mamici on line

scuze ca rasp. greu dar nu stiu ce are teroristul ca e cam agitat si plange... i-am dat nurofen ca banuiesc ca-i ies maselele ca tot sta cu degetele in gura si de nervi vrea sa muste de tot ce apuca si avem bale la greu
Laura_M
Postat pe 17 Aprilie 2010 19:15
piciu tau cat timp are?
Laura_M
Postat pe 17 Aprilie 2010 19:17
Laura te inteleg,eu am un terorist cu dintii ,nici nu vreau sa ma gandesc ce ma asteapta la masele.
Si noi vrem sa ne apucam de bucatele.
bau
Postat pe 17 Aprilie 2010 19:19
8luni jumate.
bau
Postat pe 17 Aprilie 2010 19:19
am comndat tort diplomat si a primit jucarii si hainutze...Incerc s incarc ceva poze...Eu sunt rupta de obosita...
viobregar
Postat pe 17 Aprilie 2010 19:24
mi-a stins banditu calculatorul si mai si radea, moni sa cresteti mari si sanatosi, mai un pic si faceti si voi anul, trece repede
vio cred si eu ca dupa chef vine si oboseala, i-ai taiat motul?
Laura_M
Postat pe 17 Aprilie 2010 19:33
acuma rade acuma plange, parca numai in ciuda imi face
Laura_M
Postat pe 17 Aprilie 2010 19:33
nu l-am taiat ca am zis ca nu are rost acum...prob nu a fost chefu, ci soacra iar i-a stricat programul si nu a dormit de treaba si a fost tot marait noroc cu nevasta lu tata ca l-a tinut vreo 2 ore numai in brate...
Laura l-ai invatat sa se dea jos din pat?
viobregar
Postat pe 17 Aprilie 2010 19:36
pe nevoia cred ca la 18 ani le face pe toate
Laura_M
Postat pe 17 Aprilie 2010 19:38
daca-l pun eu pe burta atunci se da, dar singur sa vad eu ca se intoarce nu, rar sa faca de unul singur, puturos, dar dupa fete stie sa se uite si ce sa faca
Laura_M
Postat pe 17 Aprilie 2010 19:40
cred ca ardeiul meu gras imi atrage atentia sa-l mai bag si pe el in seama ca imi tot opreste calculatorul, e butonul deasupra si cum patruleaza pe aici numai vad ca se stinge tot, nu sta locului deloc, acum ii trece un cucui acum face altul
Laura_M
Postat pe 17 Aprilie 2010 19:50
v-am pupat fetele ca nu mai are rabdare
Laura_M
Postat pe 17 Aprilie 2010 19:52
Iti atrage atentia "pai mami vezi ca-ti fac program"
Merge in picioruse?
Al meu se intoarce pe toate partile,dar din pat tt in cap vrea sa coboare,desii i-am aratat de vreo cateva ori sa dea masalier,lui ii place sa vada pe unde merge
bau
Postat pe 17 Aprilie 2010 19:53
Vio te cred ca esti obosita,las ca trece ziua de azi,si maine o sa ai un baietel de un an si o zi Baiat mareee.

Ok laura. O seara placuta.
bau
Postat pe 17 Aprilie 2010 19:56
LA MULTI ANI LA MULTI ANI LA MULTI ANI
Sa creasca mare, sa fie sanatos, sa aiba parte de tot ce-i mai bun si mai frumosin viata
tusi_Oli
Postat pe 17 Aprilie 2010 20:08
merci mult tusi_oli si voua multa sanatate si numai bucurii. Al meu se intoarce pe burtica si se trage pe funduletz inapoi pana junge in marginea patului, de acolo apuca cearceaful sau patura si da din picioruse pana ajunge jos apoi se lasa in funduletz...Laura si al meu e puturos merge sustinut si cand ii dau drumul urgent se arunca pe mine sau se lasa jos...
viobregar
Postat pe 17 Aprilie 2010 21:16
La multi Ani!!!!!Sa cresteti mari si sanatosi si sa aveti parte de multe zile de nastere frumoase.Odighna placuta si tie.
anacs
Postat pe 17 Aprilie 2010 21:56
merci la fel Anacs...
viobregar
Postat pe 17 Aprilie 2010 21:58
buna fetele
vio, andrei nu face unele chestii si as vrea sa le faca, cu mersul nu avem probleme, la vorba parca e mai greu, zice mai rar ceva, dar ce sa mai, zic si eu cum mi-a zis o vecina ca vreau sa-l fac filozof la 5 ani sau sa-l dau la facultate
Laura_M
Postat pe 17 Aprilie 2010 23:17
ce ma enerveaza cand scriu de 2 ori
Lasa-l ca osa faca el pana la urma...
Eu ma tot stresam ca nu merge singur numai sustinut ca nu se ridica in funduletz, dar de vreo sapt cand m-am dus pana in bucatarie si l-am lasat singur pe spate cand m-am inotrs l-am gasit in funduletz...
viobregar
Postat pe 17 Aprilie 2010 23:33
Al meu zice mama tata bebe papa (pana acum cand vroia sa pape zicea am) daca vrea sa il iau in brate zice iei, daca vrea ceva zice dei, la bec ii babu...
viobregar
Postat pe 17 Aprilie 2010 23:37
mai zice cccc la chestiile care ii zic eu ca sunt kaka ca de ex cheile si cam atat
viobregar
Postat pe 17 Aprilie 2010 23:38
sunteti tari, va exprimati bine, al meu ar vrea sa zica dar zice mai mult in chineza lui, nu prea intelegi dar te trage de mana si atunci imi dau seama ce vrea
Laura_M
Postat pe 17 Aprilie 2010 23:40
al meu zice iei de la 5 luni care bineinteles inseamna sa il iau in brate si de pe la 7 luni intinde bratele...
Noi nu am avut prob cu intorsul pe parti sau pe burta ca astea le ga=face de pe la 4 luni jumate...la noi a intervenit lenea cand a trebuit sa stam in funduletz ca a stat bine numai pe la 8luni jumate si acu ii e frica sa se ridice singur in picioare sau sa merga singur...
viobregar
Postat pe 17 Aprilie 2010 23:46
andrei s-a invatat singur sa se ridice, se tinea de zabrelele de la patut si asa incerca sa se ridice, da nu-ti spun ca tremura din toate incheieturile dar el vroia sa se ridice singur... oricum de abia astept sa zica si andrei ceva, sa aud si eu ca poceste un cuvant, cred ca ma pun pe jos de ras
Laura_M
Postat pe 17 Aprilie 2010 23:50
cred ca si silviutz se ridica dar de pe la 6 luni nu a mai stat in patut decat in pat si aici nu are de ce se prinde. de ridicat in funduletz se ridica de pe dunga singur fara alt sprijin si azi am vazut ca s-a ridicat in scaunul de bb aproape in picioare cand s-a intins sa atinga tortul...
A era sa uit de ieri zice si tei adica ce-i si mai repeta dupa tatsu cand il aude baaaa
viobregar
Postat pe 17 Aprilie 2010 23:53
tare de tot
l-am mai auzit si eu pe andrei ca zice ba, a zis intr-o zi mama (a cu acilita) si atat a fost, era prea mult
las, si daca vb mai tarziu da sa se faca presedinte
Laura_M
Postat pe 17 Aprilie 2010 23:58
am vrut sa scriu a cu caciulita da' nu mai vad bine tastele
Laura_M
Postat pe 18 Aprilie 2010 00:01
deobicei care vb mai tarziu vb corect...soacra zice ca sotu a vb tarziu dar corect...Asa ca abia nu te mai chinuie cu vorbitul stalcit
viobregar
Postat pe 18 Aprilie 2010 00:02
buna fetelor

si noi am fost astazi afara si era sa ne muste un catel ca sa infipt cu mainile in blana lui si asa tare m-am speriat ca ma apucat tremuratu si m-am stricat la burta

laura27 si al meu se scarpina in nas si isi baga degetelu si papa bataie ca stie ca nue voie
anaROBERT
Postat pe 18 Aprilie 2010 00:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vand Orajel- Cel mai bun gel pt perioada de eruptie dentara 1 De la: irinabratu 8 Noiembrie 2009 10:12
IMBRACAMINTE COPII IMPORT THAILANDA HAINE 1 De la: tavibkk 18 Februarie 2009 02:14
dati un click ..mersi mult 1 De la: laurita6 20 Martie 2010 11:12
vand premergator 3 De la: briana_kidz 11 Ianuarie 2013 19:05
Pentru toate mamicile care nu stiu....... 2 De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:22
Setari Cookie-uri