mamici on line

Da, probabil. Sunt curioasa de cateva pareri care nu sunt prin zona. Care vor veni si vor ataca mai tarziu, cand nu mai suntem noi, cu argumente pe langa subiect.

Si ajungem iar la concluzia ca nu ai ce discuta. Se plang de monotonie, de rutina, dar cand vii sa ii zici unde a gresit, "cum, imi ataci teritoriul? totul pana la forum"
ses
Postat pe 19 Aprilie 2010 14:34
Ana, nu mi-ai raspuns. Mai astept, sau ma ignori?
ses
Postat pe 19 Aprilie 2010 14:35
pai nu stii ses vorba aia: "dupa razboi multi viteji se arata?"
alina pe unde umbli ca eu imediat parasesc batalia
stefystefy_kidz
Postat pe 19 Aprilie 2010 14:36
sorela vii la o prajii cu bibi dupa ce o scoti de la gradii
tusi_Oli
Postat pe 19 Aprilie 2010 14:38
Da, si eu la fel. Ca se apropie ora sa-mi scot masina din service.

Ana? Ma ignori deci...Hm.. ai o bila neagra in cazul asta.
ses
Postat pe 19 Aprilie 2010 14:38
dau o prajii cu frisca sau cu ce vreti voi
tusi_Oli
Postat pe 19 Aprilie 2010 14:39
Tusi, buna idee! Facem o conferinta de la cofetarie?
ses
Postat pe 19 Aprilie 2010 14:39
nu e vb. de cine e lovita in amorul propriu chestia asta e valabila pentru toate...
daca incepi sa pui mai mult accent pe un amarat de forum sa ti viu un topic sa-l faci sa creasac in Top sa fie nr.1 atunci ce-i mai important in viata asta de mama.forumul sau sa vezi efectiv cum creste sub ochii tai copilul si cum se dezvolta.Oameni buni si eu ma mai satur de plod si o mai las la mama dar cand sunt departe de ea, si pe timpul cat sta la gradi sunt invidioasa pe doamnele ce stau cu ea ca ele mi-o cresc trei sferturi de zi ele vad noul inaintea mea.Atunci e corect sa il lLASI avand-ul langa tine si sa stai pe net .Totul are o limita.Copii va ies din degete mai repede decat va dati seama.
la fel si sotul, sa revin la subiectul hot,daca nu a plecat deja...si chiar vreau si alte mamici sa zica de au ceva de zis...nu sa stea mute
alinakatt
Postat pe 19 Aprilie 2010 14:40
pai doar la sorela? vin si eu, daca e vorba de prajituri si frisca, sunt prima, tusi, ma primesti?
stefystefy_kidz
Postat pe 19 Aprilie 2010 14:41
Ia gata cu prajiturile, ca ingrasa si se astupa crapatura.
ses
Postat pe 19 Aprilie 2010 14:44
eu vreau seriozitate
calmati-va!!!!
inca mai astept pareri
alinakatt
Postat pe 19 Aprilie 2010 14:45
mai alina da tu nu apreciezi deloc munca ei de a mentine in top acest subiect? of of, e facut cu sudoarea fruntii, cu clipele pierdute langa copilul ei, cu diminetile si dupa amiezile traite aici pe forum si nu afara cu copilul, cu casa lasata vraiste, mancare lipsa, soacra ignorata, sot ignorat TOTAL, etc etc...daca am uitat ceva, scuze.
Pai tu crezi ca nu-i facut cu sacrificii acest numar mare de pagini la subiect? nu apreciezi deloc munca fetelor, rusine!!!!!
da sunt curioasa, se da vreun premiu ceva?
stefystefy_kidz
Postat pe 19 Aprilie 2010 14:45
vin tu proasto ca-i ziua lui fieta dar stau pic ca tre sa fac o ciorba azi sau hai tu la mine si facem repede si dupa fugim de acasa hmmm ce zici????
alinakatt
Postat pe 19 Aprilie 2010 14:46
Si eu am fost stefy curioasa si mi-au spus fetele ca nu se da nici la nr de pagini si nici la nr de mesaje. Asa ca.. inca mai caut rostul cantitatii.
ses
Postat pe 19 Aprilie 2010 14:46
da premiul cel mare:numele amantei intr-un plic
alinakatt
Postat pe 19 Aprilie 2010 14:48

Foarte tare asta Alina!!!!
ses
Postat pe 19 Aprilie 2010 14:49

au amutit toate, stai sa vezi dupa ce plecam noi, parca vad cum incepe:
"buna fetele, ce fac bebeii, ce ati mai facut, cum e vremea la voi, cati dintisori are acum(de la o zi la alta) ce ati papat azi...bla bla..." si IGNOR TOTAL la ce am trancanit noi, hihihi ce-mi place
stefystefy_kidz
Postat pe 19 Aprilie 2010 14:50
haide si tu la o praji de fapt si voi fetele haide-ti la o praji
acu la 14 si 30 am nascut-o pe fiimea dar in urma cu 13 ani
tusi_Oli
Postat pe 19 Aprilie 2010 14:51
sa speram ca e secs feminin...ca poate avea repercusiuni o relatie anterioara falita si gusturile sa se schimbe brusc
alinakatt
Postat pe 19 Aprilie 2010 14:51
Alina nu te du prea departe

La multi ani! pt fiica ta tusi, sa fie sanatoasa si sa creasca la fel de frumoasa si mult noroc in viata.
stefystefy_kidz
Postat pe 19 Aprilie 2010 14:54
de la o zi la alta ies dintii stefy merci de info... ma sincer eu habar nu am avut exact perioada cand trebuia sa-i iasa dinti cati la luna sau ceva de genul asta i-au iesit si gata fara atat tam tam numai ce m-am trezit ca imi zice :mama mama uite am toti dintii in gura....
bravo fetita mea bravo....eram ocupata cu netul
alinakatt
Postat pe 19 Aprilie 2010 14:55
super tare, ma repet, esti criminala!!!!!
stefystefy_kidz
Postat pe 19 Aprilie 2010 14:56
La multi ani Tusi pentru fata ta si tot ce-si doreste ea acu, la 13 ani.
Bravo Alina! Mama denaturata ce esti!

ses
Postat pe 19 Aprilie 2010 14:57
Parca vad ca scade ratingul la topicul asta de azi-nainte!
ses
Postat pe 19 Aprilie 2010 14:59
fetele, am lasat sexul si am trecut la alte cele, pai voi vedeti cat e ceasul? pffai de mine, am ramas cu situatiile in urma, mai mult am butonat aici decat in interes de serviciu, bucurati-va cele care abia asteptati sa ies, va cedez locul cu placere, se apropie ora de plecare. Dar cred ca bebeii vostri sunt cei mai recunoscatori, datorita noua au avut parte de mamici cateva minute in plus din cele putine acordate lor.
stefystefy_kidz
Postat pe 19 Aprilie 2010 15:01
ses eu nu cred, daca bagi cateva mesaje din top, gen cele de mai sus, se trece repede cu vederea ceea ce am vrut sa subliniem noi azi, asa ca sa scada audienta, fetele uita repede, iti zic eu
stefystefy_kidz
Postat pe 19 Aprilie 2010 15:03
criminal stefy...au copii mame
si eu mai un pic rup usa ...a venit sorela sa-mi dea o praji
alinakatt
Postat pe 19 Aprilie 2010 15:05
buna mamici, frumoasa dezbatere
lidya
Postat pe 19 Aprilie 2010 15:07
alina vezi sa nu spargi usa de tot, mai ai nevoie de ea
buna ziua lidya
stefystefy_kidz
Postat pe 19 Aprilie 2010 15:08
declar saptamana asta INVAZIEI FACATOARELOR IN INTERESUL SECSULUI SI AL COPILULUI
intervenim ca SMURD pe orice topic
cine-i pentru
alinakatt
Postat pe 19 Aprilie 2010 15:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vand Ab Rocket 2 De la: kidz004122 16 Octombrie 2009 09:22
Vand Orajel- Cel mai bun gel pt perioada de eruptie dentara 1 De la: irinabratu 8 Noiembrie 2009 10:12
Vine bebica si cautam locuinta 1 De la: lidia2 18 Mai 2009 12:09
haine baiat 2 De la: raluk_geoargiana 8 August 2009 11:38
Vand carucior multifunctional 3 in 1 Pierre Cardin 3 De la: elly_sv 25 Noiembrie 2009 21:35
Setari Cookie-uri