ana... ai o problema... 72 kg...???? eu nu iau atat! vreau doar 8 si is perfecta! va dau un sfat: sotul meu avea 130kg in luna mai 2009... in luna iulie, avea deja 84... dar a renuntat COMPLET la fainoase, manca 1 data pe zi si ff putin, in rest baga cola ca sa nu i se faca ffoame... In septembrie avea 75si a inceput sa manace mai des, dar tot fara fainoase (painea nu stie ce gust mai are) iar acum are 72... ... nu a fost usor, dar a reusit | ||
hamham Postat pe 15 Aprilie 2010 01:36 |
||
---|---|---|
cory, asa si eu ..sa termin cu alaptatul ca dupa sregim ma ceva ca la armata!! | ||
aly_fab Postat pe 15 Aprilie 2010 01:36 |
||
da cory dar tu ai o varsta si ai 3 copii..asa ca tot respectul esti bine aly si tu la fel.... deochiul cica persoanele care au fost intoarse de la san o pot face adik ei pot deochea dar eu nu cred in asa ceva |
||
|
||
anaROBERT Postat pe 15 Aprilie 2010 01:37 |
||
aly ptr alergii sezoniere este f bun zyrtecul picaturi intreaba medicul | ||
cory_emy Postat pe 15 Aprilie 2010 01:37 |
||
ana se afuma! eu dupa ce termin cu alaptatul ma reapuc de fumat.. nu mult, dar asa, la cefelutza e numai buna! | ||
aly_fab Postat pe 15 Aprilie 2010 01:37 |
||
copilul se deioache imediat dar dupa 2-3 ore incep efectele. Il doare capul, ii e rau tot timpul, e smiorcait, nu are chef de nimic... Dupa dedeochi in max 10 minn isi revine complet! | ||
hamham Postat pe 15 Aprilie 2010 01:38 |
||
cory, o sa-l intreb maine, de zyrtec..am tot auzit de medicamentul asta, nu stiu daca-l gasesc aici. | ||
aly_fab Postat pe 15 Aprilie 2010 01:38 |
||
greta iubita nu ti le dau pe toate 72 stai calma te-ai speriat eu fara cola nu rezist iar fainoasele sunt viata mea si produsele de patiserie la fel le ador si e un mared ezavantaj ca am 2 patiserii langa mine |
||
anaROBERT Postat pe 15 Aprilie 2010 01:39 |
||
Ana, mai aduga personele ceacare (un ochi verde unu albastr-socrumio) persoanele cu ochii verzi si pers cu suflet intunecat! | ||
hamham Postat pe 15 Aprilie 2010 01:39 |
||
si eu as trage o tigara ...dar nu ma lasa emy ....mai asteptam ca si asa sunt scumpe... | ||
cory_emy Postat pe 15 Aprilie 2010 01:39 |
||
fetelor, mai exista tigarile carpati in romania??????? | ||
aly_fab Postat pe 15 Aprilie 2010 01:40 |
||
mai fetelor credeti in tate prostiile superstitii si deochi astea sunt balarii,inchinati copii cand ii culcati. |
||
anaROBERT Postat pe 15 Aprilie 2010 01:40 |
||
greta si eu am ochii versi si mama mea la fel si fimiu la fel dar nu deochem nicuna... nu aly nu mai sunt de ce vrei/ eu fara cola si fara tigara mai ales dimineata sunt terminata fetelor,inca fara tigari daca raman in pana mai rezist dar daca nu am cola ma doare capul tare rau...si nush de ce deja ma ingrijoreaza asta |
||
anaROBERT Postat pe 15 Aprilie 2010 01:42 |
||
Crede-ma eu mananc cornuri, fornetti si toate nebuniile posibile, iar sotul nici nu gusta. Daca ii dau imi zice:"iar vrei sa ajung la 130kg?" Are ambitie si a renuntat la tot ce ii face si lui placere... Cine crezi ca l-a adus l a 130 kg? painea??? Eu! TOata ziua faceam ceva bun... o prajiturica, o clatita, o gogoasa... ce-mi dadea prin cap! si... eu papam mult si nu se vedea, el papa putin si se remarca imediat. E si metabolismul de vina...Ahh am uitat sa mentionez ca mananca o groaza de piper ca sa ajute arderile. Daca ii fac cartofi prajiti, pune piper de se fac negri! |
||
hamham Postat pe 15 Aprilie 2010 01:43 |
||
ai pus punctul pe ''i'' greta conteaza si depinde fff mult de metabolismul fiecaruia uniiasimileaza altii nu | ||
anaROBERT Postat pe 15 Aprilie 2010 01:44 |
||
