mamici on line

iuliana scriem bancuri sa-ti mai distragem atentia de la nastere
tusi_Oli
Postat pe 15 Aprilie 2010 21:26
iuliana_raluca
Postat pe 15 Aprilie 2010 21:26
tusi nu prea sunt asa speriata ....eu vreau sa stiu ..cate ceva ...mai ales ca o sa nasc la aceiasi maternitate....si ...nu am pe cine sa intreb
iuliana_raluca
Postat pe 15 Aprilie 2010 21:27
auzi ..geta dar de ce acte ai avut nevoie...ca si alea sunt importante
iuliana_raluca
Postat pe 15 Aprilie 2010 21:28
ati fugit fetelor.... vb singura???
iuliana_raluca
Postat pe 15 Aprilie 2010 21:30
Iuliana ai nevoie de certificatele voaste de nastere buletine si certif de casatorie cel putin mie astea mi le-a cerut si fisa de consultatii, dar poate difera ca eu am nascut la privat...
Fetelor am o carte intreaga de bancuri pe mail daca vreit v-o trimit si voua...
viobregar
Postat pe 15 Aprilie 2010 21:30
stai linistita sunt pe aici prin zona nu au fugit
tusi_Oli
Postat pe 15 Aprilie 2010 21:31
ma mult vio ...dar geta a nascut la materniatate la care o sa nasc si eu ......

difera mult de la maternitate la alta mai ales ..de oras...
iuliana_raluca
Postat pe 15 Aprilie 2010 21:33
vio ..bb al tau ce face ...parca si el e cu dintisori nu.....

ce o mai face bau ..ca stiu ca era tare obosita ...si suparata ca a chinuit-o rau azi din cate am inteles ....
iuliana_raluca
Postat pe 15 Aprilie 2010 21:35
iar vb singura ....
iuliana_raluca
Postat pe 15 Aprilie 2010 21:38
fetelor .... ...mai vb mut singura
iuliana_raluca
Postat pe 15 Aprilie 2010 21:42
va pup mai vb ...nb ..cred ca bebei vosti nu va lasa
iuliana_raluca
Postat pe 15 Aprilie 2010 21:43
iuliana sunt aici
bau
Postat pe 15 Aprilie 2010 21:44
nu plecaaaaaaaaaaa,nu ma lasaaaaaa
bau
Postat pe 15 Aprilie 2010 21:45
Greta sunt super bancurile,chiar atat am ras,sa sti ca e adevarat tot ce scrie pe acolo
Daca ar incerca cineva inainte lucrurile acelea,probabil s-ar lasa de meseria asta
Mai tre facute niste completari .
bau
Postat pe 15 Aprilie 2010 21:47
iuliana ,pt spital cam peste tot ar fi la fel in leg cu actele.
Buletin de identitate.
Trimitere de la doctor de familie
Adeverinta de la lucru.

Carnetul de gravida ti-l da doctorul de familie. Dar cum nu l-ai luat de la inceput ,acum nu prea mai ai ce face cu el.Acolo se noteaza toate masuratorile,toate datele din timpul sarcinii si de la nastere. Pacat ca majoritatea doctorilor nu fac notari in el.
bau
Postat pe 15 Aprilie 2010 21:50
In sfarsit o mancat si baietelul meu mancare ,ca pana acum numa lapte si ieri la fel,nu i-o trebuit nimic alceva.
Sper ca astanoapte sa pot sa dorm ,ca mi-a ajuns pe ziua de azi.
E grea meseria,ma gandesc cum e pt mamicile care au parte de asta tot timpul.
E adevarat mi-am cam iesit din mana,ca la inceput mie nu mi-o fost greu cu nedormitul,trezirile din ora in ora,dar cum de la 3 luni baietelul meu m-o invatat sa dorm noaptea,m-am obisnuit prost si acum mi-e tare greu cand nu dorm cate-o noapte. Eu inainte sa nasc cu vreo 2 luni nu prea mai dormeam mult din cauza durerilor,asa ca dupa nastere nu mai mi-o fost asa greu cum imi este acum
Cat mi-am dorit sa plece in picioruse si cat de drag imi e de el cum merge el peste tot,atat d mult ma supara cand merge tot timpul unde stie ca nu are voie. Acolo e fain si interesant. Are toata camera la dispozitie,lui nu-i trebe toata camera,decat acel loc unde nu are voie.
bau
Postat pe 15 Aprilie 2010 21:58
Deci fetele ...cand apare mesajul de 2 ori stiti ce fac,dau la modifica si modific unul dintre mesaje ca sa nu fie identice

Voi ce mai faceti?
Ce mai fac bebei?
Cine vine sa-mi dea o mana de ajutor si mie

Aly_fab imi pare rau ca treceti si voi prin asta. Noi ne sincronizam tot timpul. Iti doresc multa putere si sa ai parte de o noapte linistita. Cum o fost la doctor?Ce o spus?
bau
Postat pe 15 Aprilie 2010 21:58
ses la 100 msje nu am primit nici un premiu oare la 200 primim ceva
bau
Postat pe 15 Aprilie 2010 22:01
O....
De ce ma faci tu pe mine sa vorbesc obscen?
ses
Postat pe 15 Aprilie 2010 22:14
sal fetelor.........Ce mai ziceti?
viobregar
Postat pe 15 Aprilie 2010 22:22
unteti pregatiti sa deveniti parinti? Iata un test de "sarcina": 1 . Pentru a va pregati sa deveniti mama, imbracati un halat de baie si fixati-va pe burta un sac plin cu fasole. Dupa 9 luni, scoateti doar 10% din continutul sacului! Pentru tatici: fugiti repede la farmacie, goliti-va portofelul pe tejghea si invitati farmacistul sa se serveasca. Dupa aceea, mergeti la supermarket si cereti ca salariul dvs sa fie varsat direct in contul magazinului.
2 . Pentru a avea o idee despre cum va veti petrece serile, intre orele 17h si 22h parcurgeti in lung si in lat sufrageria purtand in brate un sac umed care cantareste intre 4 si 6 kg. La ora 22h lasati sacul, reglati desteptatorul la 00h00 si mergeti la culcare. La miezul noptii, treziti-va si parcurgeti din nou sufrageria purtand sacul timp de o ora. Reglati desteptatorul la ora 3h00. Imposibil sa mai adormiti, evident, asa ca treziti-va la ora 2h00 si serviti-va ceva de baut. Intoarcerea in pat la 2h45. Cand suna desteptatorul, un sfert de ora mai tarziu, trezirea! Cantati cantecele de leagan pana la ora 4h00. Reglati desteptatorul la 5h00. Treziti-va si preparati micul dejun. Mentineti acest ritm timp de 5 ani...fara sa va pierdeti buna dispozitie!
3 . Goliti un pepene si practicati in mijloc o gaura de talia unei mingi de golf. Suspendati-l de tavan cu o sfoara si balansati-l de la stanga la dreapta. Dintr-o farfurie cu supa (foarte lichida) incercati sa hraniti "pepenele" (care e in miscare), jucandu-va de-a avionul cu o lingurita. Continuati exercitiul pana cand farfuria e pe jumatate golita, varsati restul... pe genunchii dvs...bravo! Acum stiti sa hraniti un bebelus! Pentru a avea o idee despre ceea ce se va intampla cand va incepe sa mearga, etalati dulceata pe canapea si pe perdele, puneti un pic de peste congelat in spatele televizorului si lasati-l acolo timp de o luna sau doua...
4 . Imbracatul celor mici nu e chiar o formalitate. Incepeti prin a cumpara o caracatita si o plasa pentru peste. Incercati sa introduceti caracatita in plasa. Timp prevazut: toata dimineata.
5 . Nu sperati ca veti mai avea o masina curata si stralucitoare ca in ziua cand ati cumparat-o. Cumparati o inghetata de vanilie si uitati-o in cutia de pe bord. Introduceti o moneda in casetofon (sau CD player). Sfaramati un pachet de biscuti sau de ciocolata pe scaunele din spate. In final, zgariati fiecare portiera cu un cui. Perfect!
6 . Mergeti la supermarket insotiti de ceva care se apropie cel mai mult de un copil mic: o capra adulta de preferinta. Daca intentionati sa aveti mai multi copii, folositi mai multe capre. Faceti cumparaturile fara sa le scapati din ochi si platiti fara comentarii tot ceea ce au distrus .
hamham
Postat pe 15 Aprilie 2010 22:22
Ses arati beton in poza asta
viobregar
Postat pe 15 Aprilie 2010 22:23
iuli, iei evolutia sarcinii buletinul i adv de salariu nu mai veche de 6 luni.
hamham
Postat pe 15 Aprilie 2010 22:24
am repetat ca sa inteleaga toata lumea!
hamham
Postat pe 15 Aprilie 2010 22:25
Greta e beton bancu asta...
viobregar
Postat pe 15 Aprilie 2010 22:26
ms, vio... nu pot sa il pun si pe ala cu botezul. nush de ce.
hamham
Postat pe 15 Aprilie 2010 22:44
poate e prea lung incearca in 2 bucati...
viobregar
Postat pe 15 Aprilie 2010 22:53
salut fetelor! am intrat doar pentru a va saluta ptr ca nu am putere nici macar sa citesc ce s-a mai intamplat de aseara si pana acum nicidecum sa mai si scriu! azi am avut o zi grea , ma bucur ca s-a terminat sper doar sa nu se mai repete

va pup si poate vb miine!
cory_emy
Postat pe 15 Aprilie 2010 23:21
cory si eu te pup!!!!!!!!!! imi pare rau ca ai avut o zi naspa
viobregar
Postat pe 15 Aprilie 2010 23:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum scapi de raceli 1 De la: office_salinasusesi_ro 28 Februarie 2010 11:08
Vad Carucior Baby Care & aparatoare picioare 3 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:18
Vand Mobila pentru camera copil 1 De la: larisa_ana 3 Decembrie 2009 14:30
mamici nascute in septembrie 18 De la: kidz003535 10 Aprilie 2010 21:39
Pentru administratorii site-ului... 2 De la: inata 9 Martie 2009 12:34
Setari Cookie-uri