anaROBERT, fara suparare, iti recomand un curs de gramatica a limbii romane, ai lipsuri multe domana! Mamici o zi minunata, noi mergem sa ne bucuram de soare. Lectura placuta anaROBERT! |
||
lidya Postat pe 19 Aprilie 2010 16:33 |
||
---|---|---|
anaROBERT Postat pe 19 Aprilie 2010 16:34 |
||
prostul fiind tu anaROBERT? ce face copilul tau acum? cate plimbari face cu tine intr-o zi? mai ai timp si de el? hai ca am bagat prostii destul in seama, am vorbit pe limba ta anROBERT? |
||
|
||
lidya Postat pe 19 Aprilie 2010 16:36 |
||
anaROBERT Postat pe 19 Aprilie 2010 16:38 |
||
Fetele se vede ca a trecut Pastele.....asteptam acum Craciunul. S-o acumulat multa rautate in atatea zile de calm si linistite. |
||
bau Postat pe 19 Aprilie 2010 16:51 |
||
anaROBERT, bau cred ca meritati un premiu pt cele mai multe ore petrecute pe acest site stefystefy, ses, alinakatt si lidya un premiu pentru cele mai dure si directe mamici de pe acest site mai era cineva cu niste poezii la fel, merita un premiu si lista poate continua fiti mai discrete si mai rarut ca e mai dragut, nu-i asa? |
||
cornelia_kidz Postat pe 19 Aprilie 2010 16:51 |
||
buna cornelia nu te conosc si nici nu am avut discutii cu tine cred desi bag mana in foc ca mi-ar fi placut,probabil esti noua sau pur si simplu nu ai vrut... esti neutra asa ca te rog pe tine sa spui care are dreptate: noi ca intram si vb despre copii indiferent de ora ca doar nu avem program pe kidz chiar daca vor sa ne faca unul sau ele ca discutiile despre copii deja sunt expirate? |
||
anaROBERT Postat pe 19 Aprilie 2010 16:56 |
||
cornelia multumim dar din fericire nu scriem pt premiu E adevarat ca mai rarut e mai dragut,dar na ,ne-am imprietenit si noi pe aici cu fetele,mai sunt si mamici noi care ne mai intreba una alta,e frumos ca totusi e site de copii. Nu putem vorbii cu prietenele din viata reala toata ziua despre copii si atunci cand intram aici vorbim si noi cu prietenele virtuale. Trecem si noi prin perioada in care au trecut multe mamici cu copii micuti,acela de a dorii sa vorbesti cu cineva cat mai mult timp despre copilul tau.Cand vor creste este f probabil sa intram f rar. |
||
bau Postat pe 19 Aprilie 2010 17:00 |
||
dar nu inteleg trebuie sa avem un program sa ni se spuna cand sa intram si cand nu | ||
anaROBERT Postat pe 19 Aprilie 2010 17:01 |
||
nu sunt noua pe forum, nu prea am postat mesaje, imi place mai mult sa citesc si sa invat deca e ceva de invatat din experientele altora. cat despre cine are dreptate si cine nu, nu sunt eu in masura sa judec pe nimeni, eu sunt doar in trecere pe aici, am vazut in mare ce s-a scris, unele subiecte atinse mi s-au parut interesante, altele plictisitoare, gen: ce ai mai facut, ce ai mai mancat, etc. Daca se vine cu ceva nou si interesant, cred ca e bine pt toata lumea, parerea mea. |
||
cornelia_kidz Postat pe 19 Aprilie 2010 17:02 |
||
nu sa vorbit despre ce mancare am facut,ce am mancat la ce ora m-am culcat daca se vb despre mancare se vb legat de copii ce ii mai dam sa pape si ce retete i-am mai facut. ai si tu dreptate |
||
anaROBERT Postat pe 19 Aprilie 2010 17:04 |
||
dar cine a stabilit un program? mi-a scapat acest lucru | ||
cornelia_kidz Postat pe 19 Aprilie 2010 17:04 |
||
nu dar am fost criticate ca stam prea mult,mai tot timpul pe forum si nu mai stim de copil,sot soacra,familie. | ||
anaROBERT Postat pe 19 Aprilie 2010 17:05 |
||
cred ca au dreptate, stiu ele mai bine ce stiu, sunt cam pe langa subiect ce am observat eu e ca tu anaROBERT te aprinzi foarte repede, ma surprinde insa ca partenerele de discutii iti reproseaza si ele asta, se intorc impotriva ta, cred ca s-a acumulat ceva antipatie fata de tine, cam asta vad eu |
||
cornelia_kidz Postat pe 19 Aprilie 2010 17:09 |
||
asta vezi tu si este problema si viziunea ta eu stau pe forum cat vreau nu cat vor altele si vb ce vreau ce nu vor altele sa citeasca |
||
anaROBERT Postat pe 19 Aprilie 2010 17:11 |
||