mie mi l-a deocheat si socru-mio si colega si inca cateva cun ... nush cum...ca de colega stiu sigur ca nu a fost intoarsa la sn... ca nu a supt dleoc de la mami... era prea ocupata cu job-ul... | ||
hamham Postat pe 15 Aprilie 2010 01:45 |
||
ana, cola este daunatoare si tu stii asta.incearca mai bine cafea, si incet incet sa o faci din ce in ce mai slaba cafeaua...si cu lapte..sa-i ia din cofeina. eu ma vazut multe chestii negative despre cola, si nu beau decat ocazional... | ||
aly_fab Postat pe 15 Aprilie 2010 01:45 |
||
mai nu stiu dar eu nu cred in deochiul asta,nu exista asa ceva e o superstitie eu asa tind sa cred.... | ||
anaROBERT Postat pe 15 Aprilie 2010 01:46 |
||
cafea nu pot aly am incercat dar nu intra si daca simt in casa miros de cafea imi vine sa vars deci nu o pot suporta nu imi place as vrea sa ma pot lasa si de cola dar in zadar oricat as incerca nu reusesc am dureri de cap ingrozitoare dr de fam mi-a spus ca am devenit dependenta....se poate si asta |
||
anaROBERT Postat pe 15 Aprilie 2010 01:48 |
||
eu zic cum a zis cory, sunt persoane cu energie negativa... care- o transmit altei persoane.... | ||
aly_fab Postat pe 15 Aprilie 2010 01:48 |
||
mamici, gagici, eu termin tigarea si am zbughit-o la nani... is rupta... azi m-a fugarit fimiu 500mp(atat are curtea) inainte si inapoi ... iar pe seara am luat-o de la capat prin casa... cand in pat, cand in patut cand pe jos, cand pe sus... si nu mai rezist! M-a capiat! va pup, fetele... noapte buna! | ||
hamham Postat pe 15 Aprilie 2010 01:48 |
||
greta aici ai dreptate ...eu am colege de serv care mamanca de rup si dulciuri si pati si piinica orice si sunt bat ...cersesc kg in plus iar eu daca nu ma abtin imediat pun pe mine ....oricum de vreo 5 ani am tot avut prb de greutate ...tineam regim ...slabeam ....nu mai tineam ...ma ingrasam si tot asa | ||
cory_emy Postat pe 15 Aprilie 2010 01:48 |
||
greta si al tau merge singur in piciorute ca al lui mony ? | ||
cory_emy Postat pe 15 Aprilie 2010 01:49 |
||
pai logic ca ai devneit dependenta daca bei in fiecare zi... incearca sa iei paracetamol daca te doare capul si nu mai bea cola! | ||
aly_fab Postat pe 15 Aprilie 2010 01:49 |
||
ok fetelor si eu ma retrag ma bag la somn ca maine e o alta zi pa pa somnik usor si sper sa va doarma bebeii toata noaptea sa se linisteasca maine va vreau cu vesti bune. |
||
anaROBERT Postat pe 15 Aprilie 2010 01:50 |
||
m-ati dat gata cu bebici vostri ! super ! a mea e campioana puturosilor are 11 luni si merge doar sustinuta nici macar nu sta singura fara sprijin in picioare , e cazul sa imi fac griju? | ||
cory_emy Postat pe 15 Aprilie 2010 01:51 |
||
noapte buna greta, ana cory! nici eu nu mai stau!! | ||
aly_fab Postat pe 15 Aprilie 2010 01:51 |
||
da, cory, si fimiu a plecat... dar nu de mult.. inca se ma i "clatina"... nu e sigur pe el.. asteapta sa fiu acolo. nu e necesar sa-l tin, dar sa nu stau jos! | ||
hamham Postat pe 15 Aprilie 2010 01:51 |
||
si eu va spun noapte buna ca m-a luat o durere de cap , simt ca plesneste , oare numai are loc creierul ? | ||
cory_emy Postat pe 15 Aprilie 2010 01:52 |
||
cory, n-ai de ce sa-ti faic griji, fiecare copil se dezvolta in felul sau. insa ai grija ce-i dai sa pape! | ||
aly_fab Postat pe 15 Aprilie 2010 01:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
bebe de 6 luni in premergator, e gresit? | 44 | De la: Alina80 18 August 2009 15:50 |
Bona | 1 | De la: CLAUDIA04 10 Noiembrie 2010 16:02 |
Vand carut Primii Pasi | 1 | De la: rekaalina 10 Ianuarie 2010 16:46 |
|
||
Hainute pentru copii | 1 | De la: deea_fancy 24 August 2010 12:37 |
Mana admortita... | 3 | De la: pinicuta 8 Iulie 2009 14:02 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară