dar nu este vorba numai de constipatie viobregar,ne mai gandim si la stomacelul si mai ales ficatelul lui,bananele sunt fructe uscate si grele tocmai de aia se evita comparativ cu alte fructe | ||
anaROBERT Postat pe 5 Martie 2010 14:09 |
||
---|---|---|
nu vrea sa manance alte fructe. Am incercat pere, nectarine, mere. Acum de vreo 2 zile o inceput sa manance mere si insist cu merele, dar foarte greu. | ||
viobregar Postat pe 5 Martie 2010 14:18 |
||
insista sau da-i din compot bananele sunt grele nu cred ca sunt bune atatea banane sau poate ma insel eu | ||
|
||
anaROBERT Postat pe 5 Martie 2010 14:22 |
||
m-am uitat acum pe situri si nnu zic nimic ca nu ar fi bune, dar totusi o sa intreb si pediatru cand ma duc sapt ce vine cu el la control. Am incercat compot chiar indulcit si nu vrea se stramba si se apuca si marait. | ||
viobregar Postat pe 5 Martie 2010 14:27 |
||
vaiii ce mofturos copil.....nu am spus ca nu sunt bune sunt foarte bune dar nu cantitativ la copil mic si nici asa de des | ||
anaROBERT Postat pe 5 Martie 2010 14:28 |
||
o sa insist cu merele sa vad poate reusesc sa il fac sa manance | ||
viobregar Postat pe 5 Martie 2010 14:29 |
||
da merele sunt foarte bune,storce-i portocala fa-i suculet din ele sau pireuri cu un biscuite ceva | ||
anaROBERT Postat pe 5 Martie 2010 14:30 |
||
mai bine moare de foame decat sa manance ceva ce nu-i place | ||
viobregar Postat pe 5 Martie 2010 14:33 |
||
portocala nici sa nu auda Trebe sa-ncerc cu kiwi sa vad |
||
viobregar Postat pe 5 Martie 2010 14:34 |
||
da asa este ai si tu dreptate nu poti forta copilul sa pape ce nu vrea,ce nu ii place....mai lasa-l poate este doar o perioada sau poate reusesti sa il pacalesti cumva ar fi bine daca ai reusii ca sunt vitamine mule in fructe. | ||
anaROBERT Postat pe 5 Martie 2010 14:35 |
||
numai cam de o luna face figuir inainte manca dimineata mar/para cu biscuit si suculet de portocale, dar o avut perioada in care nu o vrut sa manance babane exact ca acum cu merele/perele | ||
viobregar Postat pe 5 Martie 2010 14:39 |
||
vezi,tocmai ce iti spuneam are perioade ca orice copil,toti sunt asa nu ai ce face tu trebuie doar sa il lasi o perioada si apoi sa insisti iarasi,sa nu uite de ele | ||
anaROBERT Postat pe 5 Martie 2010 14:41 |
||
nici eu n-am auzit de banane ca nu ar fi bune,eu de obicei ii fac pireul de fructe punand un fuct mar,portocala,piersica +banana.Asa reusesc sa-l fac sa manance si celelalte fructe.Marul de obicei ii place si simplu. | ||
bau Postat pe 5 Martie 2010 14:42 |
||
mai fetelor eu nu spun ca nu sunt bune,nu ma intelegeti gresit reformulez si spun '' nu sunt bune in cantitati industriale copilului''n uare ficatul nostru eu asta am spus ca nu ar fi bune,sunt foarte bune |
||
anaROBERT Postat pe 5 Martie 2010 14:44 |
||
acum a inceput sa manance marul se cam stramba ce-i drept, dar asta e. Vreau sa incerc cu kiwi sa vad. I-as da si sweetie sa vad | ||
viobregar Postat pe 5 Martie 2010 14:45 |
||
oare ananasul e bun? | ||
viobregar Postat pe 5 Martie 2010 14:45 |
||
Unii nutritionisti nu recomanda banana datorita efectului alergen, insa se poate administra in functie de toleranta bebelusului. | ||
anaROBERT Postat pe 5 Martie 2010 14:48 |
||
eu i-am dat si ananas si nu mi-a facut alergie. | ||
bau Postat pe 5 Martie 2010 14:53 |
||
si eu i-am dat si ananas si nici mie nu mi-a facut alergie dar kiwi este un fruct cu samburi si este recomanat de la 1 an incolo,lui fimiu nu ii place,iar eu de la kiwi stau la toaleta toata ziua este un fruct citric. | ||
anaROBERT Postat pe 5 Martie 2010 14:55 |
||
asta cu alergia inainte de 6 luni si mie mi-a zis medicul dar noi am inceput numai pe la 7 luni cu banana | ||
viobregar Postat pe 5 Martie 2010 14:56 |
||
si eu la fel am inceput cu banana exact la 7 luni jumate i-am dat si nu simpla,in iaurt sau cu mar si biscuite. | ||
anaROBERT Postat pe 5 Martie 2010 14:57 |
||
citrice sunt si portocalele. kivi stiu ca se da doar fara samburi. |
||
bau Postat pe 5 Martie 2010 14:58 |
||
ananasul e foarte bun, al meu il linge tot, iar kiwi mai bine astepti sa poti sa-i dai cu tot cu samburi, te apuca pandaliile pana il cureti, va zic eu | ||
aly_raz Postat pe 5 Martie 2010 15:01 |
||
la fel zic si eu | ||
bau Postat pe 5 Martie 2010 15:05 |
||
trebe sa incerc ananas. Are asta mic o energie, nu mai vrea in rotobil dar vrea sa mearga dar sa-l plimb eu. | ||
viobregar Postat pe 5 Martie 2010 15:06 |
||
oare sweetie o fi bun? | ||
viobregar Postat pe 5 Martie 2010 15:06 |
||
Salut iubitele,Sara fetita mea are 9 luni si o saptamana si are o energie de ma termina.Pupici de la noi sper sa reusim sa vb mai des | ||
Texas_kidz Postat pe 5 Martie 2010 15:55 |
||
totii copii sunt energici,cred ca si datorita alimentatiei bogta in vitamine,proteina ..etc,noi nu mai putem tine pasul cu ei eu una ajung sa ma si enervez | ||
anaROBERT Postat pe 5 Martie 2010 15:57 |
||
al meu vrea sa mearga dar numai cu mine drept sustinere, s[a saturat de premergator. Abia astept sa ajunga taicasu acasa sa mai stea cu el | ||
viobregar Postat pe 5 Martie 2010 16:02 |
||
foarte bine ca are vointa viobregar,sustine-l asa va incepe sa mearga mai repede dar cat are? | ||
anaROBERT Postat pe 5 Martie 2010 16:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Haine pentru mamici-masuri mari | 1 | De la: kids 1 Februarie 2009 08:47 |
CUMPAR INALTATOR SCAUN PT SERVITUL MESEI | 3 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:07 |
Hainute de vanzare pentru copii intre 0-5 ani | 1 | De la: hainutedevanzare 30 Iulie 2009 14:50 |
|
||
orice hainuta 3 ron | 5 | De la: Bianca291 19 Aprilie 2009 20:54 |
Viitoare mamica | 3 | De la: lidia2 27 Aprilie 2009 08:47 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural