buna bau nu am disparut dar abia am reusit sa o linistesc pe emy , acum a adormit salut ana ......vanim si noi la mare de 1 mai poate ne vedem cu bebei ana eu nu o mai feresc , o spal si o sterg cu betisoare dupa atat |
||
cory_emy Postat pe 15 Aprilie 2010 00:17 |
||
---|---|---|
Eu in fiecare dim sunt treaza la 7,dar raman pe pozitie Somnik ushor Vio Ana eu l-am ferit cat a fost mic,dar tot ii mai intra din cand in cand,acu nu-l mai feresc,doar sa nu-i intre in gura,in nas ,in rest nu am treaba. Il curat dupa baita de fiecare data in urechiuse . |
||
bau Postat pe 15 Aprilie 2010 00:18 |
||
aha cory asa fac si eu dar ma gandeam ca poate nu e bine vi in cta de 1 mai?pai unde poate ne intalnim? |
||
|
||
anaROBERT Postat pe 15 Aprilie 2010 00:18 |
||
Bine ai revenit Cory | ||
bau Postat pe 15 Aprilie 2010 00:19 |
||
vio nu am iesit in oras azi deloc asa ca pe aici pe la mine prin cartier nu am gasit calm baby... | ||
cory_emy Postat pe 15 Aprilie 2010 00:19 |
||
mersi bau , sunt necajita rau cu asta mica de cand cu experienta asta neplacuta cu spitale si etc s-a schimbat mult in rau plange tot timpul nu mai sta deloc singura e miorlaita | ||
cory_emy Postat pe 15 Aprilie 2010 00:21 |
||
ana nu stiu exact toate detaliile dar daca este vremea cat de cat buna venim cu siguranta in constanta pe 1 mai dar daca e ploaie sau frig nu mai ajungem oricum daca sunteti in oras si vrei sa ne vedem cu mare placere | ||
cory_emy Postat pe 15 Aprilie 2010 00:22 |
||
poate e asa de la dintisori cory nu neaparat de la experienta asta cine stie ma gandesc ca o supara ceva daca e maraita si plangacioasa.. | ||
anaROBERT Postat pe 15 Aprilie 2010 00:23 |
||
voi ce faceti cand ai vostri sunt asa miorlaiti? ii mai lasati sa planga ? ca a mea cred ca s-a invatat asa daca plange mami fuga o ia in brate si ii face toate mendrele | ||
cory_emy Postat pe 15 Aprilie 2010 00:24 |
||
eu stau in faleza sud,in oras mi-ar face placere sa veniti si poate bem o coffa impreuna | ||
anaROBERT Postat pe 15 Aprilie 2010 00:24 |
||
eeeeee pai sa ma sscuzi cory invat-o asa ca pana la 4 sau 5 ani nu o mai dezveti.crezi ca pateste ceva daca plange si te faci ca nu o auzi?odata de doua ori si isi revine.. doar sa nu planga ca o supara ceva,poate dintisorii si in cazul asta o iei si o alinti faci ceva nu o lasi sa planga |
||
anaROBERT Postat pe 15 Aprilie 2010 00:26 |
||
ana scuza-ma dar nu cunosc bine constanta..noi cand ajungem la mare de obicei stam in eforie iar prin constanta doar ne plimbam cu busul ala misto si pe faleza cazinoului si cam atat... a si stiu unde e gara si farul | ||
cory_emy Postat pe 15 Aprilie 2010 00:26 |
||
,e bine ca sti stau aproape de cazinou oricum | ||
anaROBERT Postat pe 15 Aprilie 2010 00:27 |
||
acum cred ca nu o supara nimic ptr ca m-am uitat in gurita si nu am vaz nimic dar cred ca eu sunt de vina ca am invatat-o prost acuma ...sa nu planga fata ca face temperatura si ea profita | ||
cory_emy Postat pe 15 Aprilie 2010 00:28 |
||
Al meu de doua zile e miorlait rau si numai in brate vrea,dar stim cauza exacta "dintii". Nu prea il las sa planga , ma gandesc ca e doar o perioada si v-a trece,il tin cat pot in brate ca stiu ca v-a venii timpul cand nu o sa-l mai pot tine in brate. |
||
bau Postat pe 15 Aprilie 2010 00:29 |
||
se poate sa profite ca poate nu v-ati dat seama dar sunt foarte foarte parsivi cat sunt mici | ||
anaROBERT Postat pe 15 Aprilie 2010 00:30 |
||
pana la boala asta nu am avut treaba cu ea ...se mai alinta si ea ca orice copil dar in rest era cuminte , acum mai am un pic si ma urc pe pereti de urletele ei daca nu o iau in brate , cum am luat-o este f bine | ||
cory_emy Postat pe 15 Aprilie 2010 00:30 |
||
asa e bau si eu la fel nu suport sa o vad plangand si o iau in brate | ||
cory_emy Postat pe 15 Aprilie 2010 00:31 |
||
dati fetelor pentru dintisori siropelul calma baby este ff bun face minuni eu vi-l recomand cu incredere,este importat de la itlieni dar este bun pe baza de plante le calmeaza durerile si ii trage la somn,ii linisteste. | ||
anaROBERT Postat pe 15 Aprilie 2010 00:31 |
||
sa stii ca mi-a zis si vio de calma baby dar nu am gasit la mine in cartier | ||
cory_emy Postat pe 15 Aprilie 2010 00:32 |
||
Inseamna ca e mamoasa cory. Asa zice si sotul meu de al meu baiat,ca am un baietel mamos. Cand se loveste sau il doare ceva vine suparat si miorlait la mine repede repede si vrea in brate,sa-l pup sa-i treaca si apoi isi continua activitatea. |
||
bau Postat pe 15 Aprilie 2010 00:33 |
||
nu ai farmacie in cartier sau nu aref armacia siropelul?pacat.. | ||
anaROBERT Postat pe 15 Aprilie 2010 00:33 |
||
hai ca sar de la dinti la olita . .voi cum stati cu olita ati inceput deja ca eu inca nu am pus-o si mereu imi zice mama ca e tarziu dar am citit ca numa dupa un an incep ei sa constientizeze | ||
cory_emy Postat pe 15 Aprilie 2010 00:34 |
||
Eu inca n-am cumparat dar o sa cumpar cat de curand. Deocamdata ne descurcam cu gelul. | ||
bau Postat pe 15 Aprilie 2010 00:34 |
||
ana nu are siropelul la mine la farmacie da bau este f mamaosa chiar prea mamoasa dar mie imi place ptr ca fetele cele mari pana s-au marit aveam impresia ca nici nu ma iubesc erau doar cu tasu si masa mare adik mama mea....eu nu prea eram in peisaj dar pitica ma iubeste si simt asta |
||
cory_emy Postat pe 15 Aprilie 2010 00:36 |
||
unii spun sa ii punem de cum incep sa stea in fundulet bine bine altii ca dupa 1 an jumate cand incepe si pricepe pediatra mi-a spus de la 18 luni este perfect,perioada propice atunci si intelege,stie despre ce este vorba si nu risca pe viitor sa faca hemoroizi. al meu are 1 an si 5 luni si o pune in cap sta pe ea dar doar imbracat ,daca il dezbrac fuge de ea |
||
anaROBERT Postat pe 15 Aprilie 2010 00:36 |
||
cee tare ana robert face ca doamna columbeanu pune oala in cap cum si-a pus ea geanta in cap | ||
cory_emy Postat pe 15 Aprilie 2010 00:37 |
||
Nici eu nu l-am pus,desi avem olita,nush cand o sa-l pun,mai studiez Ei stiu de pe acum cum stau treburile si vad ca ne imita tot ce facem,invata extraordinar de repede. Dar cu olita e destul de complicat acum cat is mici. Dar multe fete au reusit sa-i invete de mici,acum si pe subiectul asta parerile sunt impartite,iar eu la subiectul asta nu ma pricep. |
||
bau Postat pe 15 Aprilie 2010 00:39 |
||
cam asa ceva eu nu insist inca prea mult este totusi mic sa priceapa ce vreau eu si nu este destul de cald incat sa il las in fundul gol non stop asa ca il mai las pana la vara si de la vara sunt cu nuiaua pe el. fetelor eu ma duc sa poate va mai gasesc.. |
||
anaROBERT Postat pe 15 Aprilie 2010 00:39 |
||
bau , cred ca acest atasament fata de mine se datoreaza in mare masura si alaptatului si faptului ca nu am lipsit de langa ea de cand am nascut-o ...suntem impreuna tot timpul, fetele mai pleaca la scoala tasu la serv dar eu sunt acasa cu ea nonstop | ||
cory_emy Postat pe 15 Aprilie 2010 00:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vand infacol - cel mai eficient sirop anticolici pentru bebelusi | 1 | De la: INFACOL 3 Mai 2009 17:42 |
TARC-CUMPAR SAU .....PRIMESC,URGENTTTTTTTTT | 1 | De la: mihamedlife 10 Februarie 2009 08:56 |
retete culinare | 8 | De la: office_salinasusesi_ro 21 Aprilie 2010 09:27 |
|
||
Cum putem creea cel mai bun mediu pentru a stimula joaca si in acelasi timp odihna pentru copilul nostru? | 1 | De la: kidz006627 30 Ianuarie 2010 17:13 |
Castiga o tabara pentru copilul tau | 1 | De la: adventurecamps 2 Decembrie 2009 15:19 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară