mamici on line

iuli sa iti traiasca si sa fie sanatos ......doamne cat mi-am dorit si eu un baietel si am trei fetite
cory_emy
Postat pe 13 Aprilie 2010 15:59
ali cred ca ai citit despre el ...siguri sti despre ce e vorba?????

daca nu intra pe net si citeste ..dar nu prea e bine ..si imi fac griji acum nu imi fac porobleme eu sper ca dumnezeu sa ne ajute
iuliana_raluca
Postat pe 13 Aprilie 2010 15:59
iuliana nastere am vrut sa zic, scuze
cory, cred ca printre straini esti peste tot. noi ne-am acomodat aici... este un ras superb...avem aici prieteni.. imi lipsesc parintii, dar asta este...
aly_fab
Postat pe 13 Aprilie 2010 16:00
iuliana, nu stiu la ce te referi
aly_fab
Postat pe 13 Aprilie 2010 16:00
daca va e bine super !!! va admir curajul , mie mi-a lipsit desi am avut nenumarate ocazii si acum imi pare rau
cory_emy
Postat pe 13 Aprilie 2010 16:01
cory sa iti traiasca ...sa sti ca si noi suntem 3 fete la parinti si e bine ....

vreau si eu fetita mai tarziu
iuliana_raluca
Postat pe 13 Aprilie 2010 16:02
va pup ca s-a trezit puiu si tre sa papam ca sa iesim pe afara , pupici !
cory_emy
Postat pe 13 Aprilie 2010 16:03
cory sa nu imi spui ca fetele tale sunt mari ...sunt alea din poze???
iuliana_raluca
Postat pe 13 Aprilie 2010 16:04
te pupam si noi cory
iuliana_raluca
Postat pe 13 Aprilie 2010 16:04
cory nu aveam responsabilitati, copii... eram tineri cand am venit...
aly_fab
Postat pe 13 Aprilie 2010 16:11
va pup fetolor vb mai tarziu
iuliana_raluca
Postat pe 13 Aprilie 2010 16:12
ftelor, bebe meu aproape non stop a miontzait dupa vaccinul asta...ploscaie la san si matzaie...grea meseria de bebe
aly_fab
Postat pe 13 Aprilie 2010 16:13
pa pa iuliana. bucura-te de liniste
aly_fab
Postat pe 13 Aprilie 2010 16:14
buna aly, i-ai facut vaccinul de 3 luni? eu am luat-o pe nasa cu mine si l-a tinut ea pe micut ca mie mi-era mila. la 4 luni mai avem, peste 2 sapt, dar atunci sunt 3 vaccinuri. la mine a fost bun calpolul, nu mi-a facut niciodata febra.
are si copane unde sa ii faca daca era unu mai slabut era mai rau
mioara82
Postat pe 13 Aprilie 2010 16:42
aly_fab am inteles ca nu ar fi bun paracetamolul preventiv,ca ia din eficienta vaccinului,acum nush daca e adevarat. Eu o sa-i dau numai in caz ca-mi face febra. Am facut si noi azi doar un vaccin,celalalt s-a terminat si nu a mai avut...offf sper sa vina curand.

aly durerile de cap sti de unde provin,de la paianjeni
cory profita de alergatura

Buna iuliana ce mai faceti? Ce mai face bebe?

Somn ushor Ana Vezi daca stai noptile pe net
bau
Postat pe 13 Aprilie 2010 16:43
cory profita dar spune-i sotului cs el decide sexul copilului nu tu, ca sa stie c el a fcut fete...Eo idee buna cu topicul ala cu hainutze mai ales ca noi au niste preturi, eu de ex am trimis la cineva acu 4 lazi mari de haine primite din Olanda, le-a trimis o prietena cica sa am pana la 10 ani, dar al ei a fost slab copilul, nici nu intra pe al meu...
Aly grea meserie de mama, al meu cat a fost bolnavior mi-a dat niste dureri de cap...
viobregar
Postat pe 13 Aprilie 2010 17:28
cory profita dar spune-i sotului cs el decide sexul copilului nu tu, ca sa stie c el a fcut fete...Eo idee buna cu topicul ala cu hainutze mai ales ca noi au niste preturi, eu de ex am trimis la cineva acu 4 lazi mari de haine primite din Olanda, le-a trimis o prietena cica sa am pana la 10 ani, dar al ei a fost slab copilul, nici nu intra pe al meu...
Aly grea meserie de mama, al meu cat a fost bolnavior mi-a dat niste dureri de cap...
viobregar
Postat pe 13 Aprilie 2010 17:28
buna seara fetelor, sunteti pe aici ?

iuliana da alea sunt fetele mele cele mari !

aly in legatura cu paracetamolul preventiv mie asa mi-a spus de fiecare data doctorita sa fac la orice vaccin , s-ar putea sa faca sau s-ar putea sa nu faca febra dar asa mi-a zis ca e mai bine sa ii pun sup preventiv, nu are nici o legatura cu eficienta vaccinului, acum tu faci cum vrei ! pup si sper sa nu se supere bau ca am contrazis-o dar stiu ca am avut o intreaga polemica cu pediatra mea pe tema asta si m-a lamurit

vio i s-a mai spus ca nu e in stare sa faca decat fete dar nu vrea sa creada si acum fie vb intre noi fetele, am si eu o mica parte din contributie, nu?

bau crede-ma ca la cat ma alearga fimea nu prea mai fac fata si la sot dar incerc
cory_emy
Postat pe 13 Aprilie 2010 20:52
mioara scuze ca intreb dar cate vaccinuri i-ai facut lui bebe ? noi la trei luni nu am facut nimik am facut la 2 la4 si la6 luni si urmeaza acum la 12 luni, ai facut si altceva ? si mersi ptr retete o sa le incerc sa vedem daca ii plac
cory_emy
Postat pe 13 Aprilie 2010 20:55
scuze mioara am facut confuzie ....retetele cu conopida erau de la ionela
cory_emy
Postat pe 13 Aprilie 2010 20:57
ionela_miruna tie iti datoram multumirile ptr retetele cu conopida! multumim

cory_emy
Postat pe 13 Aprilie 2010 20:58
Cory cica barbatii stabilesc sexul, acu vb ta depinde si de femeie
viobregar
Postat pe 13 Aprilie 2010 21:38
Cory cica barbatii stabilesc sexul, acu vb ta depinde si de femeie
viobregar
Postat pe 13 Aprilie 2010 21:38
iar apar mesajele de 2 ori, cred ca deregleaza ceva fiumiu cand il tin in brate...
viobregar
Postat pe 13 Aprilie 2010 21:39
Buna seara va rog frumos spuneti-mi si mie daca la supa de 4 luni se pune sare.Multumesc
Venera_kidz
Postat pe 13 Aprilie 2010 21:44
cory am citit f multe si am descoperit f multe. Eu nu ma supar.Si eu i-am dat la primul vaccin paracetamol preventiv de frica sa nu faca febra,apoi nu am mai facut asa.
Uite aici (am pus pauza dupa http)
http ://www.evz.ro/detalii/stiri/nu-le-dati-copiilor-paracetamol-dupa-vaccin-871988.html
http ://www.calificativ.ro/Nu_dati_copiilor_Paracetamol_dupa_vaccin-a23776.html
Iar la un search pe google cu textul paracetamol dupa vaccin gasesti mai multe
bau
Postat pe 13 Aprilie 2010 21:47
vio stiu ca se zice ca barbatul determina sexul bebelusului dar eu am citit atatea despre sexul bebelusului ca m-am convins ca nu e chiar asa de aceea am zis ca am si eu o contributie .......crede-ma ca atunci cand am aflat ca sunt insarcinata am citit numai despre asta in speranta ca va fi baiat de data asta si 99 la suta credeam ca va fi baietel dar surpriza a fost fetita , eu mi-am dorit extrem de mult un baietel inca de la prima sarcina dar probabil ca doamne doamne stie ce face poate as fi fost vreo soacra rea
cory_emy
Postat pe 13 Aprilie 2010 21:48
vio stiu ca se zice ca barbatul determina sexul bebelusului dar eu am citit atatea despre sexul bebelusului ca m-am convins ca nu e chiar asa de aceea am zis ca am si eu o contributie .......crede-ma ca atunci cand am aflat ca sunt insarcinata am citit numai despre asta in speranta ca va fi baiat de data asta si 99 la suta credeam ca va fi baietel dar surpriza a fost fetita , eu mi-am dorit extrem de mult un baietel inca de la prima sarcina dar probabil ca doamne doamne stie ce face poate as fi fost vreo soacra rea
cory_emy
cory_emy
Venera sare nu se pune pana la un an,nici zahar.(dar fiecare face cum doreste)

ionela_miruna multumim pt reteta de conopida.
bau
Postat pe 13 Aprilie 2010 21:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
VAND HAINUTE COPII IMPORT ANGLIA FOARTE BUNE 1 De la: kidz006543 26 Ianuarie 2010 11:16
Vand carucior bebe 14 De la: emam2005 25 Aprilie 2012 17:40
Un cadou inteligent � direct de la Mos Craciun ! 1 De la: Lorenamistic 25 Octombrie 2009 14:23
Mesaj din suflet pt, persoane cu suflet. 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:50
vand carucior si scoica auto 1 De la: lupu7 2 August 2009 15:59
Setari Cookie-uri