mamici on line

bau apropo de alergii - eu acum cativa ani mi-am facut teste pt alergii si rezultatele au fost uimitoare - toate erau pozitive si aveam alergii la praf, polen, pene, etc. Dar mai apoi am auzit ca la doctorul respectiv toata lumea avea alergii. :)))))))) Pana am aflat eu sa vezi ce ma injectam singura contra alergiilor...apoi am renuntat.
Deci conteaza foarte mult si doctorul.
Plus poti sa faci si ca adult alergie la medicamente si nu te gandesti ca daca vrei sa faci un tratament pt ca esti racit poate faci alergie la ceva. Cred ca nu se fac teste inainte sa iei un tratament ca dureaza prea mult si de obicei la copii se dau medicamentele mai comune. Totusi ar fi prea mult sa ii faci teste de fiecare data cand are nevoie de tratament copilul.
Pitu
Postat pe 14 Aprilie 2010 16:27
fetele aveti cartea de la lavi_dj?
Pitu
Postat pe 14 Aprilie 2010 16:47
lorena05 nush ce sa-ti spun in legatura cu mancarea. Fiecare copil e diferit. Nici la al meu nu i-au placut anumite gusturi la inceput.

In legatura cu testele de alergii e bine sa ne interesam f bine,sa mergem undeva unde chiar se fac cum trebuie.
Iar la tratamente,ca un tratament sa fie bun ,in mod normal trebuie verificat daca e bun pt copilul respectiv.De ex daca dai un antibiotic inainte se face antibiograma,nu poti da ca e un medicament comun.
La noi in Romania cam totul se da dupa ureche,as vrea sa si raspunda pt faptele lor.
bau
Postat pe 14 Aprilie 2010 16:54
buna mamici. bau , lorena, am eu mai multe carti tot de la fete si de lavi. da-mi adresa de e-mail.

eu vreau sa fac putina salata de boef, din aia taiata cu toporu` ca n-am rabdar sa tai mic.
aly_fab
Postat pe 14 Aprilie 2010 17:12
bau, bebe mirosea a tuica??? cum naiba?? o fi lasat tuica la indemana? i-o fi dat sa guste????
doarme denis acum?????? sa fi fost azi prima lui betie???
aly_fab
Postat pe 14 Aprilie 2010 17:16
buna fetelor,am revenit.miruna a dormit aproape 2 ore si eu am fost afara la treaba prin curte.
ionela_miruna
Postat pe 14 Aprilie 2010 17:24
buna aly_fab
Nu doarme,face scandal Nush ce-o fi facut soacramea dar m-o suparat rau.

lorena05 eu am mai multe carti si de la lavi si din alte parti ca nu mai stiu exact care is de la lavi,dar pot sa caut,poate gasesc.
bau
Postat pe 14 Aprilie 2010 17:27
buna fetelor am revenit si eu....

am doarmit putin si pe urama ma bagat ardei la cuptor
iuliana_raluca
Postat pe 14 Aprilie 2010 17:27
offff cu socrele astea se cred tare destepte ....pe vreme lor....hhhh
iuliana_raluca
Postat pe 14 Aprilie 2010 17:29
acum mi-a aminit sotul sa trebuie sa-i cos un nasture la niste blugi pe care abia i-a cumparat....offff si i-a luat fara nu nasture ca ii placeau mult ...nu imi place sa cos ..dar m-am rugat frumos
iuliana_raluca
Postat pe 14 Aprilie 2010 17:31
fetelor ati fugit toate
iuliana_raluca
Postat pe 14 Aprilie 2010 17:42
eu am facut salata de boef... cartofii nu i-am taiat marunt, am pus ustensila cu care fac pure pe ei...si gata.
va poftesc la masa
aly_fab
Postat pe 14 Aprilie 2010 18:23
mony, si eu m-as enerva pe soacra-mea sa-mi faca una ca asta... iti dai seama ca data viitoare iti pui mii de intrebari si iti faci grijoi daca lasi copii cu ea.. nu poti avea baza in ea...
aly_fab
Postat pe 14 Aprilie 2010 18:24
scuze, copilul am vrut sa zic
aly_fab
Postat pe 14 Aprilie 2010 18:27
tusi_oli merci de idee trebe sa ma interesez sa vad daca este in ab medic homeopat
Bau soacrele astea...cum sa ii dai tuica?
Cory si a mea socra zicea sa ii dau covrigi si i-am dat odata si a rupt o bucatoaie noroc ca am fost lanfga el ca se ineca...
viobregar
Postat pe 14 Aprilie 2010 18:28
tusi_oli merci de idee trebe sa ma interesez sa vad daca este in ab medic homeopat
Bau soacrele astea...cum sa ii dai tuica?
Cory si a mea socra zicea sa ii dau covrigi si i-am dat odata si a rupt o bucatoaie noroc ca am fost lanfga el ca se ineca...
viobregar
Postat pe 14 Aprilie 2010 18:28
Bau bine faci ca nu asculti de soacra ca a mea daca faceam cum zicea ea zicea ca nu fac bine...
tusi-Oli mecfi de informatii..
viobregar
Postat pe 14 Aprilie 2010 18:31
Lorena tricletat deaia de care zici tu i-a cumparat tata cadou...
viobregar
Postat pe 14 Aprilie 2010 18:32
aly iam iam cu papa buna faci tu...
viobregar
Postat pe 14 Aprilie 2010 18:42
fetelor, baietelului meu de 4 ani, i-au aparut niste bubite rosii pe burtica..doar pe burtica....multe, multe.... are cineva vreo idee ce-ar putea fi??????
aly_fab
Postat pe 14 Aprilie 2010 19:45
nu a mancat nimic din ce n-a mai mancat inainte.... si zice ca-l pisca....
aly_fab
Postat pe 14 Aprilie 2010 19:46
sa fie oare varsat de vant??? mergem maine la doctor....
el saracul s-a scarpinat pana i-a dat sangele ....
aly_fab
Postat pe 14 Aprilie 2010 19:55
buna fetele am aterizat si eu !

aly i-ai dat ceva medicamente in ultimele zile? eu acum sunt speriata cu alergia de la medicamente care mi-a facut-o emy
cory_emy
Postat pe 14 Aprilie 2010 20:04
n-am mai avut timp sa citesc chiar tot ce ati mai discuta dar cate ceva am mai citit

bau despre testele de depistare a alergiilor mie mi s-a spus ca nu se pot face decat dupa varsta de 3 ani si atunci sunt cu semnul intrebarii ptr ca nu au substante prea bune si in general ies cam la fel asa ca noi in romania suntem cam in urma, si acum dupa ce am patit sam intrebat si eu ca orice mama ce e de facut in cazul asta ? de ce anume sa ma feresc sa ii dau / si am primit un raspuns f concludent "o sa o luam prin tatonare" adika experimentam, ii dam, si vedem reactia ei .......deci ce sa zic sunt
cory_emy
Postat pe 14 Aprilie 2010 20:08
tusi_oli eu nu am zis ca mierea nu este buna doamne feri am zis doar ca am citit anumite lucruri care m-au facut pe mine sa nu ii dau dar departe gandul de a spune ca nu este buna numai ca este alegerea mea ptr copilutul meu, eu acum la cea mica sunt cam fixista cand imi intra ceva in cap nu pot sa trec peste.....de ex eu nu ii dau nici acum albus de ou desi la fetele cele mari le-am dat oulet fiert moale de la 4 luni iar acum il fierb tare si ii dau doar galbenusul
cory_emy
Postat pe 14 Aprilie 2010 20:12
vio eu nu i-am dat covrigi ca nu m-am luat dupa ea dar cand am fost acolo i-a dat chiar socrela si s-a innecat fata de era sa fac infarct pe loc asa ca eu nu ma risc
cory_emy
Postat pe 14 Aprilie 2010 20:14
cory_emy am uitat din ce oras esti,de ce nu mergi si in alta parte sa te interesezi. Eu cunosc f multe fete care le-au facut testu de alergii la copii lor sub un an. Deci, inseamna ca se poate face teste concludente la copii sub 3 ani,chiar sub un an.
In Timisoara de ex se fac astfel de teste si a ajutat multe mamici.
Mai ales ca una dintre ele a avut o patanie cu baitelul ei de a facut alergie urata,de a facut convulsie,nu mai putea respira si de atunci nu s-a mai riscat. A aflat de la ce are alergie si nu i-a mai dat.

Aly nush ce ar putea sa fie,te asteptam maine sa ne spui. Dar nu te ingrijora
bau
Postat pe 14 Aprilie 2010 20:24
aly si eu zic ca e varsat de vant...
viobregar
Postat pe 14 Aprilie 2010 20:28
bau eu sunt din bucuresti si am fost internatacu ea la spitalul de boli infectioase victor babes iar analizele i le-am facut chia la institutul cantacuzino , acum mie asa mi-au zis doi medici unul de acolo de unde am fost internata si unul de la colentina
cory_emy
Postat pe 14 Aprilie 2010 20:33
eu sunt de parere ca spitalele din vestul; tarii gen timisoara , cluj sunt mai bune decat oriunde , aici la noi in capitala nu stiu cum sa te mulga de bani si atat
cory_emy
Postat pe 14 Aprilie 2010 20:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Pentru toate mamicile care nu stiu....... 2 De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:22
INVATA RAPID SI SIGUR! REZULTATE GARANTATE 1 De la: mariutza_mea 7 Februarie 2009 00:47
vand carut bebe 7 De la: mariateona 22 Septembrie 2011 21:58
Carut, patut, scoica, sterilizator, ham, sac, marsupiu, haine si incaltaminte 1 De la: antonioroby75 2 Ianuarie 2011 16:38
GRIPE WATER... recomandati? 26 De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:50
Setari Cookie-uri