buna Aly au iesit bine ..ardei bagajul aproape gata ...mai am ..cate ceva de igiena corporala ...pe care le iau .....zilele astea cand ajung in carffur....50% e gata .... de vregeturi m-am dat si cu ulei de masline ca am auzit ce e bun...dar degaba ....dar cred ca nici nu m-am uns suficient |
||
iuliana_raluca Postat pe 15 Aprilie 2010 18:31 |
||
---|---|---|
bio oil e bun, crede-ma, face pielea elastica. eu pacat ca nu descoperisem asa ceva la prima nastere. iuli, doar 50 %? fetelor cum e timpul pe acolo? noi azi am fost la plaja, a fost o vreme superba.... am mancat cartofi prajiti si a fost tare fain. |
||
aly_fab Postat pe 15 Aprilie 2010 18:36 |
||
super ....aly ...vreau si eu la plaja...la noi in Bucuresti a foat toata ziua inorat si cam vrea sa ploua.... mai ma putin de pus in bagaj tot ce tine de hainute pt mine si bb sunt gata ..si mai am restul |
||
|
||
iuliana_raluca Postat pe 15 Aprilie 2010 18:38 |
||
iuli, eu una parca tin minte ca de la doctorita de familie? dar nu sunt sigura... poate stie vreo alta mamica . | ||
aly_fab Postat pe 15 Aprilie 2010 18:39 |
||
trebuie sa o intreb pe doctora cand ajung pe la ea ..sau poate nu se mai da cine stie??? | ||
iuliana_raluca Postat pe 15 Aprilie 2010 18:42 |
||
va pup fetelor eu ies ...am o foame ..il astept pe iubi meu sa vina sa papam ..si imi aduce si capsiuni.... va pup si mai vb |
||
iuliana_raluca Postat pe 15 Aprilie 2010 18:47 |
||
mony si eu simt la fel..ma simt asa de aiurea, estenuata de puteri, obosita nu mai am rabdare si ma enervez din toate nimicurile.....am devenit pisaloaga probabil si obositoare......vreau si eu mamica mea aici sa ma ajute cu copii, ca tare e greu cand nu te ajuta nimeni si cand nu dormi.....eu am dormit 4 ore in total azi noapte si la 7 m-am trezit ca se trezise cel mare...... | ||
aly_fab Postat pe 15 Aprilie 2010 18:49 |
||
Aly, nu te obosi sa iei hainute pt bebe. Eu le-am luat degeaba! Ti-l imbraca acolo! ia pampers, bepanthen si serv umede pt bebe. Pt tine ia mai multe schimburi (camasi de noapte si pijamale) ia-ti mai multe perechi de chiloti (nu tanga) vata (vreo 3 pachete mari) fasa sterila de tifon, sau tifon, si MANCARE, ca e varza mancarea la filantropia! bani, de 10 si 5 ron pt asistente (in mod special la bebei si la menaj) si de 50 ron pt dr la bebei... tampoane de noapte (externe) apa plata, pasta de dinti, periuta, prosop, sapun, farfurie, cana lingura, furculita si curaj! | ||
hamham Postat pe 15 Aprilie 2010 18:55 |
||
aly.. imi pare rau pt tine.. | ||
hamham Postat pe 15 Aprilie 2010 18:59 |
||
iuliana, n u aly cu hainutele si bagajul, scuze! | ||
hamham Postat pe 15 Aprilie 2010 19:00 |
||
Laura, trebuie sa vb cu un pediatru de Ca... Schimba medicul. Eu l-am schimbat de 3 ori pana am gasit unu bun. Fimiu nu a luat Ca, ca avea deja prea mult in lapte (pe perioada sarcinii beam lapte in loc de apa si branza nu lipsea de la masa) asa ca noi nu am luat Ca, dar in general stiu ca se da in lunile ci R (ianuaRie, febRuaRie)... si se da si vigantol sau D3 pt asimilarea Calciului. | ||
hamham Postat pe 15 Aprilie 2010 19:10 |
||
vorbesc singura sau mi se pare? ati fugit iar??? | ||
hamham Postat pe 15 Aprilie 2010 19:11 |
||
Da fetelor voi chiar nici una nu ati folosit tampoanele speciale, iuliana cred ca ti-am mai zis seni lady le zice se gasesc in carefour sau la farmaciile sensi blu pachetul e de culoare movulie sunt cred 20 in pachet... Iuliana al meu e deja la masaleute are 8 dintisori si 4 maselute... |
||
viobregar Postat pe 15 Aprilie 2010 19:12 |
||
ceau greta, vio! | ||
aly_fab Postat pe 15 Aprilie 2010 19:13 |
||
ce faceti? | ||
aly_fab Postat pe 15 Aprilie 2010 19:14 |
||
sal aly cu piticul ne plimbam prin casa ca vrea sa mearga dar numai daca il duc eu... | ||
viobregar Postat pe 15 Aprilie 2010 19:18 |
||
greta cred ca v-a trebui sa schimb doctorul cat de curand... moni eu lui andrei i-am dat sa manance asa ca lumea de la 5 luni, la o masa ii dadeam ceva sa pape, dar am inceput de la 3,4 luni sa guste cate un pic din fiecare, nu l-am crescut si i-am dat de mancare dupa carte sau dupa cum mai auzeam pe unele mame, femeile de pe ulita nu-si cresc copilul dupa anumite standarde si pentru aia sunt sanatosi si arata bine, am incercat sa-l invat cu de toate, nu-i dadeam ceva ce credeam ca face alergie, la unele fructe ma refer, miere s.a.s.m.d. | ||
Laura_M Postat pe 15 Aprilie 2010 20:07 |
||
laura si eu i-am dat in general sa manance de toate bineinteles ca nu ii dau alune sau rosii, miere, gris, cereale si poate mai sunt si altele, mezeluri nu-i dau dar fac in casa carnati... | ||
viobregar Postat pe 15 Aprilie 2010 20:18 |
||
Electricianul spitalului intr� la Reanimare �i le spune bolnavilor cu masca de oxigen pe fa��: - B�ie�i, lua�i o gur� mare de aer c� tre' s� schimb ni�te siguran�e... | ||
hamham Postat pe 15 Aprilie 2010 20:42 |
||
nu-m place sa rad singura | ||
hamham Postat pe 15 Aprilie 2010 20:43 |
||
tusi_Oli Postat pe 15 Aprilie 2010 20:44 |
||
tusi_Oli Postat pe 15 Aprilie 2010 20:44 |
||
stiti de ce apar mesajele de doua ori daca dati de doua ori pe adaugare mesaj asa am patit eu mai inainte | ||
tusi_Oli Postat pe 15 Aprilie 2010 20:46 |
||
salutare ce fac fetele? | ||
tusi_Oli Postat pe 15 Aprilie 2010 20:48 |
||
sal am revenit si eu | ||
iuliana_raluca Postat pe 15 Aprilie 2010 20:55 |
||
Un b�ie�el privea atent la un preot care-�i repara gardul de la gr�din�. - De ce m� prive�ti a�a de atent, fiule? - Vreau s� aflu ce zice un preot c�nd �i d� cu ciocanul peste degete! | ||
hamham Postat pe 15 Aprilie 2010 20:56 |
||
neata tuturor... eu dorm pe mine... tusi, eu daca dau de 2 ori click, mi se blocheaza PC-u | ||
hamham Postat pe 15 Aprilie 2010 20:57 |
||
ms mult geta pt ... mesaj...am sa caut...ce imi zicea vio de absorbante speciale... geta da u unde ai nascut???? tot la filantropia??? |
||
iuliana_raluca Postat pe 15 Aprilie 2010 20:58 |
||
sa-ti fie de bine iuliana ai papat tot si tu si bebe? | ||
tusi_Oli Postat pe 15 Aprilie 2010 21:01 |
||
da am papat .....acum am fugit ..la bucatarie sa mai iau niste capsiuni | ||
iuliana_raluca Postat pe 15 Aprilie 2010 21:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand scaun auto CHICCO Zenith | 1 | De la: kidz007112 30 Mai 2010 22:37 |
Vand fotoliu balansoar ABC Design | 1 | De la: XEMONIA 25 Septembrie 2008 08:27 |
BIBLIOTECA KIDZ | 85 | De la: GILIOLA 27 Ianuarie 2010 05:58 |
|
||
am nevoie de votul vostru | 2 | De la: pinicuta 27 Mai 2009 19:30 |
Vand sterilizator | 1 | De la: cathy28 1 Februarie 2009 14:09 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară