la mine apar de cinci ori acum mesajele , ce naiba ....... | ||
cory_emy Postat pe 13 Aprilie 2010 21:52 |
||
---|---|---|
Am uitat!scuzi.. Buna seara fetele Am un baietel matait si plangacios rau azi,poate sa fie vaccinul,poate sa fie dintii...offff |
||
bau Postat pe 13 Aprilie 2010 21:56 |
||
Multumesc frumos . | ||
|
||
Venera_kidz Postat pe 13 Aprilie 2010 22:01 |
||
Vaccinul stiu ca se poate manifesta pana la 1 sapt... cat are de cand l-a facut? si... BUNA TUTUROR! |
||
hamham Postat pe 13 Aprilie 2010 22:04 |
||
bau nu te contrazic absolut deloc , ca orice alt subiect este discutabil exista mai multe opinii eu pur si simplu mi-am exprimat parerea pe care mi-am format-o legat de administrarea paracetamolului dupa vaccin !!! imi pare rau de bebici vostri care sufera azi din cauza vaccinului ma refer la bebicul lui bau si a lui aly , ma gandesc ca luna viitoare facem si noi mi-e rau de acum , sanatate multa si sa va treaca repede |
||
cory_emy Postat pe 13 Aprilie 2010 22:05 |
||
Buna Greta. Am citit si atat m-am ras. Multumesc e super frumos. Azi l-o facut si e f matait. Dar ii ies si dintii de sus ca i-am vazut cum incearca sa-i strapunga gingia si unul de jos i-a strapunso azi. Nu are febra nu nimic,doar e matait si plangacios. |
||
bau Postat pe 13 Aprilie 2010 22:07 |
||
Multumesc cory. Eu sunt de acord cu toate parerile,eu doar mi-am dat si eu cu parerea. | ||
bau Postat pe 13 Aprilie 2010 22:11 |
||
Sall Bau incearca sirop calma baby si al meu a fost marait la maselute. Cory eu mi-am dorit fetitza, dar nu e tarziu... Greta al meu a facut febra 4-5 zile dupa vaccin... |
||
viobregar Postat pe 13 Aprilie 2010 22:12 |
||
Vanera eu i-am pus sare in papa abia de pe la 8 luni... | ||
viobregar Postat pe 13 Aprilie 2010 22:13 |
||
Fetelor, eu m-am referit ca pot dura 1 sapt reactiile nu ca DUPA 1 sapt... Cred ca m-am expr gresit... scz. Pt dintishor eu il dadeam cu calgel pe gingie... scapam imediat. de vreo luna nu-i mai dau, ca nu mai maraie | ||
hamham Postat pe 13 Aprilie 2010 22:14 |
||
bau normal ca ne spunem parerile doar pentru asta este forumul asta , nu? eu la vaccin si la dintisori am folosit si panadol , vio ptr tine nu e tarziu pentru o fetita ....dar ptr mine cu siguranta e fffff tarziu ptr baietel |
||
cory_emy Postat pe 13 Aprilie 2010 22:17 |
||
venera este adevarat ca nu se foloseste sare si zahar pana la un an si daca poti sa te tii de regula asta e f bine dar eu daca nu ii pun un picut de sare in papica nici nu vrea sa guste de parca stie .....zahar inca nu am folosit ca nu bea ceai, decat apica | ||
cory_emy Postat pe 13 Aprilie 2010 22:19 |
||
Greta si eu ii dau cu gel si il calmeaza. Vio multumesc de idee. |
||
bau Postat pe 13 Aprilie 2010 22:23 |
||
E beton siropelul mult mai bun decat orice gel. Cory nici al meu nu papa fara sare, de pe la 8 luni am pus si tot cam de atunci i-am dat si indulcit ceaiul... |
||
viobregar Postat pe 13 Aprilie 2010 22:26 |
||
siropelul asta calma baby este bun si ptr durerile de dintisori ? | ||
cory_emy Postat pe 13 Aprilie 2010 22:28 |
||
Sa vedeti ce am patit azi, iesim la plimbare si ne-am dus la un magazin cu jucarii sa ii iau ceva zranganitori si il las in fata magazinului ca de obicei si vine o fetitza si se arunca pe el sa il pupe si dupa aia mi-a plans intr-una pana l-am bagat in casa. Am pus jucariile in carucior si hainutele si ce am mai cumparat si bb l-am carat in brate... | ||
viobregar Postat pe 13 Aprilie 2010 22:28 |
||
Da cory eu pt dintisori l-am folosit, e cam 30lei sticluta si se gaseste in farmaciile help net cel putin eu numai acolo l-am gasit... | ||
viobregar Postat pe 13 Aprilie 2010 22:29 |
||
eu folosesc ptr dureri de dinti gel dentinox alternativ cu calgel si acum mi-a recomandat cineva gengigel sa vedem daca e mai bun si ii mai dadeam cate o lingurita de panadol inainte de culcare | ||
cory_emy Postat pe 13 Aprilie 2010 22:31 |
||
Citomegalovirusul (CMV) este un virus ce poate fi transmis fatului in plina dezvoltare inainte de nastere. Infectia citomegalovirusului este de obicei nevatamatoare si rareori cauzeaza boli. Pentru majoritatea persoanelor sanatoase ce iau acest virus dupa nastere, exista cateva simptome si nu exista consecinte medicale pe termen lung. Odata ce o persoana este infectata, virusul ramane activ, dar de obicei latent de-a lungul vietii respectivei persoane. Exista diferite tipuri de infectii: - citomegalovirus primar - citomegalovirus recurent. Infectia primara poate cauza mai multe probleme in sarcina decat cea recurenta. In orice caz, daca sistemul imunitar al unei persoane este slabit, atunci el poate deveni activ si poate cauza boala citomegalovirus. Pentru majoritatea persoanelor cu citomegalovirus, nu vor exista probleme reale. |
||
tusi_Oli Postat pe 13 Aprilie 2010 22:31 |
||
vio si de ce crezi ca a pans bebe ? a patit ceva , l-a muscat fetita aceea sau ce ? | ||
cory_emy Postat pe 13 Aprilie 2010 22:32 |
||
Salutare fetele sunt si eu un pic pe aici prin zona. Nu stau mult, nu o sa am niciodata performantele voastre cum faceti de rezistati atat ca eu una numai rezist pic ca bateria dupa ora 11 noaptea pupici la toti bebitzi |
||
tusi_Oli Postat pe 13 Aprilie 2010 22:36 |
||
buna tusi_oli , uneori si eu ma mir de mine cum rezist dar de dragul unor discutii vad ca rezist uneori alteori nu , imi face mare placere sa vb cu fetele | ||
cory_emy Postat pe 13 Aprilie 2010 22:41 |
||
pupici si tie tusi_oli cory habar nu am ca eu intrasem si nu am facut 2 pasi in magazin si aud urlete dar nu a fost nevoie sa mai zic nimic ca a zis vanzatoarea ca ce proaste is femeile ca lasa copii neesupravegheati, dar sincer nu cred ca l-a muscat doar ca s-a aruncat tare pe el. Si fetitza era speriata statea sa planga... siropelul asta e mai bun si eu am si dentinox si calgel si calma gel... |
||
viobregar Postat pe 13 Aprilie 2010 22:42 |
||
apropo fetele nu e asa ca ar fi fost frumos sa ne putem intalni sa stam la o cafea sau in parc sa na cunoastem ....dar cum suntem din toate colturile tarii ce zic eu tarii chiar lumii , nu se poate , asa ca ramane aici pe baricade | ||
cory_emy Postat pe 13 Aprilie 2010 22:43 |
||
doamne copii astia, intr-o secunda iti fac surprize !!!! | ||
cory_emy Postat pe 13 Aprilie 2010 22:44 |
||
era asa fain afara si noi a trebuit sa intram in casa... Cory m-ai intrebat de pretur la haine mno hai sa iti zic ce am luat azi caciulita-16lei; body-27lei/bucata am luat vreo 5 costumas reiat gen blugi-70lei costumas blugi cu camasa si plovaras-59lei iar zdranganitori intre 10-50lei.. |
||
viobregar Postat pe 13 Aprilie 2010 22:47 |
||
As sta si eu nu zic dar eu dupa o noapte alba imi trebuie doua sa-mi revin, am fost acum sambata la un botez unde a fost foarte fain si am stat pana dimineata nu va zic cum am fost a doua zi..... praf rupta de obosita, mi-am pierdut antrenamentu l asa va las pe voi iar eu citesc dimineata comentariile voastre si mai pun si eu cate unul | ||
tusi_Oli Postat pe 13 Aprilie 2010 22:48 |
||
tusi_oli eu dorm ziua cu bb 2 ore si acu pot si eu sa mai scriu la lucrarea de disertatie ca acusica termin masterul si lucrarea nue gata... | ||
viobregar Postat pe 13 Aprilie 2010 22:51 |
||
pai cum sa fie gata lucrarea | ||
tusi_Oli Postat pe 13 Aprilie 2010 22:56 |
||
se face o lucrare la terminat gen carte, adica trebe sa scrii o carte si eu inca scriu la ea... | ||
viobregar Postat pe 13 Aprilie 2010 22:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
BUNA, MAMICILOR! | 8 | De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 14:38 |
Premergatoare ieftine si de calitate excelenta | 1 | De la: alexandra 23 Octombrie 2009 21:54 |
ce stiti de raceala la "ovare "exista asa ceva??????????? | 14 | De la: funny_lucky 29 Noiembrie 2010 20:06 |
|
||
vand | 1 | De la: garbo179032 9 Decembrie 2010 17:15 |
Hainute si jucarii pentru copii | 1 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:26 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară