pa pa aly somn usor da laura chiar asa sa il cresc pe al lui doar nu cred ca mai am forta si putere sa mai fac unul mi-e destul de greu cu Robert ca e tare rau si capos |
||
anaROBERT Postat pe 18 Aprilie 2010 00:32 |
||
---|---|---|
Laura merci de sustinere Aly si eu am sunt singura la parinti si eu am zis ca vreau neaparat 2 si sa nu fie diferenta mare...poate cu 2 dau si eu kilele astea multe in plus jos... |
||
viobregar Postat pe 18 Aprilie 2010 00:33 |
||
somn usor, asa ne plangem de parca am fi niste babaciuni... a meu ma mai intreaba ca deja ma plang si are numai 1 an, mai incolo ce ma fac | ||
|
||
Laura_M Postat pe 18 Aprilie 2010 00:33 |
||
si eu de fiecare data cand ma plang imi spune sotu si mama ca eu am avut 3 copii si spalama scutee si le fierbeam ca nu erau pampersi si conditii ca acum si caram apa de la fatana sa va incalzesc si sa va spal si eu acum ma plang | ||
anaROBERT Postat pe 18 Aprilie 2010 00:35 |
||
parca ni s-ar scoate ochii cu chestiile astea, oricum, cine a inventat pampersul e cel mai cel |
||
Laura_M Postat pe 18 Aprilie 2010 00:37 |
||
mamaaaa cat e ceasul, am stat eu pana la ora asta? cred ca am baut medicamentele lui andrei | ||
Laura_M Postat pe 18 Aprilie 2010 00:38 |
||
adevaru ca avem conditii dar noi nu ne plangem de asta noi ne plangem de oboseala,stres suparare cu toate bolile lor din copilarie. atunci erau bani si nu aveai tote conditiile astea cu pampersi,creme sampoane etc si acum ai de toate de unde alege dar bani putini |
||
anaROBERT Postat pe 18 Aprilie 2010 00:39 |
||
Ana si al meu e capos, de ex daca trage ceva si dau peste manutza imi da inapoi si tot trage... Da ce copii i-am facut singure ia sa mai stea si sotii cu ei... Aly somnik pufos |
||
viobregar Postat pe 18 Aprilie 2010 00:39 |
||
asa zic si eu, nu l-am facut singura ia mai du-te si plimba-te cu el sa stau si eu un pic, cand e cald il mai ia cu el, la o bere, la gagici si uite asa ma mai scap si eu... cateodata :D | ||
Laura_M Postat pe 18 Aprilie 2010 00:41 |
||
al meu il mai tine si seara cand ajunge acasa, dar e destul de ocupat si nu prea are timp, dar mai sta cat de cat cu el si ziua cand are un pic de timp liber vine si sta cu fiusu... Eu ma bag la nani nb |
||
viobregar Postat pe 18 Aprilie 2010 00:44 |
||
noapte buna , v-am pupat, mi s-au rupt scobitorile la cat de grele imi sunt pleoapele | ||
Laura_M Postat pe 18 Aprilie 2010 00:45 |
||
noapte buna fetelor somn usor | ||
anaROBERT Postat pe 18 Aprilie 2010 00:45 |
||
Va pup fetele !!! stiu ca nu e nimeni la ora aceasta dar acum am inviat ai eu ca am crezut ca pana aici mi-a fost, am terminat cu boala lui emy si am inceput eu , am racit asa rau ca nu stiu de mine , cu frisoane , febra , stari de voma , ameteli ca sa va spun, rau de tot , dar se pare ca am scapat, de aseara mi-a fost un pic mai bine dar nu am avut loc nici la pc nici la laptop ca au avut fetele de lucru. acum ca tot am dormitat zilele astea nu am somn si am zis sa dau o raita pe forum sa vad ca au mai facut fetele ! mony ma bucur ca e mai bine puiutul tau si ca ati reusit sa dormiti mai bine , asa e cu dintisorii, ce sa facem... aly am vazut ca i-au trecut bubitele baietelului tau, ai aflat ce a fost ? si cel mic tot marait este , ca te vad cam obosita din ceea ce ai scris.... ana voi stati toata ziua pe afara .....mai lasati sa vina si la noi briza marii nu o luati chiar pe toata |
||
cory_emy Postat pe 18 Aprilie 2010 02:11 |
||
vio sa iti traiasca baiatul sa te bucuri de el si sa aveti cat mai multe realizari si bucurii! la multi ani ! si scuze ca nu am putut intra pe 17 dar .....am fost terminata.....m-am uitat la foto, ai un dulcic mic si dragut sa creasca mare si sanatos! | ||
cory_emy Postat pe 18 Aprilie 2010 02:14 |
||
Am vazut ca s-a scris ca fratii nu se iubesc intre ei si cand sunt mari.....din pacate de multe ori este adevarat dar de cele mai multe ori sunt de vina parintii care ii cresc si care fac diferente intre ei astfel incat ei cand cresc si constientizeaza incep sa se manifeste ..... |
||
cory_emy Postat pe 18 Aprilie 2010 02:17 |
||
Va pup si poate ne intalnim miine la o vorba ! | ||
cory_emy Postat pe 18 Aprilie 2010 02:18 |
||
Cucuvelelor.... | ||
ses Postat pe 18 Aprilie 2010 11:14 |
||
------------------------------------------------------------------------------------------------ |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 18 Aprilie 2010 11:21 |
||
buna fetelor.....ce mai faceti?nu am mai dat de mult pe la voi?ce mai fac bebei?deabea astept sa fie ziua noastra luna viitoare......La multi ani la bebei care au avut deja ziua de nastere! | ||
scolaritzas Postat pe 18 Aprilie 2010 11:53 |
||
cory dai dintr-una in alta dar important este ca e bine fetita si ca ti-ai revenit si tu ce sa faci asta este mai trebuiesc si momente dinastea nasoale | ||
anaROBERT Postat pe 18 Aprilie 2010 14:09 |
||
salut fetelor , ce faceti ? sunteti la plimbarici ca e frumos afara ? ne intalnim mai tarziu la o vorba? | ||
cory_emy Postat pe 18 Aprilie 2010 18:55 |
||
cory_emy ce mai faci? Noi am fost la iarba verde ,acum am reaparut. Buna fetele. Greta ce s-a intamplat? mamica1maria ce a-ti mai facut? iuliana cum te mai simti? Buna ses ,ce mai faci? |
||
bau Postat pe 18 Aprilie 2010 19:18 |
||
Ana cum mai e vremea pe la mare? | ||
bau Postat pe 18 Aprilie 2010 19:30 |
||
aly te contrazic este la 7000 de metri altitudine este mult mai sus asa ca stati linistite daca in caz ca ploua nu se intampla nimic grav |
||
tusi_Oli Postat pe 18 Aprilie 2010 20:41 |
||
buna ce mai fac fetele ..dar bebei lor ...??? eu sunt bine ...nu prea am avut timp sa mai intru .....sambata si duminica nu prea deschid calculatorul.... am terminat si bagajul de facut ..acum asteptam... |
||
iuliana_raluca Postat pe 18 Aprilie 2010 21:14 |
||
buna Raluca, cum te mai simti? cum merge sarcina? | ||
diana_maria_kidz Postat pe 18 Aprilie 2010 21:19 |
||
buna diana ..ma simt bine am problene cu unflatul picioarelor si al mainilor....de la greutate imi vine sa plang de durere de picioare | ||
iuliana_raluca Postat pe 18 Aprilie 2010 21:37 |
||
fetita ta ce mai face???? | ||
iuliana_raluca Postat pe 18 Aprilie 2010 21:38 |
||
cory merci de urari multa sanatate si sa va faceti bine!!!!!!!!!!!!! Fetelor azi aproape toata ziua am stat pe afara, ne-am plimbat de numa si ma doare spatele ca silviutz cred ca facut kilometrii sustinut de mine... |
||
viobregar Postat pe 18 Aprilie 2010 21:58 |
||
buna fetelor. cory cum te mai simti azi??esti mai bine? |
||
aly_fab Postat pe 18 Aprilie 2010 22:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
reactii adverse | 4 | De la: kidz001362 18 Iunie 2009 23:38 |
PROPUNERE DE COLABORARE PENTRU BUCURESTI | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:21 |
AFTER SCHOOL CLUBUL ISTETILOR DIN CONSTANTA (SCOALA DUPA SCOALA) | 1 | De la: kidz001127 18 Iunie 2009 17:33 |
|
||
Scaun de masina bb | 3 | De la: rosculetmarieta 30 Mai 2008 06:59 |
Schimb DVD desene animate Disney dublate in romana cu diverse lucrusoare pt. bebei | 1 | De la: bebita203 26 August 2009 12:05 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară