Ana... unele vrajitoare doar pocnesc din degete iar, cu matura o poate ajuta pe vio la curatenie... in curte/fata blocului felicitari pt cadouri vio... probabil ea nu ia pensia/salariul pana DUPA motul copilului | ||
hamham Postat pe 13 Aprilie 2010 23:43 |
||
---|---|---|
Nici a mea soacra nu a luat nimic, s-a dus odata la magazinul de copii din apropiere sa ii ia celular dela mic cu luminite dar cica nu aveau si culema a doua zi cand m-am dus eu aveau cu 3 lei bucata... Tata ii cumpara des de toate pampers servetele jucarii hainute de toate si ma si ajuta cu el. Cnad ii sun urgent se urca in masina si vin sa stea cu el si nevasta lui e o femeie extraordinara. Greta am ajuns la concluzia ca nu are rost sa imi prind mintea cu ea, eu am totusi cei 7 ani de acasa... |
||
viobregar Postat pe 13 Aprilie 2010 23:44 |
||
a | ||
|
||
cory_emy Postat pe 13 Aprilie 2010 23:45 |
||
mi-as dori sa fiu una dinaia care bate din degete si sa mi se indeplineasca dorintele una din ele ar fi sa o trimit pe soacra pe luna | ||
anaROBERT Postat pe 13 Aprilie 2010 23:46 |
||
ba pensia ii intra pe card cam prin 14-15 si ziua e in 17, dar de obicei nu cumpara nimic si pe deasupra ii mai si manca fructele seara aveam si dimineata cand sa ii dau nu mai erau si i-am zis si de atunci isi cumpa fructe.. | ||
viobregar Postat pe 13 Aprilie 2010 23:46 |
||
vaii ce penibil vio pe 17 este nascut silviutz? |
||
anaROBERT Postat pe 13 Aprilie 2010 23:47 |
||
Ana Stii ce mi-a zis contabila de la firmaa sotului da de ce nu moare dracului odata si m-a bufnit rasu de numa. Si contabila are 2 nurori dar i-a cumparata ap lu fiusu care sta in ab si nu le are treaba, e o femeie extrraordinara... | ||
viobregar Postat pe 13 Aprilie 2010 23:48 |
||
Ana... e ea o femeie speciala... eu nu am facut decat sa-i fiu nora! Vb serios! deci... mi-am facut treaba de sotie iar mai apoi de mama si, am respectat-o... atat. sincer iti zic, ma mutasem la sot (iubit pe atunci) si n-o cunosteam decat din vedere. iti dai seama ca mi-era rusine, daca facea gratar cu copii, sa vin si eu, mot intre ei... si stateam mai retrasa... si, venea ea la mine... adik noi 2tot timpul ne-am inteles suuuper! | ||
hamham Postat pe 13 Aprilie 2010 23:48 |
||
17 da in vinerea mare s-a nimerit anu trecut ca a zis medicul ca nu sta pana dupa pasti si m-a facut cezariana in 17... | ||
viobregar Postat pe 13 Aprilie 2010 23:49 |
||
tu greta esti un caz mai deosebit tu vio esti un caz fericit ca va vedeti rar iar eu sunt vai de capul meu cu soacra in ceafa mereu |
||
anaROBERT Postat pe 13 Aprilie 2010 23:50 |
||
bravo tie Greta si soacrei tale Eu nu am avut treaba pana cand am nascut, dar atunci a stat cica sa ma ajute si numai baga de vina nimic nu faceam bine chiar daca faceam exaxt cum zicea ea. Si iarna asta m-a enervat si mai rau... | ||
viobregar Postat pe 13 Aprilie 2010 23:51 |
||
vio... imi pare rau pt tine. ar trebui sa vb cu sotul si s-o indepartati impreuna.. | ||
hamham Postat pe 13 Aprilie 2010 23:51 |
||
am facut si rima fara sa vreau si al meu e tot in 17 dar oct |
||
anaROBERT Postat pe 13 Aprilie 2010 23:51 |
||
Ana sincer te compatimesc Fetelor va las ca dimineata la 7.30-8 ne trexim. Nb si somnik pufos... |
||
viobregar Postat pe 13 Aprilie 2010 23:52 |
||
Ana... tu nu ai nici o solutie? | ||
hamham Postat pe 13 Aprilie 2010 23:53 |
||
Greta sotul ii tine parte la masa, am avut destule certuri din cauza ei cat a stat aici 2 luni... | ||
viobregar Postat pe 13 Aprilie 2010 23:53 |
||
somnic usor, vio! | ||
hamham Postat pe 13 Aprilie 2010 23:54 |
||
nu ma compatimiti fetelor ca m-am obisnuit noapte buna vio,somn usor am o solutie sa imi iau campii |
||
anaROBERT Postat pe 13 Aprilie 2010 23:54 |
||
FATA, NASOL, DACA NU E DE PARTEA TA! sincer, cred ca al meu ar manca-o daca mi-ar face ceva! el o respecta si pe mama inainte, dar cand a auzit-o cum vb de fam mea si cate si mai cate... a uitat si de mama respectului. EL e de conceptia aia... mama A FOST familie, sotia ESTE familie! | ||
hamham Postat pe 13 Aprilie 2010 23:56 |
||
ma bucur pentru tine greta ai fost norocoasa ce pot sa spun,si sotul tine cu mine si nu vb cu masa de anu trecut din august dar locuim in acelasi ap. | ||
anaROBERT Postat pe 13 Aprilie 2010 23:58 |
||
ana.. daca te-ai obisnuit, bravo ti, dar crezi ca e ok? | ||
hamham Postat pe 13 Aprilie 2010 23:58 |
||
fetelor am lipsit in pic de tot ca zgatia mea nu vrea sa doarma si voi ati mutat topicul cu soacrele aici ! greta esti o norocoasa ca ai o soacra buna ana stiu ce inseamna ca si eu am stat cu soacra 8 ani de mi s-a acrit |
||
cory_emy Postat pe 13 Aprilie 2010 23:59 |
||
Cum adica A FOST familie? Cand ai sotie, pe mama o arunci ca pe un ciorap rupt si invechit ? | ||
ses Postat pe 13 Aprilie 2010 23:59 |
||
da de ce nu eu raspund omului cu aceiasi moneda,am fost buna am fost luate de proasta si sa profitat de situatie acum ban pe ban,nimic nu ramane nepedepsit . eu ma ghidez dupa un motto:fiecare doarme dupa cum isi asterne. |
||
anaROBERT Postat pe 14 Aprilie 2010 00:00 |
||
aici pe topicul asta se discuta despre orice fiecare fata,mamica on-line e binevenita sa vb despre ce vrea ea tu cory ce faci unde iti e soacra? ai trimis-o pe luna |
||
anaROBERT Postat pe 14 Aprilie 2010 00:01 |
||
nush cum am reusit "performanta" asta, sincer. din cate stiu eu, ori te intelegi cu soacra si nu cu sotul, ori cu sotul su=i nu cu soacra. eu ma inteleg cu toata fam lui si CU EL. singura noastra piedica era mama. aum totul in casa mea e in armonie | ||
hamham Postat pe 14 Aprilie 2010 00:02 |
||
vio e rau de tine daca sotul nu este de partea ta! eu cat am stat la soacra nu ma certam deloc cu ea dar incerca sa imi faca zil;e amare dar norocul meu ca sotul nu olua in seama si tinea cu mine asa am putut rezista ca altfel nu stiu ce s-ar fi intamplat, dar cu toate astea nu am jignit-o niciodata si nici nu ne-am certat dar am suferit mult ptr ca era fatarnica ....asa este si acum dar numai ma afecteaza ca numai stau cu ea |
||
cory_emy Postat pe 14 Aprilie 2010 00:02 |
||
nu ses nu o arunci ca pe un ciorap dar ar trebui sa isi stie fiecare locul si rolul | ||
cory_emy Postat pe 14 Aprilie 2010 00:03 |
||
nu, ses... nu o "arunci" dar nu mai e pe primul loc, pt ca locul se ocupa... sincer eu stiu ca acum nu mai sunt locu 1, ci 2... pt ca e fimiu inainte. Dar asta imi place. si, cu mama pastrezi leg de pasti si craciun... (nu e cazul nostru ca locuim in aceeasi curte, dar nu trece saptamana sa nu ii ia ceva lu' fimiu si nu trece ziua sa nu vina sa se joace cu el) | ||
hamham Postat pe 14 Aprilie 2010 00:05 |
||
ana tu ai dreptate si sa stii ca eu te inteleg perfect .e greu sa stai cu soacra | ||
cory_emy Postat pe 14 Aprilie 2010 00:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
MARA BIANCA VA ROG UN VOT | 3 | De la: florena_florentina 12 Mai 2009 09:37 |
Tratare timiditate - psihoterapeutul este cea mai buna solutie? | 4 | De la: ana_pop 28 Decembrie 2015 16:02 |
vand pompa de san avent | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:57 |
|
||
Portret in creion | 1 | De la: spirala 22 Ianuarie 2010 14:15 |
Mamici nascute in mai | 1 | De la: iasmina 19 August 2009 10:14 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară