mamici on line

da poate ca mi-a prins bine nu spun nu vazand ce se intampla in jurul meu si atunci cand eram pustoaica si acum.

pa pa aly somn usor
anaROBERT
Postat pe 13 Aprilie 2010 00:43
cory, zic asa probabil ca-mi pierd rabdarea, si uneori ma enervez din nimicuri... si nu mai am timp sa ma mai ocup si de mine.. poate suna aiurea! dar ai dreptate, viata e plina de suisuri si coborasuri...
aly_fab
Postat pe 13 Aprilie 2010 00:44
si la mine a fost strictete,am avut prieten pe ascuns muuuulttt timp.
si la 18 am plecat de acasa sa ma descurc si i-am lasat sa tina din scurt catelu Eu de mica am fost cam independenta,chiar daca am fost cuminte si m-am tinut de scoala,avem prieten relatie serioasa pe ascuns,lucram (ca vroiam sa am banii mei ,nu de la parinti sa ma intrebe ce fac cu ei)
Acum parintii mei is mandrii de mine sa vada ca desii nu au putut sa ma controleze,am fost o fata cu capu pe umeri.(cred )
bau
Postat pe 13 Aprilie 2010 00:44
eu zic asa ca viata asta este atat de scurta incat nu ar trebui sa ne permitem sa nu o traim la maxim cu bune si cu rele cum vrea domnul ....ca mai tarziu sa nu regretam
cory_emy
Postat pe 13 Aprilie 2010 00:45
aly_fab somnik ushor si fugi zilele astea pe la doctor sa-ti spuna cum sa curatati paiangenii,sa vezi ce intineresti brusc
bau
Postat pe 13 Aprilie 2010 00:47
si eu va pupacesc in curand ca vad ca sotul meu ma tot impunge si nu cred ca scap
cory_emy
eu de scoala m-am tinut ca am vrut eu si ca mi-a placut nu ca a fost strictete dar aveam nevoie de libertate nu sa mint si sa ma ascund.a fost o perioada in care ii minteam si ma ascundeam dar pana intr-o zi cand am spus stop si le-am spus ca am prieten de 1 an si ceva de zile si am ramas uimita si mirata cand mi-au spus pai de ce nu l-ai adus sa il cunoastem si noi sa vedem cu cine umblii si asa am facut fetelor l-am adus acasa la ai mei si de atunci am fost lasata in pace sa fac ce vreau.automat ca nu am trecut peste cuvantul lor si deciziile le respectam nu eram grosolana
anaROBERT
stiti ce ma gandeam eu ..........dupa ce termin cu alaptatul as vrea sa imi operez sanii sa ii tai si sa ii cocot mai sus, credeti ca am innebunit ?
cory_emy
Postat pe 13 Aprilie 2010 00:48
eu recunosc ca am trait viata la maxim, si ca am avut multa libertate. la 18 ani faceam facultatea in alt oras, apoi la 22 am plecat din tara, peste hotare... m-am lovit de multe belele de-a lungul timpului si am devenit mai sceptica . lumea este intr-adevar plina de oameni periculosi...
aly_fab
Postat pe 13 Aprilie 2010 00:50
daaaaaaaaa sigur ai innebunit de ce sa faci asta eti la varsta cand iti trebuiesc operatii estetice si sanii la barba? sau ti se pare ca au ajuns la buric?ai 3 copii nu mai esti adolescenta..
anaROBERT
Postat pe 13 Aprilie 2010 00:50
super tare ana .......eu nu am mai apucat sa le zic ca eram in clasa x cand am facut prostioara si poc am si ramas si gata cand le-am zis ca am prieten le-am zis si de bebe ..........abia acum realizez ce o fost in sufletul lu mami mea
cory_emy
Postat pe 13 Aprilie 2010 00:51
ei vezi acum a i3 fete si nu-i asa ca iti doresti ca niciuna sa nu vina cu vesti dinastea la varsta asta la tine?
anaROBERT
Postat pe 13 Aprilie 2010 00:52
cory, si pe mine ma batea un gand din acesta!! fetelor nu ma pot dezlipi de voi sa merg la somn...
aly_fab
Postat pe 13 Aprilie 2010 00:52
n-au ajuns la buric dar sunt imensi si s-au lasat destul de mult acum sia pana pe la 28 de ani nu era nevoie de sutien erau tapeni si acusica ,ma enerveaza
cory_emy
Postat pe 13 Aprilie 2010 00:53
cory, cu ce te impunge sotul daca-mi permiti sa intreb ??
aly_fab
Postat pe 13 Aprilie 2010 00:53
eu juma de an am trait viata la maxim

eu fug fetele ca tot se misca bebele.
va pup ,somnik ushor

Cory nu mi se pare ca esti nebuna,e ceva normal sa-ti doresti lucrul asta,dar sa te interesezi cum e mai bine .
bau
Postat pe 13 Aprilie 2010 00:54
pai ai 3 copii cum ai vrea sa fi ca la 18 ani?? este alegerea ta doamne feri nu te obliga nimeni sa nu faci ce vrei tu.

te intreb alceva acum ce ai spune daca fica ta cea mijlocie ar veni la tine si ti-ar spune ca decis sa isi puna silicoane,cumai reactiona?
anaROBERT
aly credeam ca da pe mine ma bate gandu rau sa intru in service dar sunt inca la faza de gandit
cory_emy
deocamdata ma impunge cu mana
cory_emy
Postat pe 13 Aprilie 2010 00:55
ce are pilu mony nu are stare.

te pupacesc somnik usor Te iubesc
anaROBERT
Postat pe 13 Aprilie 2010 00:56
nici eu n-as mai pleca,dar mi-e ca se trezeste bebele.

pai fiica ei mai are de facut copii si dupaia sa-si puna silicoane. Si eu mi-as pune daca as avea cu ce si dupa mai un copil.
bau
Postat pe 13 Aprilie 2010 00:56
bau noapte buna! somnic usor

ana cred ca as muri ! dar eu stau de vb destul de mult si de deschis cu ele si sper sa nu faca prostioare ca mine
cory_emy
Postat pe 13 Aprilie 2010 00:57
pai da ce care din fetele din ziua de azi pustoaicele si adolescentele se gandesc la viitor cu familie si copii sa fim serioase nici una
anaROBERT
pai ce mai astepti cory...profita de moment....

Si eu pe tine ana
bau
cory, eu am vazut multe fete care si-au pus si arata foarte bine!!!!!! dar vorba lui bau, trebuie sa te interesezi bine, sa ai recomandari.. Hai fetelor ca eu chiar ies, va pup pe toate!
aly_fab
iar de silicoane nu se pune prb la niciuna din ele ca-s dotate ........ca mami
cory_emy
Postat pe 13 Aprilie 2010 00:58
pai vezi cory ,mama este un exemplu de urmat mai aes ca tu ai 3 fete si cred ca vrei sa iti urmeze sfaturile ca doar esti prietena lor nu doar mama lor.

scuze daca sunt mai sceptica dar nu sunt de acord cu operatiile estetice lasa-te mama naturala asa cum te-a lasat mama natura nu baga in tine silicon si steroizi
anaROBERT
Postat pe 13 Aprilie 2010 00:59
fetele va pup si eu dulce! am plecat ma duc sa ma antrenez asa se spune acum
cory_emy
Postat pe 13 Aprilie 2010 01:00
pa pa aly pwp
anaROBERT
Postat pe 13 Aprilie 2010 01:00
pa pa cory

somn usor fetelor si eu ma retrag,pe maine
anaROBERT
Postat pe 13 Aprilie 2010 01:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vand carut sport Primii Pasi C-108, nou, 150 ron 3 De la: ahsoka 11 Mai 2010 09:19
Vand premergator Chicco Dj Baby 4 De la: kidz001370 6 Iulie 2009 22:49
vand haine gravida mar 38-42 1 De la: kidz006845 12 Februarie 2010 09:26
GRIPE WATER... recomandati? 26 De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:50
PROPUNERE DE COLABORARE PENTRU BUCURESTI 3 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:21
Setari Cookie-uri