mamici on line

iuliana bebele meu la nastere a avut 2640g.
Poze cu burtica si cu bebele iti tr link pe privat imediat
bau
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:54
iuliana_raluca
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:56
abia astept
iuliana_raluca
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:56
malformatii sunt de mult ,numai ca inainte nu se prea stia de acei copii.
Daca vreti sa aflati povestea acelor copii sa va uitati la decreteii.
bau
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:57
buna fetelor ce mai faceti?eu am o problema mare fetita mea nu mai vrea laptic!ce sa ma fac?
Szilvia_kidz
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:57
Bau sunt superbe pozele.....ce ingerasi

auzi ..dar asa de repede cresc copii..vai nu imi vine sa cred...am ramas fara cuvintecata diferenta de la o luna la alta

si burtica parca a explodat dintr-o data....nu ai luat mult in greutate....si ti-ai revenit repede asa am vazut eu

offf si bb ce frumos abia astept si eu
ms mult pt poze...seamana cu tine mult
iuliana_raluca
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:11
buna fetelor dar voi sunteti chiar culmea ,ziua si noaptea numaipe forum stati ce se inseamna asta ,da mai lasti si pe altele

buna fetelor ce faceti

szilvia nu o forta are perioade asa am patit si noi dar ne-am revenit dupa aproape 2 sapt totul este sa nu o fortezi sa il bea daca nu vrea,nu are nimic.
anaROBERT
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:22
multumesc iuliana
Da intradevar f repede cresc .
Mi-am revenit f repede,in doua luni nu mai aveam burtica.
Imi pare rau ca mi-am tuns parul,ca sa nu mai cada,ca tot a cazut si tuns si acum astept sa creasca la loc.
Chiar si acum imi amintesc cum ne minunam la trei saptamani cand l-am pus pe burtica cu capul intr-o parte si am plecat un minut supa aparatul foto si l-am gasit cu capul in cealalta parte si ce ne mai minunam noi de orice gest care il facea,cand zambea in somn ,f minunate is clipele astea,fiecare lucru nou ne minunam cand il vedem. De o saptamana il vedem cum incearca sa stea sigur in picioare fara sa se mai tina de nimic si ne amintim cat de bucurosi am fost prima oara cand si-a ridicat capul si ce repede o trecut timpu.
Acum isi face de lucru prin toata camera

Cat de curand vine si randu tau,iti faci si tu un album de la o luna la alta,sa-ti dai seama cat de mare o crescut.
Ca noi de ex am fost la pediatru si am vazut un copil de 4 kg si ni s-o parut atat mic,nu ne dadeam seama cat de mic a fost si al nostru.
bau
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:22
silvia de care laptic,praf sau de al tau?cat are ca am uitat,scuzi?
bau
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:23
buna Ana
Ce ai mai facut azi?
bau
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:26
Asa o sa fac bau ....sunt inebunita sa fac poze ..sa vad ,,...cum creste ....dar ma uimeste foarte tare cat de repede a luat in greutate bebe al tau...oau..abia astept...

iti doresc numai bine si sa fie sanatos si de acum in colo..sa va bucurati de el
iuliana_raluca
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:28
am fost afara,la cumparaturi si acum l-am culcat si astept sa se trezeasca sa ii dau sa pape si sa plecam iarasi afara,profitam de vremea asta
anaROBERT
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:29

Ana am vazut ca si u ai intrebat de mie ...fetelor chiar ma bucur ca ....va-ti aminit de mine

al tau bb ce face am auzit ca ai avut probleme cu bb cu bubute sau am citit eu gresit...acukm ce face??
iuliana_raluca
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:32
da iuliana_raluca am intrebat ca esti de a noastra aici si cand esti ne simtim bn cu tine cand nu ne punem intrebari

al meu bb a avut cateba bubite dar l-am dat cu crema de galbenele si au disparut,si acum suntem bine.

asa o sa fie si bb tau ff bine o sa vezi
anaROBERT
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:35
Ana cat are bb al tau???
iuliana_raluca
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:37
E vreme frumoasa la voi Ana?

iuliana multumim
Si eu am multe poze,mii de poze am facut la bebele meu doar in 8 luni.
La mine primele 6 luni,cat am alaptat a luat f bine in greutate.De la 6 luni o luat cate putin dar is multumita de gretatea lui.

Bubite al meu are,face alergie la ceva si tre sa aflu la ce.

Cum sa nu ne amintim de tine.
Mai avem 3 gravidude pe aici care le stiu eu. Si asteptam sa veniti cu bebei
bau
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:37
Au disparut ce bine .
bau
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:38
al meu bb are 1 an si 5 luni.

mony a fost vreme frumoasa si cald super cald dar vad ca sa innorat
anaROBERT
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:38
noi bem nan2 avem 8 luni jumate
Szilvia_kidz
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:40
szilvia lasao asa o perioada tu doar incearca sa o mai tentezi dar nu o forta ca ti-l va vomita si nici ca va mai pune gurita pe el vreodata.

eu ti-o spun ca am patit-o eram speriata ca nu mai vrea lapte trecuse o sapt si nu bause lapte deloc si la fel ii dadeam nan am incercat apoi cu milupa sitot nu vroia iar apoi din senin intr-o noapte am spus ia sa ii fac poate vrea si a inceput iar sa bea.

ma repet au perioade si perioade.
anaROBERT
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:42
offf sa va traiasca la toate si sa va bucurati de ei
iuliana_raluca
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:43
nu mai ofta iuliana_raluca ca acusica va vei si al tau si sa vezi ce grei si frumos va fi
anaROBERT
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:44
buna fetelor! am si eu o intrebare pt mamicile de baietei: baiatul meu are 3 luni jumate si nu prea i-am vazut cuculetul in erectie de prea multe ori, nu stiu daca e normal sau nu pt virsta lui. nasa mea are un baietel de 10 luni si de fiecare data cind ii umbla la cuculet se scoala si zice ca e asa de cind era mititel.la al meu l-am vazut sculat numai de citeva ori cind a facut pisu. ce puteti sa imi spuneti?
mioara82
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:47
va iubesc mult fetelor ... ..cat ma incurajati voi... va multumesc
iuliana_raluca
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:47
silvia incearca sa-i pun o lingurita ,doua de cereale in lapte poate asa o sa-i placa,sau sa-i dai laptic cu lingurita daca nu vrea biberonul.
bau
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:48
bau a disparut....???

ce bine ca aproape toate avezi baietei si va pot cere parerea
iuliana_raluca
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:49
ca este prea micut mioara82 ,nu te speria urmareste-l de la 4 luni jumate mai bine atunci vei vedea ca va fi in erectie de cate ori se atinge el sau de cate ori ii scimbi pampersul si mai ales cand face pipi.

acum este prea micut
anaROBERT
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:49
scuze bau nu ...te-am vazut...
iuliana_raluca
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:50
pai de asta suntem aici sa ne ajutam intre noi cu sfaturi pareri cu ce putem mai bine,si daca se poate de ce nu
anaROBERT
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:50
iuliana si noi te iubim

mioara82 nu tre sa fie tot timpul in erectie. Stai linistita . La al meu baietel nush cand l-am vazut prima ora,dar l-am vazut f rar. Nu cred ca ar fi bine de fiecare data cand il atingi sa fie in erectie.
bau
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Stiati ca... 113 De la: office_salinasusesi_ro 26 Aprilie 2010 03:20
vand carucior nou sport kreis 1 De la: cati_niculae 7 Octombrie 2009 10:18
Garsoniere - Apartamente - Inchirieri Spatii Comerciale Bucuresti 1 De la: garbo_6756 19 August 2012 15:39
Vitamina D3 Injectabil 4 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:21
Rame foto unicat, pictate manula pentru pozele celor dragi ! 1 De la: Lorenamistic 15 Februarie 2010 15:23
Setari Cookie-uri