ana eu nu vreau silicoane eu vreau doar sa le ridic un pic si daca se poate sa fie chiar un pic mai mici ar fi super .......da asta sa nu auda al meu | ||
cory_emy Postat pe 13 Aprilie 2010 01:02 |
||
---|---|---|
noapte buna | ||
cory_emy Postat pe 13 Aprilie 2010 01:03 |
||
pai in cazul asta da-mi nr de tel sau adresa sa il sun sa ii spun eu | ||
|
||
anaROBERT Postat pe 13 Aprilie 2010 01:37 |
||
Neata aveti dreptate acum si eu ma ingrozesc cand vad cate sunt prin jurul nostru. Cate se intampla si din cauza unor medici, dar ce sa-i faci asta este. Medicii nostrii unii sa nu generalizam au uitat de juramantul depus la terminarea facultatii ca de banul este mai presus de orice chiar si de viata unui om. |
||
tusi_Oli Postat pe 13 Aprilie 2010 08:57 |
||
buna dimineata fetelor,sa aveti o zi insorita si plina de bucurii.scuze ca nu am mai raspuns dar ieri am avut treaba si nu am mai intrat pe forum. si acum sa va zic retetele: 1.conopida cu pui si branzica de casa:2-3buchetele conopida,100gr piept de pui,2-3 lingurite branzica,1 lingurita zeama de lamaie se fierbe conopida cu pieptul de pui,se paseaza conopida pirtul de pui si branzica si se adauga zeama de lamaie 2. conopida cu broccoli:50gr brocolli,50gr conopida,apa,putin lapte se fierb legumele in apa cu putina sare,dupa care se scurg,se paseaza si se amesteca cu putin lapte cat sa capete consistenta unei creme. |
||
ionela_miruna Postat pe 13 Aprilie 2010 09:25 |
||
doamne fetelor cum aveti energie sa stati asa tirziu pe net? eu pic o data cu bebe la 10. aseara mi-a fost ff rau, a dat raceala peste mine, am avut frisoane, ameteli, ma dureau toate cele, ziceai ca sunt batuta. am dormit cu bebe in pat la noi, ca nu eram in stare sa fac ture ture la patut de cite ori se foia. azi ma simt mai binisor, tot sunt putin ametita, dar voi supravietui, mi-a scazut si temperatura. nici nu am luat nici o pastila, ca mi-a fost frica sa nu afecteze laptele. stiti ceva remedii naturiste pt astfel de raceli? |
||
mioara82 Postat pe 13 Aprilie 2010 13:53 |
||
mioara, buna. e tare aiurea, am fost si eu racita acum o luna, dar nu-mi era de mine ci de bebe, sa nu ia si el raceala..e aiurea ca nu poti lua prea multe, decat paracetamol, eu am luat un lempsil, ca nu-mi mai trecea, si am fost mai bine dupa...mananca fructe multe... | ||
aly_fab Postat pe 13 Aprilie 2010 14:08 |
||
buna fetelor tocmai am venit la de vaccin... ce mila mi-a fost de micut, ce mai plangea mititelu... aiurea momentul, as fi preferat sa fac eu vaccinurile, i-a facut doua, unul in fiecare piciorus. acum sunt cu el in brate scriu cu un deget. i-am pus varza.... |
||
aly_fab Postat pe 13 Aprilie 2010 14:11 |
||
sal aly trebuia sa il pui la san si nu mai plangea noi asa faceam...Punei compresa cu apa rece pe picioruse...Noi acum am venit de la cumparaturi... | ||
viobregar Postat pe 13 Aprilie 2010 14:16 |
||
ceau vio, da, l-am pus...acum a atipit. eu varza rece ii pun, face minuni...asistenta a zis sa-i dau calpol...eu am paracetamol, supozitoare pt bebe, voi ce ati dat dupa vaccin la bebici ? ati dat ceva? | ||
aly_fab Postat pe 13 Aprilie 2010 14:34 |
||
buna ziua fetelor ce faceti? noi am fost afara si acum am baut un biberon de lapte si am cazut rupti ,sper sa doarmca 2 ore sa am timp de forumeala |
||
anaROBERT Postat pe 13 Aprilie 2010 14:37 |
||
i-am pus un supozitor de paracetamol cam la 2 ore de la vaccin si inca unul seara inainte de culcare... | ||
viobregar Postat pe 13 Aprilie 2010 14:38 |
||
sal Ana si eu imediat il culc, ca si noi am fost pe afara, dar l-as mai tine veeo jumate de ora... | ||
viobregar Postat pe 13 Aprilie 2010 14:39 |
||
eu dupa fiecare vaccin veneam acasa ii dadeam panadolbaby sau ii bagam un supozitor de paracetamol preventiv si ii puneam o compresa cu apa rece si gata nimic alceva si niciodata nu mi-a facut temp sau alte probl de la vaccin. | ||
anaROBERT Postat pe 13 Aprilie 2010 14:40 |
||
al meu la 6 luni a facut 40 febra, dar nu din cauza vaccinului ci din cauza prostiei doctoritei ca era cu rosu in gat si ea i-a facut vaccinul... Ana i-ai facut vaccinul ala optional de otita si pneumonie care costa 240lei? |
||
viobregar Postat pe 13 Aprilie 2010 14:43 |
||
ceau ana!! | ||
aly_fab Postat pe 13 Aprilie 2010 14:43 |
||
nu i-am facut nimic optional nici nu stiam de el dar de ce i-as face? ceau aly |
||
anaROBERT Postat pe 13 Aprilie 2010 14:46 |
||
tot incearca doctorita de fam sa ma prosteqasca sa il fac si a zis cory ca nush cine i l-a facut si apoi a facut otita... | ||
viobregar Postat pe 13 Aprilie 2010 14:47 |
||
aoleu vio, si al meu e putin racit, nas infundat putin, mai tuseste, nu ma speria...sper sa nu faca....acum imi pare rau ca nu i-am pus inainte sa adoarma... Ana, ce poza frumoasa ai la avatar!! ii sta f bine cu rosu! |
||
aly_fab Postat pe 13 Aprilie 2010 14:48 |
||
da aly sarumana fetelor cititi bine si informativa despre toate vaccinurile obligatorii toate au in compozitia lor exact ce contin si vaccinurile optionale vor doar sa va ia banii si in plus il faceti si tot va face otita cunosc cazuri. |
||
anaROBERT Postat pe 13 Aprilie 2010 14:49 |
||
aly medicul ce a zis? Si daca face febra impachetari cu apa calaie adica mai mult rece decat calda, noi numai asa scapoam de febra... |
||
viobregar Postat pe 13 Aprilie 2010 14:50 |
||
eu am zis ca nu il fac si am zis sa va intreb si pe voi Ce baietzel scumpic ai Ana!!!!!!!!!!!!!!!!! |
||
viobregar Postat pe 13 Aprilie 2010 14:51 |
||
da fetelor pe cat e de frumusel pe atat de capos si rau este orisum sarumana si ai vostri sunt fff frumusei si dragalasi ii pupa ana pe toti | ||
anaROBERT Postat pe 13 Aprilie 2010 14:54 |
||
si crezi ca al meu e ami cuminte, dar tatsu il mai cearat sia tunci sta ca mieluselu, mie nu-mi place sa il cert si face ce vrea cu mine.... | ||
viobregar Postat pe 13 Aprilie 2010 15:12 |
||
el face ce vrea si cu mine i cu tasu daca il certam se tranteste pe jos si da cu capu de parchet sau vine si da ii noi si mai si spune boh boh asta insemnand box | ||
anaROBERT Postat pe 13 Aprilie 2010 15:13 |
||
Buna fetelor !!! ce mai faceti....azi am foat si eu prin parc sa fac miscare.... |
||
iuliana_raluca Postat pe 13 Aprilie 2010 15:16 |
||
salut fetelor ! intru si eu un pic cu voi ca cea mica doarme de ceva timp dar am profitat de somnul ei sa mai fac cate ceva prin casa , acus tre sa se scoale | ||
cory_emy Postat pe 13 Aprilie 2010 15:17 |
||
azis sotu ca ii incapatanat rau mai rau ca mine si a zis ca nu a vazut asa persoane incapatanata ca mine dar acu zice fiutu te intrece dar las ca din berbec (zodia) fc eu mielusel din el scot eu incapatanarile si fitzele astea...Si se supara silviutz si dupa aia 2 zile nici nu vrea sa mearga la tatsu dar dupa aia ii trece si nu stie cum sa il pupe mai mult si mie prapaditu nu imi da pupa decat foarte rar... | ||
viobregar Postat pe 13 Aprilie 2010 15:17 |
||
ana super poza de la avatar ai un baiat pe cinste! ii sta bine in rosu aly daca ai facut azi vaccinul mai bine ii pui preventiv un sup cu paracetamol acum si unul deseara ianaite de nanica chiar daca nu face febra, auzi tu esti in romania ? |
||
cory_emy Postat pe 13 Aprilie 2010 15:19 |
||
buna cory buna iuliana ce faceti? cum te simti iuliana? al meu este mai tatos decat mamos si e supara doar pe moment apoi ii trece. |
||
anaROBERT Postat pe 13 Aprilie 2010 15:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ajutorrrrrrrrr!! | 1 | De la: garbo159235 2 Iulie 2010 07:22 |
Cum putem creea cel mai bun mediu pentru a stimula joaca si in acelasi timp odihna pentru copilul nostru? | 1 | De la: kidz006627 30 Ianuarie 2010 17:13 |
caderea parului! | 12 | De la: Alina80 12 August 2009 14:55 |
|
||
PRODUSE AVENT NOI STOC LIMITAT | 3 | De la: danielas999 20 August 2009 18:09 |
IMBRACAMINTE COPII IMPORT THAILANDA HAINE - CATALOG | 2 | De la: eladaela 17 August 2010 22:33 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural