mamici on line

Multumesc Ana.
Si eu TE IUBESC
bau
Postat pe 12 Aprilie 2010 01:01
pai ai vazut ca se poate,ce naibii fetele astea sunt tot mai obosite le dau bebii de furca.dar tre sa intre si gretapopescu acusica,e ora ei
anaROBERT
Postat pe 12 Aprilie 2010 01:04
Si mie mi-a fost greu pana la 3 luni,a fost teroare,apoi a inceput sa fie fain. Dar eu am reusit sa nu-l invat in brate si cand il alaptam ,il alaptam in pat si eu pe o parte.
Cand il durea burtica il puneam pe mine sau pe sotul pe burtica,ii dadeam sabsimplex si sa sti ca ne-a fost mai usor. Si al meu a mai avut crize dar nu l-am leganat. Deci chiar m-a ajutat sfatul mamei sa incerc cat mai putin leganat si in brate cat e mic.
Nu pot spune ca acum fac acelasi lucru,cand ii este f somn il mai leagan ca sa poata adormii mai usor. Si il iau de f multe ori in brate ca mie drag .
bau
Postat pe 12 Aprilie 2010 01:10
si eu m-am chinuit foarte mult cu colicii de aceea am cazut si in depresia aia ca nu dormea si plangeamult,urat si des si mereu il aveam ori in brate ori pe picioare si il leganam de am crezut ca il voi legana si la 3 ani dar am avut noroc nu a fost asa.deodata nu a mai vrut leganat si sa pus langa mine si a facut nani dar trebuie sa isi bage mainile la mine sub bluza,tricou sau la gat si adoarme.
anaROBERT
Postat pe 12 Aprilie 2010 01:13
htt://www.bucataras.ro/retete/5012/puisori-din-mamaliga-cu-smantana-pt-copilasi-mofturosi.html (pauza dupa http)
sa-i faci maine la baietel,poate ii place
bau
Postat pe 12 Aprilie 2010 01:21
maine nu mai fac nimic stau toata ziua azi am facut si ciorba si pilaf cu tocanita de pui si pilaf cu iarba lui fimiu,maine nu mai fierb nici ceai macar
anaROBERT
Postat pe 12 Aprilie 2010 01:23
azi fiumiu s-o autodiversificat si dupaia o trebuit sa-l bag sub dush imbracat
bau
Postat pe 12 Aprilie 2010 01:33
si fimi face la fel la fiecare masa si ma enerveaza cateodata schimb la haine dupa el,el vrea sa pape singur da pe langa gurita curge o gramada pe haine
anaROBERT
Postat pe 12 Aprilie 2010 01:36
Buna am vazut ca sa vorbit despre virusul ala....
eu nu am facut acesta analiza la inceputul sarcini dar am vb cu doctorul si mi-a zsi ca ..daca o faceam si iesea bine ...si eu o luam pe parcursul sarcini ..tot asta era...

el a zis de morfologia fetala ca se vedea ..la orgame la malformati....la bb...nu a zsi ca se vedea virusul

cand am fost m-au vazut 4 doctori si sau uitata la organe si la creier si ...din ce vad ei acolo ..bb nu a foat afectata 90 % ...nu stiu ce sa mai cred

bb misca foarte bine si pare sa raspunda cand vb cu el
iuliana_raluca
Postat pe 12 Aprilie 2010 12:08
FETELOR CRED CA SUNTETI AFARA CU BEBEI VOSTRI ..VB MAI TRAZIU CAND INTRATI SI VOI
iuliana_raluca
Postat pe 12 Aprilie 2010 12:10
Buna iuliana

da la morfofetala se vede daca sunt malformatii,dar nu si virusul acesta.
Daca iti spunea sa faci la inceput analizele,asa cum le fac majoritatea gravidutzele,acum puteai sta linistita. Nu e acelasi lucru,pt ca se putea vedea daca ai avut inainte sau ai facut in sarcina.
Eu iti spun sa stai linistita,mai putin vei avea bebele in brate.
Daca 4 doctori au spus ca bebele este bine,cu siguranta este bine.
Dupa ce nasti probabil v-a mai trebuii sa faci odata testul sa vezi daca poti alapta sau nu.

Analize inainte de sarcina sau in primul semestru de sarcina sunt toxoplasmoza,citomegalovirusul,robeola,serologie herpes.(testu torch)
Mai apoi e dublu test,apoi triplu test. Apoi morfologia fetala.Iar in ultimul semestru de sarcina se repeta analizele testului torch daca e cazul si se fac analizele de sange.
Astia imi amintesc eu .
bau
Postat pe 12 Aprilie 2010 12:46
buna bau

da asa este cu analizele astea ....dar eu nu le-am facut inainte el m-am vazut de la 4 luni trebuia sa mi-le dea alt medic....

tare asi vrea sa alaptez

bb ce al tau e bine ???
iuliana_raluca
Postat pe 12 Aprilie 2010 12:57
bebe al meu dormiteaza acum,dar cat de curand tre sa se trezeasca,eu caut retete sa vad ce sa-i mai dau nou.
Plus ca ma chinui acum sa-l invat sa manance maruntit ,ca sa se obisnuiasca sa mestece,ca pana la un an sper sa reusesc sa-l invat.
Pana acum i-am dat rar maruntit si nu i-a placut si asa bucatele sa roada mi-e frica sa-i dau sa nu se inece.

Al tau ce mai zice,cand vrea sa vina sau ii place in burtica la mami?
bau
Postat pe 12 Aprilie 2010 13:35
bau ii place ....e foarte nazdravan ....nu stiu cand iese ca o sa fac cezariana si cred ca ne programeaza

Acum am spalat rufele lui bebe si ale mele pt maternitate si sa inorat afara ...dar sper sa nu ploua...ca trebuie sa fac si eu bagajul
iuliana_raluca
Postat pe 12 Aprilie 2010 13:45
Nici eu nu mai stiu ce sa gatesc ,...azi cred ca fac si eu o fasole batuta ca pe urma daca vrea Dumeazeu sa alaptez nu mai pot manca...
iuliana_raluca
Postat pe 12 Aprilie 2010 13:47
Las ca e bine oricum,sanatate sa fie.
In caz ca nu te lasa ploaia sa le pui afara,daca ai uscator de rufe le pui in casa. Mie uscatorul de rufe in casa mi-a fost de un mare ajutor. Mai ales cand aveam burtica mare,ca nu puteam sa ma aplec la balcon sa pun rufele,nici sa le iau.

Fa-ti placerile acum ,ca dupaia o sa fie mai greu
bau
Postat pe 12 Aprilie 2010 13:50
eu stau la curte si era bine sa ia un pic de aer ..dar daca e sa ploua le bag in casa si le pun pe uscator
iuliana_raluca
Postat pe 12 Aprilie 2010 13:57
bau ...u ai avut burica mare ..eu am pus poze cu burtica
iuliana_raluca
Postat pe 12 Aprilie 2010 13:58
Bau u fumezi...?...ai fumat pe tumpui sarcini???
iuliana_raluca
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:06
ma scuzi iuliana mi s-a trezit piticul,de aia rasp mai greu.
Eu am avut burtica in ultimile luni.Si in doua luni dupa nastere am scapat de ea.
Eu am fumat pana am ramas gravida si de atunci m-am lasat,mi-a fost greu dupa atatia ani,dar am reusit. Acum nu mai fumez,nu m-as mai reapuca ca stiu cat de greu e sa ma las.
bau
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:12
ai mama o burtica sa-ti traiasca
tusi_Oli
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:15
stai linistita si eu fac treaba prin casa si ma mai uita asa la calculator.....vb cand poti nu e problema
iuliana_raluca
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:16
ma tusi-oli...si mai am vreo 3-4 saptamani si aiia e facut acum 2 saptamani....important e sa fie sanatos
iuliana_raluca
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:18
Asa de mare era si sora mea cand era cu bebele la purtator in ultima luna s-a facut imensa, prima data aparea burta si dupa aia sora mea si acum cand ma uit la poze ma minunez de cat a fost in burta.
Multa sanatate tie si lui bebe
tusi_Oli
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:21
saluti bau ce faceti dragilor
tusi_Oli
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:24
Fetele hai sa va zic si eu din aventura vietii mele atunci cand am fost insarcinata.
Nu sunt omul doctorilor daca ar fi dupa mine ar falimenta medicii. Am ramas insarcinata in august 1996, am fost la primul control ca de.. asa trebuia la 3 luni dupa aia m-a vazut doctorita la 5 luni cand am si facut analizele pe care in mod normal le faci la inceputul sarcinii, la urmatorul control cand am fost binenteles ca mi-a comentat nu de faptul cum evolueaza sarcina ci cu privire la analizele pe care mi le-a uitat asistenta la spital deci aia a fost ultima vizita la medicul ginecolog in toata perioada de sarcina ce virusi, ce toxoplasmoze, cine a mai auzit de ele.
Ne-am intalnit in ziua cand trebuia sa nasc.
Noaptea m-am internat si ziua am nascut la ora 14 si 20 o fetita superba o mogaldeata mica creola si bruneta.
Asta era in urma cu 13 ani pe 19 aprilie.
Va pup
tusi_Oli
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:36
am vazut si eu acum pozele cu burtica,ca mai m-am uitat odata si nu aveai poze cu ea. Ai o burtica f frumoasa.

Buna tusi_oli ....ce sa facem ,toata ziua "distractie" ,facem sport

bau
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:40
tusi_oli cine a avut noroc o trecut prin sarcina ca tine si a nascut un copil sanatos ,cine nu nu . Dar toate analizele care se fac in ziua de azi,se fac ca sa fie totul in ordine,pt ca medicina a evoluat f mult.
Eu datorita doctorilor,am putut duce sarcina pana la 36 de saptamani si pt asta le multumesc.
bau
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:43
Tusi ....stiu ca si mama tota sa a fost cand a foat insrcinata dar acum sunt mai multi virusi ....si parca din ce in ce mai multe malformati ....la bebei.

Multumesc mult fetelor pt ....urari si voua va doarim multa sanata si la bebei vostri

iuliana_raluca
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:45
bau dar ..u nu ai poze cu burtica..sa o vad si eu....cat a avut bebe la nastere????
iuliana_raluca
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Unghiile Incarnate la copii 3 De la: garbo_426356 4 Martie 2016 13:38
TAIATUL MOTULUI-traditii,obiceiuri, 11 De la: YZA79 25 August 2016 19:52
mamici-ianuarie 2008 15 De la: office_salinasusesi_ro 3 Februarie 2010 08:05
realizez carti personalizate pentru copii 1 De la: xenna 11 Octombrie 2009 16:09
perdele draperii 3 De la: ciopica 11 Ianuarie 2013 18:58
Setari Cookie-uri