sa-ti traiasca. spune-mi te rog a trecut usor la mancat bucatele mari? Noi ar trebui sa incepem dar parca imi este frica sa nu se inece. Nu stiu daca ai citit dar am scris ca banane si painica ii dau bucatele mai mari un pic si pufuleti mananca singura. |
||
Pitu Postat pe 16 Aprilie 2010 09:27 |
||
---|---|---|
eu am inceput sa ii dau bucatele pe la 9 luni.la inceput o sa faca figuri ca e mai usor sa manance pasat decat sa depuna efort sa mestece ce ii dai, dar treptat se obisnuieste.cati dintisori are bb?a mea la 9 luni avea 8 dintisori | ||
gaby8101 Postat pe 16 Aprilie 2010 09:33 |
||
Buna dimineata fetele Vad ca kidz ma enerveaza asa ca m-am lasat pagubasa. |
||
|
||
bau Postat pe 16 Aprilie 2010 09:46 |
||
Ce mai faceti voi? | ||
bau Postat pe 16 Aprilie 2010 09:48 |
||
Si noi lorena ne chinuim cu bucatele,ca nu ii plac dar sper ca o sa trecem si peste etapa asta. gaby ce fetita mare ai Am dormit si noi in sfarsit azinoapte,dar la 7 dim trezirea.....vad ca s-a mai linistit puiul meu,nu am apucat sa ma uit la dintisori dar cred ca i-au iesit bine acum,si nu ne mai chinuim o vreme. lorena dar a ta cati dintisori are? Felicitari pt primii pasi. |
||
bau Postat pe 16 Aprilie 2010 09:55 |
||
ses nu am primit nimic | ||
bau Postat pe 16 Aprilie 2010 09:59 |
||
o adevarata domnisoara. ma omoara cu talentele ei. ieri am fost prin mall sa ii cumpar de imbracat.cate fite mi-a facut in magazine. oche(rochie) la la(mai larga sa poata sa o tina de poale si sa danseze in ea) .nu a stat la probat de pantalonasi.imi venea sa nu ii mai cumpar nimic. | ||
gaby8101 Postat pe 16 Aprilie 2010 10:08 |
||
scuze gaby dar s-a trezit micuta mea. Alisa are 10 luni jumate si are 6 dintisori. | ||
Pitu Postat pe 16 Aprilie 2010 10:20 |
||
bau multumim. Sincer am asteptat sa isi dea drumul pt ca de la 7 luni se ridica in picioare singura si mergea tinindu-se de marginea patului sau de perete. Eu o pun foarte rar in rotobil, doar cand am ceva de facut ca acolo e sigur. De fapt si de acolo reuseste sa imi scoata de prin dulap tot ce poate si mai face alte cateva chestii mai interesante dar macar stiu ca nu cade. De vorbit zice doar tata si mama numai cand plange. Toata ziua vorbeste cu tata la tel si daca ii zic sa zica mama zice tot tata. Si mai zice ham. Orice animal vede ea zice ham. :)))))))))) Si papa mai plescaie si zice asa incet papa dar numai daca o intreb eu daca vrea sa pape sau atunci cand ii este foame si vede mancare merge la ea iti arata si plescaie. E simpatica. Bau imi pare rau ca va chinuiti cu dintisorii. Dar dupa ce pusca nu mai sunt probleme. |
||
Pitu Postat pe 16 Aprilie 2010 10:26 |
||
Buna dimineata fetelor!! Haideti sa va fac o cafelutza si sa ne rasfatam un pic! bau, cum a fost aseara? a dormit cel mic? noi am dormit un pic mai bine, si am mai recuperat din somn si oboseala. lorena, ai primita carticelele? |
||
aly_fab Postat pe 16 Aprilie 2010 10:29 |
||
lorena, ce scump de cowboy-ul tau :))) | ||
aly_fab Postat pe 16 Aprilie 2010 10:30 |
||
gaby cred ca este si va fi o domnisoara foarte cocheta fetita ta. Lasa ca e bine asa. Ma rog cu limite si bun simt atunc cand vor fi mai mari. Nu vreau sa supar pe nimeni dar mai vad pe strada "fetite" care nu au mai mult de 12 poate 14 ani si sunt vopsite la par si machiate de numa. Eu zic ca e prea devreme si ca au prea multa libertate. Fiecare lucru la randul lui si la momentul potrivit. | ||
Pitu Postat pe 16 Aprilie 2010 10:30 |
||
Pai mony, cred ca a luat Ana tot. Nu vezi ca e inaintea ta? | ||
ses Postat pe 16 Aprilie 2010 10:32 |
||
copilasii pot fi uneori groaznici la cumparaturi. al meu cand era micutz, avea multe jucarii, si cand ieseam in oras normal ca-mi tot cerea, dar tot timpul ii ziceam, avem si noi acasa... si ma credea ...ii ziceam ca sunt in pod, dar pana ajungeam acasa uita..acum nu mai pot sa-l pristesc!! | ||
aly_fab Postat pe 16 Aprilie 2010 10:33 |
||
ceau ses!!! ce mai faci?? sunteti bine? | ||
aly_fab Postat pe 16 Aprilie 2010 10:34 |
||
eu nu le-am mai vazut pe alinakatt si aly_raz online :( sper ca sunt bine ...ele si bebicii lor... | ||
aly_fab Postat pe 16 Aprilie 2010 10:36 |
||
iti imaginezi ca nu am sa permit sa se vopseasca la 12 ani .toate la timpul lor.eu vorbeam ieri cu cumnata mea despre fetele din ziua de azi care la 14-15 ani nu vorbesc decat despre sex.altceva nu au in cap.am o vecina aici pe scara are 15 ani ,suvite verzi in cap si are o faima de curvulita.umbla cu baieti de 20 de ani. nu vreau asa ceva pt fata mea.nici nu ma gandesc. | ||
gaby8101 Postat pe 16 Aprilie 2010 10:36 |
||
Buna Aly! Da, se poate spune ca suntem ok. Eu am bateriile cam descarcate si nu prea gasesc borcanu' de Nescafe. Voi? Nu am avut timp sa mai intru si nici sa citesc tot ce s-a scris. Dar imi revin eu, cand o sa gasesc nessu' |
||
ses Postat pe 16 Aprilie 2010 10:36 |
||
Buna aly Am dormit azinoapte. Voi cum mai sunteti? Cum a-ti dormit? ses la asta nu m-am gandit lorena si al meu de la 7 luni se ridica singur in picioare si mrge tinandu-se . Acum incearca si fara sa se tina dar nu prea are rezultate,incearca de cateva ori dupaia se enerveaza si tot asa repeta. gaby pai da acum e domnisoara mare.Vrea sa fie in trend |
||
bau Postat pe 16 Aprilie 2010 10:39 |
||
pe aly_raz am mai vazuto online,dar nu spune nimic. | ||
bau Postat pe 16 Aprilie 2010 10:41 |
||
asa e gaby. te sperii cand le vezi ce pot face si ce pot vorbi la varsta lor. Eu am 30 ani , fac 31 luna viitoare dar nu consider ca sunt batrana (zic asa acuma) dar eu nu o sa o las pe fata mea cu vopsele pe par si din astea asa devreme. Nu e bine si nici sanatos. Hai sa va povestesc o faza. Aveam cateva prietene care lucrau la un coafor mai fitos asa. Si intr-o zi apare mam cu o domnisorica de 14 ani sa o coafeze, sa o vopseasca si sa o machieze ca mergea la un casting. Cosmeticiana a zis, nu va suparati dar eu nu ii fac nici un tratament la varsta asta. E prea devreme si nu i-a facut. |
||
Pitu Postat pe 16 Aprilie 2010 10:51 |
||
LA MULTI ANI! eu am 26 dar sincer vorbind eu la 14-15 ani nu stiam ce este ala sex, vopsit,nu mai zic machiaj si alte cele.noi inca ne jucam cu papusile tin minte in spatele blocului | ||
gaby8101 Postat pe 16 Aprilie 2010 10:55 |
||
cowboy-ul meu este de fapt o ea.:)))))))))) Si noi ne jucam o gramada de jocuri de care copiii de acum nici nu au auzit. |
||
Pitu Postat pe 16 Aprilie 2010 11:06 |
||
hai ca-ti dau o cafea din cafea de cafea! scuze ca am plecat asa, dar stiti cum este cu copii.... lorena, scuze...:))) oricum e scumpa ! :)) | ||
aly_fab Postat pe 16 Aprilie 2010 11:30 |
||
bau ce scump este cel mic in poza, cum incearca el sa deschida usa!! grija la degetele!! al meu si-a prins manuta cand era mic de vreo cateva ori..... | ||
aly_fab Postat pe 16 Aprilie 2010 11:31 |
||
gaby, de acord... insa copii din ziua de azi nu mai pot fi lasati in spatele blocului.... si din pacate stau prea mult in fata tv si a calculatorului..... trist dar adevarat! | ||
aly_fab Postat pe 16 Aprilie 2010 11:33 |
||
bau, suntem mai bine azi... nu mai sunt asa chiauna ca ieri...as fi dat tot regatul meu pentru un somn de dupa-amiaza.... insa nu cred c-o sa mai am parte de asa ceva de acum inainte....... | ||
aly_fab Postat pe 16 Aprilie 2010 11:35 |
||
foarte bine a facut omul acela ca nu i-a facut ...insa sunt multi care pentru bani fac orice, nu se uita la varsta... si eu ma uitam pe strada, unele copile sunt atat de mature....la 14,15 ani.... Nu-i de mirare ca raman insarcinata.. copii din ziua de azi (vorbesc ca o batranica acum ) nu mai au copilarie... | ||
aly_fab Postat pe 16 Aprilie 2010 11:38 |
||
foarte trist.da adevarat.pacat .ca nu se pot bucura si ei de aceleasi lucruri ca si noi .copii din ziua de azi la 16-17-18 ani au la randul lor copii.copii care cresc copii. | ||
gaby8101 Postat pe 16 Aprilie 2010 11:41 |
||
la usa nu ajunge la cleanta asa ca inca nu reuseste. La dulap o reusit, si-o prins degetul si tipa intruna sa merg sa-l scap,dupa ce l-am scapat nu o mai deschis dulapul,pana azi cand o uitat ce o patit. Fug sa-i dau sa pape ca ma cearta in limba lui " a -da -ba da-ga-aaaa-da da da ....aaaa ba da" |
||
bau Postat pe 16 Aprilie 2010 11:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand carucior titi 3 in 1 | 1 | De la: luiza74ace 5 Decembrie 2009 19:20 |
Vand carut sport Primii Pasi C-108, nou, 150 ron | 3 | De la: ahsoka 11 Mai 2010 09:19 |
SET SCOALA NENUCO | 1 | De la: XEMONIA 3 Decembrie 2009 23:22 |
|
||
Calendare personalizate pentru cei dragi | 1 | De la: alexandra 15 Decembrie 2009 00:52 |
Administratoarea forumului Babycafe se lupata cu cancerul | 2 | De la: atabeica 27 Septembrie 2008 23:32 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară