stai linistita nu m-am suparat nu am de ce fiecare isi spune parerea asta a fost parerea mea si eu asa mi-am crescut fata si am ajutat-o si pe sora mea cu barbara, sunt chestii pe care le-am facut si pe care vi le spun si voua si tie |
||
tusi_Oli Postat pe 14 Aprilie 2010 13:40 |
||
---|---|---|
si eu la fel am stat sa citesc din urma. | ||
ionela_miruna Postat pe 14 Aprilie 2010 13:42 |
||
Buna din nou,am revenit. Am vazut discutia voastra. Eu sunt cu totul de alta parere. Daca esti alergic la ceva se face analizele de alergie si aflii,fara sa treci prin tot felul de probleme din cauza unei alergii. Chiar daca ar fi sa testez un aliment alergic la un copil,sa vad daca e alergic,nu as testa la o luna,pt ca bebei cat sunt mici sunt f sensibili si ii poti pierde usor daca testezi pe ei. In urma mai multor alergii poti da in alte cele,de preferat este sa eviti si sa faci analizele pt alergii. Multa lume face alergii si nu stie de la ce,daca nu face analizele ,de unde poate sti daca e de la mancare sau daca e de la polen,aer,praf sau alte lucruri. Cum la fata lu Cory de exemplu putea prima oara sa vada daca e alergic si dupaia sa-i dea antibiotice,nu sa testeze pe ea si apoi sa se chinuie prin spitale,cu injectii si alte cele. aly nu pleca,nu ma parasii |
||
|
||
bau Postat pe 14 Aprilie 2010 13:43 |
||
m-ati speriat cu zaharul asta, cit a fost soacra-mea la mine, 2 sapt de botez, i-a dat ceaiul indulcit cu zahar, dar si eu nu stiam nimic, ca atunci nu stateam pe forumuri, oare o pati ceva? nu mi-as ierta-o... dupa aia eu nu i-am mai dat ca nu a mai vrut ceai | ||
mioara82 Postat pe 14 Aprilie 2010 13:44 |
||
pt cory : aici se fac vaccinuri asa: BCGul , dupa aia la 2 luni-2, la 3 luni-2, la 4 luni-3 si dupa aia mai faci la 1 an, plus vitamina k in maternitate, cind l-am nascut |
||
mioara82 Postat pe 14 Aprilie 2010 13:46 |
||
in legatura cu soacrele, a mea este ok, ne intelegem f bine, am si locuit impreuna si nu am avut probleme, mai ales p-asta mic il iubeste la nebunie | ||
mioara82 Postat pe 14 Aprilie 2010 13:47 |
||
vio sa stii ca si cu barbara a avut sora mea probleme cu gatul si una doua facea rosu in gat, a bagat in ea o gramada de antibiotice ca m-am saturat eu de atatea asta cand mergea la medicul de familie, de anul trecut a mers la un medic homeopat care ia recomandat terapia homeopata si de anul trecut pot sa-ti spun ca este foarte bine. A renuntat la antibiotice si chiar ii merge bine. De ce nu incerci si tu? Ce te poate costa |
||
tusi_Oli Postat pe 14 Aprilie 2010 13:48 |
||
buna fetele, in legatura cu alergiile, voi cum testati daca bebe e alergic la ceva? am citit mai sus si cineva spunea de analize, mie mi se pare ca e mult mai buna metoda practica, ma refer sa ii dai la bebe putin din orice aliment ii introduci si asa vei avea controlul asupra a ce se intampla pe urma, doar no sa indopi bebele cu capsuni de exemplu si apoi astepti sa vezi reactiile nu? ii dai foarte putin, astepti o zi doua si gata, fara teste si alte cele. Cat depre produsele homeopate, le recomand la toata lumea cu cea mai mare inredere, sunt foarte bune. O zi placuta! | ||
lidya Postat pe 14 Aprilie 2010 13:55 |
||
si eu am o prietena care pe amandoua fetele le duce la homeopat si vad ca le merge foarte bine,nu prea au mai racit,cel putin cea mare tot timpul avea rosu in gat | ||
ionela_miruna Postat pe 14 Aprilie 2010 13:58 |
||
lidya fiecare face cum crede,analizele pt alergii se face ori luand sange,ori cutanat.Dar atunci sti sigur la toate alimentele la care este alergic,la toate medicamentele,la praf,polen,igrasie..... Iar daca vrem sa-i testem bagand alimentul tre sa asteptam cel putin 3 zile la un aliment nou sa vedem daca face vreo alergie si cat mai tarziu posibil sa testem alimentele alergice,nu putem testa un aliment alergic sub un an in mod normal. Iar cele mentionate mai sus,medicamente,si cei prin aer nu putem afla. Asa ca noi putem sa-i dam alimente noi si el poate face o alergie la ceva din aer si noi sa credem ca e de la aliment. |
||
bau Postat pe 14 Aprilie 2010 14:03 |
||
logic ca alergiile din aer nu prea ai cum sa le depistezi, eu doar mi-am spus parerea, normal ca fiecare face cum doreste cu copilul sau, eu am vrut pe cat posibil sa evit orice contact cu medicii si ne-a mers foarte bine pana in prezent. Pt alergiile de primavara am luat 10 zile zyrtec si nu avem probleme. | ||
lidya Postat pe 14 Aprilie 2010 14:08 |
||
Si eu is pro tratament homeopat . | ||
bau Postat pe 14 Aprilie 2010 14:09 |
||
am revenit fetolor | ||
iuliana_raluca Postat pe 14 Aprilie 2010 14:26 |
||
ai papat? | ||
ionela_miruna Postat pe 14 Aprilie 2010 14:29 |
||
uffff da ...nu ma mai opream | ||
iuliana_raluca Postat pe 14 Aprilie 2010 14:29 |
||
bau ce faci ....doarme bb??? | ||
iuliana_raluca Postat pe 14 Aprilie 2010 14:30 |
||
ionela si bb al tau dorme ...? am papat dara cum m-am lau o lene si mai mare ....asi trege un pui de somn |
||
iuliana_raluca Postat pe 14 Aprilie 2010 14:32 |
||
buna iuliana! ce-ti face burtica? da, eu am ramas cu vergeturi, ma dau cu creme, dar cred ca mai am de tras...burta mea arata oribil, tu vad ca nu ai nimic, esti norocoasa, mie mi-a pocnit pielea in ultima luna, credeam ca am scapat, cind colo...au aparut ca ciupercile dupa ploaie, si ma dadusem cu crema toata sarcina, dar asta e , nu imi pare rau , la ce minunatie de baiat am |
||
mioara82 Postat pe 14 Aprilie 2010 14:34 |
||
nu doarme,se joaca pe langa mine,mai trag cu ochiul la ea,si cu unul la calc | ||
ionela_miruna Postat pe 14 Aprilie 2010 14:34 |
||
Nu doarme imi intoarce camera pe dos Offf am niste nervi bebele meu de cand am fost la cumparaturi si l-am lasat cu soacramea azidim,miroase a tuica Vai cand vine nush ce fac ca-s plina de nervi. |
||
bau Postat pe 14 Aprilie 2010 14:35 |
||
si eu am ramas cu vergeturi,la fel m-am ingrasta mult in ultimele 2 luni.asta e sper sa se mai amelioreze daca mai slabesc cateva kg | ||
ionela_miruna Postat pe 14 Aprilie 2010 14:37 |
||
si miruna la fel imi scoate toate de prin camera in mijloc si dupa aceea pleaca si le lasa acolo,se duce in cealalata camera si mai face si acolo putin,ca nu ii ajunge o singura camera | ||
ionela_miruna Postat pe 14 Aprilie 2010 14:39 |
||
bau, da soacra-ta o ia asa de dimineata?? | ||
mioara82 Postat pe 14 Aprilie 2010 14:39 |
||
offf bau nu te mai enerve ....poate i-a dat si lui putin mioara sa sti ca acum pe ultima suta de metri mi-au aparut si mie niste vergeturi ... ...si credeam ca am scapat am o lene fetlor ..cred ca ma bag la somn si pe urma sa fac ardei aia umpluti |
||
iuliana_raluca Postat pe 14 Aprilie 2010 14:39 |
||
va pup vb mai tarziu ....ma bag la nani | ||
iuliana_raluca Postat pe 14 Aprilie 2010 14:41 |
||
somn usor si dulce iuliana. | ||
ionela_miruna Postat pe 14 Aprilie 2010 14:43 |
||
odihneste-te acum cit mai ai timp somn usor |
||
mioara82 Postat pe 14 Aprilie 2010 14:48 |
||
fetelo am plecat si eu sa ii dau bebitei sa pape si sa o culc.dupa aceea am treaba afara.va pup | ||
ionela_miruna Postat pe 14 Aprilie 2010 14:58 |
||
plimbare placuta vad ca ati plecat toate... |
||
mioara82 Postat pe 14 Aprilie 2010 15:00 |
||
buna fetele ! ce faceti ? ma bucur ca bebei vaccinati ieri sunt ok si nu au avut reactii urate acum am terminat de citit ce ati mai discutat voi |
||
cory_emy Postat pe 14 Aprilie 2010 15:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Lenjerii de pat moderne | 7 | De la: garbo_13920 27 Septembrie 2013 11:29 |
mamici nascute in septembrie | 18 | De la: kidz003535 10 Aprilie 2010 21:39 |
Vand scaun de masa Bertoni Mac Meal | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:25 |
|
||
Baby Orajel- gel pentru calmarea durerilor de dintisori | 3 | De la: babyorajel 8 Iunie 2011 12:27 |
Retete, motto-uri si tic-uri d-ale voastre (lol) | 19 | De la: Laura27 12 Iunie 2010 22:22 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară