buna dimineata,mi-e un somn mi-a dat fimiu trezirea matinal astazi | ||
anaROBERT Postat pe 6 Martie 2010 10:28 |
||
---|---|---|
s-au vorbit creca copii nostrii | ||
bau Postat pe 6 Martie 2010 10:35 |
||
de obicei se trezea la 11 sau 11:30 dar azi la 8 pffff am dormit ssi eu 5 ore e bn si atat decat de loc si azi tre sa fac si papica |
||
|
||
anaROBERT Postat pe 6 Martie 2010 10:36 |
||
ce faci bun de papa? |
||
bau Postat pe 6 Martie 2010 11:07 |
||
vreau sa fac pilaf cu tocanita de ceapa cu pui. hi sa iti spun o faza m-am dus la bucatarie dupa fimiu si soacramea face mancare pe acolo si mi-a spus ca sa ii pun sare in lapte ca uite copilul baga mana in solnita cu sare si duce la gurita ......oare asa este,are lipsa de sare sau el d oar se joaca |
||
anaROBERT Postat pe 6 Martie 2010 11:09 |
||
A vorbit soacrata cu tine Vezi la asta nu m-am gandit ,am observat ca soacrele au o gandire stiu cum face a mea,cand o mai aud ca scoate cate o perla |
||
bau Postat pe 6 Martie 2010 11:15 |
||
da aici vroiam sa ajung,a vorbit cu mine dar eu oricum am plecat de acolo eram deja pe hol da am auzit-o . oricum am ramas paf ce dor imi era sa ii aud vocea adresandu-se mie evident ca asa oaud zilnic . unde sunteti fetelor? |
||
anaROBERT Postat pe 6 Martie 2010 16:06 |
||
pai daca tu ne-am parasit asa ,am plecat si noi | ||
bau Postat pe 6 Martie 2010 16:12 |
||
buna fetelor si bebica mea s-a trezit devreme azi,si n-a dormit toata noaptea,sunt obosita:(( cred ca ne ies dintisorii | ||
Szilvia_kidz Postat pe 6 Martie 2010 18:24 |
||
eu am probleme cu netu,azi mi-a cazut de tot si nu m-am mai putut conecta m-am enervat si am plecat sa fac mancare. voi ce faceti,unde unteti? |
||
anaROBERT Postat pe 6 Martie 2010 19:41 |
||
noi ne pregatim de baita | ||
Szilvia_kidz Postat pe 6 Martie 2010 20:52 |
||
buna seara, noi am vazut 2 filme pana acum, a dormit si piticul, am facut si piata si plimbare, am avut o zi incarcata. E prea frig acum afara ca ieseam pe faleza, voi ce faceti? Ana, iti trimit eu o cura de slabire, e foarte buna, 90% din colegele care au tinut-o au slabit si foarte mult, dar e f f foarte greu de tinut | ||
aly_raz Postat pe 6 Martie 2010 21:12 |
||
salutare fetelor!!! eu sunt super obosita, am alergat ca un cal de curse lungi azi....da poate am mai dat ceva jos din kg | ||
aly_fab Postat pe 6 Martie 2010 21:16 |
||
Aly_raz, si eu vreau cura de slabire...si apropos, esti din Cta? | ||
aly_fab Postat pe 6 Martie 2010 21:17 |
||
Mie iar mi s-a stricat aparatul de facut poze, il cumparasem abia acum o saptamana......offfff.....fac si astia aparatele astea digitale mai proaste ca cele de unica folosinta....... am avut niste draci azi toata ziua!!! | ||
aly_fab Postat pe 6 Martie 2010 21:19 |
||
buna, aly se rezolva, iti trimit un mesaj cu adresa mea si se rezolva, da sunt din Constanta | ||
aly_raz Postat pe 6 Martie 2010 21:19 |
||
aly, eu sunt din brasov de origine, asa ca tu poti veni la munte la mine si eu la mare la tine! | ||
aly_fab Postat pe 6 Martie 2010 21:21 |
||
waw, nu zi de doua ori ca imediat fac via brasov in drum spre moldova imi place muntele, mult. iti dau eu un aparat, nu fi trista si asa am doua samsung e bine |
||
aly_raz Postat pe 6 Martie 2010 21:23 |
||
samsung e super | ||
aly_fab Postat pe 6 Martie 2010 21:26 |
||
ok, il trimit pe mail cam slabuta miscare pe aici, ce fac fetele, se pregatesc pt 8 martie? |
||
aly_raz Postat pe 6 Martie 2010 21:30 |
||
fetelor sunt pe bancuta,astept,astept,astept aly_raz ti-as multumi daca mi-ai da o cura de slabire care are efect chiar insist multttttttttt. mony unde imi esti? |
||
anaROBERT Postat pe 7 Martie 2010 00:42 |
||
asteapta ,asteapta Ana ca si eu te-am asteptat toata ziuica si tu nimic. | ||
bau Postat pe 7 Martie 2010 01:35 |
||
ce dura esti co moa,eu am si avut probleme cu netu,am facut si mancarica si nu am avut nii loc de sotu,maine plecam in vizite asa ca o sa cam am de recuperat duminica noaptea ca este timp. eu ma duc sa fumez o tigara,tu scrie ca eu citesc cand vin |
||
anaROBERT Postat pe 7 Martie 2010 01:37 |
||
deci nici maine nu o sa fi prin preajma.Dar cat crezi ca o sa poti face absente nemotivate? | ||
bau Postat pe 7 Martie 2010 01:52 |
||
ca la scoala mony la nesfarsit ,o scutire si gata caz rezolvat | ||
anaROBERT Postat pe 7 Martie 2010 02:02 |
||
Da dar trebuie stampilata si semnata de sot | ||
bau Postat pe 7 Martie 2010 02:10 |
||
de sot mai avem putin si facem contract care cum sa stea la pc si cat ma cam face da trec cu vederea | ||
anaROBERT Postat pe 7 Martie 2010 02:12 |
||
si la mine e bataie pe leptop .Chiar acum am vazut ca se fatzaia prin pat si am zis ca poate se uita la ceas si vede cat e ora si zice ca am inebunit,nu ca nu mai mi-ar fi zis zilele astea. Tre neaparat sa ami cumpar unul s-l tin ocupat sa nu-si dea seama ca stau chiar atat de mult |
||
bau Postat pe 7 Martie 2010 02:16 |
||
daca aveam laptop ma duceam in buc sau sufragerie cu el si chiar stateam pana dimineata,putea sa zica vrute si nevrute cui ii pasa mie nu | ||
anaROBERT Postat pe 7 Martie 2010 02:19 |
||
si eu daca aveam wireless ,dar asa nu sunt cablurile atat de lungi | ||
bau Postat pe 7 Martie 2010 02:21 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
taiatul motului!!!!!!!!! | 12 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:25 |
hainute si incaltaminte de firma | 1 | De la: amy26 28 Noiembrie 2009 01:31 |
avem nevoie mare de ajutor | 2 | De la: kidz007809 14 Mai 2010 13:12 |
|
||
Calendare si felicitari personalizate.Grabiti-va! | 1 | De la: PiticulVesel 31 Octombrie 2008 23:42 |
Vand patut pliabil Chicco | 1 | De la: kidz008157 16 Mai 2010 15:20 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural