vio ce tare esti ca mai poti sa scrii si lucrarea ptr master si cu bebe bravo tie !!! eu am vrut sa ma inscriu la master anul trecut dar cum am ramas insarcinata am renuntat , ma inscriu anul asta ca a mai crescut puiu si sper sa ma descurc | ||
cory_emy Postat pe 13 Aprilie 2010 22:59 |
||
---|---|---|
si mai ai timp sa lucrezi si la fetita | ||
cory_emy Postat pe 13 Aprilie 2010 23:00 |
||
sal'tare fetelor primiti cu sorcova | ||
|
||
anaROBERT Postat pe 13 Aprilie 2010 23:03 |
||
sal Ana Cory ce zici daca iti zic ca ma pregatesc sa dau la doctorat in toamna? Lucru la fetitza inca nu am inceput ca nu avem inca voie numai de prin mai... |
||
viobregar Postat pe 13 Aprilie 2010 23:05 |
||
salutare ana ! vio tot respectul ! |
||
cory_emy Postat pe 13 Aprilie 2010 23:07 |
||
ce faceti voi fetelor?sunteti bine,sanatoase ceva noutati? | ||
anaROBERT Postat pe 13 Aprilie 2010 23:07 |
||
vio in ce domeniu lucrezi ? si ce master termini ? asta daca poti sa spui | ||
cory_emy Postat pe 13 Aprilie 2010 23:08 |
||
bine sanatoase ana doar bebicii lui bau si aly au facut azi vaccin si sunt plangaciosi si mataiti , in rest toate bune , tu si bebicul ? | ||
cory_emy Postat pe 13 Aprilie 2010 23:09 |
||
am terminat dreptul si am lucrat ca consultant in domeniul fondurilor europene si pe achizitii publice, lucram la 2 firme. Masterul il fac In drept Institutii de Drept privat ii zice | ||
viobregar Postat pe 13 Aprilie 2010 23:10 |
||
Cory tu in ce domeniu lucrezi? Cum ti se par preturile de la noi in comparatie cu buc? Al meu bb doarme dus, o aparut si soacra in peisaj... |
||
viobregar Postat pe 13 Aprilie 2010 23:12 |
||
super !!! eu am terminat finante banci si lucrez in asigurari dar inca nu am avut sansa sa lucrez la o firma mare ca totul pe aici e pe pile lucrez la un broker si acum incerc sa gasesc altceva | ||
cory_emy Postat pe 13 Aprilie 2010 23:13 |
||
eu si bebele suntem bine am fost afara si am alergat pana sa facut noapte si acum a papat sia cazut rupt vio ti-a venit soacra |
||
anaROBERT Postat pe 13 Aprilie 2010 23:13 |
||
cory asa e peste tot, dar pe langa pile mai trebe si un pic de initiativa. Si eu am intrat cu pile, dar nu cred ca ma tinea daca eram bomba prostiei. Da Ana a aparut numai sper sa nu tea mult pe aici... |
||
viobregar Postat pe 13 Aprilie 2010 23:21 |
||
e greu in perioada asta de criza cu noi slujbe. Eu incerc sa ii gasesc ceva la tata ca mai trebe sa lucreze vreo 4 ani pana sa poata iesi la pensie anticipata si e pe gata somajul si nu gasesc. Am ceva promisiuni care vad ca raman numai promisiuni... | ||
viobregar Postat pe 13 Aprilie 2010 23:23 |
||
pai daca tot a aparut da-i de facut treaba sa nu mai poata vorbi de oboseala | ||
anaROBERT Postat pe 13 Aprilie 2010 23:23 |
||
acum sunt, ana! nu vreau sa vina ploile, dar e totusi primavara | ||
hamham Postat pe 13 Aprilie 2010 23:24 |
||
tu, de unde esti? |
||
hamham Postat pe 13 Aprilie 2010 23:24 |
||
aaa hoato ma faci sa ma chinui degeaba ,erai aici eu sunt din cta si daca de maine vin ploile vin la buc si te bat ca ai cobit |
||
anaROBERT Postat pe 13 Aprilie 2010 23:26 |
||
am inteles ca merge ziua la ferma la capre si numai vine sa doarma, numai sambata sta de ziua lui silviutz...Ce teaba sa ii dau ca si cu bb statea cam 10min si apoi mi-l arunca in brate k ea nu il poate tinea ca e greu, dar sunt trebe sa ma mut pe soacrele astea... | ||
viobregar Postat pe 13 Aprilie 2010 23:29 |
||
pai vio da-i matura in brate si invat-o sa zboare ,asa am zis ca fac si eu cu a mea | ||
anaROBERT Postat pe 13 Aprilie 2010 23:31 |
||
eheeee... ai de cautat... e MAAAREEEE Bucurestiul! De fapt, nici Cta nu-i mika... sper sa nu ai motiv sa ma cauti! | ||
hamham Postat pe 13 Aprilie 2010 23:32 |
||
Ana mi-ai dat o idee buna, dar nu cred ca e de acord sotu | ||
viobregar Postat pe 13 Aprilie 2010 23:33 |
||
pai asa sa fie sa nu am motive sa vin. serios acum s-au anuntat ploi? |
||
anaROBERT Postat pe 13 Aprilie 2010 23:34 |
||
Ana... matura ca sa invete sa o foloseasca... de zburat, poate zbura si fara! | ||
hamham Postat pe 13 Aprilie 2010 23:34 |
||
doamne ce imi trece prin capul asta sec iau tastatura si imi dau una poate ma trezsesc la realitate | ||
anaROBERT Postat pe 13 Aprilie 2010 23:35 |
||
pai nu greta ca matura e mijlocul de transport al vrajitoarelor si fara nu se pot deplasa in voie | ||
anaROBERT Postat pe 13 Aprilie 2010 23:37 |
||
Greta ai dreptate, is curioasa daca ii ceva la fiumiu de ziua lui. Tata i-a luat o tricicleta deaia cu umbrelutza ca a zis ca s-a saturat sa imi tot care caruciorul cand merg la el la tara si costumas si sapcutza. | ||
viobregar Postat pe 13 Aprilie 2010 23:38 |
||
foarte frumos din partea tatalui tau soacra ta o sa ii cumpere o pelerina de ploaie dinaia din celofan ,daca o sa o ia si pe aia soacra mea nu ia luat lui fimiu nimic din de mot nici de ziua de nume absolut nimic |
||
anaROBERT Postat pe 13 Aprilie 2010 23:40 |
||
nu stiu, dar ma tem... au fost cateva zile frumoase si in general asa se intampla.. o sa ma uit la 12 la stiri si iti zic, oki? dar, nu ma bate vio, fara acordul sotului... bafta.... mai am o idee... enerveaz-o sa plece singura... "roag-o" sa faca ceea ce nu-i place! si... comenteaza ca nu face bine | ||
hamham Postat pe 13 Aprilie 2010 23:41 |
||
greta eu stiu ca tu ai o relatia super buna cu soacra ta,cum reusiti | ||
anaROBERT Postat pe 13 Aprilie 2010 23:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vand haine bebe de la baietelul meu, 0-6 luni, stare excelenta, preturi modice | 1 | De la: kidz006845 12 Februarie 2010 09:26 |
Lenjerii de pat din bumbac 100% | 8 | De la: leiiana 15 Decembrie 2009 09:42 |
Mami vinde tot: carucior, tricicleta, marsupiu, hainute, sterilizator, cadita, etc! | 2 | De la: madubody 25 Iunie 2013 15:22 |
|
||
LEAGAN ELECTRONIC -Pimii Pasi- de vanzare | 1 | De la: alinutzika 22 Octombrie 2009 17:38 |
vand urgent carucior | 3 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:19 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară