mamici on line

vio asa se intampla si la mine mai mult ii da pup lu tasu si eu care ma chinui toata ziulica cu ea mor de ciuda
cory_emy
Postat pe 13 Aprilie 2010 15:20
vio, aici vaccinul a fost cu asistenta . mi-a zis sa-i dau calpol, dar eu i-am pus paracetamol supozitor. aici nu exista paracetamol supozitor pt bebe..nu stiu de ce nu au asa ceva. in fine...

vaccin pentru otita si pneumonie? n-am auzit in viata mea...
aly_fab
Postat pe 13 Aprilie 2010 15:21
fetele care sunt racite in timpul alaptarii cel mai bine sa tineti o masca pe gura si nas si puteti lua paracetamol si ceaiuri la greu cu lamaie si miere in rest stati linistite ca nu se intampla nimic
cory_emy
Postat pe 13 Aprilie 2010 15:22
eu ma simt bine ..am foat prin parc cu nasa ..la aer si acum ...a zis sa intru putin sa mai vb cu fetele si pe urma ies iar
iuliana_raluca
Postat pe 13 Aprilie 2010 15:22
umbli creanga pune si mana te odihneste putin ca acusica vine bebe si ai sa te rogi sa ai si tu putin timp pentru odihna
anaROBERT
Postat pe 13 Aprilie 2010 15:26
eu am fost odata f racita si am fost la doctor ca mi-a fost rau de tot si stiti ce mi-a zis ca ii transmit prin lapte f multi anticorpi asa ca e un lucruu f bun ptr bebe
cory_emy
Postat pe 13 Aprilie 2010 15:26
ceau cory! i-am pus mai devreme un paracetamol. ce faceti?
aly_fab
Postat pe 13 Aprilie 2010 15:27
buna iuliana , bine faci ca te plimbi si eu in ultima luna de sarcina ma plimbam toata ziulica , si inainte cu o zi de a naste am stat toata ziua prin parc si a doua zi am nascut
cory_emy
Postat pe 13 Aprilie 2010 15:28
asly noi suntem bine , am fost azi la cantar ca ma obseda ca a slabit mult fata dar nu a slabit deloc dar nici nu a luat are 11 kg si 74 cm
cory_emy
Postat pe 13 Aprilie 2010 15:30
aly scuze mai devreme am scris asly
revin cu intrebarea tu esti acum in romania ? sau si acolo la tine se fac vacc graruite?
cory_emy
Postat pe 13 Aprilie 2010 15:31
aly cum mai stai cu paienjeni? al meu sot a innebunit de tot ma tot alearga si a zis ca nu se lasa pana nu face un baiat .......si eu il intreb cu cine ?
cory_emy
Postat pe 13 Aprilie 2010 15:32
paianjenii tot acolo, se inmultesc...fetelor pe mine ma doare capul, azi au plans amandoi de m-au inmebunit./...miontzaitul asta ma termina.
aly_fab
Postat pe 13 Aprilie 2010 15:36
nu, sunt in brighton, uk. aici toate vacc sunt gratis...inclusiv consultatiile si medicamente cu reteta
aly_fab
Postat pe 13 Aprilie 2010 15:38
iuliana cate saptamani ai?
aly_fab
Postat pe 13 Aprilie 2010 15:39
stati singurei acolo sau mai sunteti cu ceva rude prieteni ? e definitiva plecarea ?
cory_emy
Postat pe 13 Aprilie 2010 15:40
joi fac 37 de saptamani

iuliana_raluca
Postat pe 13 Aprilie 2010 15:44
fetelor va pupacesc ma bag langa fimiu sa trag si eu un pui de somn ,vorbim mai tarziu,pa pa
anaROBERT
Postat pe 13 Aprilie 2010 15:46
iuliana, mai e un pic si iese bebe la lumina... ultimele saptamani sunt cele mai grele... e primul bebe?

ana sa nu sforai
aly_fab
Postat pe 13 Aprilie 2010 15:50
somn usor ana... bv asa da ...
iuliana_raluca
Postat pe 13 Aprilie 2010 15:50
fetelor ma framanta de cateva zile un gand si nu stiu ce sa fac poate imi dati un sfat

va spun pe scurt care ar fi prb am la mine aici la blocul de langa casa mea doua familii mai modeste si saracii le-a dat dumnezeu gemeni , unii sunt la primii copilasi ceilalti mai au o fetita de vreo 6 anisori. ambele fam sunt oameni muncitori si de treaba dar se descurca destul de greu cu banii si mai ales cu hainute si altele ptr bebici , eu i-am mai ajutatde cateva ori cu hainute de pe la nasa si cumnata mea de la mine nu prea am avut cum ,ca sunt baietei si eu am haine de fetita, ma gandeam sa deschid un topic si sa rog mamicile de baietei care au lucrusoare ce nu le mai sunt de folos , hainute ,jucarii poate vor sa le doneze celor doua fam dar ma intreb daca nu cumva din dorinta de face un bine ma leg la cap mai rau

voi ce spuneti ? astept sfatul vostru
cory_emy
Postat pe 13 Aprilie 2010 15:51
cory, suntem aici de 8 ani...aproape...deci da, e cam devinitiva..
aly_fab
da ali e primul si e asteptat cu multa dragoste si nerabdare
iuliana_raluca
si nu e greu aly printre straini ?
cory_emy
Postat pe 13 Aprilie 2010 15:52
somn usor ana
cory_emy
Postat pe 13 Aprilie 2010 15:53
cory e bine ce vrei sa faci u .....dar acumsa gasesti si donatori....o sa te ajute si pe tine Dumnezeu
iuliana_raluca
Postat pe 13 Aprilie 2010 15:54
iuliana m-am uitat la pozele tale , esti super tare de ce iit faci griji de burtica ? ca e mare si frumoasa . nu mi-a raspuns ce o sa aveti baietel sau fetita ?

si iti statea f bine cu parul lung
cory_emy
Postat pe 13 Aprilie 2010 15:55
cory, foarte frumos din partea ta ca te gandesti la asa ceva. aici sunt centre unde oamenii doneaza lucrurile nedorite (nu magazine de caritate second hand) oamenii care au nevoie de ceva se duc, isi aleg si fac o mica donatie.. putin, cat au ei acolo in buzunar.
Mie in romania preturile mi se par la fel de mari ca pe aici...ba poate chiar mai mari la haine si incaltari...
aly_fab
Postat pe 13 Aprilie 2010 15:56
o sa avem un baietel....merci mult ....

la mine e o alta problema ...am descoperit de curand ca am un virus ...se numeste citomegalovirus si ...e periculos pt bb....
iuliana_raluca
Postat pe 13 Aprilie 2010 15:57
iuliana sa dea domnul sa fie sanatos, iar tie iti doresc sarcina usoara si scurta!
aly_fab
sa stiti ca de cate ori le vad pe afara pe mamici imi vine sa plang , nici eu nu sunt bogata dar macar dumnezeu a fost bun si nu le-a lipsit nimic copiilor mei oricat de greu a fost
cory_emy

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
patut din lemn,carucior nou,scaunel de masa,premergator si inaltator auto 1 De la: bianca_mia 13 Octombrie 2009 19:31
Doriti hainute bebe super ieftine? 1 De la: Bianca291 2 Mai 2009 20:56
lenjerii de pat din bumbac 6 De la: leiiana 24 Noiembrie 2008 12:50
Vand hainute pentru copii de calitate exceptionala 1 De la: esthersclothes 25 Ianuarie 2010 07:49
mamici nascute in iunie 14 De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:50
Setari Cookie-uri