ok, cine nu zice ca tine e dusmanul tau, cam asta deduc acum. M-ai intrebat si ti-am raspuns, atat tot. dar sincer, nu te-ai gandit niciodata ca poate fetele alea au dreptate? |
||
cornelia_kidz Postat pe 19 Aprilie 2010 17:14 |
||
nu nu e asa ca cine nu spune ca mine e dusmanul meu nu e adevarat eu te-am intrebat tu mi-ai raspuns eu iti multumesc si atat,nu am nimic cu tine doamne feri doar ca eu voi intra in continuare pe forum ca si pana acum si voi face ca si pana acum voi scrie ce vreau,voi sta cat vreau si voi ignora anumite persoane atat |
||
anaROBERT Postat pe 19 Aprilie 2010 17:17 |
||
faci cum crezi, succes! | ||
cornelia_kidz Postat pe 19 Aprilie 2010 17:19 |
||
msik la fel si tie la fel corelia | ||
anaROBERT Postat pe 19 Aprilie 2010 17:20 |
||
deja sa facut verde!!!!ana inca un sfat : Cornelia e de a noastra e mai veche si cu siguranta nu duci cat duce ea, gresesc cumva Cornelia????... lidia vezi ca te-ai inhaitat cu noi si poti avea patata reputatia ma doare mintea///fackkkk |
||
alinakatt Postat pe 19 Aprilie 2010 18:41 |
||
chestia e ca Cornelia a citit un pic si a vazut lucrurile exact cum sunt... | ||
viobregar Postat pe 19 Aprilie 2010 18:47 |
||
Cornelia e veche pe forum la fel ca mine sau stefy sau alte anaconde ce i-au taiat macaroana lui Ana... | ||
alinakatt Postat pe 19 Aprilie 2010 18:51 |
||
ma...cand era pitica donsoara mea intram o data la luna daca aveam timp sa respir...iar cand aveam o clipa libera stiti ce faceam? Ma intindeam inchideam ochii si incercam sa-mi incarc bateriile.Nu as fi stat o jumat de noapte pe net nici batuta.Dimineata eram cheauna.Eu mi-am crescut fata singura timp de doi ani SINGURA doar eu si ea ...cine drak avea timp sa abereze pe net de pape sau biberoane. in fine daca ziceti voi cele care se stiu ca e ok ce faceti f bine dar nu uitati ca timpul zboara si inapoi nu il mai dati |
||
alinakatt Postat pe 19 Aprilie 2010 18:55 |
||
vio ar fi trebuit sa scri cand eram toate on line sa nu se creeze confuzii...ca mituim utilizatoarele | ||
alinakatt Postat pe 19 Aprilie 2010 19:00 |
||
as fi scris dar am un bb prapadit care s-a culcat si l-a trezit telefonul si apoi m-am chinuit vreo ora sa il culc...calculatorl a fost deschis...Eu intru cam de catyeva luni de cand scriu la lucrarea de disertatie deaia si stau noaptea sa scriu la lucrare dar cand o termin mai rarut cu intratul pe net... | ||
viobregar Postat pe 19 Aprilie 2010 19:04 |
||
as fi vrut totusi sa-si sustina ideile daca tot e tafnoasa si face ce vrea si cum vrea nu sa stea pe margine | ||
alinakatt Postat pe 19 Aprilie 2010 19:16 |
||
ai dreptate, pe mine m-a distrat cand ai facut o referire la prostie, cred ca pe soaacrele astea... | ||
viobregar Postat pe 19 Aprilie 2010 19:20 |
||
am facut mai multereferiri de genul pe mai multe topicuri si imi asum raspunderile nu ma dau la fund...cine are ceva sa zica sunt numa urechi dar in timpul serviciului ofcorse de la ora 3.45 mi-am inchis taraba si ore suplimentare nu stau decat daca este necesar si sunt urgente |
||
alinakatt Postat pe 19 Aprilie 2010 19:24 |
||
paise dau la fund numai ipocritii...o persoana corecta isi sustine intotdeauna parerile... | ||
viobregar Postat pe 19 Aprilie 2010 19:47 |
||
na Vio cu chestia asta ai ramas pe dinafara acum gata dormi afara...ciuciu caldura sufleteasca esti sigura ca nu vrei sa rectifici ce ai zis 1 23 3 ok timpul a expirat faci parte din categoria XXL bine ai venit |
||
alinakatt Postat pe 19 Aprilie 2010 19:51 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand scaun auto Chicco, marsupiu, hainute noi si sh de calitate | 7 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:25 |
cazare in iasi | 1 | De la: nicoll 8 Noiembrie 2009 14:46 |
vand scaun masa CAM | 1 | De la: kidz008494 9 Iunie 2010 11:51 |
|
||
vand Lg Shine | 1 | De la: elushk 8 August 2009 12:24 |
Vand patut cu baldachin si balansoar Douceur | 1 | De la: simi_clau 17 Februarie 2010 01:17 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară