Sal Mony dintisorii is problema? | ||
viobregar Postat pe 15 Aprilie 2010 14:15 |
||
---|---|---|
ola fetelor, ce mai faceti voi? nu am mai avut timp da intru, Diana mea parca a luat-o razna, cred c-o dau la cresa !!! ce mai este nou pe la voi, ce va mai fac puisorii? | ||
diana_maria_kidz Postat pe 15 Aprilie 2010 14:55 |
||
buna diana....esti noua sau nu ai mai intrat de mult.... al meu e pe drum mai e putin si vine de unde esti??? |
||
|
||
iuliana_raluca Postat pe 15 Aprilie 2010 14:57 |
||
buna iuliana, nu mai sunt asa de noua, dar nu am mai reusit sa intru, eu sunt din sibiu, tu? | ||
diana_maria_kidz Postat pe 15 Aprilie 2010 15:06 |
||
eu sunt din bucuresti.... salutari cat are bb al tau??? | ||
iuliana_raluca Postat pe 15 Aprilie 2010 15:13 |
||
scuze iuliana ca raspund asa de greu, dar caut si ceva joburi pe net, fetitza mea are 1 an si 9 luni, cat mai ai pana nasti? | ||
diana_maria_kidz Postat pe 15 Aprilie 2010 15:22 |
||
pai nu prea stiu cam 2-3 saptamani ..acum am 37 ....deci nu stiu exact..depinde ...??? dar mai am putin sa iti traiasca fetita si sa fie sanatoasa |
||
iuliana_raluca Postat pe 15 Aprilie 2010 15:26 |
||
ai fost la ecograf, iuliana, caci daca este fata vine mai repede, sigur!!! | ||
diana_maria_kidz Postat pe 15 Aprilie 2010 15:39 |
||
diana e baietel si ..e intors si fac cezariana si nu cred ca vine mai devreme .... fetita ta a venit mai devreme??/ |
||
iuliana_raluca Postat pe 15 Aprilie 2010 16:00 |
||
iuliana eu sunt din zalau,acea mamica nu mi-a spus daca a avut probleme in timpul sarcinii,doar ca fetita ei a fost diag cu autism si a suferit enorm de mult din cauza asta ,acum si-a mai revenit fetita,in legatura cu sarcina nu neaparat vin fetele mai repede si eu am fetita si am facut cezariana cand am implinit 40 de saptamani | ||
Szilvia_kidz Postat pe 15 Aprilie 2010 16:25 |
||
m-am intrebat o mamica ....daca am fetita ...? szilvia ..dc ai facut cezariana asa ai vrut u??? |
||
iuliana_raluca Postat pe 15 Aprilie 2010 16:32 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte) Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 3-4 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 15 Aprilie 2010 16:34 |
||
nu am vrut eu nici in ruptul capului cezariana ,dar fetita mea a avut 4.04 kg si 54 de cm si doctorita a considerat ca sunt mica in bazin si ar fi fost riscant sa nasc natural desi eu am vrut sa nasc natural ,dar tu de ce faci cezariana? | ||
Szilvia_kidz Postat pe 15 Aprilie 2010 16:40 |
||
eu fac cezariana pt ca bb nu vrea sa se intoarca....si a zis doctorul cezariana ..dar asta e ....sanatos sa fie la fel a patit nasa mea a facut cezariana pt bebele ei a avea 4200 si nu avea loc sa treaca ca e era prea mica in bazin ...exact ca tine si cat ai dat la cezariana ???? te-ai recuperat bine??? |
||
iuliana_raluca Postat pe 15 Aprilie 2010 16:47 |
||
pe unde or fi fetele astea ..ca nu le-am vazut azi... bau...ana..vio..si restul |
||
iuliana_raluca Postat pe 15 Aprilie 2010 16:52 |
||
buna fetele, pe andrei prin cezariana l-am nascut, s-a intors in ultima zi si acum e foarte bine banditu :) doar ca eu am ramas cu un pic de burta, in rest nu am de ce sa ma plang, depinde de fiecare cat de repede se vindeca | ||
Laura_M Postat pe 15 Aprilie 2010 16:59 |
||
nu stiu pe unde sunt fetele aici la noi nu se da asa mult,ca si in buc de fapt doctorita chiar nu a vrut sa ieie deloc bani ca a zis ca-i obligatia ei sa-mi faca cezariana pt ca ea mi-a monitorizat sarcina!i-am dat 300 de ron si 150 la anestezist nu mi s-a parut mult m-am recuperat f greu ca am avut complicatii am pierdut f mult sange am ajuns la hemoglobina de 7.9 ,am primit sange,deci a fost nasol dar a trecut insa am auzit cazuri in care s-au recuperat f repede si bine depinde si de organism ! |
||
Szilvia_kidz Postat pe 15 Aprilie 2010 17:03 |
||
da depinde ..de organizm....la noi aici e foarte scumpa o nastere... laura u de unde esti???? si pe la cate saptamani sa intoars baietelul tau.....si daca sa intoas dc ai mai facut cezariana...asa ai vrut??? |
||
iuliana_raluca Postat pe 15 Aprilie 2010 17:08 |
||
asa doctorita as fi vrut sa am si eu sa-mi spuna ca e de datoria ei sa faca ceva... eu am dat 600 RON si 200 la anestezista | ||
Laura_M Postat pe 15 Aprilie 2010 17:10 |
||
eu sunt pe aici Sal fetelor nasol Szilvia eu nu am avut prob deloc dupa cezarina, chiar am insistat sa nu-mi mai dea calamnte. M-am simtit extraordinar.... |
||
viobregar Postat pe 15 Aprilie 2010 17:10 |
||
sunt din brasov, nu am vrut sa nasc prin cezariana cu toate ca imi era foarte foarte frica de nastere normala si am zis ca daca as atrebuie asa fac, dar inainte cu doua zile sa imi provoace nasterea era in pozitie normala de nastere iar cand a venit ziua sa nasc nu ii mai gasea capu si at s-a uitat pe monitor si a vazut ca era cu funduletul in jos si mi-a facut cezariana... era o sarcina pelviana ceea ce dr mea nu mi-a zis ce inseamna si am aflat dupa ca, copilul se poate intoarce in timpul sarcinii | ||
Laura_M Postat pe 15 Aprilie 2010 17:13 |
||
laura offff ce ingeras ai ..... e un scump...abia astept si eu al meu...mai avem putin |
||
iuliana_raluca Postat pe 15 Aprilie 2010 17:13 |
||
si eu mi-am revenit in 2 luni doar ca am ramas cu burtica | ||
Szilvia_kidz Postat pe 15 Aprilie 2010 17:14 |
||
multumesc iuliana, sa ai nastere usoara.. mai un pic si o sa ni-l prezitnti si pe strumful tau, e baietel parca nu? | ||
Laura_M Postat pe 15 Aprilie 2010 17:16 |
||
cred ca burtica e mai greu sa isi revina ..dupa cezariana ..si mai ales cand e un bb mare ..nu ai ce sa faci asta e | ||
iuliana_raluca Postat pe 15 Aprilie 2010 17:17 |
||
silvia poti sa dai burta jos? cat ma munceste andrei nu se vede nimic :)) ... vio ce face bebitza? | ||
Laura_M Postat pe 15 Aprilie 2010 17:18 |
||
si a mea sarcina tot pelviana a fost laura. szilvia eu mi-am revenit in cateva zile dar si eu am ramas cu burtica, dar daca faci abdomene scapi. Eu mai vreua un bb si nu ma stresez cu kilele sau burta pana il fac pe al doilea... |
||
viobregar Postat pe 15 Aprilie 2010 17:18 |
||
da laura baietel... ..il asteptam cu mare drag ..trebuie sa mai avem rabdare | ||
iuliana_raluca Postat pe 15 Aprilie 2010 17:18 |
||
laura am baietzel nu fetitza eu burta am facut-o dupa nastere ca atunci m-am ingrasat...Iuliana eu am purtat brau dupa anstere si m-a ajutat mult... | ||
viobregar Postat pe 15 Aprilie 2010 17:19 |
||
vio...2 ...tot doi vreau si eu.. ...dar la mine mai e de asteoptat ....sa il vad ...pe bb din burtica sanatos si pe urma | ||
iuliana_raluca Postat pe 15 Aprilie 2010 17:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vand carut bertoni star roz nou | 1 | De la: margeo99 6 Ianuarie 2010 12:00 |
Vand haine de calitate pentru fetite si mamici | 9 | De la: letice 27 Octombrie 2009 22:21 |
Vand aspirator nazal electric | 7 | De la: grety81 17 Februarie 2009 10:32 |
|
||
vand carut bertoni star roz nou | 1 | De la: margeo99 6 Septembrie 2009 10:13 |
IMBRACAMINTE COPII IMPORT THAILANDA HAINE - CATALOG | 1 | De la: tavibkk 4 August 2009 22:59 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară