aly daca are doar pe burtica nu are cum sa fie varsat de vant cu siguranta, i-au aparut din senin sau inainte de asta a avut si o stare generala proasta si un pic de febra ? | ||
cory_emy Postat pe 14 Aprilie 2010 20:37 |
||
---|---|---|
pai o sa ma interez,cunosc pe alt site fete din Bucuresti si o sa le intreb. Poate gasesti rezolvare,pt ca e destul de riscant sa experimentezi,mai ales ca a-ti trecut prin atatea. |
||
bau Postat pe 14 Aprilie 2010 20:38 |
||
aly te intreb ca ale mele cele mari au avut varsat de vant sau varicela cum se mai spune si stiu cum se manifesta catr de cat | ||
|
||
cory_emy Postat pe 14 Aprilie 2010 20:38 |
||
mersi mult bau , ti-as recunoscatoare!!! aly daca vrei iti scriu cam care sunt semnele de varsat de vant |
||
cory_emy Postat pe 14 Aprilie 2010 20:39 |
||
buna fetele ce mai faceti ...ce mai barfiti voi aici...??? bau ce a patit bb al tau...a facut varsat de vant??? sau nu am inteles eu ?? |
||
iuliana_raluca Postat pe 14 Aprilie 2010 20:53 |
||
buna iuliana ce face bebita ? gata bagajul? baietelul lui aly are ceva bubite pe el |
||
cory_emy Postat pe 14 Aprilie 2010 20:57 |
||
cory am, calcat azi pt bagaj...dar mai am .....bb e bine misca ....de imi face burtica valuri | ||
iuliana_raluca Postat pe 14 Aprilie 2010 21:03 |
||
mai ai un pic pana la marea intalnire odihneste-te mult in perioada asta , profita cat mai poti ca nu stii ce noroc vei avea cu bebe dupa, dar poate sa fie si cumintel nu te speria |
||
cory_emy Postat pe 14 Aprilie 2010 21:05 |
||
ma odignesc ..cat pot ...abia stept sa vin aziua ce a mare..off | ||
iuliana_raluca Postat pe 14 Aprilie 2010 21:12 |
||
vio iti ramasesem datoare cu o lamurire....daca pot sa spun asa, vb mai devreme de angajarea doar pe pile, chiar nu am nimic de spus si sunt constienta ca pile sunt peste tot si ca nu te tine nimeni daca nu esti tu capabil indiferent de pila , stiu ca asa este ptr ca si eu chiar aici unde m-am angajat la brokerul acesta tot prin cineva am ajuns si ca mine au fost multi dar nu au facut multi purici ptr ca nu a contat "pila" ci omul si competenta lui. deci nu am nimic impotriva acestui lucru, am spus doar ca la marile companii de asigurari se fac angajari numai pe pile iar daca nu ai aceste pile nu ai nici o sansa sa intri aici este prb ca nu se lasa un locsor cat de mic si celor care vor si pot sa faca ceva mai mult | ||
cory_emy Postat pe 14 Aprilie 2010 21:12 |
||
iuliana te roooooog numai ofta , o sa fie bine ai sa vezi , nu iti mai fac e griji | ||
cory_emy Postat pe 14 Aprilie 2010 21:15 |
||
buna, fetele.iuliana... unde nasti? la ce spital? ce ai luat in bagaj? ti-e frica? nasti normal sau cezariana>? ce dr ai? | ||
hamham Postat pe 14 Aprilie 2010 22:22 |
||
cory eu in locul tau m-as duce cu tupeu la o firma cu CV, stii ce se mai zice multe relatii ti le faci singura, daca seful e o pers tanara sigur o sa te asculte. Eu primeam oferte tot timpul sa ma mut de unde am lucrat si acu oricum acolo unde am fost nu ma mai intorc... | ||
viobregar Postat pe 14 Aprilie 2010 22:41 |
||
asa am zis ca o sa fac ! sa vedem daca tine norocul si cu mine de data asta ! eu aici la job-ul asta numai vreau sa ma intorc deoarece patronul pentru care am muncit aproape 10 ani zi lumina fara sa zic odata nu pot sau fara ozi de medical si practic de vreo patru ani i-am tinut firma ptr ca el era mai mult plecat si venea doar sa faca act de prezenta a hotarat acuma ca poate sa ma umileasca ca na asa e cand esti bun esti luat de prost....eu pana sa nasc am lasat totul clar scris pe hartie si le-am invatat pe colegele mele tot ceea ce stiam si pana am nascut si dupa ce am nascut vreo doua luni stateam mai mult la tel cu ele sa le descurc acolo unde era cazul, acum ce ofi zis omul ca daca a mers firma fara mine de un an de zile de ce sa ma mai plateasca si pe mine ptr ca intr-adevar eu aveam sal cel mai mare din firma ...pe masura muncii si competentei ........acum mi-a propus sa trec pe vanzari si sa o cam iau de la inceput cu sal ceea ce eu nu o sa fac nici daca mor de foame | ||
cory_emy Postat pe 14 Aprilie 2010 22:59 |
||
vio nu stiu daca ai inteles cam ce am vrut eu sa scriu in mes anterior dar eu is satula pana peste cap de oameni care nu stiu sa aprecieze omul care munceste si se dedica muncii lui... | ||
cory_emy Postat pe 14 Aprilie 2010 23:01 |
||
scuze ca raspund mai tarziu dar emy nu a adormit inca si ma cam maraie nu stiu ce sa ii mai fac !!! | ||
cory_emy Postat pe 14 Aprilie 2010 23:02 |
||
cory cam acelasi lucru l-am patit si eu cu fostu sef, dar ca i-o platesc am stat de la 6 sapt in concediu medical pana am nascut...Si sincer la cat scandal era sau cat de invidioase erau ciolegele nu m-as mai duce acolo pt nimic in lume... | ||
viobregar Postat pe 14 Aprilie 2010 23:09 |
||
de ce nu doarme emy? | ||
viobregar Postat pe 14 Aprilie 2010 23:09 |
||
nu stiu ce are este f agitata.....nu vrea nici cum ...acu is cu ea in brate la calc da nu vrea nici aici ...o fi de la dintisori o sa ii dau cu ceva acum | ||
cory_emy Postat pe 14 Aprilie 2010 23:28 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte) Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 3-4 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 14 Aprilie 2010 23:28 |
||
cory ai incercat siropu calma baby? | ||
viobregar Postat pe 14 Aprilie 2010 23:35 |
||
Buna fetele. Cory Si al meu e f agitat. Apropo am intrebat fetele,astept raspunsul Vio ce mai faceti? |
||
bau Postat pe 14 Aprilie 2010 23:35 |
||
salutare de la mare ce faceti fetelor ce vaf ac bebeii | ||
anaROBERT Postat pe 14 Aprilie 2010 23:37 |
||
Bine merci al meu doarme dus chiar sforaie, sa vedeti faza tare nu a vrut sa mearga la socra sub nici o forma si cand l-a luat in brate pana la urma asa urat s-a uitat la ea si s-a apucat de plans. Mony ce iti face soacra? Sa stii ca si soacra facea la fel ea zicea ca ii bun ceva pt bebe si eu ii explicam ca nu e bun se facea ca pricepe si apoi ii dadea cand nu eram pe acasa... |
||
viobregar Postat pe 14 Aprilie 2010 23:39 |
||
sal'tare si tie Ana... al tau nazdravan ce face? | ||
viobregar Postat pe 14 Aprilie 2010 23:39 |
||
al meu doarme am fost afara si astazi de 2 ori si azi a mancat si bataie | ||
anaROBERT Postat pe 14 Aprilie 2010 23:40 |
||
sal Ana Soacra face bine Cory unde ai fugit. |
||
bau Postat pe 14 Aprilie 2010 23:42 |
||
fetelor vreau sa va intreb ceva... voi cand faceti baita la bebei le intra apa in urechi sau ii feriti? |
||
anaROBERT Postat pe 15 Aprilie 2010 00:07 |
||
Ana eu incerc sa il feresc sa nu intre dar asta nu inseamna ca si reusesc tot timpul... Eu va las ca dimineata la 7 iar suntem treji Noapte buna |
||
viobregar Postat pe 15 Aprilie 2010 00:10 |
||
pai oare pana la ce varsta il mai ferestem?eu deja nu il mai feresc ca nu mai pot pa pa vio somn usor |
||
anaROBERT Postat pe 15 Aprilie 2010 00:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
doct hemeopat din iasi | 5 | De la: zambil 23 Iulie 2010 15:57 |
Vand fotoliu balansoar ABC Design si premergator Brevi | 1 | De la: XEMONIA 15 August 2008 08:41 |
vand carucior primii pasi | 6 | De la: fleurdelis 7 Iulie 2010 22:50 |
|
||
Vand telefon Sony Ericsson G900 Dark Brown + car kit | 1 | De la: ahsoka 1 Februarie 2010 02:32 |
Hainute si jucarii copii, preturi 5-10 lei | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:19 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară