offf o sa te obijnuiesti ... ce ma asteapta ..acum depinde si de bebe....difera mult de la unul la altul....acum conteaza sa fie sanatos ..sa treci si peste aceste greutati???ai iesit cu el afara ..nicol??? | ||
iuliana_raluca Postat pe 12 Aprilie 2010 16:44 |
||
---|---|---|
Nu e constipat, face galben apos cu bnite albicioase prin el, dar nu poate sa il scoata singur, se screme pana se inroseste ca un rac si degeaba | ||
printesa31i Postat pe 12 Aprilie 2010 16:44 |
||
Da, amiesit, de la 7 zile cred,primele 2 zile cate 5-10 min. asa am iesit vreo 3 zile. Apoi, sambata am iesit mai mult, a dosrmit in carucior vreo 2 ore afara |
||
|
||
printesa31i Postat pe 12 Aprilie 2010 16:45 |
||
saracutul ce se mai chinuie.....poate trece repede si peste asta..dar in rest e bine..ii dai san??/ | ||
iuliana_raluca Postat pe 12 Aprilie 2010 16:46 |
||
E bine! Ii dau san si lapte praf, combinat, e foarte mancacios si sanul nu face fata. Cam o masa san, o masa bineron. ziua ii daumaimult san. Dupa baita ii daupraf si doarme can 5 spre 6 ore |
||
printesa31i Postat pe 12 Aprilie 2010 16:48 |
||
Se trezeste pe la 2-3 , mananca iar si mai doarme pana la 6. la 6 binenteles mananca si ne mai chinuim nitelus is il mai adormim pana la 8-9. apoi incepe calvarul, plansete, leganat si....greul dureaza pana pe la 16 cand se mai linisteste. Acum abia pe la 16 l-am linistit, dupa ce am facut un cacuta baban, binenteles ajutat, am papat si....sa vedem cat doarme. |
||
printesa31i Postat pe 12 Aprilie 2010 16:50 |
||
Nicol problema e ca tu l-ai obisnuit sa fie ajutat,si acum o sa fie mai greu. E normal sa se screme pana se inroseste ca un rac,ca si al meu se screme si acum pana se inroseste,chiar e tare dulce ,eu ma rad acum de el cand il vad cum incepe sa se indese,sa se strambe si sa se screme. Daca nu reuseste acum sa faca apos,iti dai seama cand v-a face kk normal. Plas ca nu e bine sa faca prea apos,pt a aia e diaree automat. Copilasii mici,alaptati la san,fac moale,dar nu apos. Incearca masaj pe burtica . Si la mine se chinuia dar reusea intr-un final. Eu nu l-am ajutat niciodata cu termometru sau cu supozitoare. Ce ii mai dai pt colici? Ai incercat metoda cu pusul pe burtica pe ceva cald sau pe burtica ta? |
||
bau Postat pe 12 Aprilie 2010 16:50 |
||
e bine ca papa asta inseamna ca e sanatos si ia in greutate....offf sper sa pot alapta si eu ... | ||
iuliana_raluca Postat pe 12 Aprilie 2010 16:50 |
||
Daca nu ar avea probleme cu burtica, cred ca ar dormi intruna, ca el e un somnoros, la san il ia somnu imediat. sau cand il trezeste durerea din somn, plange de moare si cand ii trece durerea, il ia somnu intr-o secunda. ar dormi mititelul dus, daca nu l-ar deranja burta |
||
printesa31i Postat pe 12 Aprilie 2010 16:52 |
||
nicol dar ai consu;tata si un medic pediatru sa vezi ce e de facut cu ....bebe de face asa greu ..saracutul ..ne e noua greu sa facem ..ei asa micuti | ||
iuliana_raluca Postat pe 12 Aprilie 2010 16:53 |
||
din pacate dandu-i lapte praf o sa-ti scada lactatia ,pana o sa-ti scada de tot. Tu sti mai bine,dar acum cat e mic mananca f des,ca sa stimuleze lactatia. Eu la inceput ereau zile cand nu apucam nici sa mananc cum trebe,imi aducea sotul la pat,ca bebe sugea f des si cand dormea el,mai dormeam si eu. |
||
bau Postat pe 12 Aprilie 2010 16:54 |
||
auzi dar cine ti-a recomandat sa ii dat si supliment de lapte ...pediatrul sau u....ca ai vazut ca nu se satura??? | ||
iuliana_raluca Postat pe 12 Aprilie 2010 16:55 |
||
Nu vrea sa stea la minepe burtica, si uneori nu vrea sa iimai pun nici cald pe burtica, plange cand ii pun carpa calda. Azi i-am dat ceai de colici, am toto insistat sa suga cate ceva, ca nu prea vrea, dar nici o schimbare spre bine. Nu stiu ce sa mai fac cu cacuta asta, datr cat sa il las sa nu faca, ca i se face burta balon. mananca uneori si 5-6 mese si afar nu iese, unde sa stea si atat laptic. |
||
printesa31i Postat pe 12 Aprilie 2010 16:55 |
||
vreau si eu sa alaptez.... | ||
iuliana_raluca Postat pe 12 Aprilie 2010 16:56 |
||
iuliana,eu am zis ca o sa-l filmez odata pe fiumiu cum face,mie mi se pare asa comic cum se screme el ca un om mare si ce fata face,e atat de dulce si daca te uiti la el atunci cand se screme se rusineaza peditru lu nicol nu mi se pare tocmai ok din moment ce copil face apos si pediatrul spune ca e constipat |
||
bau Postat pe 12 Aprilie 2010 16:56 |
||
In spital ii dadeau supliment de lapte praf HUMANA, si mi-a zis sa ii mai dau si acasa vreo saptamana, pana imi vine laptele. Eu am plecat la 2 zile din spital si inca 2 zile am mai avut acasa colostru. A 2 zi dupa ce am ajus acasa, a plans de m-a disperat, m-am mutat la sora mea, care are si ea un beb de 4 luni.joi am ajuns acasa, si sambata plangea intruna, ii dadeam sa manance si el toto plangea, eu am inceput sa plang intruna. pe seara, sora mea i-a dat ea san de la ea, ca nu stiam ce sa ii mai facem,a mancat baiatul meu de la ea si s-a linistit de a dormit 5 ore. Atunci am ajuns eu la concluzia ca ori nu ii tine de foame laptele meu, ori nu ii ajungea, ca de iesit iese din san, chiar imi curg mereu pe bluza. uneori acasa, cere de mancare si la 1-2 ore dupa ce i-am dat san. Cred ca u e asa satios sa ii tina lui de foame! |
||
printesa31i Postat pe 12 Aprilie 2010 16:59 |
||
Nicol depindesi ce mananci tu,poate sa-l doara burtica si din cauza aia. Tu sti mai bine ce faci cu lapticul,dar asa o sa-l pierzi si o sa-ti para rau mai tarziu. |
||
bau Postat pe 12 Aprilie 2010 17:02 |
||
Offf, ce greu e!!!!!!!!! | ||
printesa31i Postat pe 12 Aprilie 2010 17:04 |
||
da nicol ..dar poate ca nu ii prieste lapticul ..prafa pe care il dai u ....eu zis ..inca nu sunt in masura sa vb dar ...zic si eu ... eu cred ca ar fi bine sa incerci sa-i dai san sa vezi daca mai plange ...si pe urma sa ...daca tot plange sa-i dai praf ...si mai e important ce papi si u ..ca poate iii e greu lui ..nu stiu nu trebuie sa asculti la mine ca eu inca nu alaptez dar zic poate te ajuta |
||
iuliana_raluca Postat pe 12 Aprilie 2010 17:04 |
||
Si mie mi-a zis doctorul pediatru ca nu-i ajunge lapticul si sa-i dau supliment,sau ca nu-i consistent.Nu i-am dat supliment si intr-o luna mi-a luat 1500g cu lapticul meu,deci dovada ca aveam lapte suficient si consistent numai ca bebele sugea f des si plangea din cauza colicilor. | ||
bau Postat pe 12 Aprilie 2010 17:06 |
||
poate ai mancat ceva si nu ti-ai dat seama ...ca lui nu ii face bine ...mai intreab-o si pe sora ta daca zici ca cu lapticul ei ..sa linistit si cere si un sfat de la un medic | ||
iuliana_raluca Postat pe 12 Aprilie 2010 17:07 |
||
Azi ultimele 2 mese i le-am dat de la san si cand se va trezi ii dau toto de la san. Dupa baie primeste sticluta sa doarma dus | ||
printesa31i Postat pe 12 Aprilie 2010 17:08 |
||
Da poate sa fie si din cauza laptelui praf,cele mai multe mamici care dau lapte praf bebei au dureri mai mari de burtica ca cei alaptati exclusiv la san. Bebele suge f des la san si pt ca la san se linisteste cel mai bine.Al meu si dupa ce nu mai aveam lapte vroia sa se linisteasca la san. |
||
bau Postat pe 12 Aprilie 2010 17:10 |
||
Cand se trezeste pe la 2 primeste san, ca e foarte flamab si daca ii dau biberon se ineaca de cat de repede si calic vrea sa manance. | ||
printesa31i Postat pe 12 Aprilie 2010 17:10 |
||
Va las fetele, mai faca cate ceva ca apoi se trezeste si..... Poate mai intru dupa ce il culc dupa baita. Va pup |
||
printesa31i Postat pe 12 Aprilie 2010 17:12 |
||
Eu voi fi aici Nicol,sa te mai supar putin | ||
bau Postat pe 12 Aprilie 2010 17:14 |
||
nicol daca nu avreai san ....era atfel situatia ..dar daca ai ..e bine sa-i dat ..cat ai si pe urma o sa te sauti de biberoane...si eu sunt de parere ca daca ii dai prea mult sa pape sa nu faca stomacul prea ,mare si sa ..pape mai mult decat un bb normal...dra u sti ce e mai bine pt bb tau auzi nicol dar cate kg a a vut la nastere???? |
||
iuliana_raluca Postat pe 12 Aprilie 2010 17:15 |
||
bau u ii mai dai san sau l-ai intarcat???? |
||
iuliana_raluca Postat pe 12 Aprilie 2010 17:16 |
||
Eu nu m-am chinuit suficient sa-mi mentin lactatia,am avut pana la 6 luni,dar urmatorul o sa-l alaptez pana la un an jum-doi ani Acum macar stiu cum sa-mi mentin lactatia si tot ce e important. Dar stau si ma uimesc ce doctori sunt in lumea asta. De la maternitate sa-ti spuna sa-i dai lapte praf pana ai mai mult lapte,pai nu o sa poti sa stimulezi lactatia daca ii dai lapte praf,ca informatia o sa ajunga ca e suficient laptele ala si nu o sa produca mai mult,dar daca ii dai mai des,si suge mai mult,atunci sanul o sa produca tot mai mult laptic. Mie mi-o fost ciuda ca nu mi-au lasat bebele in camera cu mine sa-i dau numai lapte de la mine,la maternitate, si ca l-au invatat cu biberon si dupaia mi-a fost greu cu alaptatul ca nu tragea cum trebe,m-am chinuit f mult . |
||
bau Postat pe 12 Aprilie 2010 17:22 |
||
ma duc sa fac ceva de papa si revin. | ||
bau Postat pe 12 Aprilie 2010 17:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Premergatoare ieftine si de calitate excelenta | 1 | De la: alexandra 23 Octombrie 2009 21:54 |
Hristos a Inviat! | 6 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:24 |
SET COMPLET GRACO | 1 | De la: alloisa_r 1 Martie 2009 22:22 |
|
||
Salina Timisoara SUSESI | 1 | De la: office_salinasusesi_ro 10 Februarie 2010 20:23 |
set sterilizator IQ24 Avent @ pompa san ISIS manuala Avent | 1 | De la: danielas999 20 August 2009 22:44 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural