buna fetelor. si eu ca si cory, nu stau sunt rupta de oboseala.... bau, poate copilasii nostrii au fost maraiti de la vaccin?? cine stie?2...in orice caz fetelor, mergem inainte, n-avem incotro... |
||
aly_fab Postat pe 15 Aprilie 2010 23:46 |
||
---|---|---|
ses Cory ce s-a intamplat? Greta daca vrei incerc sa-l pun eu,dar astept aprobarea ta. Vio voi ce mai faceti? |
||
bau Postat pe 15 Aprilie 2010 23:47 |
||
aly_fab cum mai e puisorul tau,e mai bine? Al meu acum doarme,sper sa nu se mai trezeasca in noaptea asta. |
||
|
||
bau Postat pe 15 Aprilie 2010 23:48 |
||
bau, in legatura cu bubitele, i-au mai disparut... sa vedem maine.. al tau mai are? probabil e o perioada cu deschidere la alergii... | ||
aly_fab Postat pe 15 Aprilie 2010 23:49 |
||
a fost mai bine azi bebe. nu chiar asa matzait ca ieri. acvum doarme in brate la mine... am iesit la plaja azi. voi? | ||
aly_fab Postat pe 15 Aprilie 2010 23:50 |
||
buna seara fetelor ati cam avut activitate nu gluma dar imi e asa lene ca nicu=i nu citesc . ce va fac bebeii?cum se simt? |
||
anaROBERT Postat pe 15 Aprilie 2010 23:53 |
||
La noi o fost matzait pana la 16rau de tot,nu avea stare,nu-si gasea locul,cand pe jos ,cand in brate dar niciunde nu era bine. Pana i-am dat panadol si a tras o tura de somn si apoi o fost un pic mai linistit,de abia astept sa-i iasa odata dintisorii. Bubite nici la noi nu or mai iesit si i-au cam trecut acelea care le avea. Buna Ana |
||
bau Postat pe 15 Aprilie 2010 23:56 |
||
da ce de topicuri cu poezii au deschis fetele astea ,oare unu nu era suficient | ||
anaROBERT Postat pe 15 Aprilie 2010 23:57 |
||
Almeu bb doarme dus...si imediat il urmez dar mai am un pic de scris la lucrarea asta ca paraca nu o mai termin c=veci... Mony ai intrebat cum e cu mancarea bucatele, al meu nu a avut deloc treaba, tatsu ii tot arata cum sa mestece si a inceput sa mestece dupa el chiar plescaind inca de cand i-o dadeam in blender... |
||
viobregar Postat pe 16 Aprilie 2010 00:05 |
||
Multumesc Vio ,incercam si noi,dar mie imi e cam frica sa-i dau bucatele,dar incetul cu incetul sper sa reusesc si asta. E un hop f greu pt mine,dar trecem noi si peste asta,mai ales ca, cat de curand o sa avem 4 dintisori. Eu va pup fetele. Fug la somn sa recuperez din noaptea trecuta. |
||
bau Postat pe 16 Aprilie 2010 00:25 |
||
pa pa bau somnik usor | ||
anaROBERT Postat pe 16 Aprilie 2010 00:27 |
||
Somnik pufos Ana si eu ma duc la somnik cred ca ramai singurica |
||
viobregar Postat pe 16 Aprilie 2010 00:30 |
||
nici eu nu mai stau mult dar vad ca e si aly online si trebuie sa apara si greta :)) ok somnik usor pa pa |
||
anaROBERT Postat pe 16 Aprilie 2010 00:32 |
||
ana ce faci ? eu de abia tastez sa ma scuzati....nu mai stau mult..caut ceva pe net si ies din peisaj. ce-ati facut voi? sunteti bine? | ||
aly_fab Postat pe 16 Aprilie 2010 00:39 |
||
buna aly da suntem bine in sfarsit stam afara toata ziua in casa doar papam face nani putin si iarasi afara voi ce faceti ce fac copii? |
||
anaROBERT Postat pe 16 Aprilie 2010 00:47 |
||
Mersi vio, dar nu-s eu Mony, tu sa-mi zici ce ai primit cand ai batut 2000 de mesaje scrise, mai bine. Ca sa stiu daca ma chinui si eu sa ajung la cifre d-astea, daca merita ce-ai primit. Vezi ca te-a luat ana cu 2500. O fi si ala un prag de premiat? Ana? Citesc maine, ca daca mai stau, incep ziua cu tastatura qwerty pe fatza. |
||
ses Postat pe 16 Aprilie 2010 01:56 |
||
buna ses nu ai somn? da care e faza cu numarul mesajelor?ca nu m-am prins deranjeaza vizual pe cineva? sper ca nu... |
||
anaROBERT Postat pe 16 Aprilie 2010 01:58 |
||
Mony, daca poti, pune-l... mie imi da eroare de fiecare data cand incerc... am mai incercat si pe topicul de bancuri, dar... acelasi rezultat. Sa mai rada si alte mamici, nu numai noi | ||
hamham Postat pe 16 Aprilie 2010 01:59 |
||
buna greta ce faci nici tu nu ai somn? | ||
anaROBERT Postat pe 16 Aprilie 2010 02:00 |
||
fetele , am vrut sa va zic mai de mult, dar am crezut ca e pe bune varsat la bebi vostri... si al meu a fost PLIN de bubite. Dar era de la vantul de primavara. Am dat cu Advantan crema si am luat Ketof... Daca va ajuta cu ceva... | ||
hamham Postat pe 16 Aprilie 2010 02:01 |
||
am facut gresala sa incerc sa dorm cu fimiu pe la 21 si... nu ma- lasat.. eram chiauna si am baut o cafea... Acum doarme toata lumea si eu stau de paza | ||
hamham Postat pe 16 Aprilie 2010 02:16 |
||
si... ai avut dreptate.. iata ca am aparut!!! | ||
hamham Postat pe 16 Aprilie 2010 02:17 |
||
stiam eu ceva eu ma bag la somn ca maraie fimiu nu stiu ce nu ii convine pa pa somnik usor |
||
anaROBERT Postat pe 16 Aprilie 2010 02:21 |
||
ana, unde e topicul de poezii? VREAU SI EU!!! | ||
hamham Postat pe 16 Aprilie 2010 02:23 |
||
L-am gasit! i-am dat un pic de "curaj" lu' socrela... | ||
hamham Postat pe 16 Aprilie 2010 02:33 |
||
buna fetele. aTI MUNCIT NU GLUMA !!!!!!!!!!! Vio si sta pe tricicleta sau nu l-ai pus inca? Bau asta vroiam sa zic si eu ca trebuie sa cauti un doctor bun ca sa fii sigura de rezultate, ca pe la noi ies toate pozitive in general. Bau si eu am ceva carti cu retete dar zicea cineva de ceva carticica cu poze sau ceva de genul asta. Acum nu mai caut ca habar nu am cand a fost discutia. Dar daca vreti fetele trimiteti-mi ce aveti si apoi selectez eu. Am vreme inca un an cat stau acasa. :))))))))))))) adresa de e-mail - [email protected] Noi de doua zile stam tot prin casa ca e vreme urata si sunt satula. Cred ca si micuta mea. Imi arata usa dar nu putem. Ploua de 2 zile aproape. Si tot cu nasul in pioneze suntem. Asa imi este de mila de ea. Alisa de 1 sapt jumate merge singurica. Cate putin dar a progresat foarte repede. Imi este atata de draga cand o vad cum se pozitioneaza, isi ridica manutele sa aibe echilibru si da-i - hopa topa. Cand nu mai poate cauta in jur ceva sa se sprijine si daca nu gaseste se lasa jos. E tare simpatica. Eu de cand am inceput ii dau pasat cu furculita sa pape. Luni am fost la doctor si a zis ca trebuia sa ii dau dejka bucatele mai mari un pic ca are dintisori. Banana si paine ii dau mai mari si cativa pufuleti din cand in cand pe care ii mananca singurica. In rest vom face trecerea usor, usor. |
||
Pitu Postat pe 16 Aprilie 2010 09:11 |
||
buna dimineata fetelor.mama da ce de activitate ati avut.trebuie sa ma apuc sa citesc sa recuperez.la o coffa si o va bagati? | ||
gaby8101 Postat pe 16 Aprilie 2010 09:16 |
||
buna dimineata gaby. Cred ca fetele fac pauza ca au muncit intens. :))))))))))))) | ||
Pitu Postat pe 16 Aprilie 2010 09:19 |
||
gaby fetita ta e mai maricica, nu? Adica peste 1 an sau 2? | ||
Pitu Postat pe 16 Aprilie 2010 09:20 |
||
buna lorena. da fetita mea are 2 anisori si 6 lunite | ||
gaby8101 Postat pe 16 Aprilie 2010 09:21 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
bb-ei nascuti in martie..la mai mult.... | 18 | De la: office_salinasusesi_ro 12 Aprilie 2010 23:17 |
Vand Minge cu suport Bop and Bounce Ball Fisher Price - 45 ron | 2 | De la: erimar 8 Noiembrie 2009 01:00 |
PERLE | 76 | De la: SEBY1YEAR 25 Iunie 2009 14:29 |
|
||
Premergatoare ieftine si de calitate excelenta | 1 | De la: alexandra 23 Octombrie 2009 21:54 |
Lapte Humana 2 cutie de 1500 grame | 2 | De la: hranacopii 19 August 2008 16:10 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară