a-ti plecat fetele? M-ati lasat,m-ati parasit? |
||
bau Postat pe 17 Aprilie 2010 12:15 |
||
---|---|---|
eu mai stau putin,mai am cateva de stans prin camera si caut si niste filme | ||
ionela_miruna Postat pe 17 Aprilie 2010 12:17 |
||
Ionela ce mai papa micuta ta? A-ti inceput cu bucatele? |
||
|
||
bau Postat pe 17 Aprilie 2010 12:20 |
||
nu prea ii dau bucatele inca,ca tot mi-e teama.ii mai dau cateodata cateun covrigel mai tare sau morcov. ii dau sa pape putin dintr-un mar dar maruntit nu am inceput inca | ||
ionela_miruna Postat pe 17 Aprilie 2010 12:23 |
||
maimutica mea este in patut si a facut ce a facut de s-a dezbract de ciorapei si a ramas in bulanasele goale si rade la mine si imi arata ce a facut | ||
ionela_miruna Postat pe 17 Aprilie 2010 12:24 |
||
super tare si ei ii place sa stea goluta A ta are acum 11 luni ,nu? |
||
bau Postat pe 17 Aprilie 2010 12:27 |
||
are un an si o luna,nu i-am mai schimbat varsta.pe 21 face 13 luni. bebele tau parca are 8 lunite,nu? | ||
ionela_miruna Postat pe 17 Aprilie 2010 12:29 |
||
am plecat afara, o zi buna tuturor | ||
ionela_miruna Postat pe 17 Aprilie 2010 12:40 |
||
Pe 1 mai face 9 luni. Ma scuzi am uitat ca a facut un anisor printesa ta. O zi frumoasa si voua. |
||
bau Postat pe 17 Aprilie 2010 12:42 |
||
bau, eu stiu ca norul ala e pe 3000 m....deci nu prea cred sa aiba legatura cu partea terestra.. ddaca-i frumos e pacat sa stati in casa | ||
aly_fab Postat pe 17 Aprilie 2010 12:57 |
||
bau, cum ai facu conopida aia ieri? si eu am o conopida, si o tot ocolesc...s-o gatesc | ||
aly_fab Postat pe 17 Aprilie 2010 12:58 |
||
buna fetele am revenit si eu am plecat spre portul tomis in plimbare putin si in masina fimiu mi-a adormit asa ca ne-am intors inapoi nu prea tine nici vremea cu mine astazi bau ce ai mama cu noru nu e la noi si e sus de tooooooot |
||
anaROBERT Postat pe 17 Aprilie 2010 13:08 |
||
deci conopida la cuptor. Am facut asa..... Am oparit conopida,apoi am uns un vas de yena cu unt,am asezat conopida acolo si pus sos bechamel( unt topit,faina si am stins cu lapte peste ,se fierbe pana se leaga sosul,apoi pun un pic de marar) se toarnea peste conopida si dat la cuptor. Dupa ce e gata se rade cascaval. Si la bebei se face la blender sau se paseaza. |
||
bau Postat pe 17 Aprilie 2010 13:18 |
||
Pt mine conopida fac mai mult pane,mai rar pun in ciorbita si f rar la cuptor. | ||
bau Postat pe 17 Aprilie 2010 13:19 |
||
va place?mie mi se pare oribila la gust si la aspect dupa ce o blendaresti acolo are un aspect haios tare | ||
anaROBERT Postat pe 17 Aprilie 2010 13:20 |
||
Multumesc fetele pt raspuns... Va puuuuuuuuuuuppppp Iesim afara atunci Acum ne imbracam |
||
bau Postat pe 17 Aprilie 2010 13:21 |
||
ok bau fugi,plmbare frumoasa intru si eu mai rar acum si ma lasa-ti singura de izbeliste a nimanui | ||
anaROBERT Postat pe 17 Aprilie 2010 13:22 |
||
Pai pt al tau Ana nu cred ca mai trebuie blenduita asa ca v-a avea un aspect frumos. | ||
bau Postat pe 17 Aprilie 2010 13:22 |
||
nu ne place am incercat-o si noi dar . | ||
anaROBERT Postat pe 17 Aprilie 2010 13:24 |
||
buna fetele, vreau sa va intreb si eu... a avut bebitza al vostru viermisori? andrei se tot freaca la nas si isi mai baga si manutele, la scaun nu vad nimic dar vroiam sa stiu cam care sunt simptomele si daca a trecut cineva prin asa ceva, chiar dupa carte nu ma iau, vreau sa stiu de la cineva care a avut ca e alta treaba | ||
Laura_M Postat pe 17 Aprilie 2010 17:50 |
||
Buna fetele,ce mai faceti? Am fost afara 4 ore si apoi am venit acasa cu o foame mareee. I-am facut branzica de casa (lapte +lamaie) +banana si i-a placut atat de mult,ca a ras tot castronasul si dupaia plangea ca mai vrea. Voi ce a-ti mai facut azi? Ce mai fac bebei? Ce le-ati mai facut de papa? |
||
bau Postat pe 17 Aprilie 2010 18:45 |
||
Laura27 nu stiu nici eu cum sunt simptomele la bebei,si al meu se tot scarpina la nas,la inceput am crezut ca e de la mucusori dar cred ca o sa-i fac cat de curand coprocultura.E cel mai sigur. Voi ce mai faceti? |
||
bau Postat pe 17 Aprilie 2010 18:49 |
||
Sallmultumesc de urari multa sanatate si bb vostri si sa va bucurati de ei!!!!!!!!!!!! Al meu a papat piure de cartof azi si carnati preparati special pt el... Laura si al meu se scarpina la nas Mony si al meu prinde repede si apoi ma imita, |
||
viobregar Postat pe 17 Aprilie 2010 18:51 |
||
am fost si noi afara ceva vreme, noi am papat pireu cu snitel, voi ce mai faceti? | ||
Laura_M Postat pe 17 Aprilie 2010 18:52 |
||
ce faci vio? ati papat ceva bun si pentru azi? | ||
Laura_M Postat pe 17 Aprilie 2010 18:54 |
||
Laura cat are al tau acum? Acum doarme si bebelu meu,e epuizat Vio bine ai revenit. Cum o fost la petrecere?Sa ne pui poze. |
||
bau Postat pe 17 Aprilie 2010 18:55 |
||
ce i-ai la strumfuk tau cadou? | ||
Laura_M Postat pe 17 Aprilie 2010 18:55 |
||
1 an si doua luni | ||
Laura_M Postat pe 17 Aprilie 2010 18:56 |
||
Multi ani inainte Laura27 . De la ce varsta nu mai mananca pasat si cum ai procedat,ca vreau cat mai multe pareri despre asta |
||
bau Postat pe 17 Aprilie 2010 19:05 |
||
multumim la fel si voua... sa stii ca unele chestii i le mai pasez, nu tot timpul ca vreau sa se obisnuiasca sa manance cum trebuie si sa muste el, ii mai tai in bucatele mancarea sii ii dau asa, nu stiu dacaa ar fi neaparat o varsta anume, poate ca trebuie sa incepi incetul cu incetul, eu ii mai pasez pentru ca mancaciosul meu e mai haplea la mancare si mi-e sa nu se inece | ||
Laura_M Postat pe 17 Aprilie 2010 19:14 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand pompa san electronica PHILIPS AVENT ISIS iQ UNO | 4 | De la: clddumitrescu 21 Iunie 2010 00:04 |
Vand scaun masina (scoica) Bertoni Bodyguard | 1 | De la: ahsoka 16 Ianuarie 2010 15:00 |
Vand carucior solid cu 3 roti, marca Hauck | 4 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:54 |
|
||
va rog ajutati-ma!!! | 268 | De la: Alexandrescu_Ana_Maria_1 25 Septembrie 2015 11:42 |
Vand fotoliu balansoar ABC Design | 1 | De la: XEMONIA 25 Septembrie 2008 08:27 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară