mamici on line

mony nu ma supar fiecare cu parerea lui, se ridica in picioruse daca se trage de mine, dar nu singur, pe mine chiar m-a ajutat ca inainte sa il pun statea numai pe varfuri acum sta pe toata talpa...Nu e gras al tau bb e numai bine, al meu are 82cm si in jur de 11 kile...I-am luat o jucarie arca lui noe ii zice cu muzicutze si luminitze, omasinutza de plaja cu lopatica si alea alea, inca 2 masinutze mai mici si vreo 5-6seturi de zdranganitori si bineinteles hainutze...
Aly are dreptate cu mancarea, eu am inceput sa o pisez cu furculitza cand avea 8dintisori nu mai repede, dar al meu a avut 8 dintisori pe la 6 luni jumate...
viobregar
Postat pe 16 Aprilie 2010 23:00
si noi ne inecam adeseori... se mai ineaca si bebici.. si cand manaca si cand beau... o sa vezi ca o sa fie bine
aly_fab
Postat pe 16 Aprilie 2010 23:03
Aly lasa-l pe buritca daca ii place al meu a inceput pe la 4lunijumate sa se intoraca pe parti si pe burtica nu il puneam bine jos si hopa pe burtica si acu doarme pe burtica cu mana pe perina pusa sa nu vina jos...
viobregar
Postat pe 16 Aprilie 2010 23:06
Pai tocmai cred ca de asta mi-e asa de frica ,ca eu de 2 ori am zis ca ma duc pe apa sambetei din cauza asta,odata cand eream mica cu peste cu oase si odata la 18ani cu paine,ca am mancat in graba si nam mestecat bine si hop,o ramas in gat.

Acum mi-o dat un cap in buza de mi-o dat sangele,deci is fresh

Vio ce de cadouri o sa primeasca baietelul tau
bau
Postat pe 16 Aprilie 2010 23:08
Eu zic si banana sa i-o dai pisata cu furculitza. Eu cu banane am inceput. Eu azi am facut de mancare cioribita si silviutz a papat ou fiert si piure de zarzavaturi pe langa obisnuitele fructe.
Voi le dati capsuni la bb sa manance? Eu azi i-am dat prima data...
Aly cum merge diversificarea?
viobregar
Postat pe 16 Aprilie 2010 23:09
Ma gandesc cu groaza ca vine iar nasu si iar arunca banii aiurea pe cine stii ce porcarii scumpe.
Si tata i-a luat tricicleta deaia cu umbrelutza cu amner de impins, un costumas si un celular de jucarie...
viobregar
Postat pe 16 Aprilie 2010 23:11
Eu m-am invatat si cu capuri in gura si cu muscaturile ca ma musca cateodata...m-a prins odata de buza mi s-a umflat buza de numa...
viobregar
Postat pe 16 Aprilie 2010 23:12
Si pe mine ma musca si ma ciupe cand se prinde de mine , dar sper sa nu reuseasca sa-mi sparga nasu,ca m-o lovit pana acum de vreo 3 ori si asa rau doare.... El nu vrea sa ma loveasca,dar na din joaca ce sa facem se mai intampla.
Eu cred ca astept sa-i creasca putin dintisorii care i-au iesit(4 la nr),mai este inca unul care se chinuie sa iasa(ala fiind al cincelea) si apoi incep cu bucatele .
Mi-e frica sa nu mai accepte mancarea,ca asa mi-a facut dupa ce i-am dat maruntit.
Ma gandesc sa-i dau intre mese cate-o bucatica,ceva.
bau
Postat pe 16 Aprilie 2010 23:18
merge si asa si al meu din joaca sau inainte cand ii ceream pupici ma musca, acu imi da pupici cand vrea, in schimb pe tatsu il pupa ca pe icoana...Mi-a bagat odata degetul in ochi aia da durere, cateva clipe nu am mai vazut nimic...
viobregar
Postat pe 16 Aprilie 2010 23:21
De o saptamana bea si puiutul meu apa,dar numai cu sticla aceea de sucuri pt copii,cred ca stiti la ce ma refer.I-am cumparat degeaba cana cu cioc ,ca nu o vrea,nici din biberon nu bea,nici din lingurita decat din sticluta aceasta.
bau
Postat pe 16 Aprilie 2010 23:22
ii bine si din sticla aia, al meu bea numai cu cana...Am vazut cana din aia cu pai speciala pentru eii cred ca ii iau una din aia...
viobregar
Postat pe 16 Aprilie 2010 23:28
Fetele va urez somn ushor.
De abia am reusit sa-mi adorm bebele,ne-am ras ,a plans un pic,si intr-un final a adormit.Acu fug si eu langa el.
Va
bau
Postat pe 17 Aprilie 2010 00:35
LA MULTIIIII ANIIIII! vio sa iti traiasca baiatul,sa fie sanatos si voi sa va bucurati de el.
ionela_miruna
Postat pe 17 Aprilie 2010 08:54
sa-ti traiasca baietelul Vio,sa fie mereu sanatos,sa creasca mare si frumos,sa va aduca numai bucurii
chanty
Postat pe 17 Aprilie 2010 10:09
La multi ani !!! Silviu sa cresti mare,frumos si sanatos.
bau
Postat pe 17 Aprilie 2010 10:37
buna fetelor ce mai faceti?

ieri nu am putut intra,toata ziua am umblat si aseara eram rupta de somn ca niciodata

silviutz la multi ani sa fi sanatos,sa cresti mare si frumos.

vio sa iti traiasca baiatul sa va bucurati de el.

si noi astazi facem 1 an jumate
anaROBERT
Postat pe 17 Aprilie 2010 11:30
buna ana,ce faci? nici eu nu prea am mai intrat,ca s-a facut frumos afara si stam mai toata ziua afara. ce ai mai facut. eu ieri de dimineata am avut zi de curatenie generala si dupa aceea am plecat la plimabare prin oras
ionela_miruna
Postat pe 17 Aprilie 2010 11:42
buna ionela_miruna si noi de cand sa facut frumos afara stam non stop,intram in casa papam,dormim si iar afara
anaROBERT
Postat pe 17 Aprilie 2010 11:46
buna dimineata fetelor. va doresc o zi superba. ana, cum e vremea pe la voi?
aly_fab
Postat pe 17 Aprilie 2010 11:48
buna aly a plouat azinoapte si acum e cald dar noroi si nu putem iesi afara,cred...
anaROBERT
Postat pe 17 Aprilie 2010 11:49
fetelor ce va fac bebeii?
ionela_miruna
Postat pe 17 Aprilie 2010 11:49
nu mai e asa noroi,a inceput sa se usuce.si eu astept sa se trezeasca miruna sa iesim afara.
ionela_miruna
Postat pe 17 Aprilie 2010 11:50
bau, vio ma scuzati ca am disparut ca magarul in ceata, insa sotul a pus aseara monopol pe calcuator.
vio, bebe meu tot suc de mere cu morcov si cereale. nu-i dau mult, sa nu scada lactatia de la tztzi.
bau, da, oasele de peste pot fi extrem de periculoase... si samburii..seminetele..insa ai incredere in bebic si o sa treceti si peste asta... si pe mine ma asteapta...
aly_fab
Postat pe 17 Aprilie 2010 11:52
vio, sa-ti traiasca ingerasul, multi ani si sanatos si sa va bucurati de el....
aly_fab
Postat pe 17 Aprilie 2010 11:53
fetelor eu va pupacesc pa pa o zi buna sa aveti
anaROBERT
Postat pe 17 Aprilie 2010 11:56
multumim la fel. si eu ma duc sa fac papa la mirunica ca s- trezit si dupa aceea plecam afara
ionela_miruna
Postat pe 17 Aprilie 2010 11:58
Buna fetele

Ana asa putin pe la noi?

aly_fab ce-ti mai fac puisorii?
Ma gandesc ca la tine v-a fi mai usor,ca ai experienta

bau
Postat pe 17 Aprilie 2010 11:58
La noi s-o spus ca nu prea ar fi bine sa iesim afara,oare e adevarat? Pentru copii si cardiaci se spunea,ca azi trece norul de praf sau de ce o fi ala.
Voi ce credeti?

Pofta buna ionela_miruna,
bau
Postat pe 17 Aprilie 2010 12:01
Aseara mi-am dat seama cat de mare o crescut bebele meu. Atata ne-am jucat si am ras .S-o invatat sa faca diferite jocuri cu mine si cum nu avea somn atata se juca si radea intruna. Doamne cand il vedeam nu-mi venea sa cred cat de dulce poate fi,cat de marisor a crescut si cate poate sti. Am observat ca imediat prinde orice. Si daca ma joc acum ceva nou cu el ,el prinde si dupaia se joaca el asa cu mine. A invatat si sa ma certe,si se facea ca ma cearta si apoi radea.
Azidim cand s-a trezit,cum tatasu plecase devreme,s-a uitat prin camera pana m-a gasit pe mine,dupa ce m-a gasit a inceput sa rada si sa ma imbratiseze sa ma pupe,vai cat de dulce era
bau
Postat pe 17 Aprilie 2010 12:14
gata, am papat.mai stam putin ca mai am putina treaba si plecam afara
ionela_miruna
Postat pe 17 Aprilie 2010 12:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vand scaun auto Chicco, marsupiu, hainute noi si sh de calitate 7 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:25
PENTRU ANFLO ALIAS DEEA08 ALIAS BEBE08 ALIAS DDEIUTZZ ETC ETC ETC 3 De la: LauraNicole 18 Februarie 2010 01:27
Vand scaun auto CHICCO Zenith 1 De la: kidz007112 30 Mai 2010 22:37
Sunt confuza ! 6 De la: garbo_421273 6 Decembrie 2015 14:40
Jucarii pentru copii 1 De la: kidz000259 12 Martie 2009 23:09
Setari Cookie-uri