bau depinde fff mult si de maternitate si de medici ......e bine ca ai avut si pana la 6 luni ..nasa mea are si acum ..lapte si are fetita ei un am si 3 luni dar nu mai poate ca a inceput sa o dezbrace si prin parc.....e dependenta de san imi doresc si eu mult sa -l pot alapta pe bb ca e cem mai bun si sanatos laptic ala de la san |
||
iuliana_raluca Postat pe 12 Aprilie 2010 17:29 |
||
---|---|---|
o sa ies si eu ca ma treaba si cu voi nu mai face u nimic mai vb mai tarziu ca am fasolea pe foac si vreau sa cac niste rufe.. | ||
iuliana_raluca Postat pe 12 Aprilie 2010 17:30 |
||
buna fetelor!! apropos de alaptat, eu cred ca este cel mai relaxant lucru pentru mamica si pentru bebelus. nicole, eu sustin ideea mea, pentru ca aii dai mixt laptic, din cauza asta are colici. Si eu credeam cand avea bebe meu doua saptamani ca nu se satura, i-am dat o singura data lapte praf si tare l-a mai durut burtica, nu i-am mai dat laptele praf, si lactatia a crescut. incercam sa beau cat mai multe lichide, supica, ceaiuri, lapte etc... si lactatia crestea si bebele meu era fericit si linistit. Asta conteaza cel mai mult...daca renunti la laptele matern, o sa regreti mai tarziu, si atunci va fi din pacate prea tarziu sa faci ceva. daca tot vrei sa renunti la laptele matern, lasa-l atunci doar cu laptele praf...nu-l mai chinui. Asta e parerea mea, si sa nu te superi c-o zic asa pe sleau...in fond faci cum crezi Bau ce faci? Fetelor, de abia astept sa inceapa gradinita cel mare.... Ma simt foarte obosita ... Ce bine era daca aveam si eu o mamica pe aici...era buna si o soacra sa mai ma ajute...dar din pacate nu am nici un ajutor.... |
||
|
||
aly_fab Postat pe 12 Aprilie 2010 17:54 |
||
sal aly_fab ai dreptate cu laptele si eu am patit odata plangea bb la san, dar apoi nu am mai avut prob...a fost excelent cat am alaptat... | ||
viobregar Postat pe 12 Aprilie 2010 18:00 |
||
sal aly_fab ai dreptate cu laptele si eu am patit odata plangea bb la san, dar apoi nu am mai avut prob...a fost excelent cat am alaptat... | ||
viobregar Postat pe 12 Aprilie 2010 18:00 |
||
ceau vio! iar iti apar doua mesaje de-odata! | ||
aly_fab Postat pe 12 Aprilie 2010 18:05 |
||
ce faceti voi vio? ce-ati mai facut?? eu azi am fost in orash, e festivaul copiilor, e tare frumos, multe concerte pentru copii...azi l-am imbracat pe bebele meu in Elvis! |
||
aly_fab Postat pe 12 Aprilie 2010 18:07 |
||
era asa de nedumerit mititelul ce se intampla cu el!! o sa incerc sa-i downloadez o poza ! | ||
aly_fab Postat pe 12 Aprilie 2010 18:08 |
||
din cauza ca vedea lume multa. Iar imi apar mesajele de 2 ori. Noi stam in casa ca bate vantu si nu vreau sa ne intoraca amigadalita... |
||
viobregar Postat pe 12 Aprilie 2010 18:18 |
||
aly_fab ce dragutzi sunt baietzei tai!!!!!!!!! Sa-ti traiasca | ||
viobregar Postat pe 12 Aprilie 2010 18:28 |
||
multumesc la fel vio!! si ingerasul tau e frumos foc!! sa mai descarci poze!! | ||
aly_fab Postat pe 12 Aprilie 2010 18:37 |
||
merci, am vazut ca i-ai dat repede jucarie i manutza mie imi era frica sa nu uite chioras si abia pe la 5-6 luni i-am dat jucari8e... |
||
viobregar Postat pe 12 Aprilie 2010 18:46 |
||
Buna fetele. Ce mai faceti? |
||
bau Postat pe 12 Aprilie 2010 18:49 |
||
sall zstam in casa ca afara bate vantu si e urat... | ||
viobregar Postat pe 12 Aprilie 2010 18:56 |
||
ceau bau! eu fac numai tampenii pe calculator!! sunt in plop si plopu-n aer! mi-am sters un fisier cu poze | ||
aly_fab Postat pe 12 Aprilie 2010 18:56 |
||
voi ce mai ziceti? ce ati facut bun de papa? | ||
viobregar Postat pe 12 Aprilie 2010 18:57 |
||
vio, vorba tiganului, fie gerul cat de ger, numai vantu` sa nu bata ! aici bate vantul tot timpul.... asa ca mai iesim si pe afara.. n-am ce face!! va invit la festivaulul Copiilor!! ce pacat ca in Romania nu se ocupa nimeni de asemenea festivaluri...De fapt se ocpupa doar inainte de alegeri... sa-si faca propaganda!!!! | ||
aly_fab Postat pe 12 Aprilie 2010 18:59 |
||
bau , spuneai ca la urmat bebe stii ce tb facut pt stimularea lactatiei, ce anume tb facut? eu am lapte da de ex azi m-a stors calumea am impresia ca nu mai am nimic in tzitze. vio, eu i-am pus jucarii in miini de la 2 luni, dar de-abia acum le apuca bine cu ambele miini |
||
mioara82 Postat pe 12 Aprilie 2010 19:05 |
||
eu azi am facut pilaf, cu zarzavat, n-am facut niciodata celui mare, pentru ca nici mie nu mi-a placut niciodata, si nu prea i-a placut... a luat o data si s-a strambat. iar cel mic i-am facut putina supica de zarzavat, doar zeama! | ||
aly_fab Postat pe 12 Aprilie 2010 19:20 |
||
buna mioara!! citisem azi ca bebe tau e nascut in decembrie, si al meu la fel si a avut aceeasi greutate si lungime cu al tau, 3880g si 49 cm! | ||
aly_fab Postat pe 12 Aprilie 2010 19:22 |
||
venim si noi aly_fab |
||
bau Postat pe 12 Aprilie 2010 19:27 |
||
mioara exista ceai special de stimulare a lactatiei, bea multe lichide supici, etc. Nucile sunt foarte bune, eu mancam la greu si se cunostea. Batranii zic ca berea e buna dar intra alcoolul in lapte asa ca eu nu am folosit-o. | ||
viobregar Postat pe 12 Aprilie 2010 19:27 |
||
mioara, eu as zice sa-l lasi pe bebe sa traga, el desfunda cel mai bine canalele...eu am cumparat pompa pentru muls, dar nu am folosit-o niciodata, e noua in cutie! | ||
aly_fab Postat pe 12 Aprilie 2010 19:27 |
||
bere fara alcool, eu am mai baut, este bunaaa! | ||
aly_fab Postat pe 12 Aprilie 2010 19:28 |
||
eu am folosit pompa doar cand am intarcat ca laptele nu maia vea consistenta deloc...sau uite berea fara alcool. | ||
viobregar Postat pe 12 Aprilie 2010 19:29 |
||
buna, mamicile! eu si acum beau ceai DE COLICI dar... AN LAPTE de-l spal pe fimiu pe fata! Vio, pana la urma ce cadou ai luat pt sambata? ce strica de data asta? | ||
hamham Postat pe 12 Aprilie 2010 19:32 |
||
Aly, fugii in folderul "recicle bin" si da "restore" la poze dai click dreapta pe folderul in care erau pozele si gasesti acolo "restore" |
||
hamham Postat pe 12 Aprilie 2010 19:34 |
||
ceau greta! si eu am baut ceai de fincin! dar am baut asa de mult ca acum mi se face rau de la mirosul acela... uite chiar ma duc sa fac un ceai, dar nu de fincin! va invit la un ceai ! ceaiul de la ora 5 | ||
aly_fab Postat pe 12 Aprilie 2010 19:34 |
||
berea provoaca colici, ca e carbogazoasa! E buna pt lactatie, dar plange rau bb (am facut proba ) | ||
hamham Postat pe 12 Aprilie 2010 19:36 |
||
greta, da, asta am facut intr-un final, chiar uitasem de recycle bin! m-am dus la gunoi sa le recuperez hihihi!! | ||
aly_fab Postat pe 12 Aprilie 2010 19:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
gama mustela 60euro | 1 | De la: ubita 17 Martie 2010 09:41 |
O problema mai delicata, hemoroizii !!! | 21 | De la: stefystefy 15 Ianuarie 2010 14:55 |
Putin confuz! | 1 | De la: Edward_Claudiu 31 Decembrie 2015 14:20 |
|
||
Vand acoperitoare de ploaie universala BERTONI | 1 | De la: ahsoka 25 Ianuarie 2010 02:43 |
AFTER SCHOOL CLUBUL ISTETILOR DIN CONSTANTA (SCOALA DUPA SCOALA) | 1 | De la: kidz001127 18 Iunie 2009 11:39 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural