mamici on line

stai linistita bau ca inteleg....
iuliana_raluca
Postat pe 16 Aprilie 2010 17:46
cum te mai simti?
eu ma rog acum de bebe sa pape ceva dar nu vrea
bau
Postat pe 16 Aprilie 2010 17:51
bau sa sti ca ma simt bine dar bb nu m-am lasat toata noaptea sa dorm ...a dansat toata noapte....si sunt cam obosita si azi am iesit si in parc ..si m-am apucat si de niste saratele....dar au iesit....

nu il forta pe bebe ..cred ca il doare rau saracutul...offf ce mila imi e de el ca sigur il doare rau ....a dormit aznoapte????
iuliana_raluca
Postat pe 16 Aprilie 2010 17:56
Te pregateste pt cand vine

O dormit azinoapte.
bau
Postat pe 16 Aprilie 2010 18:07
imi face pregatirea ....

ce bine ca a dormit
iuliana_raluca
Postat pe 16 Aprilie 2010 18:18
lorena, da-mi adresa de e-mail ...cel mai bine intr-un mes privat. uitati aici un link cu retete pentru bebelusi: http://retetebebelusi.ro/
(pauza dupa http)
aly_fab
Postat pe 16 Aprilie 2010 19:32
bau, acum am vazut ca si tu ai dat linkul asta!!
aly_fab
Postat pe 16 Aprilie 2010 19:35
buna tuturor... raul al meu in 24 face 5 luni si astazi i-am cumparat un premergator si l-am pus in el si ii place destul de mult.. e bine k l-am pus in el?? nu e prea devreme??
voi knd ati pus bebici in premergator?
ale_micutza
Postat pe 16 Aprilie 2010 20:42
buna ale_micutza.Mai sunt topicuri asemanatoare deschise.Cauta in forum la ,,premergator"si vei gasi diferite postari.
chanty
Postat pe 16 Aprilie 2010 20:44
multumesc chanty o sa ma uit acum!
ale_micutza
Postat pe 16 Aprilie 2010 20:47
iuliana multumesc
Chanty asta e viata si bunica ta e destul de batrana, mama mea a murit la 50ani...
Ale eu l-am pus in premergator pe la 8luni jumate...
viobregar
Postat pe 16 Aprilie 2010 20:48
imi pare rau vio ca ti-ai pierdut mama.Bunica mea nu poate fi niciodata prea batrana pentru mine.Nu am pierdut (de cand imi pot aduce aminte) pe nimeni drag,am sentimentul ca nu voi putea face fata.Inca sper ca va fi totul bine muuuult timp de acum incolo.va pup,o seara buna
chanty
Postat pe 16 Aprilie 2010 21:22
ale_micutza si al meu vroia sa mearga repede si ii placea in premergator,dar eu am ajuns la concluzia ca nu-i prea bun premergatorul pt ei.
Si pt puisorul tau este destul de devreme .
Asta e parerea mea.
Si eu am vrut sa-l pun de la 5 luni,pt ca vroia sa stea toata ziua in piciouse sustinut,dar la concluzia asta am ajuns eu ,dupa ce l-am pus la 6 luni cand deja statea in fundulet. Si el care inainte mergea f frumos sustinut,nu mai stia sa paseasca frumos. Si doar ca l-am pus de vro cateva ori 5 min.
Asa ca am renuntat total la el,l-am pus pe covor,ne-am jucat,i-am aratat cum se emrge de-a busilea si la 6 luni jum mi-a mers de-a busilea,apoi la 7 luni se ridica singur in picioruse si acum la 8 luni jum merge dar tinandu-se de ceva.
Deci parerea mea este ca nu se dezvolta asa repede daca mergea in premergator. Si o reinvatat sa mearga frumos,nu merge pe varfuri si paseste frumos.
Al meu premergator l-am pus la pastrare,nu l-am mai folosit deloc(chiar daca era inebunit dupa el,era super fercit in el,dar nu era bun pt el)
bau
Postat pe 16 Aprilie 2010 21:56
Ce mai faceti fetele?
bau
Postat pe 16 Aprilie 2010 22:24
ceau fetelor bau
a mancat bebele tau conopida?
aly_fab
Postat pe 16 Aprilie 2010 22:28
Chanty multa sanatate bunicii tale...e foarte greu sa pierzi pe cineva drag...ti-o spun din experienta ca am pierdut 3 persoane dragi in 2 ani...
Mony eu am avut mare noroc cu premergatorul, in el s-a invatat sa paseasca bine nu pe varfuri si sa stea bine in picioare. Depinde si de bb al tau e precoce, al meu abia la 8 luni jumate a stat bine in funduletz si abia pe la 9 jumate a inceput sa mearga sustinut. Si abia pe la 11 luni a inceput sa se ridice singur in funduletz. P e al meu premergatorul l-a intarit si ajutat mult...
Sal Aly
viobregar
Postat pe 16 Aprilie 2010 22:34
ale, si eu zic ca este prea devreme pentru asa ceva... pe la 8 luni as zice eu....
aly_fab
Postat pe 16 Aprilie 2010 22:38
Buna aly
A papat in sfarsit,ca de 2 zile nu mai vroia decat lapte.
Voi ce a-ti mai papat?

Oare ce o mai face Lowiny?
bau
Postat pe 16 Aprilie 2010 22:39
ceao vio ce faceti?? ce face socrela??
aly_fab
Postat pe 16 Aprilie 2010 22:39
cred ca s-a culcat, ca vine rupta saraca da putere sa bage de vina tot mai are... dar sunt
Al meu bb doarme dus de la 8 adica de aproape 3 ore...
viobregar
Postat pe 16 Aprilie 2010 22:41
ce a papat bau? conopida? i-ai facut-o la blender? de 2 zile numai laptic vrea ???nimic altceva? cereale i-ai dat?
aly_fab
Postat pe 16 Aprilie 2010 22:41
vio ma bucur ca nu sta pe capul tau tot timpul
aly_fab
Postat pe 16 Aprilie 2010 22:43
Mony ce dragutz e bb tau in poza asta...Cati cm are ca pare asa dolofanel si parca ai zis ca re 8kile si ceva...
viobregar
Postat pe 16 Aprilie 2010 22:44
mda inca nu stiu daca sta maine pt ziua lu nepotusu, nu prea cred ca sta, nici macar nu i-a cumparat nimic ca de obicei...
viobregar
Postat pe 16 Aprilie 2010 22:44
Vio in premergator niciodata copilasul nu o sa invete sa-si mentina bine echilibrul si mai ales sa stie sa cada. Adica sa stie sa cada in fundelez,sa-si puna mainile inainte cand cade pe burta,e f important lucru asta. Pentru ca mai tarziu v-a fi obisnuit sa fie protejat.
Al meu de acum o invatat sa nu se mai loveasca si sa poata delimita distanta.
E adevarat bebei sunt diferiti,dar totusi eu nu consider ca premergatorul e un ajutor pt ei,ci mai degraba pt noi.
E mai bine sa plece cand sunt ei pregatiti ,decat fortati .Pt ca, din moment ce nu se poate ridica singur in picioruse , in mod normal nu ar trebuii sa stea in picioruse ca nu are muschii formati.
Sa nu te superi te rog pe mine,dar asta e doar parerea mea,poate gresesc.
bau
Postat pe 16 Aprilie 2010 22:45
fetelor, cat sa-l tin pe bebe pe burtica ??? e bine sa stea asa ?
aly_fab
Postat pe 16 Aprilie 2010 22:48
aly Da blenduit tot
Azi i-am dat vreo 3 pufuleti,dar ma uitam la el cu o frica
Voi ce a-ti papat?(ma repet :P)

Vio baietelul meu are 69cm si 8 kg jum,pare dolofanel ca pantalonii sunt tip bufanti sau cum le-o spune. Si ca era imbracat de plecat afara si afara era frig Mie nu mi se pare f gras,dar nici slabut,mie chiar imi place cum e
Ce mai face baietelul tau? Stie ce-l asteapta maine? Ce i-ai cumparat?
bau
Postat pe 16 Aprilie 2010 22:49
bau, n-ai de ce sa-ti fie frica. crede-ma. el are instincte, stie foarte bine sa nu se inece, si o sa vezi ca o sa invete sa mestece. incearca sa-i dai vreo 2-3 cartofi prajiti, poate suna aiurea, sau miez de paine si lasa-l sa molfaie. de asemenea poti sa-i dai sa roada castravete, asa mare, o sa fii uimita cum musca cat ii trebuie.. ei sunt mult prea docili decat ii credem noi
aly_fab
Postat pe 16 Aprilie 2010 22:54
Da aly e bine stai linistita.
Al meu de la o luna jum doarme numai pe burtica,f rar dormea ziua pe spate sau pe o parte,dar in rest numai pe burtica.
Si acum cel mai des doarme pe burtica,se mai intoarce el din cand in cand pe o parte si pe cealalta,dar in rest tot pe burtica.
bau
Postat pe 16 Aprilie 2010 22:57
aly am zis ca o sa merg sa caut piscoturi speciale pt ei.
Off sa trec peste asta ca mi se pare cel mai greu lucru.
I-am dat odata banana sa muste asa si a dat sa se inece,m-au trecut toate apele.
bau
Postat pe 16 Aprilie 2010 22:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
V-ati saturat de jucariile imprastiate prin toata casa? 1 De la: PiticulVesel 23 Octombrie 2008 00:00
Jocuri si jucarii 1 De la: jocurisijucarii 23 Noiembrie 2009 15:21
vand carut bebe 7 De la: mariateona 22 Septembrie 2011 21:58
vand saltea de patut relaxa nou nout 1 De la: pinky 25 Mai 2009 15:22
mamici din brasov 6 De la: hainebebecopii 12 Decembrie 2010 21:10
Setari Cookie-uri