mi-am dat seama nici eu nu mai vad bine ca ii calculatorulunde doarme silviutz si tot timpu scriu gresit... | ||
viobregar Postat pe 18 Aprilie 2010 00:03 |
||
---|---|---|
Ana de obicei cainii nu musca copiii, dar cine mai stie cu astia vagabonzi...Daca maine e vreme frumoasa iesim si noi pe afara... | ||
viobregar Postat pe 18 Aprilie 2010 00:05 |
||
asa a fost si mama... eh, sanatos sa fie, intreg este, aude bine... cand o sa vb o sa va anunt cred ca o sa ma satur | ||
|
||
Laura_M Postat pe 18 Aprilie 2010 00:05 |
||
dar nu era bagabont vio era al vecinului de la mine din bloc dar statea cuminte pe banca si fimiu a venit din fuga ia spus mas adik mars si sa infipt cu mainile in blana lui si asta sa intors latrand si maraind asa urat ca tare m-am speriat | ||
anaROBERT Postat pe 18 Aprilie 2010 00:06 |
||
fetelor cand incep bebeii sa vorbeasca sa va tineti bine ,chin sa descifrati ce spune acolo dar sunt tare scumpi | ||
anaROBERT Postat pe 18 Aprilie 2010 00:07 |
||
laura cand o sa vb o sa zici sa taca... Ana ce tare e Robert De obicei cainii in asemenea situatii nu musca dar fac urat, parca stiu ca e vb de copii... |
||
viobregar Postat pe 18 Aprilie 2010 00:08 |
||
buna seara fetelor! ana, ai avut noroc ca nu l-a muscat..pe Darian l-a muscat un caine, tot asa, care parea foarte bland, dar nu i-a placut cand copilul meu l-a mangaiat... azi Darian al meu s-a lovit cu o fetita in timp ce se jucau si si-a umflat nasul, si i-a curs mult sange din nasuc.... |
||
aly_fab Postat pe 18 Aprilie 2010 00:09 |
||
vio sa-ti traiasca ingerasul si sa va bucurati de el!! ti-am mai urat asta o data, dar nu cred ca ai observat!! | ||
aly_fab Postat pe 18 Aprilie 2010 00:09 |
||
asa este fetelor, cand incep sa vorbeasca, nu se mai opresc.......sunt tare draguti dar si foarte obositori cate odata | ||
aly_fab Postat pe 18 Aprilie 2010 00:11 |
||
vaii mititelul inseamna ca s-au accidentat serios ,dac el si-a umflat nasu fetita ce a patit? eu da am avut noroc ca nu la muscat cred ca muream |
||
anaROBERT Postat pe 18 Aprilie 2010 00:11 |
||
Aly merci inca odat la fel am citit tot din urma... Saracutzul de Darian... |
||
viobregar Postat pe 18 Aprilie 2010 00:13 |
||
fetita era ok, s0a lovit si ea putin la frunte, s-au dat cap in cap...doar ca al meu s-a lovit serios.... eu ma gandeam sa merg la urgente cand am vazut cat sange curge...... fetelor, tare greu e cu copilasii astia........ eu azi ma simt din nou terminata, si fizic si psihic.....desi mare lucru nu am facut....si rutina asta ma oboseste ingrozitor! |
||
aly_fab Postat pe 18 Aprilie 2010 00:15 |
||
aoleu, s-au accidentat nu gluma, saracutu | ||
Laura_M Postat pe 18 Aprilie 2010 00:16 |
||
bietii copii alearga nu sunt atenti deloc.ce bn era cand nu aveam copii si ma uitam la alte mamici cum tipau si strigau la copii si eu ma amuzam ,acum mi-a venit randu | ||
anaROBERT Postat pe 18 Aprilie 2010 00:17 |
||
voi ce faceti? ai vostri bebici? chiar ma gandeam azi, sa ai un copil este o responsabvilitate foarte mare, sa ai doi....se dubleaza responsabilitatea si grijile.......... |
||
aly_fab Postat pe 18 Aprilie 2010 00:17 |
||
as vrea sa stiu si eu cine e de servici la politie sa vina sa-mi dea o mana de ajutor ca-mi vine cateodata sa le las balta si nu mai am chef nici eu de nimic... | ||
Laura_M Postat pe 18 Aprilie 2010 00:17 |
||
laura27???? ce e cu politia ce ai patit? | ||
anaROBERT Postat pe 18 Aprilie 2010 00:19 |
||
oricum, cine are doi copii si se descurca, bravo lor, mie mi-a asa de greu cu unu, ma solicita la maxim si plus ca mai am cateodata niste dureri de spate | ||
Laura_M Postat pe 18 Aprilie 2010 00:19 |
||
ce s-a intamplat laura? | ||
aly_fab Postat pe 18 Aprilie 2010 00:19 |
||
si eu am dureri groaznice de mijloc si asa ma bucur cand vine weckendul ca mai sta sotul cu el dar si asa am de facut mancare,curatenie,spalat aceiasi rutina | ||
anaROBERT Postat pe 18 Aprilie 2010 00:20 |
||
stiu laura.... te inteleg perfect...si e si mai greu daca nu ai pe nimeni sa te ajute, cum e cazul meu..... parintii sunt in romania. ce varsta are copilasul tau?? | ||
aly_fab Postat pe 18 Aprilie 2010 00:21 |
||
1 an si doua luni, face trei luni imediat :) nici eu nu am pe nimeni, mama nu e langa mine iar sotu ma ajuta dar nu poiate chiar tot timpul si atunci trebuie sa ma impart in nu stiu cate directii si nu stiu pe care sa pun mana prima data | ||
Laura_M Postat pe 18 Aprilie 2010 00:23 |
||
eu cand am facut al doilea m-am gandit ca o sa se joace impreuna, dar nu prea cred..cred ca o sa se dea cap in cap si o sa faca numai prostioare impreuna....desi uneori il surprind pe cel mare cum il mangaie si il pupaceste pe cel mic si nestiutor | ||
aly_fab Postat pe 18 Aprilie 2010 00:23 |
||
laura, si fetelr, voi va mai ganditit la al doilea copilas? la ana stiu raspunsul !! | ||
aly_fab Postat pe 18 Aprilie 2010 00:25 |
||
dupa parerea mea e mare lucru ca doi fratiori sa se iubeasca, am vazut multi care se iubeau ei cand erau mai mici, ca nu prea stiau ei, dar cand au ajuns mai marisori se impung de numa, acuma depinde de fiecare | ||
Laura_M Postat pe 18 Aprilie 2010 00:25 |
||
fetelor eu mai vreau iun bb fie cat de greu, pe mine ma mai ajuta nevasta lu tata dar nu sta cu mine...si soacra cica ma ajuta dar numai cu vorba... | ||
viobregar Postat pe 18 Aprilie 2010 00:26 |
||
euuuuuuuu inca un bebeeeeeeee nuuuuuuuuuuuuuu in viitoru apropiat nu poate cand face Robert 20 de ani | ||
anaROBERT Postat pe 18 Aprilie 2010 00:27 |
||
da, laura stiu sper sa nu se intample si in cazul lor....eu cred ca totul deriva si de la educatie...dar sper sa se inteleaga si sa se ajute toata viata. eu sunt singura la parinti, si tare as fi vrut sa am o sora sau un frate...dar n-a fost sa fie! fetelor mamici iubite, va las, ma duc sa-mi arunc oasele obosite pe pat si sa trag un somnic pana nu se trezeste teroristul cel mic! |
||
aly_fab Postat pe 18 Aprilie 2010 00:29 |
||
vio te sustine moral, iti face galerie ana pe cand are robert 20 o sa il cresti pe al lui |
||
Laura_M Postat pe 18 Aprilie 2010 00:30 |
||
ana cand face robert 20 de ani o sa fii bunica!! :))))))))))) oricum esti dulce, stiam raspunsul tau!! va pup inca o data somn usor mamici scumpe! | ||
aly_fab Postat pe 18 Aprilie 2010 00:31 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
aveti grija de voi si de bebici vostri | 60 | De la: cimuca_lumi 23 Martie 2010 16:43 |
Alimente interzise copiilor sub 1 an!!!!!!!! | 17 | De la: tanase_claudia 9 Iunie 2010 20:26 |
avem nevoie de ajutorul tutturor mamelor | 2 | De la: larisa_ana 1 Decembrie 2009 18:42 |
|
||
Vand Carucior pentru copii Graco +patut ABC Design +premergator Miniblu | 2 | De la: madyrizi 26 August 2009 16:17 |
Vand hainute de copii la preturi bune | 1 | De la: miky_m 2 Septembrie 2009 15:51 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară