mamici on line

vio ..noi stateam la ea dar ....nu ii convenea nimic ....si sotul meu ..se cera cu ea si ..imi lua apararea si ..sa hotarat sa plece ...si din cate am inteles nu mai vrea sa vin pana la pensie...

imi da sfaturi de acolo pt bb ....si ma enerveaza ...dar sotul meu spune zi ca ea si fa ca tine
iuliana_raluca
Postat pe 14 Aprilie 2010 12:55
doctorii nu recomanda deloc zaharul pana la varsta de cel putin un an.organismul isi ia glucidele si lipidele si resptul din alimente... fructele contin zahar de ex fara sa adaugam noi..
aly_fab
Postat pe 14 Aprilie 2010 12:56
cica ea a crescut 4 copii 2 ai ei si 2 nepoti, dar cealalta nora nici macar nu vb cu ea cat a stat cu ea in casa...
Bine macar ca e sotul de partea ta iuliana si noi stam la ea dar ea sta mai mult la munte, asta din prostia mea ca puteam sa am casa mea...
viobregar
Postat pe 14 Aprilie 2010 12:57
fetele ce ati patit ce aveti impotriva zaharului pus in lapte sau ceai?
tusi_Oli
Postat pe 14 Aprilie 2010 12:58
vio ..noi stateam la ea dar ...mereu isi baga coda si ma enerva si iii spuneam sotului si se lua de ea ....si intr-o zi sa hotarat sa plece ....dar imi da sfaturi de acolo si cum si me enervez ...dar al meu sot zice ca fac ca mine sa nu o mai iau inseama
iuliana_raluca
Postat pe 14 Aprilie 2010 12:59
Aly eu stiu dar nu a vrut sa inteleaga pana i-a zis sotu ca zaharul face limbrici si asa s-a linistit. De atunci nu a mai vrut al meu bb ceaiul neindulcit si sare tot cam de atunci si de sara tot pe ea o suspetez ca i-a pus in mancare cand l-am lasat cu ea intr-o zi...
viobregar
Aly eu stiu dar nu a vrut sa inteleaga pana i-a zis sotu ca zaharul face limbrici si asa s-a linistit. De atunci nu a mai vrut al meu bb ceaiul neindulcit si sare tot cam de atunci si de sara tot pe ea o suspetez ca i-a pus in mancare cand l-am lasat cu ea intr-o zi...
viobregar
tusi_oli recomanzi zaharul pus in lapte la bb de 7 luni jumate?
Iar apar mesajele de 2 ori...
viobregar
Postat pe 14 Aprilie 2010 13:00
offf dar sotul tau nu iti ia apararea....

eu sunt impotriva zaharului exesiv si la adulti eu de exemplu nu consum zahar in cafea sau ceai
iuliana_raluca
Postat pe 14 Aprilie 2010 13:01
tusi, zaharul produce carii, asta prima la mana... Medicii nu-l recomanda.
Majoritatea lactatelor destinate copiilor mici nu au nevoie sa fie indulcite cu zahar si e preferabil sa fie consumate in mod natural.
Adaugarea unei cantitati importante de zahar nu este de dorit si acest lucru conditioneaza foarte mult obiceiurile alimentare viitoare.
aly_fab
Postat pe 14 Aprilie 2010 13:02
Ne-am obisnuit ca alimentele cu fructe si variatele deserturi sa fie dulci. Sunt atat de gustoase! Dar sunt si bune pentru copilul mic? Nutritionistii sustin ca organismul chiar are nevoie de zahar. Dar in cantitati mici. Nu trebuie sa-i dati zahar copilului in primele 12 luni de viata. Laptele de mama, formula (laptele praf) si fructele, legumele si cerealele contin zahar. (copy paste )
aly_fab
Postat pe 14 Aprilie 2010 13:04
fetele cum am mai spus fiecare face cum crede ca este mai bine pt copilul ei
nu vad de ce sa nu se dea zahar copilului ca nu are nimic
eu i-am dat fetei mele de la 1 luna miere de albine la sfatul unui apicultor
iar zahar dupa cateva luni
cred ca pe 5 luni
cand am avut problemele cu barbara si a fost internata in spital una din asistentele de acolo vazand ca nu vrea sa manace sub nici o forma, i-a pus un pic de zahar in laptele pe care il dadea altfel ajungea din nou la perfuzii asa l-a mancat si inca foarte bine
trebuie sa va spun ca a fost internata la 3 luni in spital cu o infectie cu bacil ecoli
luat din maternitate deci am folosit zaharul de la 3 luni si un pic chiar si inainte
si nu au patit nimic nici fata mea care mai un pic face 13 ani si nici nepoata care si ea va implimi 3 ani
tusi_Oli
Postat pe 14 Aprilie 2010 13:09
tusi, apicultorul normal ca-l recomanda ca sa-si faca vanzare..
insa e un aliment alergen...
aly_fab
Postat pe 14 Aprilie 2010 13:11
tusi eu nu sunt de acord cu zahar sau dulciuri pe mine m-a rescut cu zahar dulciuir, dintii s-au stricat repede am avut prob cu stomacul ca sa nu mai zic de greutate si nu vreau sa imi invat copilul cu dulciuri de mic...
viobregar
Postat pe 14 Aprilie 2010 13:14
alergen, nealergen eu i-am dat si nu a patit nimic

nu isi facea reclama si nici nu era chestia de vanzare a fost doar o discutie vazandu-ma graviduta cu fata
tusi_Oli
nici eu nu i-am dat mirunei inca miere desi a trecut de un an.zahar e adevarat ca i-am mai pus cate putin in ceai cand era constipata.
ionela_miruna
tusi mie mi-e frica sa ii dau miere ca acum trateaza albinele cu tot felu de chestii si de acolo pleaca si o parte din chesti asta cu alergia si apoi cand am fost internata cu bb in spital era o tipa cu un bb cam de 8-9 luni cu o alergie severa la miere de albine, era plin de bubite saracu si in gurita a facut ceva bubite din cauza asta...
viobregar
Postat pe 14 Aprilie 2010 13:19
ca nu-i dai acum nu-i dai dar va manca dulce
nu vb acum de copii mai mari care scapa la dulciuri vb de bebei carora nu trebuie sa le dati in exces totul se da cu masura cate putin
va mai zic o chestie n-o sa aflati nicodata daca copilul vostru este sau nu alergic la ceva decat daca ii dati si incercati orice aliment
tusi_Oli
Postat pe 14 Aprilie 2010 13:20
tusi, si daca era alergica fetita? nu cred ca ti-o iertai toata viata! mai bine sa fim precaute daca se poate! eu oricum respect deciziile tuturor mamicilor, ele stiu uneori cel mai bine ce-i bine si ce-i rau pentru copilasii lor!
aly_fab
Postat pe 14 Aprilie 2010 13:24
tusi ai dreptate, dar am zis ca mai astept cu mierea imi e frica dupa ce am vazut.
Ce iti face fata?
viobregar
Postat pe 14 Aprilie 2010 13:24
fetelor imi este lene sa imi fac sa si pap

dar trebuie sa pap....pe deasupra trebuie sa fac si ardei aia umpluti
iuliana_raluca
Postat pe 14 Aprilie 2010 13:25
daca este sa ne luam ca aia nu-i buna, ailalta la fel, face rau atunci ce mai mancam fetele ninic..... eu nu cred
fata este bine multuimesc de intrebare
la scoala,din pacate a fost vacanta prea scurta
tusi_Oli
Postat pe 14 Aprilie 2010 13:28
fetelor va las vb mai traziu ....ma duc sa pap
iuliana_raluca
Postat pe 14 Aprilie 2010 13:28
sa ai pofta
tusi_Oli
Postat pe 14 Aprilie 2010 13:30
tusi tu pe ce esti calare in poza acolo??
aly_fab
Postat pe 14 Aprilie 2010 13:32
nu poti afla daca este alergic la un aliment decat daca ii dai acel aliment si asa poti afla si pe viitor eviti sa-i mai dai
am avut o cunostinta care in momentul in care pleca din timisoara in alta zona facea o alergie de toata frumusetea din cauza aerului

tusi_Oli
Postat pe 14 Aprilie 2010 13:33
pe magar la mare acum doi ani
a rezistat saracul
tusi_Oli
Postat pe 14 Aprilie 2010 13:34
tusi, sper ca nu te-ai suparat ca te-am contrazis, eu am zis parerea mea va pup fetelor! am baut cafeaua, ma duc la treaba!!!
sa aveti o zi plina de lumina!
aly_fab
Postat pe 14 Aprilie 2010 13:35
tusi ai dreptate, dar nu stiu parca imi efrica sa mic sa faca ceva alergii, si asa vem noi prob cu amigdalele ca e atreia oara camd face cu febra 40
viobregar
Postat pe 14 Aprilie 2010 13:39
buna, fetele! mi-a luat juma de ora numai sa citesc ce s-a scris ieri si acum sunt cu asta mic in brate ca numai asa dorme ziua
aveti noroc ca va dorm bebicii in patut si cite o ora-2, al meu...juma de ora si gata
mioara82
Postat pe 14 Aprilie 2010 13:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
concurs foto copii 1 De la: i_love_lexa 24 Februarie 2009 19:23
Camasi si costume populare copii 1-15 ani 1 De la: kidz007057 26 Februarie 2010 13:01
bijuterii argint 1 De la: MikyLove 27 Ianuarie 2011 23:50
Vand balansoar 1 De la: ninabalerina 17 Februarie 2009 15:25
Vand scaun de masa Hauck Mac Baby Deluxe 6 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:25
Setari Cookie-uri