si cum ai fi putut s-o iei?
Te si te mai astept pe la noi sa ne povestesti ce mai face bebe.

cory intradevar nu tre sa-i tinem intr-un bol de sticla,dar dand alimentele treptat nu inseamna ca-i tinem intr-un bol de sticla,inseamna ca incercam sa vedem ce-i face bine si ce nu. Iar in legatura cu antibioticele suntem si noi intr-o mica masura vinovati,ca nu le impunem doctorilor in momentul in care vrea sa ne arunce un medicament sa faca testul pentru antibiotice , nu mai stiu cum se numeste.

Vio nici eu nu i-am dat nici gris ,nici biscuiti. Dar cereale speciale pt copii i-am dat.

Eu n-am gustat laptele nush cum este.

Aly_fab am fost la plimbare,m-o dus sotul la o ruga in alta localitate,mi-am luat liber, am fost la concert

ana ma bucur sa aud ca i-a placut spanacul cu pilaf,cum l-ai facut?

aly_fab cum se numeste reteta

Ma vorbiti fetele hmmm imi alerg sotu prin pat haaa?!
Am condus si eu azi in sfarsit dupa atata timp,ce mult mi-a placut.
bau
Postat pe 12 Aprilie 2010 00:35
cory, asa este!! n-ai mancat leurda niciodata? noapte buna!!
aly_fab
Postat pe 12 Aprilie 2010 00:36
dar pe unde o fi bau de nu a aparut in seara asta ?
cory_emy
Postat pe 12 Aprilie 2010 00:36
nu cory nu aveai cum sa il iei,de unde sa il iei.sunt unele care il au acest virus in org nu este o regula sa il iei.
anaROBERT
Postat pe 12 Aprilie 2010 00:38
salut bau , tocmai am intrebat de tine .

nu te contrazic deloc cu alimentatia dar eu asa am considerat ca trebuie sa ii dau sa guste si asa am facut , nu cred ca i-am facut rau

iar antibiograma mie mi-au spus ca abia dupa varsta de trei ani se face , dumnezeu stie
cory_emy
Postat pe 12 Aprilie 2010 00:39
bau nu tu ti-al alergat sotul ci invers el pe tine
anaROBERT
Postat pe 12 Aprilie 2010 00:40
Cory ai facut la inceput analizele si daca la inceput ti-a iesit ca ai avut Cmv atunci nu trebe repetate,doar daca nu ai avut trebe repetate sa nu faci in sarcina.
Mie de ex toxoplasmoza mi-a iesit ca n-am avut niciodata. Crede-ma ca o trebuit sa am grija toata sarcina,sa nu am contact cu caini,mate,pasari,animale....sa am grija cu fructele,legumele,sa le spal bine,sa nu mananc branza de la sat,nici lapte doar pasteorizat pt ca era roscul s-o fac in sarcina. Si in cazul meu in semestrul 3 de sarcina o trebuit sa repet analiza de toxoplasmoza.
bau
Postat pe 12 Aprilie 2010 00:40
pai am facut pilaful ca de obicei cu morcovi pe razatoare si am fiert separat iarba asta si apoi le-am amestecat e amandoua si a fost gata
anaROBERT
Postat pe 12 Aprilie 2010 00:41
ana ... eu asta intreb dac ea a facut testul si i-a zis ca nu are cum de la trei luni dupa asta i-a iesit pozitiv si i s-a spus ca l-a luat ulterior .asta nu pricep , cred ca nici doctorii astia nu stiu pe ce lume traiesc
cory_emy
aly pai ce faci,pleci cand vin eu
bau
probabil doctorii nu i-au spus ca tre sa faca testul la inceput,pt ca ea abia acum a facut testul.
bau
Postat pe 12 Aprilie 2010 00:42
mersi bau de raspuns abia acum am inteles......ce sa ii faci batranetea
cory_emy
Postat pe 12 Aprilie 2010 00:43
acest virus il faci odata el este inactiv deci nu il simti nu te doare nu te supara.

nu stiu de ce la inceput i sa spus ca nu il are iar apoi ca il are parerea mea este sa faca analiza care trebuie si sa mai intrebe si alt dr e mai bn asa.

odata facut adica luat aest virus nu mai scapi de el iar la o evntuala sarcina fatul il ia si el.din pcate
anaROBERT
Postat pe 12 Aprilie 2010 00:44
fetelor va pup si eu , ca pic de somn. .....noapte buna!
cory_emy
Postat pe 12 Aprilie 2010 00:45
somnik usor cory

bau daca mai stai eu revin dar ma duc sa
anaROBERT
Postat pe 12 Aprilie 2010 00:46
Npc Cori

Virusul odata ce-l faci il ai toata viata in corp si e inactiv,cand ai organismul sensibil,de exemplu cand ramai insarcinata,se poate activa,dar nu e periculos pt ca tu ai anticorpi pt acest virus. periculos ar putea fi daca nu l-ai avut inainte de sarcina.
bau
Postat pe 12 Aprilie 2010 00:48
Eu mai stau putin prin preajma,ca vad ca toata lumea pleaca cand vin eu.
am speriat lumea
bau
Postat pe 12 Aprilie 2010 00:49
nu bau eu te iubesc ce naibii
anaROBERT
Postat pe 12 Aprilie 2010 00:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
AFTER SCHOOL CLUBUL ISTETILOR DIN CONSTANTA 1 De la: kidz001127 30 Mai 2009 08:24
hainute de vanzare, de firma, ieftine, second si noi 1 De la: hainebebecopii 5 Noiembrie 2010 22:52
vand carucior nou sport kreis 1 De la: cati_niculae 7 Octombrie 2009 10:18
mamici nascute in decembrie 45 De la: office_salinasusesi_ro 20 Martie 2010 15:22
Vand premergator 1 De la: 29 Ianuarie 2009 10:57
Setari Cookie-uri